Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
![]() ![]() ![]() |
Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(stefanvasco @ 28 May 2014, 07:21) Nu pentru ca: 1) pentru ca e doar un actor, am trimis ciobani, nebuni, fiice, sotii si alte rude de politicieni sa ne reprezinte, ar fi timpul sa ne revenim Sa trimitem ingineri, sau chiar studenti (sau elevi, de ce nu ? Inteligenta - dovedita de "n" ori - nu asteapta varsta) QUOTE 2) tocmai pentru ca este un actor joaca un rol, el cu asta se ocupa deci are ceva experienta in a minti Deci actor = mincinos. Si ei se dau artisti... . Ronald Reagan (sau, mai incoa', Arnold Schwarzenegger) tot niste pacalici. Suntem inaintea americanilor, noi avem numa' unu'. QUOTE Atat timp cat vor fi atatia pensionari, atatia cretini, atatia asistati social si atatia tarani e imposibil sa nu apara aberatii de genul Ponta, Dragnea si partidul lor de lichele de stanga, Elena Udarea si partidul ei de lichele de dreapta, EBA, Becali, PPDD si multe altele. Fuk 'dem oll ! Lichele la stanga, lichele la dreapta, lichele inainte si inapoi, in sus si in jos. All directions. Noroc ca mai sunt unii care stiu sa gaseasca directia potrivita (alta decat cele enumerate mai sus). Poate si sensul. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ideea e ca nu s-a rupt PNL (au demisionat la timp tolomacii din varf) deci nu au reusit decat sa-si dea singuri mumu.
![]() |
--------------------
**
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Din nou pe puncte:
1) Inginerii construiesc lumea in care traiesti, crezi ca un actor ti-a proiectat tie motorul sau strada pe care circuli sau rafinaria care iti produce combustibili? Prefer sa fiu condus de un inginer si nu de unul care nu a facut decat sa invete scenarii scrise de altii toata viata (nici macar un actor stralucit nu e). Crezi ca un actor are idee cum functioneaza lumea asta? El ca parlamentar voteaza legi pentru toata Europa, de la poluare la industrie si economie, drepturile cetatenilor, etc. 2) Tu ai auzit cum vorbeste MD? MD nu poate fi comparat cu cei pe care i-ai numit mai inainte. (presedintele si guvernatorul ) Uite-l pe Regan: https://www.youtube.com/watch?v=yVYtIdUcYqY Uite-l pe maimutoiul nostru: https://www.youtube.com/watch?v=pIBpxmhCunc In rest incerc sa nu ma las manipulat si sa am parerile mele. |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Exista ingineri izolati de lume cu idei fixe si exista umanisti mai deschisi la nou si la intelegere decat anteriorii. Nu poti pune egal in felul cum intelege fiecare functionarea lumii dupa profesia lui.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Ingineria salveaza Romania ! Urmeaza (in ordine aleatorie) : eutanasia, criogenia, eugenia si onania (cam fortat ultimu' termen, dar n-am gasit alta rima). Era sa uit bascalia (cu voia dumneavoastra, ultima pe lista).
Stefane, esti crud (in sensul de june), nu o spun in sens ofensator, e doar o constatare. Asertiunea ta despre inginerie e limitata si poate fi usor demontata, dar nu vreau s-o lungesc. Inginerie inseamna matematica+fizica aplicata - zicea cineva (eu, acu' vreo 20 de ani). Daca vrei sa combati sau sa dezvolti, deschide alt topic. Pe de alta parte, spionu' se maturizeaza vizibil. Raspunsul lui mi se pare corect. This post has been edited by betamax: 28 May 2014, 12:58 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Una peste alta genul asta de pensionari de ii trimitem in PE nu au decat un scop, propriul buzunar, propria pensie. Nu a fost manat de dorinta de a schimba ceva, de a crea ceva, un actor de categoria 2 care a zis de ce sa nu stau si eu confortabil la pensie.
