Iliasca mea din 2000 ruginita, Am vrut sa renunt la ea dar m-am razgandit
![]() ![]() |
Iliasca mea din 2000 ruginita, Am vrut sa renunt la ea dar m-am razgandit
todhiere |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|||
crystyan28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 July 11 ![]() |
todhiere prietenul meu de care am mentionat si-a vopsit masina acum 3 ani si inca nu ia umflat rugina nimic si nu a refacut antifonarea si nici ulei in cavitati.unde avea rugina dar nu a indepertat-o ia reaparut dar nu in alt loc.
|
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Mar 2014, 15:31) Si cica daciile ruginite is pericole, nu soferii...stai linistit cristian ca aproape asa a fost si una din daciile mele si s-a rezolvat...dar oricum in loc de popnituri ar fi mai buna o sudura,in argon de preferinta,si eu saptamana viitoare trebuie sa schimb un lonjeron dar nu am avut probleme de directie si frane niciodata, daciile nu sunt un pericol pe strazi,astea sunt fite... http://www.daciaclub.ro/Daciile-mele-86-si-99-t264006.html This post has been edited by BN64FLO: 18 Mar 2014, 19:44 |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mulți citesc, puțini pricep...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
crystyan28 |
![]()
|
ti-am vazut tx-ul.ti-a aparut ceva rugina dupa vopsire?
|
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
fiind pregatita de mine,un incepator, in maxim doua locuri dar superficial unde chitul a fost gros si a crapat,in rest nu am avut probleme pana in prezent...
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
crystyan28 |
![]()
|
Deci sa intelegem ca rugina iese doar in zonele netratate corespunzator.
|
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu cand ti-am spus treaba cu remat-ul, nu ti-am spus-o din rautate sau din alte motive, ci pentru simplul fapt ca in masina aia nu merita sa bagi o caruta de bani pentru ca sigur o sa apara rugina in continuare. Tu ai luat-o ca pe un afront, ca pe ceva personal, si ai inceput cu amenintari. Cand postezi pe un forum, trebuie sa te astepti sa apara si pareri negative.
Calitatea elementelor de caroserie care se fac acum pentru 13XX este sub orice critica. Daca mai pui si flacara oxiacetilenica pe ea, o faci ciur. Iar ce se vede in pozele alea cu nituri, nu stiu cine a facut lucrarea, dar este mult sub un amator. A nu se considera si asta o jignire. Ti-as fi aratat Dacie cu elemente de caroserie prinse in nituri facuta de tinichigiu adevarat. Comparatiile cu restaurarile unora de pe aici nu cred ca-si au rostul. Nu cred ca au plecat de la o baza asemanatoare si nu cred ca au facut carpeli. Ca sa-ti fie clar, nu rad si nu fac misto de cineva care nu-si permite ceva mai bun, in cazul acesta o masina. Departe de mine gandul asta. Am avut Dacii, stiu cum e sa mesteresti la ea poate din pura pasiune, nu mi-e rusine sa merg cu o Dacie in toate mintile sau cu transportul in comun. Daca tot continui discutia si faci referire la ce am zis eu, puteai sa lasi postul meu, nu sa-l stergi si sa lasi ce-ti convine. Puteai sterge absolut tot. Iti urez spor la treaba! This post has been edited by cristio_79: 19 Mar 2014, 09:11 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
crystyan28 |
![]()
|
Iti multumesc.Treaba e ca eu nu as renunta la aceasta masina pentru ca am muncit foarte mult la ea si imi ea ca daca o dau nu stiu peste ce junghi dau care arata foarte bine dar are pragurile pline de spuma poliuretanica si acoperite cu chit.Ca doar nu te duci sa cumperi o masina si incepi sa bagi surubelnita in ea ca sa vezi unde are chit si unde nu.Aceasta masina este destul de buna structural.reparatia cu nituri am facut-o eu personal si nu am pretentii.Am facuto pentru ca momentan nu dispun de fondurile necesare si nu am gasit sudura in argon asa ca am preferat sa o carpesc asa pana voi gasi ce am nevoie.Podul pedalier l-am gasit la cineva care il are din 86 in pod dar nu are rost sa dau banii pe sudura si la vara cand voi avea fondurile sa tai iar.Aceasta varianta este provizorie pentru a nu imi mai intra apa in masina pentru ca folosesc masina zi de zi si cand ploua toata apa de la roata mi-o arunca pe scaunul din dreapta.Si imi cer scuze pentu ce am spus...Nu te cunosc nu stiu cine esti.Imi pare rau ca am reactionat asa da pe orice post apar sfaturi de genu "duo la remat" de la unele persoane care intreaba pe forum "ce hexagon are piulita de la roata" deci habar nu au cu ce se mananca mecanica si pe unu ca mine care a muncit la acea masina il cam irita.
