Diferite probleme
![]() ![]() ![]() |
Diferite probleme
diabolix |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|||
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
acelasi lucru cred si eu... la acele de la ceasuri sunt prinse de un motoras... la mine am patit cand miam schimbat lumina in bord la fel... insa era doar prea apasat acul si freca pe plansa...poti incerca si asta...daca nu vezi la mufe sa fie ok...
si partea cu cheia... eu zic ca cel mai bine sa iei o alarma. o seara buna |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1994
- SB 90 MIU Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
diabolix |
![]()
|
Stiti cumva cum pot verifica daca sistemul de inchidere este conectat? ca din butonul de inchidere din interior merge dar cand inchid si deschid cu cheia nu merge
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
M Sandica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 January 13 ![]() |
salut
cheia nu-ti va functiona niciodata cu o singura baterie,cumpara 2 baterii noi si sigur nu vei mai avea probleme ![]() poti sa ne spui cat ai dat pe masina si daca e inscrisa pentru ceasuri incearca sa-l suni pe katalin 0766341899 sigur iti va spune ce are succes This post has been edited by M Sandica: 15 Feb 2013, 08:27 |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
diabolix |
![]()
|
masina 1500 euro cu tot cu inscris si toate actele 2000-2100 dar nu am probleme cu ea , am pus o baterie de telefon pe lamele si lumineaza ledu de la cheie cum trebuie dar tot nu deschide sau inchide, asa arata placa de la inchidere cu cheia pe ea nu se vad circuite arse
This post has been edited by diabolix: 16 Feb 2013, 21:55 Attached thumbnail(s) IMG330.jpg ( Size: 554.2k ) Number of downloads: 1029 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
M Sandica |
![]()
|
de ce nu ai luat curent de la bateria masinii?
![]() daca nu ma insel bateria de la cheie e CR 2016 de 3 volti si sunt 2 baterii in cheie ,pana nu pui aceste baterii nu o sa afli niciodata de ce nu merge,pentru ca fiecare baterie are un voltaj si un aperaj ,ledul se poate aprinde si cu o baterie de ceas dar nu are putere sa transmita semnalul la calculatorul masinii.deci tu nu pui baterie de telefon,baterie de ceas etc trebuie sa pui bateria care este ceruta ![]() |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Dupa ce schimbi bateriile din cheie nu uita sa initializezi telecomanda pentru ca sa functioneze deschiderea/inchiderea.
Cauta ca este explicat pe forum cum se face initializarea. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
diabolix |
![]()
|
am cautat pe forum si nu am gasit cum se face initializarea sau reinitializarea inchideri centralizate
PS: Am cautat pe google si am gasit ceva se pare ca se face prin tinerea apasata a butonului de inchidere din interior timp de aproximativ 5-6 apoi prin apasarea butonului de pe cheie, cum am mai spus baterii nu i-am cumparat dar am alimentato corespunzator cu 6v, a mers dar doar o singura data cand am apasat am observat ca s-au aprins avariile fiind in interior si uitandu-ma la ceasur, apoi nu a mai vrut sub nici o forma sa mai mearga ![]() This post has been edited by diabolix: 17 Feb 2013, 19:35 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
ss_remus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 June 12 ![]() |
Nu trebuie nici o initializare. Eu azi am schimbat bateriile din telecomanda, doua CR2016, fara sa fac altceva, si imi merge din nou inchiderea centralizata.
|
--------------------
Renault
Laguna B56/ Alfa Romeo
1999 1.8 16v F4P Concorde / 156 JTS
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu confundati schimbarea bateriilor cu problema existenta cand cheia ramane fara baterii un timp indelungat.
