Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube

synergist
post 15 Jan 2015, 16:44
Post #121

2300km cu 420 lei - GPL

Group: Members
From: Bucuresti

promotie la camere pentru masina la Auchan titan - 69 lei camera, 25 lei cardul de 16gb

bafta

--------------------
Reno Scenic 1.6 16v 2001 echipare multumitoare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Babenco
post 15 Jan 2015, 17:50
Post #122

Membru incepator

From: B / BZ

Mai bine stai locului ca cemerele alea la 69 de lei. Sunt degeaba. Bani aruncati pe fereastra.

https://www.youtube.com/watch?v=kKoUC2KSqJQ

--------------------
Renault Megane - B88XKX 2008
+
Kojak
post 15 Jan 2015, 17:54
Post #123

Membru autentic

Ce infectios se vede.

--------------------
Dacia Logan 2006
+
synergist
post 15 Jan 2015, 18:20
Post #124

2300km cu 420 lei - GPL

bine ca ai pus o filmare SD si dai vina pe camera, de ce nu ai cautat mai mult pe tata google sa gasesti macar 720p?

o sa ti dau filmare cu camera setata la maxim pe 1080p sa mai zici atunci ca se vede infectios wink.gif

pana una alta, bafta si voua si mie!

--------------------
+
b76bgaarh
post 15 Jan 2015, 18:22
Post #125

Membru autentic

model?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
synergist
post 15 Jan 2015, 18:30
Post #126

2300km cu 420 lei - GPL

nu scrie nici pe ea, nici pe cutie ...s `o ieie gaia cu modelul ei (edit: ce m`a amuzat cand am pus vazut ce baterie are: din aia de nokia model ca cel din poza
http://poinbuy.com/media/catalog/product/c...nokia-bl-5c.jpg
)

eu sunt multumit: vad numarul masinii din fata de la distanta, nu`i vad ochii pietoanei si nici nu `mi pasa ca nu ma intereseaza

DAR ce trebuie sa retineti este ca in caz de accident: o sa vad in filmare (depinzand de unghi) si numarul si culoarea si poate si recalcitrantul ce se va da jos de la volan
+ ca inregistreaza audio foaarte tare, adica poti sa vorbesti chiar incet si te prinde ...apoi poti sa salti sunetul din softuri, sunt destule, unele chiar free

deci filmarea aia la tribunal ...e proba buna! ...pana la urma asta e scopul pentru care am luat`o: martor

This post has been edited by synergist: 15 Jan 2015, 18:32

--------------------
+
Babenco
post 15 Jan 2015, 18:48
Post #127

Membru incepator

From: B / BZ

Bună gluma cu 1080p.

--------------------
Renault Megane - B88XKX 2008
+
betamax
post 15 Jan 2015, 18:59
Post #128

Membru autentic

From: din lumea asta, prost făcută..

QUOTE(Babenco @ 15 Jan 2015, 17:50)
Mai bine stai locului ca cemerele alea la 69 de lei. Sunt degeaba. Bani aruncati pe fereastra.

https://www.youtube.com/watch?v=kKoUC2KSqJQ
*

O bashitura d-asta am luat (si inca o mai am) si eu. Si am dat pe ea (acu' vreo 4-5 ani) extrem de mult (vorba amicului Daniel Iancu). Nu spun cat am dat pentru ca as deveni un serios candidat la titlul "prostu' satului". Raman insa un candidat neserios.

--------------------
renault Scenic Rx4 2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW
"... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !"
+
papa_mulo
post 16 Jan 2015, 11:26
Post #129

Membru autentic

QUOTE(Tamango @ 15 Jan 2015, 17:32)
As fi foaaarte curios colegilor sa-mi spuneti: oare ce regula de circulatie vroia sa incalce cel din spate ? Avea linie continua cumva ? NU. era obligat de lege sa circule pe prima banda ? DA. Atunci ?
*

Cred ca n-ai inteles ca nu sunt doua benzi acolo. Ce vrea sa faca ala e echivalent cu depasirea pe banda de urgenta de pe autostrada. Nu va mai minunati de ce traficul e asa varza in Romania si de ce se intampla accidente daca vi se par normale astfel de faze...

