Diferite probleme
![]() ![]() ![]() |
Diferite probleme
M Sandica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|||
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
sa-l schimbi
![]() |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
1994 Tuning is not a crime!
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu trebuie schimbat, dar ca sa se convinga ar trebui sa-l verifice mai intai.
![]() Numai sa nu se intample din nou ca data trecuta ("mi-a fost sila sa ma dau jos din masina sa le dezlipesc "). Totusi. in caz de blocare a bratelor, nu ar fi trebuit sa se topeasca mai intai siguranta? |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
M Sandica |
![]()
|
de ce sa schimb motorasul?stergatoarele merg doar ca prima pozitie cea cu reglaj nu fonctioneaza normal(sa steaga de 3-4 ori si apoi sa se opreasaca si dupa un timp sa inceapa sa steraga) o repeta pe cea de a doua care sterge continuu si incet , daca vreau sa le opresc trebuie sa fiu atent sa ajunga jos ,ca altfel se opresc pe unde apuca
|
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
ronnix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 20 August 12 From: Craiova ![]() |
eu iti zic ca asta este problema, tu faci cum crezi si cum vrei. daca vrei poti desface motorasul in 2 si ai sa vezi ca una dintre cele 3 lamele este 'sifonata'
nu ai ce sa ii faci doar sa il schimbi |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
M Sandica |
![]()
|
aha ,multumesc dar va ramane asa
![]() ![]() va multumesc pt ajutor This post has been edited by M Sandica: 16 Mar 2013, 16:29 |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
dezmembrez eu una...daca ai nevoie de motoras anunta`ma
0724 688 041 orice piesa |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
diabolix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 May 11 ![]() |
Baieti care va pricepeti vreau sa imi schimb becurile cu unele cu halogen, xenonul e prea scump, si as vrea si pe scurta si pe lunga, ce becuri merg pe Laguna 1 din 1998 ? Ce pret ar avea? Si cum fac sa le ridic mai sus ca ele sunt la maxim din reglaju interior.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
ronnix |
![]()
|
in craiova se vand cu 130 lei kiturile xenon
![]() |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(diabolix @ 17 Mar 2013, 20:06) Nu vreau sa te dezamagesc dar masina ta are deja becuri halogen ... celelalte nu se mai folosesc de aproape 20 ani ![]() Problema ta poate sa fie de la faruri vechi (matuite, oglinzi interioare duse, etc) faruri nereglate calumea (mergi la un service in cazul asta pentru o reglare cu aparatul) sau becuri de "2 lei" .... ramane sa vezi care din aceste probleme le ai .. Cat despre xenon ... nu-ti umple frigiderul gratuit de carne din partea celor care ii deranjezi ... cu niste faruri cu probleme ... oricum nu te ajuta .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
diabolix |
![]()
|
Multumesc de sfaturi si ai dreptate nu am explicat eu bine, farurile nu-s matuite, am vrut sa intreb de ceva de genu becurilor acelea albastre care fac o lumina alba am inteles ca ar fi undeva la 40 lei 2 bucati, asa ieftin kit-ul de xenon ?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
ronnix |
![]()
|
da. eu am pe un peugeot de un an jumate si pe laguna de aproape un an si nu am avut nicio problema
|
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
M Sandica |
![]()
|
corenteaza masina ,a mai patit cineva asa ceva ,si ce a facut?
|
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu masina este de vina. Hainele tale se incarca electrostatic. Nu prea ai ce-i face.