This post has been edited by crystyan28: 19 Mar 2014, 10:09 |
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crystyan28 @ 19 Mar 2014, 10:07) pe orice post apar sfaturi de genu "duo la remat" de la unele persoane care intreaba pe forum "ce hexagon are piulita de la roata" deci habar nu au cu ce se mananca mecanica si pe unu ca mine care a muncit la acea masina il cam irita. Scuza-ma ca intervin, dar mi-e greu sa cred ca tu stii "cu ce se mananca mecanica" din moment ce ai pus QUOTE suspensie coborata si rigidizata,filtru sport,evacuare directa fara detenta si toba finala sport,inchidere centralizata cu deschidere porbagaj din telecomanda,volan sport cu claxon pe el functional,lumini in bord albastre pe smd,fete usi model super nova,jante aliaj vara pe o masina care seamana surprinzator de mult cu cea a lui Fred Flinstone.In rest, numai bine, faci ce vrei cu masina ta, da' in niciun caz nu poti compara cocalareala (si-aici ma refer, printre altele, la filtru sport pe-o dacie hingherita cu 25 de cai) cu restaurarea. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 19 Mar 2014, 09:08) Comparatiile cu restaurarile unora de pe aici nu cred ca-si au rostul. Nu cred ca au plecat de la o baza asemanatoare si nu cred ca au facut carpeli. Ce vorbesti, nene? ![]() Uite aici proiectul unui pusti care a facut greseala sa posteze poze cu masina inainte de tinichigerie: http://www.daciaclub.ro/-t245999.html http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=245999&st=90# S-au folosit piese de uzina si conex, si s-a sudat oxiacetilena in majoritate, in unele zone mig/mag. S-au schimbat: traversa luneta, locas roata de rezerva, pod pedalier+panou de foc, lonjeroanele, coltarii de la bocuri si multe alte petice. Cum spuneam, aici nu trebuie postate decat poze "la gata", ca majoritatea sunteti ca nevestele: cand vedeti masina stricata "e veche, ia-ti ceva mai bun, nu mai merita asta, ce sa mai faci cu ea?", daca o vedeti gata facuta si nu stiti prin ce a trecut, "da sigur nu era atat de ruginita, doar a vopsit-o, nu?". Repet, masina din topic e inca in stare buna, se schimba aripile, portierele, intra la vopsit si gata, am vazut lucrari mult mai de prost gust la masini "ceva mai bune". Am stat 3 luni intr-un service respectabil, la tinichigerie, si am avut ocazia sa vad 2 Audi-uri A4 cu aripi spate bagate inauntru. La nici una n-a vrut proprietarul sa schimbe elementul cu totul, si au fost aduse pe pozitie din ciocan si autogen, dupa care chituite foarte gros. Nu e cazul sa dam vina pe meseriasi sau pe dotari, dispuneau de statie WIG, aparat de sudura in puncte.. aveau tot, mai putin un stand de indreptat caroserii, care urma sa apara. Ce trebuie facut la masina asta e Pepsi. |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
sorin105 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 937 Joined: 7 October 11 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 12:45) Ce vorbesti, nene? ![]() Uite aici proiectul unui pusti care a facut greseala sa posteze poze cu masina inainte de tinichigerie: http://www.daciaclub.ro/-t245999.html http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=245999&st=90# S-au folosit piese de uzina si conex, si s-a sudat oxiacetilena in majoritate, in unele zone mig/mag. S-au schimbat: traversa luneta, locas roata de rezerva, pod pedalier+panou de foc, lonjeroanele, coltarii de la bocuri si multe alte petice. Cum spuneam, aici nu trebuie postate decat poze "la gata", ca majoritatea sunteti ca nevestele: cand vedeti masina stricata "e veche, ia-ti ceva mai bun, nu mai merita asta, ce sa mai faci cu ea?", daca o vedeti gata facuta si nu stiti prin ce a trecut, "da sigur nu era atat de ruginita, doar a vopsit-o, nu?". Repet, masina din topic e inca in stare buna, se schimba aripile, portierele, intra la vopsit si gata, am vazut lucrari mult mai de prost gust la masini "ceva mai bune". Am stat 3 luni intr-un service respectabil, la tinichigerie, si am avut ocazia sa vad 2 Audi-uri A4 cu aripi spate bagate inauntru. La nici una n-a