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
vallixx
post 16 Jan 2015, 11:39
Post #130

Membru nesuferit

In cazul asta ala face o chestie ilegala, dar repet, de ce trebuie ca nea filmagiul asta sa fie justitiarul care sa nu-l lase? Daca ala vrea sa nu respecte legea, e treaba lui.
Singurul lucru pe care l-as face in cazul lui, ar fi sa nu-l las sa se bage in fata mea.
In rest......sa fie sanatos.

Daca insa sunt doua benzi si ala nu ma lasa sa vin pe banda 1, atunci ala va avea problema. Mare!

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
papa_mulo
post 16 Jan 2015, 11:45
Post #131

Membru autentic

Pentru ca ala vrea sa se pise pe el si asta nu e de acord sa se lase pisat. Ce e asa de greu mai oameni buni de inteles...poate voi nici nu va dati seama ca gresiti si exista sansa sa realizati asta daca va atrag antentia.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
betamax
post 16 Jan 2015, 13:33
Post #132

Membru autentic

QUOTE(vallixx @ 16 Jan 2015, 11:39)
Singurul lucru pe care l-as face in cazul lui, ar fi sa nu-l las sa se bage in fata mea.
*

Exact asta a si facut. Doar ca putin preventiv.

--------------------
+
vallixx
post 16 Jan 2015, 17:43
Post #133

Membru nesuferit

Bai nu stiu, eu unul m-as enerva sa imi tina unul calea. Pe ce considerent imi blochezi tu drumul?
Indiferent pe unde circul. Legal, nelegal....nu e treaba ta sa-mi blochezi mie drumul si sa imi zici pe unde si cum sa merg.

Vrei tu sa te bagi? Baga-te!
Nu vrei? Ok, dar ca ce chestie imi blochezi mie drumul?
Pe principiul " nici nu nu ma bag, dar nici pe tine nu te las"?

Pai sa prind eu unul d'asta ca nu numai ca nu ma rezum doar la niste morti si raniti, ci ii bag si camera aia in cwr sa vada daca sta bine cu prostata. Nu ai niciun drept sa imi blochezi mie soseaua.
Nu esti nici politist, nici pompier....nici drumar........nu ai atributii in a-mi bara mie calea, indiferent unde vreau eu sa ma duc.

This post has been edited by vallixx: 16 Jan 2015, 19:51

--------------------
+
Kojak
post 16 Jan 2015, 19:43
Post #134

Membru autentic

up.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
betamax
post 16 Jan 2015, 20:42
Post #135

Membru autentic

Asa cum vrea pwla ta sa circuli nelegal vrea si a mea sa te blocheze. Tot nelegal. Nu trebe sa-mi dea nimeni aprobare, o fac pe barba mea, cum o faci si tu. Desi cei mai multi dintre cei care stau cuminti la coada mi-ar da dreptate, bag mana-n foc ca n-ar sari unu' dac-ar fi s-o iau pe coaja. Precum am zis, o fac pe barba mea. Ma deranjezi, te deranjez. Tu provoci, eu reactionez. Nu-i nevoie sa fiu drumar sau politist (ca aia oricum si-ntotdeauna sunt in alta parte decat acolo unde e nevoie de ei).

--------------------
+
vallixx
post 16 Jan 2015, 22:43
Post #136

Membru nesuferit

Nu-i asa. Pentru ca eu daca trec pe langa tine nu-ti ingradesc nimic, nu te deranjez cu nimic.
Tu oricum stai pe loc, eu nu te opresc din a sta pe loc. Nu am treaba cu tine, nu am tangenta cu ce faci tu. Mai pe romaneste, te las in pace. Nu imi impun intentiile asupra ta.

Tu daca imi blochezi calea, imi restrictionezi accesul pe drumul public, care nu e al tau, e al tuturor.
Eu merg, tu ma opresti. Deci practic nu ma lasi in pace si vrei sa-ti impui intentiile asupra mea.

Eu te las in pace si tu nu. De ce ar fi asta ok?

