Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
![]() ![]() ![]() |
Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Deci va pute Johannisu grav. E doar un reevaluat pe langa mandretea voastra de copylot chinez
![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
spor la lins si albit.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Azi la o discutie la oha cu o membra de partid PNL am intrebat ce il califica pe Iohanis sa fie jupanu al mare. Raspunsui ei a fost ca e cel mai curat personaj politic si nu s-a dat la televizor ca ar fi furat ceva.
In situatia asta sunt foarte multi oameni in tara asta si totusi nu ii vad candidati pe toti la tron. Ar trebui sa ai un background politic, sa fi facut ceva in viata. Atunci cand candidezi doar pentru ca nu te-a bagat lumea in seama cu acuzatii sau santajari nu cred ca ai sanse sa iei voturi, in special daca nu a auzit foarte multa lume de tine. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
luck33ro |
![]()
|
N-auzisi ca nu e bun, ca le-a zis Varanu deja la raspandaci ca e reevaluat
![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
singuru care a zis ca johanis nu e bun a fost base. da na tinerea ta de minte vine de la cotroceni.
mwe base. This post has been edited by b76bgaarh: 3 Jun 2014, 15:45 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu ca inainte era aservit altor grupuri de interese. Acum e bun ca e de-al lui.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 3 Jun 2014, 15:33) am intrebat ce il califica pe Iohanis sa fie jupanu al mare. Raspunsui ei a fost ca e cel mai curat personaj politic si nu s-a dat la televizor ca ar fi furat ceva. In situatia asta sunt foarte multi oameni in tara asta si totusi nu ii vad candidati pe toti la tron. Ar trebui sa ai un background politic, sa fi facut ceva in viata. Păi a condus Sibiul din 2000 încoace. Iar orașul n-arată rău și n-o duce rău. E mai mult decît au făcut vreodată mulți dintre ceilalți posibili candidați. This post has been edited by VladSoare: 3 Jun 2014, 17:37 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
SorinCT |
![]()
|
Parca mai stiu eu un peședinte primar...
Nici capitala nu prea a fost saraca daca imi aduc bine aminte. Eu caut argumente solide si sunt sigur ca exista. Mi-as dori totusi sa fie capabil sa conduca tara spre vremuri mai bune dar in anii ce au trecut am ajuns sa fiu mult mai sceptic cu privire la oamenii politici. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
Sorine....
depinde cu cine-l compari pe Klaus.... la prezidentiale vor candida probabil Ponta sau Oprescu, Diaconescu, Vadim, Marko Bela...etc Pai fata de astia e cu 10 clase mai bun.... Fata de Putin sau Angela Merkel poate e in dezavantaj. Dar fata de ceilalti nemernici din politica romaneasca ..... PS:doar faptul ca poate vorbi cu Merkel fara translator e un avantaj enorm! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
SorinCT |
![]()
|
Nu stiu... eu inca vad ca vorbesc altii pentru el. Nu prea deschide pliscul des, nu isi asupa opinii ferme sau luari de pozitie fata de diferite evenimente chiar daca ar avea de unde alege. Mi se pare gen... pune-l p-asta de afis ca are mecla de serios si ne vedem de treaba in continuare.
Drept dovada: Colegii mei au considerat că pot fi un răspuns pentru partid. Din discuții am înțeles că există colegi care cred că fac față”, a spus Iohannis la adevarul.live. E mai interesat de ce zic altii decat ce gandeste el. This post has been edited by SorinCT: 3 Jun 2014, 19:43 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
luck33ro |
![]()
|
Pai simplul fapt ca si lui Basescu i-a fost frica de el spune totul
![]() |
--------------------
**
|
|
SorinCT |
![]()
|
Ii e frica si de Ponta. Cu ce ne ajuta?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 3 Jun 2014, 18:19) Parca mai stiu eu un peședinte primar... Nici capitala nu prea a fost saraca daca imi aduc bine aminte. Cînd a ajuns ăla președinte, capitala pe care ne-a lăsat-o moștenire era o cloacă mizerabilă, în care-ți rupeai mașina în două chiar și pe bulevardele centrale, nu mai zic de străduțe. Prin parcuri n-aveai ce căuta după lăsarea întunericului, iarna curățarea străzilor de zăpadă și gheață era sublimă dar lipsea cu desăvîrșire, și așa mai departe. Capitala lăsată moștenire de marinar nu era cu mult mai brează decît aia a lui Halaicu. Nu cred că se compară Bucureștii lui Bășinescu cu Sibiul lui Iohannis. Cînd spuneam mai sus de Iohannis că a condus Sibiul, nu mă refeream la simplul fapt că a fost primar, ci la faptul că a fost, cel puțin aparent, un primar foarte bun. Cel puțin așa se vede din afară. Poate că sibienii nu-s de acord cu mine; chiar îi rog să mă contrazică dacă n-am dreptate. Or Băse la primărie a fost o glumă proastă; nu suferă comparație. This post has been edited by VladSoare: 3 Jun 2014, 22:21 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
On topic: Un oportunist, parerea mea, care va fi "asimilat" in viitorul apropiat...nu va lasati pacaliti de figura lui umila. Restul e cancan.