vrut proprietarul sa schimbe elementul cu totul, si au fost aduse pe pozitie din ciocan si autogen, dupa care chituite foarte gros. Nu e cazul sa dam vina pe meseriasi sau pe dotari, dispuneau de statie WIG, aparat de sudura in puncte.. aveau tot, mai putin un stand de indreptat caroserii, care urma sa apara. Ce trebuie facut la masina asta e Pepsi. Ce greseala a facut?Vad ca te cam ''roade'',scuze de off topic,dar sunt destui carcotasi,daca el atat a avut bani de piesele si mesterii aia,lasal in pace,eu am o vorba,bravo cei care muncesc,sunt curios daca tot esti ''asa expert'' si faci lucrare de calitate posteaza o poza cu masina care lucrezi,sa vada toti,ca pana acum am vazut pe classic car ce calitate faci,astupi gauriile cu fibra ![]() ![]() This post has been edited by sorin105: 19 Mar 2014, 12:04 |
--------------------
dacia 1100/1300
dacia 1410 sport(under constructione)
71/84
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
QUOTE(sorin105 @ 19 Mar 2014, 12:03) Ce greseala a facut?Vad ca te cam ''roade'',scuze de off topic,dar sunt destui carcotasi,daca el atat a avut bani de piesele si mesterii aia,lasa-l in pace,eu am o vorba,bravo cei (celor) care muncesc,sunt curios daca tot esti ''asa expert'' si faci lucrare de calitate posteaza o poza cu masina(la) care lucrezi,sa vada toti,ca pana acum am vazut pe classic car ce calitate faci,astupi gauriile cu fibra ![]() ![]() Nu ma roade, l-am dat ca exemplu de baza pentru restaurare. Vad ca pe tine te roade ceva, eu ce am avut cu Roby am terminat. Nu cred ca te privesc pe tine lucrarile mele, cum nici pe mine nu ma privesc ale tale. Ce vezi pe classiccar nu e o restaurare, sunt constient si eu de calitatea lucrarii, dar nu merita mai mult deocamdata, am alte prioritati. This post has been edited by daniel93: 19 Mar 2014, 12:38 |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 11:45) Repet, masina din topic e inca in stare buna, se schimba aripile, portierele, intra la vopsit si gata, am vazut lucrari mult mai de prost gust la masini "ceva mai bune". Astea-s reparatii, nu restaurare. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
daniel93 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
yomarius |
![]()
|
Deci discutia este
QUOTE(cristio_79 @ 19 Mar 2014, 09:08) Comparatiile cu restaurarile unora de pe aici nu cred ca-si au rostul. Nu cred ca au plecat de la o baza asemanatoare si nu cred ca au facut carpeli. QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 11:45) Ce vorbesti, nene? ![]() QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 12:34) l-am dat ca exemplu de baza pentru restaurare. Si-apoi tu vii intrebi QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 12:47) Esti cumva mecanic? |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
sorin105 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 937 Joined: 7 October 11 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 13:34) Nu ma roade, l-am dat ca exemplu de baza pentru restaurare. Vad ca pe tine te roade ceva, eu ce am avut cu Roby am terminat. Nu cred ca te privesc pe tine lucrarile mele, cum nici pe mine nu ma privesc ale tale. Ce vezi pe classiccar nu e o restaurare, sunt constient si eu de calitatea lucrarii, dar nu merita mai mult deocamdata, am alte prioritati. QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 13:47) Rade ciob de oala sparta,cam atat am avut de zis,cat despre Roby eu nu am treaba cu el.Prioritati,hai ca ma faci sa rad,nu ai putere financiara sa termini ce ai inceput. Scuze posesorului topicului de interventia mea de aici,va fi ultima,un om destept renunta primul,numai unul ''capabil'' de materie cenusie in colturi va continua! ![]() |
--------------------
dacia 1100/1300
dacia 1410 sport(under constructione)
71/84
|
|
daniel93 |
![]()
|
Tu nu prea esti in stare sa tii firul discutiei... O restaurare e ceva mai cu pretentii decat o reparatie, si cum unele masini restaurate au fost mai ruginite decat masina care trebuie reparata, nu vad de ce ar fi probleme. E ok, sau vrei si desen?