As opta pentru persoane tinere, capabile, nu cu mentalitati comuniste, cu ceva realizari in cariera, insa pe astia ii gasesti in mediul privat si in ruptul capului nu se vor baga in politica. Asa ca viitorul suna bine... NOT Urmeaza prezidentialele in toamna/iarna. Ce se intampla aici mi se pare si mai penibil, nici unii nici altii nu au candidat, Ponta ba ca da ba ca nu, insa mai mult nu, dreapta nu are niciunul care sa vina cu o imagine curata si sa prinda la public, nici stanga nu are alternativa la Ponta deci e un mare circ... This post has been edited by stefan85: 28 May 2014, 13:30 |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
-
2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Buai astia care delirati aici cu profesionalismu, cu meseria, cu dorinta si putinta de a schimba ceva, cu valorosii pe care ii vreti voi in PE - VOI CU CINE VOTARATI?!
![]() Daca va pute MD inseamna ca aveti altii mai de soi! Ca asa sa ne dam smecheri doar ca sa ne aflam in vorba e plina tara ![]() This post has been edited by luck33ro: 28 May 2014, 16:57 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
1377546_795599413785581_5400855389157870469_n.jpg ( Size: 47.01k )
Number of downloads: 308
Iote punct de vedere. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Laurențiule, tu ești?
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Acu si fata cu tricoiu are dreptatea ei, dar aici vorbim de cei care votara sau care ar fi votat daca se putea
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu m-am putut decide unde s-o pun.
Io-l votai pe Diaconu.Vad ca n-am ales bine,dupa cum cred unii..De parca ar fi vreo diferenta intre ei. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai multi zic ca n-ai ales bine, dar nu spun pe cine trebuia sa alegi bine. Ei sunt asa critici fara solutii, stilul rromulesc - Gica Contra! Adica fara curaj si fara sa-si asume o responsabilitate - doar sa critice ca asa pare mai inteligent omu !
![]() This post has been edited by luck33ro: 28 May 2014, 17:35 |
--------------------
**
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Inainte de votare am fost sunat de o pipita si cum m-a prins dupa vreo ceva mai multe beri, am inteles de ceva cu Ponta-i prost. Asadar am votat cu ei. E un partid vechi, de vreo 140 de ani, nu pot sa zic ca imi place cum s acuma dar sunt totusi cu doctrina lor.
Cand am fost la vot, habar n-aveam ca Mircea candideaza si am vazut numele lui pe liste. Nu puteam sa asociez numele decat cu Ovidiu Gorea din Filantropica, Andrei din Asfalt Tango etc , dar in ultimu moment mi-am adus aminte de filmul Casa dintre cimpuri l-am vazut doar pe Ilarie. Si m-am intors la optiunea mea initiala. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asadar ai votat un partid istoric care are o doctrina?! in romanika nu exista decat doctrina osului
![]() ![]() Cica 75% voiau vot uninominal si parlament unicameral restrans ![]() |
--------------------
**
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 28 May 2014, 18:04) Dragule, eu am fost la vot, chiar in circumscriptia in care sunt arondat, la Galati. Cand am ajuns acolo m-am trezit ca n-am pe cine pune stampila. Sau era mai bine sa pun pe Mircea Diaconu chiar daca individul nu imi place de nici un fel? This post has been edited by Laurentziu83: 28 May 2014, 19:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
luck33ro am impresia ca nu intelegi ca nu trebuie sa iti spuna cineva cu cine sa votezi, vremurile alea sa speram ca au trecut, votezi cu cine consideri tu ca e mai bine si pe cine il consideri tu mai bun pentru postul ala de parlamantar/primar/presedinte/consilier si ce mai votezi. Asa e cu votul acum
Eu am votat Forta Civica, e optiunea mea, asta nu inseamna ca trebui sa iti zic tie sa votezi la fel, fiecare voteaza dupa cum il duce mintea, sau cum il manipuleaza altii. “The ignorance of one voter in a democracy impairs the security of all.” ― John F. Kennedy |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