Sa circul nelegal, o fac pe barba mea dar nu te implic pe tine. Nu-ti impun sa faci si tu la fel.
Blocandu-ma, o faci tot pe barba ta, dar ma implici si pe mine. Tu mergi legal si blocand imi impui sa fac si eu la fel in conditiile in care eu nu ti-as fi impus nimic.
Eu nu te-am agresat, tu o faci. De ce?
Doar pentru ca ceea ce faci tu este "bine" si ceea ce fac eu este "rau"?
Nu trebuie ca tu sa impui binele asupra raului. Nu ai aceasta autoritate.

Inteleg frustarea de a sta la coada si a veni un "smecher" care fura din cascaval.
E normala, si eu o am. Dar ala nu se ia de viata ta, deci nu ai de ce sa te iei de viata lui decat daca vrea sa se bage in fata ta, moment in care te implica si pe tine.

Precizez, desi sunt sigur ca ai inteles directia, ca postul meu nu se refera la tine. Am descris un caz general.

This post has been edited by vallixx: 16 Jan 2015, 22:51

--------------------
+
espacern
post 16 Jan 2015, 22:58
Post #137

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

QUOTE(vallixx @ 16 Jan 2015, 22:43)
nu te deranjez cu nimic.

Deranjezi persoanele corecte ca faci o fapta ilegala....si opinia publica se "mobilizeaza" la fel ca atunci cand un hot in fuga cu o poseta trece pe langa tine.

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
Haustrum
post 16 Jan 2015, 22:59
Post #138

Membru autentic

Pai tocmai de asta o si ia pe acolo, sa se bage in fata celor care stau cuminti in coloana. Nu se pune problema daca o va face, doar cand - si de obicei gaseste "intelegere" fara probleme.
Si uite asa unii-s mai grabiti decat altii, au probleme mai urgente de rezolvat iar altii-s mai fraieri.

Eu unul sunt pentru respectarea regulilor in trafic, cred ca exista foarte putine urgente reale care sa necesite "fortarea" regulilor. Restul e nesimtire tipic romaneasca.

--------------------
Renault Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci 2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
+
vallixx
post 16 Jan 2015, 23:09
Post #139

Membru nesuferit

Bai, si eu sunt pentru respectarea regulilor in trafic, si eu le respect, si pe mine ma deranjeaza nesimtirea. Dar doar pentru ca el le respect, nu inseamna ca am autoritatea de a te obliga si pe tine sa faci la fel.

Asta e un fel de capra vecinului, tipic romaneasca, in loc sa-mi vad de viata mea ma intereseaza viata altuia. Eu merg legal si imi asum, imi vad de legalitatea mea. Ma intereseaza viata mea.
Ce face ala.....e treaba lui, nu e viata mea deci nu e treaba mea. Atat timp cat vrea sa forteze, ma deranjeaza dar iau atitudine doar daca vrea sa ma forteze pe mine. Ma uit la mine in curte.

Tu presupui ca ala se va baga in fata cuiva. Pana cand ala chiar o va face, e presupunere.
Hai sa bagam acum oamenii la parnaie, pentru ca eu presupun ca tu maine dai in cap unui pe strada. Nu merge.

Daca vad pe unul ca fura poseta uneia, incerc evident sa-l opresc. Se savarseste un furt.
Nu-i acelasi lucru cu cel mult taiatul fetei unuia care merge legal.
Au importanta diferita, deci trebuie tratate diferit si ca actiune.
Pentru furt faci parnaie, pentru taiat de fata cel mult iei o amenda.

Daca "comunitatea" se mobilizeaza atunci ar trebui ca nimeni din "comunitatea de la acea coloana de masini" sa nu-l lase pe "smecher" sa taie fata. Nu poti fi tu "avocatul" comunitatii.

Edit: Repet, nu sustin ca e corecta manevra. Nu iau partea nesimtitului si nu incerc sa-i motivez actiunile. Discut doar cat de de corect este sa "incerci" sa-l disciplinezi tu ca sofer.