This post has been edited by tunderbird: 19 Mar 2013, 08:59 |
--------------------
Dacia
Dacia
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
diabolix |
![]()
|
m-am curentat si eu de 2 ori intr-un golf 3 si o data in laguna mea dar numai cand ma dau jos si inchid usa
![]() PS: stie cineva ce becuri are laguna din 98 in far ? H1 si H7 cumva ? ![]() ![]() This post has been edited by diabolix: 19 Mar 2013, 16:52 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
|
--------------------
renault
Espace și Scenic
2004/2007
- MS-13-JTW Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
diabolix |
![]()
|
Multumesc, care aveti laguna 1.6 16V stie cineva cati km mai faci cu ea dupa ce se aprinde becul ? la mers normal nici incet dar nici tare ?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
tunderbird |
![]()
|
Pana in 100 km.
|
--------------------
Dacia
Dacia
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(diabolix @ 19 Mar 2013, 16:48) m-am curentat si eu de 2 ori intr-un golf 3 si o data in laguna mea dar numai cand ma dau jos si inchid usa ![]() PS: stie cineva ce becuri are laguna din 98 in far ? H1 si H7 cumva ? ![]() ![]() salut ina l doilea rand vreau sa spun direct ca nu vreau sa jicnesc pe nimeni, dar acum nu gasesc cuvintele potrivite sa explic din ce cauza te curentezi cand te dai jos din masina, mai exact din cauza imbracamintei ieftine(sintetice), de la tricouri pana la adidasi, daca ne imbracam numai in bumbac sau piele niciodata nu o sa se intample asa ceva(electrizeaza) sper ca am fost destul de explicit This post has been edited by katalyn03: 20 Mar 2013, 19:58 |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
diabolix |
![]()
|
la mine e de la huse ca am unele extrem de pufoase dar mi s-a intaplat doar o data in a mea, oricum pe mine nu ma deranjeaza m-am curentat de mult mai multe ori la tensiuni mari nu la intepaturi dinastea !
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
diabolix |
![]()
|
As mai vrea sa va intreb ceva, dc imi trage masina intr-o parte in mers? dar nu mereu uneori si din cate am observat eu este atunci cand virez mult la plecare sau pe loc, de exemplu daca virez maxim dreapta apoi indrept si plec trage dreapta iar daca virez maxim stanga si plec trage stanga, pe langa asta cand virez maxim pe loc la un moment se aude un zgomot ca si cand ar cadea cauciucu de pe o bordura dar asta numai cand virez stanga dreapta daca virez doar intr-o parte nu se aude !
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
schimba repede rulmentii de sarcina de la amortizoare,cauta de solenza,sunt originali dar mai ieftini.S-a mai discutat pe alt topic.
|
--------------------
n
n
n
-
|
|
M Sandica |
![]()
|
salut
ina l doilea rand vreau sa spun direct ca nu vreau sa jicnesc pe nimeni, dar acum nu gasesc cuvintele potrivite sa explic din ce cauza te curentezi cand te dai jos din masina, mai exact din cauza imbracamintei ieftine(sintetice), de la tricouri pana la adidasi, daca ne imbracam numai in bumbac sau piele niciodata nu o sa se intample asa ceva(electrizeaza) sper ca am fost destul de explicit da ai deranjat ,as dori ca toti sa se imbrace de unde ma imbrac eu,plus ca acest forum e aparut in 2005,iar eu pe laguna care o am din 2002 am dat 8700 euro ce modelul din 2001 nou aparut nu te apropiai cu mai putin de 11000 euro ,DECI ce nu stii sigur e bine sa te abtii,explicatie:am fost in vizita in IT pt o luna jum si bateria sa terminat pana nu am pusa pe redresor profisional nu sia revenit si corenta ,in putine cuvinte e o piedere de curent ,daca te pricepi imi zice de unde vine nu cu ce ma imbrac (te pricepi in mecanica in rest esti cam pe alaturi) de imbracat vas ruga