Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube
![]() ![]() ![]() |
Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda, e corect, ca daca ti-l faci cu mana altuia, e cam gay treaba.
Daca ti-l faci cu mana alteia, mai merge ![]() This post has been edited by vallixx: 23 Aug 2014, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Am dedus ca adrys, e male, d-aia am luat distanta.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Eu as zice ca mai degraba idiotii de pe strada si-o fac cu mana lor (in sens literar).
Sper ca astia 2 din linkul de mai jos sa se bucure de o luna insorita pe o plaja undeva, facand sporturi nautice or shit, nu de alta, dar de condus nu vor putea, fara carnet... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=278...dpost&p=4145297 This post has been edited by aaddrryyss: 27 Aug 2014, 04:29 |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Urca-le pe trafictube sa-ti laude toti acolo spiritul justitiar. Le-ai aratat tu bizonilor, mama lor de nesimtiti (post sarcastic)
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Alt cretin: http://www.trafictube.ro/enigma-numita-acostament/
In ce hal conduce ! Si-a luat camera ca sa incurce traficul. Justitiarul pwulii ! |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
betamax |
![]()
|
Ba mie mi se pare corect. Cum incurca traficu' ? Ca nu-i lasa pe "smecherii" aia sa se bage pe dreapta pentru ca mai incolo aia sa forteze reintrarea in banda ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Tamango |
![]()
|
Da ... daca aia vor sa circule pe acolo, nu e treaba lui sa-i incurce sau sa-i sicaneze. Poate aia vor sa opreasca la un pipi
![]() In schimb am toata intelegerea daca NU-I lasa sa reintre inapoi pe banda ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Tamango, daca vrei pipi dai semnal dreapta si te opresti, nu e necesar sa il depasesti pe ala din fata printr-o manevra interzisa.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare un cretin care vrea sa faca pe desteptu' sub "acoperirea" unei camere.
Nu e treaba lui sa faca justitie, iar ala de pe dreapta poate sa mearga pe unde vrea, chiar si pe trotuar. E treaba lui, risul lui pe care si-l asuma. Manevra e interzisa, dar atata timp cat nu-mi creeaza mie nicio problema......... Ca daca ma depaseste prin dreapta si vrea sa se bage "la tupeu" in fata mea, nu-l las, e partea a doua, dar daca se duce.....duca-se. This post has been edited by vallixx: 14 Jan 2015, 16:53 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
betamax |
![]()
|
Am vazut de o mie de ori treaba asta. Ala se baga pe dreapta si gaseste un fraier care sa-i lase loc sa reintre pe banda, mult inainte sa ajungi tu acolo. Deci e si treaba mea, ca incetineste coloana care merge legal.
Si nu e nici o justitie faptul ca nu te las sa te bagi in fata mea. Mai degraba un soi de autoaparare (la asta te pricepi tu mai bine ca mine, aikido). Si daca nu-l lasi sa intre in fata ta, iti umple frigideru'. Am experimentat in Bucuresti. Sunt tăbăcit. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce omor isi lua ala-n Bucuresti...norocu' lui ca circula prin CJ.
![]() Nici macar nu se pierde acostamentu' ala, chiar se transforma-n banda 1 din cate vad (cam de unde pleaca autobuzu' ala). This post has been edited by Kojak: 14 Jan 2015, 17:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
betamax |
![]()
|
Nu-si lua nici un omor. Am vazut multe faze de genul asta si prin Bucuresti. Una a fost expusa si aci, undeva pe splai, catre centura.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Depinde pe cine "incomoda". In oglinda, ala vedea ca sunt cu masini modeste aia care vor sa se bage la nesimtire. Daca venea un x6 negru sau alta hardughie d-asta, cred ca se gandea de 2 ori cu toate camerele lui. Chiar si cu un 'bulgar" nu cred ca era bine sa se puna.
![]() Nu iau apararea celor care se baga la intimidare sau "la fenta", da' nici nu sunt de acord cu justitiari d-astia ca ala care filmeaza. Daca forta intrarea pe banda peste el, intelegeam, nici io nu las mooist doveditii si tin aproape de bara aluia din fata. This post has been edited by Kojak: 14 Jan 2015, 17:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Caz concret: DN2, cat e el de lung ;-).