This post has been edited by vallixx: 16 Jan 2015, 23:18

--------------------
+
Haustrum
post 16 Jan 2015, 23:24
Post #140

Membru autentic

Eu unul as vrea o comunitate unita, care sa nu tolereze un astfel de comportament, dar din pacate suntem un popor care inca are sentimente de "admiratie" fata de smecheri - dovada si alegerile legate de cei care ne conduc. La asta se adauga lasitatea.

Nu spune nimeni ca trebuie sa fim avocatii celorlalti, dar putem sa ne revoltam si sa nu acceptam bataia de joc. E clar ca nu e cea mai buna varianta ceea ce face tipul ala, dar e o forma de atitudine, omul nu mai vrea sa fie calcat in picioare. Si atata timp cat autoritatile nu incearca sa civilizeze un pic soferii - prin amenzi, educatie, echipaje de politie suplimentare in zonele cu probleme, ceea ce vedem acolo ramane singura optiune reala.

Asta e realitatea.

--------------------
+
vallixx
post 16 Jan 2015, 23:36
Post #141

Membru nesuferit

Pai si noi in loc sa cerem autoritatilor sa-si faca treaba, ca sunt platite din banii nostri, incercam sa luam legea in maini? Nu e ok, desi admit ca sunt momente cand si eu o fac, nu vreau sa fiu ipcrit. Insa asa ca principiu nu e ok. Si nu duce la nimic bun.

Uite faza. Drum cu 2 benzi pe sens, coloana pe ambele benzi.
Eu vreau sa fac stanga la intersectie asa ca o iau pe langa coloana, pe linia de tramvai si ma duc aproape pana in fata, cu semnal de stanga. (intre banda 2 si linia de tramvai este trasata linie discontinua, deci am voie sa ma duc pe linie).
In prealabil ma uit in oglinzi si nu vad niciun tramvai, deci nici nu aveam cum sa incurc nici macar tramvaiul. Probabil daca aveam tramvai, nu ma bagam, desi aveam voie, ca sa nu-l tin aiurea in spate pana apuc eu sa fac virajul la stanga.

Un baiat d'asta ca nea filmagiul de mai sus, imi taie fata facand semne disperate cu mana.
Opresc in paralel cu el......" ca ce ba, tu esti smacher si noi prosti?" Automat a presupus ca eu vreau sa ma bag in fata coloanei.

Il iau usor. "Prietene, in ce directie mergi? - Inainte - E...io fac stanga, ce treaba ai cu mine? - Pai am crezut ca vrei ca tai fata coloanei - E...ai crezut prost.... - Ok, scuze - Sa fii sanatos". E nasol si cu presupunerea.....

This post has been edited by vallixx: 16 Jan 2015, 23:43

--------------------
+
Haustrum
post 16 Jan 2015, 23:46
Post #142

Membru autentic

Sunt situatii si situatii. E clar ca de cele mai multe ori vedem lucrurile trunchiat, analizam strict situatia de la momentul respectiv, fara a vedea imaginea in ansamblu. Asa ca sunt de acord ca pot fi si exceptii, ca ceea ce pare o marlanie e de fapt o decizie neinspirata, o situatie in care chiar te grabesti, necunoasterea drumului, etc.
Dar legat de filmare, reactia omului vine mai mult ca sigur din disperarea de a vedea la nesfarsit cum smecherii se baga in fata lui, direct sau indirect - lasati de cei din fata. Acolo nu e vorba de presupuneri, sunt lucruri care se repeta zi de zi, lucruri pe care le vedem si noi prin Bucuresti.

This post has been edited by Haustrum: 16 Jan 2015, 23:47

--------------------
+
vallixx
post 16 Jan 2015, 23:52
Post #143

Membru nesuferit

Evident! Absolut corect ce spui.
Ii inteleg reactia, evident ca vine din frustrare. Ii inteleg si frustrarea.

Nu stiu insa daca e bine sa ia el justitia in maini.