daca puteti sa va imbracati de addias,nike,magazine NEW YORK etc ,noi vorbim daca ne putem ajuta nu cum suntem imbracati |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(diabolix @ 21 Mar 2013, 19:14) As mai vrea sa va intreb ceva, dc imi trage masina intr-o parte in mers? dar nu mereu uneori si din cate am observat eu este atunci cand virez mult la plecare sau pe loc, de exemplu daca virez maxim dreapta apoi indrept si plec trage dreapta iar daca virez maxim stanga si plec trage stanga, pe langa asta cand virez maxim pe loc la un moment se aude un zgomot ca si cand ar cadea cauciucu de pe o bordura dar asta numai cand virez stanga dreapta daca virez doar intr-o parte nu se aude ! bucsa la brat rupta(cea din spate) QUOTE(M Sandica @ 21 Mar 2013, 19:35) salut ina l doilea rand vreau sa spun direct ca nu vreau sa jicnesc pe nimeni, dar acum nu gasesc cuvintele potrivite sa explic din ce cauza te curentezi cand te dai jos din masina, mai exact din cauza imbracamintei ieftine(sintetice), de la tricouri pana la adidasi, daca ne imbracam numai in bumbac sau piele niciodata nu o sa se intample asa ceva(electrizeaza) sper ca am fost destul de explicit da ai deranjat ,as dori ca toti sa se imbrace de unde ma imbrac eu,plus ca acest forum e aparut in 2005,iar eu pe laguna care o am din 2002 am dat 8700 euro ce modelul din 2001 nou aparut nu te apropiai cu mai putin de 11000 euro ,DECI ce nu stii sigur e bine sa te abtii,explicatie:am fost in vizita in IT pt o luna jum si bateria sa terminat pana nu am pusa pe redresor profisional nu sia revenit si corenta ,in putine cuvinte e o piedere de curent ,daca te pricepi imi zice de unde vine nu cu ce ma imbrac (te pricepi in mecanica in rest esti cam pe alaturi) de imbracat vas ruga daca puteti sa va imbracati de addias,nike,magazine NEW YORK etc ,noi vorbim daca ne putem ajuta nu cum suntem imbracati prima parte nu am inteles-o puteai sa spui cu cuvintele tale, poate intelegeam si eu ca sunt mai greu de cap, dar concluzia am inteles-o adica te-am deranjat, te-ai simtit nu stiu exact cauza, dar eu am explicat din ce cauza te curentezi cand cobori din masina, nu vad ce legatura are ca nu ai baterie pe masina sau cat sta masina pe bara ca nu ma priveste pe mine din ce motiv nu este miscata sa iti explic sa intelegi si u ca te-ai luat de mine incearca urmatoarele: te iimbraci in chiloti si pantaloni scurti de bumbac, pielea goala(la tine in curte sa nu te vada lumea si sa nu crezi ca vorbesc la misto) si te urci in masina si te freci de scun 2 min(poti sa dai si bornele jos la baterie sa vezi ca nu este de acolo), apoi deschizi usa si cand vrei sa o inchizi apropii mana usor de ea si o sa vezi ca nu curenteaza dupa care iti iei ceva sintetic ciorapi, strampi de dama, tricou sintetic ce vrei u te urci in ea te misti pe scaun 2 min, cobori din nou din masina si din nou apropii din nou incet mana de rama usii(vopsea nu pe geam, la fel si in cazul de mai sus) si o sa observi ca se produce un fenomen numit electrizare(scoti scantei intre mana si masina) imi cer scuze ca a trbuit sa explic asa, dar orice om are o limita........ |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
|
ronnix |
![]()
|
eu nu inteleg de ce va tot atacati....
M sandica...cu totii am patit asta...si nu doar in masina, oriunde poti pati asta daca ai haine sintetica pe tine, se produce frecare si in contact cu un geam apare acest fenomen: electrizare la toate masinile se intampla asta mai putin la cele care au tapiserie din piele |
--------------------
Laguna 1 ph 1
2.0 8v 113cp
|
|
diabolix |
![]()
|
ce bucsa katalyn03 ? fi mai explicit nu prea ma pricep la ea cel putin nu la mecanica ei.Sau rulmenti de sarcina ?