This post has been edited by aurelyan: 3 Jun 2014, 22:21 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
luck33ro |
![]()
|
Schimba avataru ala cu Micky Mouse ca nu te ia lumea in serios
![]() |
--------------------
**
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 3 Jun 2014, 22:16) Cînd a ajuns ăla președinte, capitala pe care ne-a lăsat-o moștenire era o cloacă mizerabilă, în care-ți rupeai mașina în două chiar și pe bulevardele centrale, nu mai zic de străduțe. Prin parcuri n-aveai ce căuta după lăsarea întunericului, iarna curățarea străzilor de zăpadă și gheață era sublimă dar lipsea cu desăvîrșire, și așa mai departe. Capitala lăsată moștenire de marinar nu era cu mult mai brează decît aia a lui Halaicu. Nu cred că se compară Bucureștii lui Bășinescu cu Sibiul lui Iohannis. Cînd spuneam mai sus de Iohannis că a condus Sibiul, nu mă refeream la simplul fapt că a fost primar, ci la faptul că a fost, cel puțin aparent, un primar foarte bun. Cel puțin așa se vede din afară. Poate că sibienii nu-s de acord cu mine; chiar îi rog să mă contrazică dacă n-am dreptate. Or Băse la primărie a fost o glumă proastă; nu suferă comparație. Majoritatea sibienilor, vorbesc in cunostinta de cauza, nu-l dorim pe Iohannis presedinte pentru ca ar insemna sa nu mai conduca primaria Sibiu. Nu cred ca se putea face in Sibiu mai mult decat a facut el. Cu siguranta la urmatoarele alegeri pentru primar tot el o sa iasa. |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
SorinCT |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 3 Jun 2014, 23:16) Cînd a ajuns ăla președinte, capitala pe care ne-a lăsat-o moștenire era o cloacă mizerabilă, în care-ți rupeai mașina în două chiar și pe bulevardele centrale, nu mai zic de străduțe. Prin parcuri n-aveai ce căuta după lăsarea întunericului, iarna curățarea străzilor de zăpadă și gheață era sublimă dar lipsea cu desăvîrșire, și așa mai departe. Capitala lăsată moștenire de marinar nu era cu mult mai brează decît aia a lui Halaicu. Nu cred că se compară Bucureștii lui Bășinescu cu Sibiul lui Iohannis. Cînd spuneam mai sus de Iohannis că a condus Sibiul, nu mă refeream la simplul fapt că a fost primar, ci la faptul că a fost, cel puțin aparent, un primar foarte bun. Cel puțin așa se vede din afară. Poate că sibienii nu-s de acord cu mine; chiar îi rog să mă contrazică dacă n-am dreptate. Or Băse la primărie a fost o glumă proastă; nu suferă comparație. Atunci in conditiile in care primar bun = presedinte bun primar prost = ... presedintele basescu? Nu pot sa pricep logica alegatorului roman sub nici o forma. Tind sa cred ca majoritatea voturilor sunt pur si simplu emotionale si nu au nici o legatura cu tevatura asta cu stanga si dreapta. Mai bine il punem pe Mazare, scapa Constanta de el. Sau vi-l dam la Sibiu, schimb pe schimb This post has been edited by SorinCT: 4 Jun 2014, 08:07 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE "A fost un moment în care nu am vrut să-i dau Guvernul lui Iohannis, momentul în care s-a dus și-l unsese Voiculescu de la Grivco. Sper că între timp a înțeles ce înseamnă să fii în tandem sau să fii creația politică a lui Voiculescu, pentru că acum văd că s-a reorientat. Atunci mi s-a părut un gest abominabil pe care l-a făcut Iohannis să se ducă la Grivco să-l ungă prim-ministru Voiculescu", a amintit Traian Băsescu. Sac! Băsescu: Iohannis poate câștiga Președinția și dacă ar candida independent |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
a ineput albirea si spalarea, de scuipat.
mwe base |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
ce curva-i politica asta.....
|
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
SorinCT |
![]()
|
Azi scuipi, maine lingi. Il asteptam si pe Zglobiu sa se duca sa-si recupereze flegma de pe chelia prezidentiala.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
luck33ro |
![]()
|
Pai daca Varanu facea propunerea, eu nu-l puneam nici macar femeie de serviciu pe Johannis
![]() |
--------------------
**
|
|
SorinCT |
![]()
|
Asta drept dovada ca oamenii de la conducere sunt incapatanati si refuza sa faca anumite chestii doar din ambitie chiar daca acestea sunt bune. Cum sa se faca el de ras, sa puna premier propus de altcineva? Lasa, mai asteapta 5 ani si cand il propui tu zici ca te-ai sucit.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
luck33ro |
![]()
|
Nu e ambitie acolo, pentru ei nu exista asa ceva. E vorba de interesul de moment. Asa cum Ponta il sprijinea atunci pe Johannis ca Prim-ministru iar acum in primavara nu a vrut sa-l ia nici macar ministru in guvernul personal - de aia a si rupt USL
![]() Asta e reevaluarea la romani! Mwe PSD! This post has been edited by luck33ro: 5 Jun 2014, 09:23 |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ninja, n-auzi ca se duce dreq si b1. pleaca aia in grup d-acolo. se scofonda corabia si fug sobolanii. io zic sa te sucesti si tu pana nu e prea tarziu. reevalueaza-te repede si treci in alta tabara.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ete acu fug pe bestjobs sa vad daca mai are Varanu post liber in garda personala - la Jilava
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:38 |