This post has been edited by vallixx: 16 Jan 2015, 23:52

--------------------
+
betamax
post 17 Jan 2015, 01:31
Post #144

Membru autentic

QUOTE(vallixx @ 16 Jan 2015, 22:43)
Nu-i asa. Pentru ca eu daca trec pe langa tine nu-ti ingradesc nimic, nu te deranjez cu nimic.
Tu oricum stai pe loc, eu nu te opresc din a sta pe loc. Nu am treaba cu tine, nu am tangenta cu ce faci tu. Mai pe romaneste, te las in pace. Nu imi impun intentiile asupra ta.

Tu daca imi blochezi calea, imi restrictionezi accesul pe drumul public, care nu e al tau, e al tuturor.
Eu merg, tu ma opresti. Deci practic nu ma lasi in pace si vrei sa-ti impui intentiile asupra mea.

Eu te las in pace si tu nu. De ce ar fi asta ok?

Sa circul nelegal, o fac pe barba mea dar nu te implic pe tine. Nu-ti impun sa faci si tu la fel.
Blocandu-ma, o faci tot pe barba ta, dar ma implici si pe mine. Tu mergi legal si blocand imi impui sa fac si eu la fel in conditiile in care eu nu ti-as fi impus nimic.
Eu nu te-am agresat, tu o faci. De ce?
Doar pentru ca ceea ce faci tu este "bine" si ceea ce fac eu este "rau"?
Nu trebuie ca tu sa impui binele asupra raului. Nu ai aceasta autoritate.

Inteleg frustarea de a sta la coada si a veni un "smecher" care fura din cascaval.
E normala, si eu o am. Dar ala nu se ia de viata ta, deci nu ai de ce sa te iei de viata lui decat daca vrea sa se bage in fata ta, moment in care  te implica si pe tine.

Precizez, desi sunt sigur ca ai inteles directia, ca postul meu nu se refera la tine. Am descris un caz general.
*

Iti dai seama ca n-am luat-o personal. Degeaba cer ca institutiile autorizate sa-si faca datoria, ca nu si-o fac. Si-atunci imi fac dreptate singur. Nelegal. Un alt punct de vedere : poate si io vreau sa fac pipilica da' inca n-am gasit locul propice (de parca ar exista asa ceva), insa nu ma trag de tot pe partea dreapta ca vine berbecu' din spatele meu si n-o sa mai pot reintra in coloana. E si asta o presupunere.

--------------------
+
m3st_tce
post 17 Jan 2015, 17:46
Post #145

Membru autentic

QUOTE(Haustrum @ 16 Jan 2015, 23:24)
Eu unul as vrea o comunitate unita, care sa nu tolereze un astfel de comportament...

Eu unul as vrea o politie care sa sanctioneze un astfel de comportament. Nu ar fi mai bine asa?

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
aqua
post 17 Jan 2015, 18:14
Post #146

Membru autentic

la iesirea din pasajul obor mergand spre iancului e cam la fel, tu mergi pe 2 benzi, urci spre suprafata si banda 1 devine mai larga ca e si iesirea de la parcarea subterana, ar intra doua masini una langa alta desi e doar o banda

acolo in varf se mai incetineste uneori traficul si ii vezi pe cei din spate cum urca voiniceste pe langa tine ca apoi sa se opreasca in 200 de m ca oricum banda se ingusteaza din nou, si forteaza sa intre din nou
acolo nu mai e ca n-ai stiut, se vede clar ca nu ai cum sa te duci decat daca te bagi apoi in fata celor din coada

in situatii din astea cand eram aproape sus si eu ma asezam ca prostul cam pe mijlocul benzii, nici, nici, sa nu aiba pe unde sa treaca, atata vreme cat in 50 100 m trebuie sa stau dupa altii desi eu am stat la rand nu-mi convine, si sunt si eu porc
nu mai zic de aia care nici macar nu dau semnal, ca idee, au impresia ca oricum sunt pe banda lor si eu trebuie sa-i las sa intre
in 99 la suta din cazuri ii las pe cei care dau semnal ca vor sa se bage, pe cei care presupun ca e dreptul lor nimic.

si inca una, pe care n am inteles-o.
de pe stefan cel mare se face o banda stanga sa intri pe dorobanti si restul se merge inainte
se face verde pentru stanga, eu fiind pe banda de inainte, langa cea de stanga, fac si eu stanga.