This post has been edited by diabolix: 22 Mar 2013, 02:16 |
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
ma bufneste rasul =)).....va certatzi pe imbracaminte sintetica si saracia care ne bantuie pe toti
nu este neaparat de la imbracaminte...probil si asta dar intr`un mod mai mic.... tin sa precizez ca eu am condus cred ca 20 de masini diferite...imbracat si dezbracat... ![]() ATMOSFERA este incarcata electric ......deaia "pisca" cand atingi usa....de la frecarea cu aerul masina se incarca electric...in special masinile mai vechi la care vopseaua nu mai are aceleasi calitati peste tot ...chiar parti sarite de vopsea sau urme de rugina respect RENO... ![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
katalyn03 |
![]()
|
QUOTE(diabolix @ 22 Mar 2013, 02:13) ce bucsa katalyn03 ? fi mai explicit nu prea ma pricep la ea cel putin nu la mecanica ei.Sau rulmenti de sarcina ? bucsa din spate de la brat, din cauza ei tromcane cand pleci de pe loc dupa ce ai dat in spate, cand urci o bordura cand calci frana pt foarte putin timp si tare, cel putin asta cred eu din cate explici u, ar trebui verificate jocurile la masina sa fi sigur bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
|
M Sandica |
![]()
|
cum masina am rezolvato mereu in service ,nu o sa mai deranjezi aici sa fiu pus sa ma dezbrac in chiloti si maieu pe aceasta vreme ca sa fac proba,,am mai spus intr-o tema e bina sa se raspunda la subiect nu sa se raspunda la misto,dar aici e o obisnuinta asa ca va urez succes,frumos raspuns shaggy pt ca am un punct de vopsea sarita dupa capota multumesc,cat tu kataline sa stii ca nu ma mai imbrac sintetic de f f mult timp ,am cerut o parerea pt ca mi s-a spus de multi ca masina mea corenteaza in comparatie cu a lor ,cum sunt nou pe acest forum e bine sa nu va mai deranjez pt ca nu suport raspunsuri prostesti sau date doar pt a se afla in treaba ,PA
This post has been edited by M Sandica: 23 Mar 2013, 16:27 |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Mister Sandica,nu ai patit sa cobori din masina,si sa dai noroc cu un amic si sa va curentati?Sau sa pui mana pe o usa la magazin si sa patesti la fel?
probabil amicul cu care dai noroc,are bateria(de la ceas) consumata si trebuie pusa pe redresor. Te plangeai pe alt topic ca nu se raspunde "profesional" la intrebari,si dumneavostra ce faceti?veniti cu niste aberatii de rade si sfecla in gura vacii. referitor la bucsa dinspre spate a bratului din fata,am schimbat eu la mine acum o saptamana.Vreau sa va spun ca eu o simteam la volan,ca sofer,dar la service,pe elevator si banc itp ziceau baietii ca nu are nimic.Foarte greu se poate verifica,pt ca este infundata in jugul motor.Eu recomand pentru verificare slabirea piulitei de la bucsa dinspre fata,in asa fel incat sa se poate misca,bratul.Apoi se trage serios de roata,eventual cu un levier mis,pe langa brat. Totusi,ca si manifestare,la mine ,la frana scurta dar brusca,volanul se misca inspre stanga. La rulmentul de sarcina(cel de la baza arcului),am avut aceiasi manifestare (dupa viraj mai mult,nu revenea roata pe directia drept din cauza acelui rulment),si nu am stiut atunci exact ce este,urmarea:arcul rupt.Asta se probeaza destul de simplu,dar asta poti citi pe topicul cu rulmentul de sarcina. Daca zici ca trage dreapta,ar trebui sa vezi ca si volanul sta putin inclinat.Asta daca e din rulment.Daca e din bucse,sau altele,trage dreapta,dar volanul sta drept(chestie de unghiuri) This post has been edited by bundy220: 24 Mar 2013, 12:50 |
--------------------
n
n
n
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:45 |