19 Mar 2014, 13:34: QUOTE(sorin105 @ 19 Mar 2014, 13:27) Da, si financiarul este o problema, nu ma asteptam ca cineva de varsta ta sa fie amuzat de treaba asta ![]() Circul cu alte masini, imi mai vad si de viitor, pe deasupra mai si mananc. E naspa ca inca esti pe banii lui taticu, intr-o zi o sa doara ![]() This post has been edited by daniel93: 19 Mar 2014, 13:34 |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
|
yomarius |
![]()
|
QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 13:30) Tu nu prea esti in stare sa tii firul discutiei... Tocmai de-aia ti-am postat mesajele tale, in care sari de la restaurare la reparatie, unul sub altul. Speram sa-ti observi lipsa de logica. QUOTE(daniel93 @ 19 Mar 2014, 13:30) O restaurare e ceva mai cu pretentii decat o reparatie Perfect. Spor la restaurat in cazul asta. This post has been edited by yomarius: 19 Mar 2014, 13:46 |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
Daciotul_98 |
![]()
|
![]() membru foarte autentic!! Group: Members Posts: 1.572 Joined: 15 June 13 From: Serbanesti,Arges ![]() |
poate te intereseaza,din cate stiu se potriveste...
Attached thumbnail(s) WP_20140111_067.jpg ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 493 |
--------------------
dacia
1300
197x Pentru detalii nu ezitati
0732366741-claudiu |
|
crystyan28 |
![]()
|
Din fericire stau foarte bine la zonele alea in ambele parti.Repet am ciuruite aripile si usile care se schimba,capotele care au indoituri si nu vreau sa incarc cu chit si podul pedalier care va fi schimbat in aceasta vara dar trebuie sa gasesc un tinichigiu care sudeaza in argon.Sudor in argon am gasit dar nu face tinichigerie.
|
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(BN64FLO @ 18 Mar 2014, 20:43) N-ai inteles nimic, dar nu ma surprinde asta. Daca eram intr-o conserva d-asta ruginita, veche de 20 de ani, si conceputa acum 40 de ani, inca eram(cel putin) in spital. Ca dovada, in afara de-o zgarietura la un deget, nu am patit nimic. Si nu, asta nu e meritul soferului care a adormit la volan. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Mar 2014, 21:37 Attached thumbnail(s) 1497537_759332150745866_1038408681_n.jpg ( Size: 154.64k ) Number of downloads: 502 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
crystyan28 |
![]()
|
Am vazut mai de mult o dacie 1310 zambet pe 4tuning la vanzare cu motor de 1,4 16v de clio.Stie cineva ceva despre aceasta masina sau ce modificari a facut pentru acest motor?Ca ma cam bate gandul sa imi pun asa ceva dupa reparatia la caroserie.Nu vreau 1000 de cai dar nu prea imi plac motoarele de dacie.Sund cam zgomotoase,nu prea mai gasesti piese de uzina si consuma cam mult pentru ce ofera.Va rog sa incetati cu parerile rele.Daca aveti idee spuneti daca nu,v-as ruga daca se poate sa va abtineti.Multumesc anticipat pentru intelegere.Mi se para ca acesta este motorul daca nu ma insel.Eu unul am citit pe forum despre motoare dar nu am tras o concluzie pentru ca unii dintre membrii acestui forum au chef de misto.In loc sa spuna calitatile si defectele uniu tip de motor,ei intreaba "da ce vrei sa o faci avion?"
