Iliasca mea din 2000 ruginita, Am vrut sa renunt la ea dar m-am razgandit
![]() ![]() |
Iliasca mea din 2000 ruginita, Am vrut sa renunt la ea dar m-am razgandit
crystyan28 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|||
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Toate fetele vor o masina sa nu le ploua ( in gaura ) , in gura e alt film )
![]() ( daca ai stii , citi din astia , s-au , fabbricat pe bancheta din spate ) . ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
crystyan28 |
![]()
|
Stiti cumva cu ce as putea sa vopsesc suprafete textile ca vreau sa vopsesc fetele de usi sa le fac negre.
Attached thumbnail(s) IMG_20140114_170645.jpg ( Size: 444.07k ) Number of downloads: 665 IMG_20140114_170758.jpg ( Size: 391.5k ) Number of downloads: 718 |
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
Noutati ?
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
Vad ca vrei sa faci din cac..t=bici.Nu ai sa reusesti niciodata sa faci dintr-o dacie putrezita o limuzina.
Tu visezi sa pui motor de 1,4-16v de reno pe dacia ta.Pai rezista sa tina motoru ala la cata rugina ai?Tu zici de supernova si solenza ca sunt mai proste . Da la acele vouchere care sunt praf la tabla ca dacia ta ,da nu se inchide usile . Sper sa nu te superi dar nu mai merita sa bagi bani in ea,pt ca orice iai face tot o dacie ramane . Incearca sa scapi de ea cat mai repede posibil si cumparati altceva. Un wv golf3, o solenza, renault magan,etc . Am si eu multi prieteni care au zis exact ca tine ca merita refacuta si cand au calculat tot ce trebuie sa-i faca sau lasat pagubasi. Cum sa bagi 30mil intr-o dacie?pai nici pe ea nu iei atat. Asa cu 30mil cat trebuia sa bage in dacie , si cu 20 cat a luat pe ea, a cumparat o solenza scala din 2004 parfum . Bafta la reparati ! This post has been edited by donlucyan: 23 Apr 2014, 13:28 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
crystyan28 |
![]()
|
Eu nu spun ca nu ar fi bani multi 3000 de lei ca poate altii muncesc 4 luni pe banii astia plus ca eu am gasit un service cu un raport calitate foarte bun in comparatie cu pretul mi-au cerut doar 1500 de lei pe tinichigerie-vopsitorie cu materiale incluse si am vazut multe masini facute de ei foarte bine,fata de altu care mi-a cerut 700 de lei si cand mi-a aratat o masina facuta de el initial am spus ca e facuta cu "bidineaua" dar mi-a spus ca e facuta la pistol (dar nu a fost vopseaua buna)si nu era dacie era opel omega 2.0 benzina deci o masina cat de cat cu pretentii.O sa revin cu noutati dupa ce ii voi monta usile,aripa stanga si capotele pentru ca de parasit nu o voi parasi pentru ca nici ea nu m-a parasit in drum decand o am.Acel motor (1,4 16v)va urma intr-un viitor nu foarte indepartat dar intai sa termin cu tabla.Daca va intrebati daca va rezista acelui motor va raspund anticipat si va spun ca din puctul meu de vedere va rezista si nu sunt necunoscator (paralel) in acest domeniu adica am ceva cunostiinta in ale mecanicii.Repet:daca o masina are gaura in pedalier si 2 gaurici in semiaripa (piese nedemontabile) asta nu inseamna ca plange rematul dupa ea.Asta inseamna ca are lonjeroare,praguri,oale amortizoare bune deci structura de rezistenta ok.Iar daca mecanic/electric,corespunde e si mai ok si merita reparata tabla si plimbarit cu ea.Va urez cati mai multi bani de benzina si drumuri cu cat mai putine gropi.
|
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
crystyan28 |
![]()
|
Am o problema la motor imi face calamina doar pe bujia 3 pe restu nu. Ce o fi de vina segmenitii sau ceva de la chiuloasa semeringurile supapelor de la pistonul 3 sau ce altceva ca papa si ulei dintr-o data.
|
--------------------
dacia
1310
2000 berlina
- CT 91 RUS
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
Regleaza cu lera la 0.7 mm , si schimbale intre ele (sau altele noi), vezi si la fise , si la aprindere .
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:09 |