betamax |
![]()
|
Intr-o discutie dintre doi oameni normali, fiecare isi argumenteaza actiunea. Intr-o discutie intre doi romani, fiecare isi argumenteaza non-actiunea. Sau reactiunea. Sau ce prosti sunt aia care au facut ceva (lasand vag sa se inteleaga ca aia care n-au facut nimic sunt mai destepti). Si asta se intampla la orice nivel. Daca unu' demonstreaza cu dovezi ca altul a furat, raspunsul invariabil al celuilat este : da' ce, tu nu ai furat ? Ramane cum am stabilit.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(stefanvasco @ 28 May 2014, 19:11) luck33ro am impresia ca nu intelegi ca nu trebuie sa iti spuna cineva cu cine sa votezi, vremurile alea sa speram ca au trecut, votezi cu cine consideri tu ca e mai bine si pe cine il consideri tu mai bun pentru postul ala de parlamantar/primar/presedinte/consilier si ce mai votezi. Asa e cu votul acum Eu am votat Forta Civica, e optiunea mea, asta nu inseamna ca trebui sa iti zic tie sa votezi la fel, fiecare voteaza dupa cum il duce mintea, sau cum il manipuleaza altii. “The ignorance of one voter in a democracy impairs the security of all.” ― John F. Kennedy Nu sa-mi spuna cu cine votez ci sa-mi spuna cu cine a votat pentru comparatie. Astia de au votat altceva le pute MD, cand ei au votat liste (pe care gasesc personaje mult mai infecte decat Diaconu). Care e logica? mai sunt votanti care cred in doctrina partidelor romanesti -? ![]() Sau cand vrei sa votezi un independent ala trebuie sa fie perfect? daca nu e, te duci si votezi o gramada dintr-un partid? This post has been edited by luck33ro: 28 May 2014, 19:55 |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 28 May 2014, 19:02) Îl votezi pe ăla care-ți displace cel mai puțin. QUOTE(luck33ro @ 28 May 2014, 19:54) Sau cand vrei sa votezi un independent ala trebuie sa fie perfect? daca nu e, te duci si votezi o gramada dintr-un partid? Bine punctat. ![]() Românul zice: aaa, independentul ăla nu-mi place, că n-are ochi albaștri, că are cărarea pe stînga, că nu poartă șapcă... Mai bine votez cu șleahta aia de jegoși ordinari și grețoși, că independentul ăsta nu m-a convins. ![]() Nu zic că Mircea Diaconu o fi perfect, dar așa imperfect cum e, e cu enșpe clase mai sus decît gunoaiele pe care le-am avut pînă acum. Iar deocamdată, în ciuda tuturor criticilor, n-a indicat nimeni o variantă mai bună. Dacă-i vorba să alegi între Mircea Diaconu și Eba sau Vadim sau Udrea, oare mai contează păcatele lui Diaconu? This post has been edited by VladSoare: 28 May 2014, 20:23 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
deci:
Forta civica: 1. Mihai Razvan Ungureanu = securist 2.Diana Pavelescu - degustatoare de vinuri!!! PMP: 1.Preda Cristian - profesor 2.Muresan Siegfried - politician??!! PNTCD: 1.Pavelescu Aurelian -avocat 2.Bodu Sebastian - economist?? (cunoscut doar ptr. ca s-a luat gura-n sula cu Becali) PNL: 1.Norica Nicolai-procuror la baza, a avut legaturi cu securitatea 2.Valean Adina - matematiciana - sotia lu' Cacarau.... PSD: 1.Corina Cretu - analist-programator, reporter, lingau a lu' iliescu 2.Ecaterina Andronescu - inginera, decan, rector, ministru al invatamantului = a distrus invatamantul romanesc Astia sunt candidatii de pe primele locuri din listele partidelor... deci cu ce ar fi ei mai buni decat Diaconu? -de ce o degustatoare de vinuri ar fi potrivita ptr. PE, dar un actor nu? -de ce o sotie de cacarau ar fi buna dar actorul ba? si asa mai departe.... deci de ce sa votez niste liste? This post has been edited by Dacus_Malus: 28 May 2014, 21:14 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 28 May 2014, 20:15) Românul zice: aaa, independentul ăla nu-mi place, că n-are ochi albaștri, că are cărarea pe stînga, că nu poartă șapcă... Mai bine votez cu șleahta aia de jegoși ordinari și grețoși, că independentul ăsta nu m-a convins. ![]() Nu zic că Mircea Diaconu o fi perfect, dar așa imperfect cum e, e cu enșpe clase mai sus decît gunoaiele pe care le-am avut pînă acum. Iar deocamdată, în