pe dorobanti se intra pe 2 benzi, acum chiar pe mai multe cred ca s-a facut sens unic parca.

deci eu fac stanga urmand in paralel traiectoria unuia care facea stanga de pe banda de stanga, ca sa nu-l deranjez, el intra lejer pe o banda, eu pe o banda.
dupa care claxoane, si mai incolo ne oprim in paralel, ala suparare mare
ca ce faci, de ce faci stanga de pe banda de inainte.
ma uit la el, ce ai nene, care e problema ta, esti de la rutiera, ai mers in drumul tau, nu te am jenat cu nimic, te am lasat sa ti alegi banda pe care sa intri, ce ai.
la care el concluzioneaza la subiect, asa suntem noi romanii.

This post has been edited by aqua: 17 Jan 2015, 18:17

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
VladSoare
post 17 Jan 2015, 18:32
Post #147

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

QUOTE(aqua @ 17 Jan 2015, 18:14)
ma uit la el, ce ai nene, care e problema ta, esti de la rutiera, ai mers in drumul tau, nu te am jenat cu nimic, te am lasat sa ti alegi banda pe care sa intri, ce ai.
la care el concluzioneaza la subiect, asa suntem noi romanii.
*

Poate că voia ca după intersecție să se încadreze pe Dorobanți pe banda I. Poate că avea de gînd să oprească acolo, sau să facă dreapta imediat pe o străduță, sau orice altceva. E dreptul lui. Or tu l-ai forțat să intre pe a doua ca să-ți facă ție loc.

Poate că în cazul Dorobanților nu-i atît de mare deranjul, dar în intersecțiile rotunde cu semafoare în cascadă, gen Universitate, Arcul de Triumf, etc., e tare enervant obiceiul unora de a vira la stînga de pe o bandă greșită. Să zicem că vin pe Magheru și vreau să fac stînga spre Rosetti. Vin dinspre Magheru pe banda cea mai din stînga, dau semnal, iar cînd se face verde vreau să mă încadrez la semaforul următor pe banda I (ca pe urmă să merg înainte spre Rosetti, unde țintesc către banda I ca să fac dreapta pe prima străduță). Ei bine, dacă tu vii din dreapta mea să faci și tu tot stînga, atunci nu-mi permiți să mă încadrez cum vreau eu. Și nu mi se pare normal. Dacă ești pe bandă de înainte, păi atunci du-te înainte, nu mă obliga pe mine să mă încadrez altfel decît vreau doar pentru că ți se pare ție că ai loc destul.
Sigur, nu-i un capăt de țară, nu mă apuc să claxonez și să înjur pentru atîta lucru. Mă încadrez cum pot și mă descurc dup-aia. Dar e un deranj în plus.

This post has been edited by VladSoare: 17 Jan 2015, 19:09

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
aqua
post 17 Jan 2015, 19:32
Post #148

Membru autentic

pai tocmai am zis ca l am lasat sa intre pe ce banda a vrut el, am inteles ca era dreptul lui, sa nu il jenez, eu am intrat unde a fost liber
oricum nu vroia nimic din ce ai zis, a mers inainte linistit pana ne am oprit in coloana in paralel, avea doar o problema ca de ce am facut si eu stanga de pe banda de inainte

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
LGZ
post 17 Jan 2015, 19:56
Post #149

Membru incepator

Probabil faptul ca ai trecut pe rosu pentru banda pe care erai nu conteaza,sunt curios daca inainte de a se pune sens unic pe Dorobanti sau daca erai prin alta tara,ai fi procedat la fel. (pe sistemul nu incurc pe nimeni)

--------------------
Daewoo Leganza 2000 CDX
+
zare
post 17 Jan 2015, 20:17
Post #150

Membru autentic

From: oradea

Buna intrebarea aia,cu....in alta tara ai fi procedat la fel ??.....probabil ca nu ,acolo nu merge cu mica intelegere...

--------------------
renault laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300 Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
+
19 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 14:48
Dacia