De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
![]() ![]() ![]() |
De iarna...., cauciucuri si dotari de iarna
Meghitzanul |
![]()
|
||
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|||
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Nu radeti, bridgestone-urile care au venit pe masina sunt de vara sau all season?
Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Stii cumva modelul? Eu stiam ca vine cu all-season din fabrica.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
soupnazi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 21 October 09 ![]() |
Meghitzanul, nu e singurul bleg care statea parcat si cerea sa fie lovit.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Sedan 2008 Privilege la școală n-am învățat mecanică, știu doar să mă sui în mașină și să calc pedalele. ca la pian.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
bridgestone-urile care sunt pe masina mea sunt all season si asa stiu ca vin pe toate masinile noi all season
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca este vorba de B390, nu sunt all season! Sunt de vara!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
cred ca m-am inselat sunt bridgeston b390 deci sunt de vara
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
QUOTE(soupnazi @ 19 Dec 2009, 14:56) gigelul aflat la prima mașină întreabă: pus pe mașină Continenta ContiWinterContact. sunt bune de ceva? ma fac de ras cu ele ieșind din localitate? Vezi ca sunt printre cele mai bune CAUCIUCURI ALE ANULUI. http://www.drive-test.ro/stiri/1441/top-10...09-si-2010.html QUOTE(pistolaru @ 19 Dec 2009, 23:00) cred ca m-am inselat sunt bridgeston b390 deci sunt de vara ![]() ![]() Bridgestone B390 Made in Turkey sunt de vara 100%. Eu ti-am spus pistolare ca o sa impusti ceva cu cauciucurile alea, e jale mare crede0ma pe cuvant. Eu m-am riscat o iarna si mi0a ajuns. Mi-am pus atunci 2 sh-uri pe fata. Acum cu 4 e diferenta mare de tot. Cu Bridgestone B390 aluneci si vara daca e ud pe jos te duci sanie. Sunt niste cauciucuri foarte dure, de aceea tin si foarte mult(vezi colegi pe aici cu 80k km rulati cu ele). Daca vara sunt dure, iarna devin un plastic tare si te duci sanie cu ele la franare ![]() |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 19 Dec 2009, 19:40) @mihai_dorin, am Bridgestone B390 Made in Turkey, se pare ca sunt de vara dupa cum zic ceilalti colegi... Ma gandeam sa gasesc inca o bucata + rezerva care-i noua = doua noi pe fata, dar vad ca nu prea sunt laudate... |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Tsunami |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
e normal ca cele cu care vin vehiculele echipate sa fie ieftine. acum e o competitie la pretul masinii foarte acerba. fiecare cent conteaza.
eu am facut 35k din aprilie cu ele si trei sa le schimb. cred c-o sa-mi iau de ploaie. pe uscat n-am cum sa le ating limita de unde cuparati voi gumele de iarna? ce magazine (in bucuresti) mersi mult |
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate acum se pun anvelope de iarna insa cand am luat masina, la sfarsitul lui 2007 inca se mai puneau Michelin.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
QUOTE(Tsunami @ 20 Dec 2009, 11:58) e normal ca cele cu care vin vehiculele echipate sa fie ieftine. acum e o competitie la pretul masinii foarte acerba. fiecare cent conteaza. eu am facut 35k din aprilie cu ele si trei sa le schimb. cred c-o sa-mi iau de ploaie. pe uscat n-am cum sa le ating limita de unde cuparati voi gumele de iarna? ce magazine (in bucuresti) mersi mult Bridgestone B390 nu e ieftin deloc(da un search si ai sa vezi ca unul costa 370-390RON, probabil de la mama lui). Depinde ce cauciucuri vrei, noi sau sh. cauciucurixxl.ro vreauanvelope.ro cauciucuridirect.ro s.a. |
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nici Good Year GT2 nu sunt ieftine... si sunt foarte praf. Au pretul asta pentru ca sunt destui care au impresia ca NUMAI anvelopa aia merge pe masina lor...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Tsunami |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
nu va imbatati de pretul retail.
eu de ex vand piese dacia la un pret infim, dar la retail, dacia le vinde cu mult mai mult. cauciucurile dry trebuie sa fie mult mai ieftine decat all-season. restul sunt numai negocieri intre renault si furnizor bebe, nu vad de ce mi-as cumpara sh. mersi pentru info This post has been edited by Tsunami: 20 Dec 2009, 14:29 |
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Eu am 40.000 km cu B390-urile din dotare (km facuti intr-un an si 5 luni - 80% pe autostrazi). Pot spune ca nici macar la jumatate nu sunt tocite, atat de dure sunt.