ciuda tuturor criticilor, n-a indicat nimeni o variantă mai bună. Dacă-i vorba să alegi între Mircea Diaconu și Eba sau Vadim sau Udrea, oare mai contează păcatele lui Diaconu? Exact asta nu inteleg eu in logica astora de voteaza listele gretosilor din partide ![]() ![]() 28 May 2014, 21:39: QUOTE Mircea Diaconu e singura veste bună a deranjului de duminică. Dator în mare măsură Antenei 3, el va începe un lung joc al șovăielii între recunoștință și glorie personală. Va fi curtat, i se vor aminti datorii, dar rolul vieții lui pare că n-a fost încă jucat. Mircea Diaconu poate să facă mai mult decît să aducă mingea atunci cînd i-o aruncă PSD. El poate interpreta într-o manieră neașteptată speranțele pe care lumea și le-a pus în fel de fel de pîrliți. - Doru Buscu, antibasist extremist!This post has been edited by luck33ro: 28 May 2014, 21:39 |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Dacus_Malus @ 28 May 2014, 21:12) deci: Forta civica: 1. Mihai Razvan Ungureanu = securist 2.Diana Pavelescu - degustatoare de vinuri!!! PMP: 1.Preda Cristian - profesor 2.Muresan Siegfried - politician??!! PNTCD: 1.Pavelescu Aurelian -avocat 2.Bodu Sebastian - economist?? (cunoscut doar ptr. ca s-a luat gura-n sula cu Becali) PNL: 1.Norica Nicolai-procuror la baza, a avut legaturi cu securitatea 2.Valean Adina - matematiciana - sotia lu' Cacarau.... in dreptu fiecarui individ de mai sus era suficient sa pui un singur cuvant - "basist". la unii mergea si "kktzi basisti". si apropo de pnl, cica cacarau (care acu e cacabun) planuia demult sa treaca de partea popularilor ieuropeni si implicit a basului. cu aranjamente cu frunzaverde si stanisoara si hau bau. cica d-aia plecasera astia 2 din pdl cu ceva timp in urma. sa pregateasca terenu. o fi sau nu asa? ramane de vazut. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Buai CGBule pai cel mai mare basist e Ponta daca nu stiai
![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io am mai zis ca ponta ptr mine e nimeni in drum, de cand a pacalit votantii ca el il da jos pa base si apoi a facut pact de coabitare cu el. un kktzel cu sanse mari sa ajunga un ditai kktu. chiar mai mare decat nastase.
romania, asa cum e acum, cu invartelile si jmenarelile care se fac in politica, cu toate specimenele astea de populeaza partidele etc, nu are nici o sansa. treaba e numai pa jmenareala, pacalela, invarteala, furtishag. si jmenareala si furtishagu se intind in toate partile. pana si in sanatate si in educatie ati vazut ce jmecherii se fac. spagi peste spagi, afecri necurate, plm nu mai merge nimic cum trebuie. d-apoi in alte domenii mai ofertante. o dictatura militara deja suna mai bine. sa vina, sa-i dea p-astia jos, sa-i pedepseasca si s-o luam de la 0. This post has been edited by CGB: 29 May 2014, 10:27 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Am avut un gand la un moment dat sa votez cu Diaconu, dar l-am vazut de cateva ori pe la antene mi s-a parut ca prea o da in penibil. Asa ca am pus stampila pe Corina Ungureanu ca mi-am adus aminte c-am vazut-o printr-o revista.... acu ceva timp...
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
luck33ro |
![]()
|
Au mai fost alti independenti?
![]() |
--------------------
**
|
|
andurs |
![]()
|
Da, mai erau cativa pe-acolo, ca eu am deschis din prima la ultima pagina, dar cum doar pe fatuca asta o cunosteam mai "in detaliu", am pus stampila pe ea
![]() De ce sa nu manance si ea o o paine de Bruxelles, ca oricum si acolo se voteaza cu turma, in functie de grupul la care te afiliezi. Si-apoi, sa fim seriosi, au fost acolo EBA si Becali, mai rau de-atat ce putea fi? ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
luck33ro |
![]()
|
de unde vedem cata influenta are media in rezultatele alegerilor noastre
![]() |
--------------------
**
|
|
andurs |
![]()
|
Buai, pe mine nu ma influenteaza orice fel de media, auzi?!?
![]() Attached thumbnail(s) January2000.jpg ( Size: 38.15k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:14 |