Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
![]() ![]() ![]() |
Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
Lex Luthor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
----
----
---- ---
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 26 May 2014, 13:53) N-auzi că nu candidează? Nici nu vrea s-audă. ![]() L-aș fi votat și eu. ![]() ce-as fi candidat io. oleeeooooo. 4 ani de frecat duda pe multe mii de euro lunar. cine plm n-ar vrea asa paradis. diaconu nuj daca o fi bun sau ba p-acolo, da' dupa ce eba si becali ne-au reprezentat in UE, ce plm mai conteaza un actor. macar asta stie sa vorbeste si cel putin din punctu asta de vedere nu va avea insuccesuri. mie-mi place frasuneala de labe1 si realiatea. tristete mare p-acolo. si cum vaita ei psd c-au luat totusi putin. plus ca diaconu a luat si el din voturile psd. of of mai mai. despre partidele lu bas doar asa in trecere cate-o remarca. cica totusi pmp a scos bine ptr un partid nou. plm daca-i aduni pa toti...pdl, pmp, pnl, plm si tot nu scot cat psd. nu ca asta ar fi bine. da' strugurii-s acrii. ideea e ca pa viitor ne paste iar intoarcerea la partidu unic. si ptr asta tre sa-i multumim unui singur om: base. dupa ce-a dat-o de gard cu iesirea din usl, iar asta l-a costat enorm ptr ca imediat a fost asociat cu base, antonescu s-a gandit cum sa se redreseze: se aliaza pa fata cu marinaru. foarte inteligent. presimt ca pnl o sa dispara de tot. bipezii astia nu vor sa priceapa deloc ca in timpurile astea de le traim, orice asociere cu chioru e cataclism total. mwe ptr toti. si special ptr basisti. nutsule ce mai faci ma? p.s marele berbat besescu a depus plangere penala impotriva aluia de la scuipat. daca nu varsa si-o lacrima tot degeaba. This post has been edited by CGB: 27 May 2014, 09:17 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 26 May 2014, 21:47) Sa zicem ca m-am dus la vot ca la piata, sa cumpar castraveti (era sa zic rosii, dar s-ar interpreta ca pesedeu). Eh, sa zicem ca singurul precupet care avea castraveti mi-i putea vinde doar impreuna cu ardei. Sa zicem ca la ardei sunt alergic. Rau ! In cazul asta trebuia sa cumpar cartofi (sa zicem ca doctorul mi-a interzis sa mananc cartofi) sau sa ma intorc acasa? Daca nu ma duceam la piata, nu puteam sa mai zic ca am vrut sa cumpar castraveti si ca imi bagau si ardei pe gat, ziceam ca ma pis pe el de vot, cum au facut atatia. Eu macar am incercat. Daca respectivul era independent, puneam stampila pe el cu 2 maini. Asa, la pachet cu un partid care a fost la putere in ultimul sfert de secol si n-a facut nici o branza (oricare, de altfel), el nefiind pe prima pozitie din lista, insemna ca de fapt as fi dat votul meu partidului. Iar ca sa pun votul pe cineva ce nu-mi convine doar ca sa votez, eu asta nu fac; idem, nu stau la petrecere daca nu imi place muzica. This post has been edited by Laurentziu83: 27 May 2014, 09:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Foarte bine, e dreptul tău s-o faci.
Atîta doar că nu-i nimic de lăudat în asta. Fă-o dacă vrei, dar măcar fă ciocu' mic dup-aia. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 27 May 2014, 00:04) Pai, cica nici nu a facut. Toata investitia a fost de 5.000 RON ("Am cheltuit in campanie 5.000 de lei pe care i-am pus intr-un cont"). Mie mi se pare tare omu. Sustine in link-ul de mai sus ca nici macar nu-si dorea sa fie europarlamentar. Si totusi, dintr-o "greseala" a cetatenilor, deloc putini, a ajuns unde nici nu si-a dorit. Ce discursuri, ce programe, ce campanie... un nume cu rezonanta, un buget de ~1k eur si succesul este asigurat. This post has been edited by Avani: 27 May 2014, 10:43 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Aflai si io aseara (reamintesc ca ma uit foarte rar la tv) ca Antonel si-a dat demisia. In sfarsit, mai bine mai tarziu decat niciodata. O luase rau pe aratura si tragea si partidul dupa el. Acu' poa' sa faca agricultura singur. Liberlalii astia n-are noroc deloc. Inseamna ca e baieti buni.
Mai la subiect, daca EBA a avut numai succesuri, probabil ca Diaconu va avea numai esece. C-asa-i in tenis. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
La polul opus e Udrea. Poate sa investeasca miliarde de euro in campanie, lumea o va vedea tot ca pe o curva blonda ce nu merita nici un scuipat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Leana e utila, ca sa aiba si base cui sa dea o parte din ceea ce primeste de aici (si nu numai de aici).