This post has been edited by crystyan28: 20 Mar 2014, 22:14 Attached thumbnail(s) vand_motor_pentru_renault_clio_ii_1_4_16v_motor_06d061508128078529_650_500_1_95_1.jpg ( Size: 80.03k ) Number of downloads: 496 vand_motor_pentru_renault_clio_ii_1_4_16v_motor_94ad51508127043d2f_650_500_1_95_1.jpg ( Size: 74.16k ) Number of downloads: 439 |
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Ia-ti o masina ca in linkurile de mai jos cu motorul 1.4 16v si gata. Dacia ta nu merita atata munca.
http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/renault.../190910532.html http://www.autovit.ro/renault-megane-C32486316.html http://www.tocmai.ro/renault-megane-limusi...u-16140076.html This post has been edited by andri1940: 20 Mar 2014, 22:35 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Repara chestiile alea de tabla , si sa ai si directie si frine , si nu te doare capul , lasa pe colegii , cu ABS si alte minuni tehnologice
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
BN64FLO |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 20 Mar 2014, 21:31) N-ai inteles nimic, dar nu ma surprinde asta. Daca eram intr-o conserva d-asta ruginita, veche de 20 de ani, si conceputa acum 40 de ani, inca eram(cel putin) in spital. Ca dovada, in afara de-o zgarietura la un deget, nu am patit nimic. Si nu, asta nu e meritul soferului care a adormit la volan. ![]() Ce trebuia inteles si eu nu am inteles,faptul ca voi aruncati cu mizerie in cei cu dacii ruginite si vor sa le refaca?stai linistit ca daca ai usa sau aripa ruginita,nu conteaza in caz de accident,structura de rezistenta conteaza ,lonjeroane, praguri, stalpi...nu rugina de la usi,capote,etc.....am mai postat undeva poza cu dacia unui prieten care s-a dat peste cap de vreo 3 ori si soferul nu a patit nimic... Attached thumbnail(s) 8877510_2.jpg ( Size: 79.67k ) Number of downloads: 436 |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi d-aia am zis și eu, Dacia rullz! Mercedes-ul ăla era oricum un jaf.
În altă ordine de idei, nici n-a început bine marea restaurare, că deja se vorbește de alte motoare... Vorba aia, am găsit o potcoavă, și deja ne luptăm care să călărească și anume calul. |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Babaq139QMB2 @ 20 Mar 2014, 22:44) rodi, iar ai uitat de pastile ? QUOTE(BN64FLO @ 20 Mar 2014, 22:50) Ce trebuia inteles si eu nu am inteles,faptul ca voi aruncati cu mizerie in cei cu dacii ruginite si vor sa le refaca?stai linistit ca daca ai usa sau aripa ruginita,nu conteaza in caz de accident,structura de rezistenta conteaza ,lonjeroane, praguri, stalpi...nu rugina de la usi,capote,etc.....am mai postat undeva poza cu dacia unui prieten care s-a dat peste cap de vreo 3 ori si soferul nu a patit nimic... haidi bre, chiar crezi ca unii au vazut masini decat in poze ? This post has been edited by crystyan28: 21 Mar 2014, 13:14 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(BN64FLO @ 20 Mar 2014, 23:50) am mai postat undeva poza cu dacia unui prieten care s-a dat peste cap de vreo 3 ori si soferul nu a patit nimic... Wow! Ce masina! ![]() E modelul "fiabilitate edition" ca aceasta? ![]() QUOTE(Alexul @ 18 Mar 2014, 14:58) QUOTE(Babaq139QMB2 @ 20 Mar 2014, 23:44) Niste prostii, de altfel. Ce-au ajuns si masinile, nu se mai fabrica ca alta data... Cand o lasai mostenire la copii. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Mar 2014, 22:59 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:49 |