Cand vine unul repede de dai la o parte? Sigur, atat timp cat vizibilitatea iti permite si nu e nici o masina trasa pe dreapta. Eu asa fac de fiecare data. Pt. ca sicanele in trafic sunt mai periculoase decat toate situatiile ipotetice ale comentatorilor de pe pagina indicata. Mai mult - nu am vazut nici un echipaj, UNUL MACAR, care sa opreasca vreo masina care merge pe acostament, lasand berbecii sa mearga cu viteza mai mare. Oare de ce? |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Kojak |
![]()
|
QUOTE(m3st_tce @ 14 Jan 2015, 19:43) Caz concret: DN2, cat e el de lung ;-). Cand vine unul repede de dai la o parte? Sigur, atat timp cat vizibilitatea iti permite si nu e nici o masina trasa pe dreapta. Eu asa fac de fiecare data. Pt. ca sicanele in trafic sunt mai periculoase decat toate situatiile ipotetice ale comentatorilor de pe pagina indicata. Exact asta e si pct. meu de vedere. Ambitiile se lasa urat de multe ori. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
betamax |
![]()
|
Copii, sunt cazuri distincte: una e sa mergi normal pe drum si sa vezi ca vine Sandokan tare din urma (normal ca ii faci loc), alta e sa stai la coada si acelasi Sandokan (din Teleorman) vrea sa se bage in față.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
vallixx |
![]()
|
De dragul discutiei admit ca in cazul de fata nu e ok sa te duci pe dreapta pt. ca e acostament, DAR.......in 90% dintre cazuri, cand coloana pleaca de la semafor se creeaza spatii unde poti intra lejer. Mereu e vreun adormit care cauta schimbatorul, vreo 3.14zda care se rujeaza, vreun 3.14zd
![]() Daca eu vin pe dreapta si ma bag intr-un loc din asta, fara sa-l oblig pe cel din spate sa franeze, sa traga de volan....deci nu ma bag la tupeu ci doar folosesc un loc disponibil......care e problema???? Oras mare, strazi mici, masini multe, semafoare puse de-an sulea.........trebuie folosit la maxim tot spatiul. Zic. M-am si ciondanit cu unu pe o faza d'asta, am venit pe dreapta pe banda 1 nu acostament si m-am bagat in fata unuia. Dar lejer, cu un pic noroc mai avea loc inca unu intre noi, ........cu semnal......etc. Ala da-i claxoane. Ii fac semn ca " ce vrei? " " Ba ca esti bulangiu ca te-ai bagat." " De ce sunt coae bulangiu? Ai lasat loc de 2 masini, din cauza d'astora ca tine, tu si inca 2 din spatele tau mai prind inca un rosu, daca te miscai mai treceau 2 masini, poate si a treia daca ciupea galbenu'. Si in fond am dat semnal, nu ti-am luat fatza, nu a trebuit sa franezi, nu a trebuit sa eschivezi din volan.,...nu te-am deranjat cu nimic......de ce sunt eu bulangiu? Cine incurca traficul, io sau tu ca dormi la volan?" A tacut din gura, am plecat " prieteni". This post has been edited by vallixx: 15 Jan 2015, 01:41 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mai schimb banda daca mi se pare ca merge mai bine, de obicei cu semnal dar mi se intampla sa ma bag si fara atunci ma ia pe nepregatite. Dar de la a tine aproape de bara aluia din fata si pana la a o "sifona", cum a facut un nene, doar ca sa nu ma lase sa intru in fata lui. Culmea e ca era si mai in varsta, a plecat mai tarziu de pe loc si am zis ca am loc sa ma bag, cand am vazut ca nu ma lasa, am ramas pe banda mea iar el a intrat in ala din fata lui, destul de nasol (ambele spoilere sparte).
