Italia
![]() ![]() ![]() |
Italia
verde |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|||
octa74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
Fiica cea mare e majora sau nu? Ca daca nu e majora si nu e trecuta in pasaportul tau, nu stiu daca puteti iesi din tara.
|
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Are 16 ani. Mergem ambii parinti deci treaba cu acordul nu mai poate fi luata in calcul. Oricum voi suna la Politia de frontiera ptr documentare.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
PYTZY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tre sa fie majora ca sa iasa pe C.I. Iar la vami nici un fel de probleme nici macar la intoarcere cand aveam masina full (de-abia inchideai portierele). L a plecare ma oprit politia in ungaria pentru centuri spate..dar sa rezolvat pana la urma(problema este ca nu vor sa vb romaneste cu toate ca stiu cel putin asta care ma oprit pe mine stia dar nu vroia in ruptul capului sa vb romaneste...o tot dadea ca ma trimite la szeghed sa platesc amenda si i-am spus sa-mi taie chitanta ca ma duc sa o platesc dar el vroia probabil o mica atentie de dimineata)in rest nici un fel de probleme cu politia. In Austria am vazut radar pe trepiedu(aveti grija) era relativ in curba pus...nu-l vedeai decat in ultimul moment..si era prea tarziu ca te opreau politisti. In privinta vitezei eu am mers cu minim 130km pana la 170 km pe soselele lor si Loganul zici ca este mercedes. In Austria mai sunt lucrari la autostrada si ai restricti de viteza dar am vazut ca nu se inghesuie nimeni sa le respecte. Ungaria si Austria te costa cca 18 euro Vignieta (4 zile Ungaria si 10 zile Austria) dar Italia te rupe la pret depinde pana unde vrei sa mergi. Daca te mai pot ajuta cu ceva...
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Salut!! Eu vreau sa ajung pana in Sicilia cu dci-ul meu. A ajuns cineva pana acolo? As vrea sa stiu (in special despre sudul Italiei) cam tot ce ar trebui sa stiu pentru a ma ajuta in aceasta calatorie!
Multumesc anticipat!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
@verde:
Pentru a iesi cu CI nu trebuie sa fie majora! Fiica mea are 15 ani si am iesit de multe ori cu ea din tara doar cu CI. Daca prezentati CI - familie n-o sa aveti nici o problema, chiar daca este minor copilul/copii, problema poate sa apara numai la copil minor fara CI - trebuie sa-i faci pasaport sau sa-l treci in pasaportul unui din parinti. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Pentru cei care au fost in Italia :
Nu se pot ocoli autostrazile si sa se circule pe alte drumuri pentru a nu se plati taxa de autostrada ? Consultand harta rutiera a Italiei am vazut ca au o retea destul de stufoasa de alte drumuri care sunt paralele cu autostrazile . |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
De putut 100% ca se poate, dar poate implica alte "probleme" - orientare pe drum daca nu este GPS (adica trebuie o harta detaliata), timp mai mare de deplasare etc.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Timp am , harti detailate am si consider ca se vede mult mai mult din frumusetile Italiei . Vreau sa fac o excursie relaxanta timp de 20 zile numai in Italia .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Ajungi pana in sudul Italiei(Sicilia)??
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
@camesibiu ... daca e asa. Drumuri bun si cu grija ... si sa nu iti sa ne povestesti si sa ne arati si noua ce ai vazut
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
camesibiu |
![]()
|
Multumesc de urari , plecarea este de maine in 3 saptamani . Nu ajung in Sicilia , poate alta data . Ma limitez la Roma , dupa ce cobor de la Udine , Venetia , Rimini , Roma , Florenta si pe urma un zig - zag prin orasele din nord .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
Forestman |
![]()
|
Eu plec de maine in doua saptamani. Destinatia finala este Sicilia cu un mic ocol de doua zile la Torino si apoi 2 zile la Roma. In Sicilia cred ca stau 2 saptamani.
Iti urez drum bun si concediu placut!!!!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
|
|
cmandrei |
![]()
|
Forestman - Drum bun si tie
![]() camesibiu - daca ai timp mergeti si pana la Lacul Como ... (localitatea Cadennabia si de acolo vaporasul catre Belagio) ... cred ca o sa iti placa ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
camesibiu |
![]()
|
Forestman - Drum bun .
Am fost azi aplic pentru cardul de sanatate . Mi-au zis ca il primesc in 7 zile lucratoare si acopera toate problemele de sanatate din sistemul de stat . Ai asa ceva ? cred ca mai ai timp sa-l ridici . Iti trebuie o adresa de la servici catre Casa Jud. de sanatate si copie dupa buletin . Costa 2,3 lei . cmandrei - multumesc de sfaturi si poze , Lacul Como era trecut pe itinerar . This post has been edited by camesibiu: 7 Jun 2007, 16:01 |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
verde |
![]()
|
Multumesc tuturor.In Italia merg la prieteni in Brescia si voi avea deplasari de o zi Milano, Florenta,Pisa probabil 2 zile Gardaland si 2 sau 3 zile Roma si Napoli in functie de cum gasim cazare.Voi pleca in 20 iulie sau 1 august si stau 2 sau 3 saptamani.Si promit sa vin de acolo documentat.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
Forestman |
![]()
|
@camesibiu - La mine este putin mai complicat a obtine cardul de sanatate. O sa-mi fac asigurare pentru toti trei (eu, sotia si copil) la o societate de asigurari privata. O sa ma coste in jur de 80 RON pentru ~25 zile.(pentru toti trei).