Acum am Dunlop Wintersport SP2 de iarna, iar diferenta e uriasa. Recomand cu caldura sa schimbati Bridgestone-urile din dotare cu gume adevarate de iarna. Aceste B390 devin plastic odata cu inghetul. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
bebecool |
![]()
|
Cum spuneam si eu...poate le vine si altora mintea la cap.
|
--------------------
Renault/Opel
2007
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
am si io o intrebare - are ceva daca imi pun pe fata 2 cauciucuri de iarna si pe spate am de vara ? ma refer la compartamentul masinii...
|
--------------------
-
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
e o imbunatatire dar nu te astepta la minuni...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sa nu ii dai tare in curbe sau sa franezi prea brusc
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
in curbe iti fuge spatele si cu cauciucuri de iarna , daramite cu alea de vara , io vreau decat sa micsorez distanta la franare , ca era s-o patesc acu cateva zile , si sa nu mai raman inzapezit pe stradute ...
|
--------------------
-
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
da , dar o controlezi mai usor , nu fuge la fel de rau si de repede
iti zic din proprie experienta , nu poti sa controlezi masina cu cauciucuri de vara na , tu poti sa nu iti pui , noi iti dam doar un sfat si spunem o parere mai avizata sau nu ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce am dat o tura prin targul Vitan si am constatat ca zapada a determinat o crestere de preturi de minim 10% la anvelope, am gasit la Real marca GeneralTire Altimax Winter (fabricate in Portugalia, parte a gruplui Continental) cu 263 RON (205/55/R16). Nu le-am montat inca, sunt foarte curios cum sunt, initial am fost suspicios, insa dupa o cautare pe net am constatat ca GeneralTire nu e chiar noname. Voi reveni cu impresii
![]() |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
damyan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 10 ![]() |
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 January 10 Warn: (0%) eu am pirelli 2500 4s m+s dimensiuni 16 205 55 achizitionate foarte curand ,inainte de marele viscol, cu o zi inainte,multe nu pot spune despre ele ca am mers doar150 km cu ele,dar pe viscolul ala mare, eram doar eu si utilajul de dezapezire,fac foarte buna priza cu zapada ,nu e nevoie sa inpingi deloc,i faci invidiosi si pe cei cu 4x4. |
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
bibicu3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 November 09 ![]() |
salut.
eu am anvelope de iarna mai muncitoresti, respectiv 2 marca debica si 2 global. sunt foarte multumit de ele pt ca le am de 3 ani si le-am pus consecutiv unele pe fata si celelate pe fata si invers si au dat rezultate foarte bune. recomand tuturor montarea anvelopelor de iarna pt ca eu am circulat zilnic cu ele, indiferent de vremea de afara si nu au dat rateuri. toate bune. |
--------------------
renault
megane 2
2006/expresion
- if/77/dsd
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
eu vazut pe pielea mea de ce se recomanda anvelope de iarna pe toate rotile,momentan am doar pe fata 2 dunlop winter 3d (nu am mai avut bani si pe spate) ...si m am invartit in drum spre munte pe la breaza, mi a fugit de spatele si am facut vreo 2 piruete pe sosea dupa care m am oprit undeva pe dreapta unde era zapda mai mare , nu am patit nimic dar nasol sentiment sa pierzi controlul masini......, urmeaza si inca 2 anvelope de iarna pe spate ...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
CristianFlorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 15 December 09 ![]() |
Am si eu un Megane 2 si am pus in urma cu 1 an pe fata Michelin Alpin 205/55R/16. Scumpe dar merita fiecare banut. Au o aderenta excelenta.
Nu am ramas niciodata in zapada. Insa pe spate am pneuri de vara si din cauza asta am facut o pirueta la 180 grade in urma cu 1 saptamana. Am trecut peste un "sul" de zapada si a fugit de spate. Noroc ca aveam viteza mica si nu venea nimic din fata. Masina nu a patit nimic. De aceea, e bine sa ai si pe spate pneuri de iarna. |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
dec 2009 Ex: Megane III Sporttourer 1,5 dci 105CP
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014 |
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
am fost pe la tara saptamana trecuta si era zapada destul de mare , nu am ramas intepenit si am trecut si peste denivelari destul de mari , ma simteam ca intr-un mic jeep
![]() |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
bibicu3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 November 09 ![]() |
Ai perfecta dreptate. Din cite cunosc si eu, este indicat ca anvelopele de iarna sa fie cit mai inguste, pt o aderenta cit mai buna, si de asemenea, cu un talon cit mai inalt pt a amortiza eficient socurile provenite de la sloiurile de gheata si alte obstacole. Astfel, nici nu risti sa zgirii jentile masinii.
|
--------------------
renault
megane 2
2006/expresion
- if/77/dsd
|
|
damyan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 10 ![]() |
cauciucurile stramte taie mai bn zapada.dar aderenta mai buna o au pneurile mai late.............acum depinde de situatie ,daca zapada este proaspata si intr-un strat mai gros sunt bune caucicurile stramnte ,dar daca zapada este mica sau daca este tasata sau este polei sunt bune pneurile late.
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:52 |