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
- B 169 RRS
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Tareeeee.....cretini ce vrei...... Asta cu lasatul n-am inteles-o niciodata. Ba, daca vine si forteaza, tind sa nu-l las. Dar daca eu m-am miscat mai greu si vine ala si se baga in locul liber si nu ma deranjeaza cu nimic.....nu franez, nu evit......de ce sa ma crizez? Se intampla tuturor sa avem momente cand nu percutam imediat. Esti distras, te gandesti la problemele zilei, sau esti cu ochii prin bord, cauti ceva prin buzunar, torpedo.......si in fata se pleaca si se creeaza un loc liber. Care e problema sa-l ocupe altul, daca eu nu l-am ocupat din diverse motive? Cand se forteaza e altceva, atunci ai doar un pic de loc, nu cat sa-ti incapa toata masina, dar bagi botul ca sa-l fortezi pe cel din spate sa nu aiba incotro si sa te lase. Aia e altceva. Aia e bulangeala. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(betamax @ 14 Jan 2015, 18:22) Am vazut de o mie de ori treaba asta. Ala se baga pe dreapta si gaseste un fraier care sa-i lase loc sa reintre pe banda, mult inainte sa ajungi tu acolo. Deci e si treaba mea, ca incetineste coloana care merge legal. E echivalent cu situatia cand stai la coada la magazin si vine unu sa se bage in fata. Cum ai zis exista mereu un fraier care il lasa sa intre la loc si bineinteles ca face asta franand si incomodandu-i pe "fraierii" care stau la rand. Aceeasi problema e la semafoare....vin "smecherii" in haita pe linia de tramvai sau pe benzi cu alta destinatie si apoi se baga pe banda ta "de fraier" care stai cate 5-6 semafoare sa treci intersectia. PS: eu sunt in spume totale cand mai vin dimineata pe Bibescu voda si vreau sa fac stanga pe cantemir...mereu sunt smecheri care se baga pe contrasens prin stanga ta si iti iau prim-planul de facut la stanga. Si stai ca fraierul acolo pana nu mai poti... https://www.google.ro/maps/dir/44.4249221,2...41057,18z?hl=ro This post has been edited by papa_mulo: 15 Jan 2015, 10:40 |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
vallixx |
![]()
|
Si atunci ce faci? Cum vezi pe unu' ca vine "pe langa" iesi repede din coloana si-i tai fata? Ca nu cumva sa gaseasca 3 masini mai in fata un "fraier" care sa-l lase, nu ?
Ca baiatul asta cu filmarea...... Dar cand in fata ai un adormit care se misca ca melcul si din cauza lui prinzi aiurea cateva semafoare, aia e in regula? Atunci nu mai esti in spume doar pe premiza ca nu face nimic ilegal? Eu recunosc ca mai fac dint-astea. Mai exploatez locuri lasate de adormiti. Nu fortez, daca am loc lejer ma bag, daca nu, atunci stau in banca mea. Si nu vin nici pe lina de tramvai si nici pe acostament, insa mai vin pe banda 1, ca mai toti se ingramadesc intotdeauna pe banda 2, parca ar avea miere pe ea. Si la fel mai fac cand tre sa fac la stanga. De obicei vin pe dreapta pentru ca de fiecare data ala care face stanga pleaca de la stop, se misca 3m si opreste acolo ca boul cu semnal stanga cand ar avea loc o gramada sa se mai duca in fata. Vin pe langa el si ma duc in fata de tot, e loc acolo sa bagi si camionul. This post has been edited by vallixx: 15 Jan 2015, 10:52 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
papa_mulo |
![]()
|
Una e sa ai un adormit in fata si una e sa stai in coloana si sa vina unu sa se pise pe tine si pe restul. Nu confunda cazuri de adormiti cu coloana...sunt chestii diferite. Daca e blocat in fata unde mm te duci tu pe langa mine ca sa blochezi si mai rau traficul? Du-te Dica prin stanga, taie linia continua si asuma-ti riscul daca tot esti smecher...