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
camesibiu - daca ajungi prin nord in zig-zag-ul pe care il faci nu rata passo dello Stelvio - voi ajunge si eu in Italia dupa 15 iulie.De asemenea nu rata orasele Merano si Bolzano.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
camesibiu |
![]()
|
Multumesc de sfat . Voi tine cont de el . Azi sau maine definitivam traseul si vom tine cont de toate sugestiile primite .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cateva poze din Passo dello Stelvio.
italy_stelviopass.jpg ( Size: 44.28k ) Number of downloads: 209 east_view_of_stelvio_pass.jpg ( Size: 88.82k ) Number of downloads: 225 passo_della_stelvio_1.jpg ( Size: 229.82k ) Number of downloads: 199 passo_dello_stelvio.jpg ( Size: 59.38k ) Number of downloads: 218 passo_stelvio.jpg ( Size: 162.33k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Poate ne intalnim dupa jumatatea lui iulie prin Italia ca vad ca atunci pleaca lumea.Eu plec pe 20 iulie.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
Eu as dori sa ajung in Alba adriatica. Din cate am vazut, as avea raz-venetia-autostrada pana acolo.
Ce imi recomandati de vazut pe drum in Ungaria, Austria, Italia? Mai trebuie carte verde acum, sau merge doar cu asigurarea? Care ar fi conditiile de iesire din tara pentru un minor? Poate iesi din tara doar cu CI daca e insotit de sora mai mare(care e majora)? Multumesc. |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
din cate stiu eu cartea verde e "rca"-ul tau pt dincolo ...clar ca iti trebuie ...
pentru cine a fost pana in Sicilia ..pe autostrada ...cat au fost toate taxele pe Italia ???? |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
anyone ???? eu am gasit pe 1 site undeva la 6 centi / km +tva ...mi se pare enorm ...dupa calculu' meu ma ajunge doar dus undeva la 110 - 120 euroi ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
verde |
![]()
|
powerx trebue consimtamantul scris al ambilor parinti(declaratie prin notariat in care precizezi numele insotitorului ) iar insotitorul sa fie persoana majora.intra pe net la -- politiadefrontiera -- si gasesti toate datele.
This post has been edited by verde: 26 Jun 2007, 10:20 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
M@X |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 June 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cine ma ajuta si pe mine cu ruta cea mai scurta pana in sudul italiei(Bari) pret ,autostrazi ???? Alceva decat trusa triunghi stingator mai trebuie ????
![]() |
--------------------
SOLENZA
CONFORT
2005
- NT-05-.........
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Trebuie sa ajung pe 21 iulie la Aprilia, linga Roma. O sa urmez traseul obisnuit cu Loganul, din Iasi, prin Budapeste - Viena. Doua intrebari:
1. credeti ca se poate face traseul in doua zile, cu un singur sofer? 2. imi trebuie asigurare de sanatate? sau card? eu acum nu am un contract de munca, iau bani la negru ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
cmandrei |
![]()
|
1. da
2. e ieftina o asigurare medicala |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M@X @ 2 Jul 2007, 15:08) cine ma ajuta si pe mine cu ruta cea mai scurta pana in sudul italiei(Bari) pret ,autostrazi ???? Alceva decat trusa triunghi stingator mai trebuie ???? ![]() Pentru planificarea traseului eu iti recomand cu incredere ajutorul dat de viamichelin. Nu insemna ca varianta recomandata de site este cea mai buna, recomandabil fiind sa-i dai tu orasele de pe traseu, insa in lipsa de idei, merge, mai ales ca poti seta cu / fara autostrazi. Varianta recomandata este aici : http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...ture=02/07/2007 Referitor la costuri, ti-am raspuns in topicul legat de Austria. La italieni din cate am auzit sunt obligatorii si vestele reflectorizante ! |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(camesibiu @ 7 Jun 2007, 11:27) Pentru cei care au fost in Italia : Nu se pot ocoli autostrazile si sa se circule pe alte drumuri pentru a nu se plati taxa de autostrada ? Consultand harta rutiera a Italiei am vazut ca au o retea destul de stufoasa de alte drumuri care sunt paralele cu autostrazile . Se pot folosi ![]() ![]() ![]() Nu-ti mai spun ca am mai mers si pe alte drumuri laterale (in zona Lido di Jesolo si Venetia) unde e infern de masini si tineret in maieu si slapi pe scutere.... Cel mai adevarat sfat pe care pot sa ti-l dau nu numai cu Italia, ci si cu Austria si Ungaria (pe unde ai sa treci): imprumuta un GPS daca nu ai unul. Economisesti ore intregi.... Si inca ceva: fa-ti plinul in Austria. In Italia am gasit bezina intre 1,36-1,39 euro. In Austria intre 1.08-1.29.... Drum bun....daca mai ai intrebari baga aici.... |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:39 |