Celor care vor sa incerce senzatia respectiva le recomand sa scoata bateriile din cheie cateva zile.....inainte de orice. @diabolix=citeste cu atentie ce am scris mai sus si dupa aia faci initializarea....fara baterii de telefon/etc. @+ This post has been edited by espacern: 17 Feb 2013, 20:47 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
diabolix |
![]()
|
ok zilele astea cand ajung prin oras am sa ii cumpar 2 baterii
![]() PS: M-am hotarat sa ii cumpar ori o inchidere centralizata cu 2 chei ori o alarma cu 2 chei ma puteti ajuta sa gasesc un site care accepta plata prin paypal si care sa nu depaseasca 150 lei ![]() This post has been edited by diabolix: 18 Feb 2013, 19:42 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
diabolix |
![]()
|
Am revenit cu noutati , mi-am luat un tester ELM 327, toate bune si frumoase,imi arata viteza la ora deci este din ceasul din bord, am mai aflat exact acelasi chestii pe care mi le-a zis si tipu ala la service adica am o problema la o sonda sonda lambda cred ca una pe la toba din ceea ce am inteles si eu. Chestia este ca am aplicatia torque pe android insa am varianta PRO adica spune exact ce spune si un tester pe laptop, se pare ca nu primeste date de la rezervor. Becul de benzina se aprinde cand raman fara. Cand dau pe "Fuel status" zice "No Data" insa pe
Fuel trim bank 1 sensor 1 Fuel trim bank 1 sensor 2 Fuel trim bank 2 sensor 1 Primeste date, dar pe Fuel trim bank 1 sensor 3 Fuel trim bank 1 sensor 4 Fuel trim bank 2 sensor 2 Fuel trim bank 2 sensor 3 Fuel trim bank 2 sensor 4 nu primeste stiti oare de unde sa fie ? Vrun fir ? ceva din calculator ? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
diabolix |
![]()
|
Am cumparat alarma, dar am reusit sa fac si inchiderea ei prin repararea butonului , inlocuirea bateriilor si initializarea telecomenzii. M-am hotarat sa nu mai montez alarma
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
diabolix |
![]()
|
Ma ajuta si pe mine cineva cu calibrarea kilometrajului, acesta se ridica dar se ridica la 10 km/h cand eu am 90 km/h daca ii scot acul cum fac sa il fixez corect ? il dau la 0 ? il intorc sau cum ?precizez ca pot afla ce viteza am oricand pt ca am un tester portabil
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
QUOTE(diabolix @ 11 Mar 2013, 23:01) Ma ajuta si pe mine cineva cu calibrarea kilometrajului, acesta se ridica dar se ridica la 10 km/h cand eu am 90 km/h daca ii scot acul cum fac sa il fixez corect ? il dau la 0 ? il intorc sau cum ?precizez ca pot afla ce viteza am oricand pt ca am un tester portabil scoti acul si il reintroduci cu varful acului sprijinit pe tamburusul care nu lasa sa coboare acul mai jos sa nu il apesi foarte tare. eventual nu pune inapoi geamul la indicatoare sa mai poti manevra daca este cazul. |
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
diabolix |
![]()
|
Am reusit sa le calibrezi insa cu o mica manja de erroare de 10 km/h in minus adica atunci cand imi indica 40 eu defapt am 50. Acul la benzina este ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clip Youtube Attached thumbnail(s) IMG017.jpg ( Size: 482.46k ) Number of downloads: 749 IMG018.jpg ( Size: 426.93k ) Number of downloads: 724 IMG019.jpg ( Size: 347.46k ) Number of downloads: 701 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(diabolix @ 12 Mar 2013, 17:54) Am reusit sa le calibrezi insa cu o mica manja de erroare de 10 km/h in minus adica atunci cand imi indica 40 eu defapt am 50. Acul la benzina este ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clip Youtube mufa este de precablaj de pilot automat, iar acesele se dau peste cap ca se face testul de bord de fiecare dat cand se scoate borna sau ramane fara curent |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
bogdan_ndn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 September 12 ![]() |
salutare! am si eu o intrebare , saptamana asta am de schimbat placutele de frana si discurile la masina mea; ma poate ajuta cineva cu o marca de placute si saboti ? dar sa tinem cont si de raportul calitate-pret
![]() |
--------------------
Renault Laguna 1
1.6 16V
1998
|
|
diabolix |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
Lagunitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 February 13 ![]() |
cred ca deja incepi sa vorbesti pe langa ktaline mufele alea de zici tu ca sunt pentru pilot automat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0
|
|
diabolix |
![]()
|
Pai si eu daca nu am computer de bord le pot folosi la ceva ?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Lagunitza @ 13 Mar 2013, 21:22) cred ca deja incepi sa vorbesti pe langa ktaline mufele alea de zici tu ca sunt pentru pilot automat ![]() ![]() ia sa vedem care dintre noi doi este pe langa iti spun eu sigur ca toate lagunele din 1993 pana in 2001 au precablaj de activare a pilotului automat nu exista precablaj de cb decat pe cele care au deja computer de bord, daca ai fi desfacut ceasurole de bord ti-ai fi dat seama ca este o mare diferenta intre cele cu cb si cele fara, pe intelesul tau cele cu cb nu se pot monta pe cele fara cb, au o mufa in plus cele cu cb care nu exista pe nici una fara cb vezi ca acolo unde zici u sunt 2 mufe si incurcasi mufele(culoride de la cb si de la pilotul automat), una de la pilot si alta de la cb cb-ul are o singura mufa acolo nu exista cu doua sper ca am fost mai explicit acum |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
|
Lagunitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 February 13 ![]() |
eu nu te-am contrazis dar la mine are cb si mufele alea la mine sunt montate pentru butoanele cb si nustiam ca este diferenta intre cele fara si cele cu cb
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0
|
|
M Sandica |
![]()
|
am si eu nevoie de ceva informatii,intr-o iarna a inghetat stergatoarele pe parbriz am dat la maneta pana a plecat( mi-a fost sila sa ma dau jos din masina sa le dezlipesc ) asa sau dezlipit dar nu-mi merge treapta cu reglajul ,am incercat alt releu dar tot la fel face se opreste pe unde apuca ,Ce poate sa fie?
|
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
motorasul
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
1994 Tuning is not a crime!
|
|
diabolix |
![]()
|
Deci ma lamaureste si pe mine cineva la ce pot folosi acele fire ? si cum ?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
a explicat katalin mai sus...mufele alea sunt la toate lagunele, doar ca la unele functioneaza (cele care au pilot automat) iar la altele stau degeaba (la tine, la mine, etc)
le poti folosi doar daca iti montezi pilot automat pe masina iar acolo o sa ai un buton |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
katalyn03 |
![]()
|
QUOTE(Lagunitza @ 14 Mar 2013, 11:01) eu nu te-am contrazis dar la mine are cb si mufele alea la mine sunt montate pentru butoanele cb si nustiam ca este diferenta intre cele fara si cele cu cb ai spus ca vorbersc pe langa dupa cum stiu eu sa citesc..... poti sa dai aia jos sa faci o poza sa te convingi ca intra o singura mufa in comanda de la vorbitor, iar cea din poza intra in una oarba credeti-ma ca nu vorbesc nimic din auzite sau presupuneri daca nu sunt sigur sau exista mai multe variante spun ca "eu cred", "presupun", sau "ar putea fi de la....." si asa mai departe |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
|
M Sandica |
![]()
|
Ronnix te rog sa-mi zici si mie pe unde gasesc motorasul in masina ,sau mai bine zis unde este pozitionat
diabolix si eu am acl fir am incercat sa fac sintetizatorul vocal dar nu merge pt ca si ala e legat la CB,acel fir face parte din cablaj incomplet acolo daca gaseai doua fire si o cutiuta neagra sub bancheta din dreapta ,eu am incercat sa fac CB dar lipsindu-mi cutia neagra am lasat masina asa cum e ,pentru ca trebuia sa caut acea cutie sa o iau cu tot cu cablaj ,butonasele acelea din stanga difuzorul de jos de la sigurante deci era f mult de munca ,asa ca sa mearga fiarele cum zice catalin ,dar daca vrei sa le montezi gasesti un topic special COMPIUTER DE BORD unde ai tot ce doresti pt montare baga denumirea de CB la search si o sa-ti apara succes |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
ronnix |
![]()
|
scoti bratele de la stergatoare si apoi plasticul ala negru si acolo e motorasul (pe partea cu soferul)
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:10 |