Da, in caz similar cu cel cu acostamentul, fac acelasi lucru ce a facut si ala si ii blochez inaintarea, am facut-o de multe ori si de fiecare data m-am uitat si in ochii "smecherului" si chiar i-am luat la rost. Surpriza...nu m-a masacrat nici un ceafa lata, majoritatea se simt cumva jenati si inceteaza tentativa. E ca subiectul ala discutat si para-discutat, un hot ii ia la o baba portofelul in RATB si toti se intorc cu spatele si se fac ca nu vad... pe principiul "nu te poti pune cu golanii"? This post has been edited by papa_mulo: 15 Jan 2015, 10:59 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
vallixx |
![]()
|
Si daca eu vin pe banda 1, cand banda 2 e full, si vin prin dreapta ta si speculez un loc liber lasat de un adormit (ti-am zis, in 99% din cazuri.....sigur dau de unu'), si nu vreau sa ma bag la bulangeala, cu ce te deranjeaza pe tine asta si trebuie sa-mi tai fata ca sa nu ma bag?
De ce trebuie ca prima impresie sa fie ca eu vreau neaparat sa fortez? Bineinteles ca am avut si cazuri in care n-am gasit loc, asa ca am stat pe banda 1 cu semnal stanga pana au trecut toti , n-am fortat..... si dupa aia m-am bagat si eu. Asta e, imi asum ca poate sa se intample si asa.... This post has been edited by vallixx: 15 Jan 2015, 12:14 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Faza tare. Las eu doua distante de masina in fata mea in coloana care stationa pentru ca eram in dreptul intrarii la o benzinarie OMV. In spatele meu claxoane si brusc un Gigel ma depaseste si ocupa locul. Fix in momentul ala un nefericit din sensul opus facea stânga sa intre in benzinarie. Ce mai claxoane...ce mai injuraturi...
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
QUOTE(Macione @ 15 Jan 2015, 09:36) iar el a intrat in ala din fata lui, destul de nasol (ambele spoilere sparte). ![]() This post has been edited by BioHazarD: 15 Jan 2015, 13:31 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
betamax |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 15 Jan 2015, 12:11) Si daca eu vin pe banda 1, cand banda 2 e full, si vin prin dreapta ta si speculez un loc liber lasat de un adormit (ti-am zis, in 99% din cazuri.....sigur dau de unu'), si nu vreau sa ma bag la bulangeala, cu ce te deranjeaza pe tine asta si trebuie sa-mi tai fata ca sa nu ma bag? Asta-i cusurul tau: generalizezi ! Discutia era despre cum a procedat omu' din clip. Repet parerea mea: a procedat corect. Pe de alta parte, si eu speculez (daca pot) cand am un un adormit in fata (pe stanga, pe dreapta si sper (intr-un viitor apropiat), pe deasupra). This post has been edited by betamax: 15 Jan 2015, 14:13 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Numai ca si in clip si ce zicea papa mulo e vorba de caz diferit, cand celalalt merge intentionat pe banda gresita sau pe acostament si apoi se baga in fata.
La dn2 sau e85 e o intelegere tacita sa se mearga pe acostament. Cand merg incet, merg pe acostament unde starea drumului o si permite. Ce ma deranjeaza e cand sunt stationat pe acostament (banda 1 cum mai zice lumea) sa cumpar pepene si lumea claxoneaza ca am oprit pe interzis desi am tot dreptul. Toata lumea spune ca sa fie acostament trebuia sa fie linie continua ca la autostrada pt banda de urgenta, da niciunul nu zice de marcajul dintre sensuri ca e discontinuu, ori eu nu am vazut nicaieri ca marcajul sa fie discontinuu daca sunt 2 benzi pe sens. Si se vede clar asta in Afumati si apoi la iesire cand e un indicator ca drumul ramane la o banda pe sens. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 15 Jan 2015, 10:35) Aceeasi problema e la semafoare....vin "smecherii" in haita pe linia de tramvai sau pe benzi cu alta destinatie si apoi se baga pe banda ta "de fraier" care stai cate 5-6 semafoare sa treci intersectia. Nu e asa, aici e cu totul altceva. Ala din spate nu facea nici o ilegalitate. As fi foaaarte curios colegilor sa-mi spuneti: oare ce regula de circulatie vroia sa incalce cel din spate ? Avea linie continua cumva ? NU. era obligat de lege sa circule pe prima banda ? DA. Atunci ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Kojak |
![]()
|
Si pana la urma justitiaru' ala care sta cu kooru'-n doo luntre merge legal?
Sau la el nu se pune ca e-n misiune de corectie? This post has been edited by Kojak: 15 Jan 2015, 16:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:41 |