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
adevarul ca intre CGB si Mircea Diaconu cred ca l-as fi votat pe CGB...
dar cum CGB nu era pe buletinu de vot.... si trebuie sa fim corecti: Mircea Diaconu (aka Romi) a depasit multe partide: PMP, udmr, PRM, PPDD, etc! Deci bravo lui! PS: faptul ca Laurentiu83 e impotriva lui Mircea Diaconu, deja e suficient pentru mine....inseamna ca am pus stampila bine, cand l-am votat pe M.D. This post has been edited by Dacus_Malus: 27 May 2014, 13:50 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Corect! Cînd oi vota ca el va trebui să-mi fac griji serioase.
![]() Cît despre țărăniști, pe ăia nu Băse i-a distrus, ci Pedro și Ciorbea. Lui Băse încă nu-i venise rîndul la butoane. Încă mai stătea în umbră și aștepta prilejul să-l înjunghie pe Pedro pe la spate și să-i sufle partidul de sub nas. Cînd i-a reușit în sfîrșit manevra, țărăniștii erau deja făcuți pulbere. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Alte vremuri, Vlad. Mi-l amintesc si acum pe nenea Ratiu, ala cu papion ... simpatic mos !
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
VladSoare |
![]()
|
Da, vremurile cînd încă mai credeam în schimbare. Cînd ne bucuram că a căzut Ilici și încă nu ne dădusem seama că și ceilalți erau tot din același aluat...
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
betamax |
![]()
|
Da-i in plm de taranisti, i-am votat din toata inima si, la scurta vreme le-am urat din toata inima sa nu mai prinda in veci parlamentu'. E singura dorinta care mi s-a implinit.
Unu mai prost decat altu'... Coposu era singura minte limpede p-acolo... si-acu' ii injur cand imi aduc aminte cum m-au aburit (de fapt, sunt suparat pe mine insumi ca m-am lasat dus de nas). |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Exact
![]() This post has been edited by luck33ro: 27 May 2014, 19:16 |
--------------------
**
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Mircea Diaconu zisa ca, imediat cum ajunge la Bruxelles, il cauta pe Graham Watson.
Problema e ca Watson n-a mai intrat in Parlamentul European. Hai ca ati votat bine! |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
- -
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si ce daca n-a mai intrat nenea Watson, asta nu-l opreste cu nimic p'al nostru sa-l caute...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Penibil
|
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
- -
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Who the fuck is Watson?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
svclio |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Nu pentru ca:
1) pentru ca e doar un actor, am trimis ciobani, nebuni, fiice, sotii si alte rude de politicieni sa ne reprezinte, ar fi timpul sa ne revenim 2) tocmai pentru ca este un actor joaca un rol, el cu asta se ocupa deci are ceva experienta in a minti 3) este sustinut de a3 4) e mana in mana cu USD Atat timp cat vor fi atatia pensionari, atatia cretini, atatia asistati social si atatia tarani e imposibil sa nu apara aberatii de genul Ponta, Dragnea si partidul lor de lichele de stanga, Elena Udarea si partidul ei de lichele de dreapta, EBA, Becali, PPDD si multe altele. EDIT: MD e doar un produs A3 la comanda lui Voiculescu care sa ia % din electoratul liberal mimand o lupa impotriva sistemului si ceva valori, oricum MD a invatat bine scenariul This post has been edited by stefanvasco: 28 May 2014, 07:23 |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(stefanvasco @ 28 May 2014, 07:21) 2) tocmai pentru ca este un actor joaca un rol, el cu asta se ocupa deci are ceva experienta in a minti ... MD e doar un produs A3 la comanda lui Voiculescu care sa ia % din electoratul liberal mimand o lupa impotriva sistemului si ceva valori, oricum MD a invatat bine scenariul Exact !!! Varanu e regizor in piesa asta, MD marioneta. Chiar ca ati votat bine ! |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deci nu - MD este un experiment strategic PSD - iesit prost
![]() QUOTE „Deci Mircea Diaconu nu este un vot antisistem”, a punctat Vasile Dâncu. „Ar fi fost foarte interesant să fie asta, eu am crezut asta, am făcut și analize, m-am uitat la profilul lui Mircea Diaconu: într-adevăr, are cei mai mulți intelectuali acolo, intelectuali care anterior au votat cu PSD și votează cu Ponta – 50% dintre ei votează cu Ponta la prezidențiale, ceilalți 50% , 30 votează cu Diaconu și cu alți actori”, a argumentat Vasile Dâncu. El a arătat că această masă de votanți are exact structura de vârstă a PSD-ului (jumătate de electorat peste 50 de ani), sunt intelectuali din orașe mici și mijlocii, deci tot votanți PSD. Asadar intelectualii sunt votanti PSD ![]() Link. |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
luck33ro |
![]()
|
De fapt a taiat din procentele PSD mai mult decat din ale PNLului - Deci e iesit prost spre f. prost (vezi calculele procentuale postate anterior)
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:27 |