Italia
![]() ![]() ![]() |
Italia
critianoprea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 3 August 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0305.JPG ( Size: 349.63k ) Number of downloads: 801 IMG_0315.JPG ( Size: 325.38k ) Number of downloads: 755 amalfi_coast.jpg ( Size: 121.59k ) Number of downloads: 792 |
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- AG 11 ECO
|
|||
pasion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 July 06 ![]() |
Multumesc la toti ca ati fost draguti si mi-ati raspuns fiecare cum a stiut....Va rog nu va suparati daca o sa mai intreb cate ceva .Nu am mai fost cu masina in sudul Italiei si mi-e un pic teama...
![]() |
--------------------
vw
passat
2006 variant
- B 108795
|
|
pasion |
![]()
|
ce este cu autobuzele pentru turisti in Roma ?Se merita luate sau mai bine pe jos ?Am inteles ca obiectivele de vizitat sunt in centru si apropiate unele de altele ?
Exista cumva abonamemt de 1 zi pentru vizitat obictive istorice la ROMA? |
--------------------
vw
passat
2006 variant
- B 108795
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
De abonamente nu stiu ... darrr in principiu le poti vizita la pas ca sa zic asa ... marea majoritate ... ca daca mergi de la Vatican la Coloseum pe jos ai ceva de mers ... sau pana la fostele bai publice (Caracala sau cum se numesc) ... noi am reusit sa le vedem (zic eu pe majoritatea in 1,5 zile) - Traseu - Piata Spania-Vatican (pe jos), Vatican-Forum "Coloseum, Columna, ruine etc." (cu autobusul), Coloseum - Fontana di Trevi (pe jos dar e ceva de mers), si in a doua zi (jumatate) Mers pana la Piramida si Terme. Bafta
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Vezi ca in Roma poti lua un bilet valabil 24h cu 4 euro (vorbesc de transportul in comun, nu de "turul istoric" cu autocare descoperite). E valabil si la metrou si la autobuze, si cred eu ca e destul de util la un moment dat.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Poate cineva sa imi recomande un hotel in Mestre?
![]() Vreau sa vizitez Venetia, si am gasit o gramada de hoteluri ieftine in Jesolo, dar as vrea sa stau totusi un pic mai aproape, la Mestre. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
acum vreo 2-3 ani am stat in Mestre la vila/hotelul Graziella... e aproape de statie de bus si de gara si (f important!) se poate parca gratis in curte sau in fata vilei.... www.villagraziella.com
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Merci pentru indicatii AL !
![]() Pretul este de 76 EUR/camera, fara mic dejun, si 86 cu mic dejun. Cred ca raman la Jesolo pana la urma, am gasit cu 56 EUR/camera cu demi-pensiune, aceleasi conditii in rest (baie separata , tv, AC..). This post has been edited by testike: 1 Sep 2006, 08:36 |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
pasion |
![]()
|
asadar.......BUNA ZIUA dragilor, sa imi continui povestirea desipre vacanta mea de anul acesta...........
Cum va spuneam pe topicul 'CORFU" unde povestesc prima parte a vacantei mele in insula Corfu am hotarat ca daca tot suntem asa de aproape de Italia sa o vizitam in drumul de intoarcere spre Romania...... Asadar am cumparat bilete de cum am sosit in Corfu pentru Brindisi pretul platit mi s-a rparut cam mare: -60 euro autoturism -53 euro persoana Fiind trei opersoane cu o masina am platit 220 euro....Ni s-a spus de la agentie ca in ziua plecarii sa fim cu trei ore mai devreme ......Am venit si nu stiu de ce pentru ca in afara de faptul ca am mers sa platim taxele portuare circa 60 euro restul nu am facut nimic.... Am gasit dana de unde trebuia sa ne imbarcam si in rest am vizitat duty free-ul cu preturi nu mici....Trebuia sa plecam la ora 11.30 cu vasul Ouranus dar acesta se lasa asteptat .Se stransese o coada de circa 70 -80 de turisme marea majoritate italieni........Ouranus a aparut aproape la ora plecarii 11.20 si arata mare si ruginit......... Ne-am urcat cu masinile in cala (decat cu soferii,restul statea la coada pentru pietoni) dupa care a trebuit sa coboram si sa ne asezam si noi la coada pietonilor...Cum deja eram in intarziere ne-am suit in cala la o usita mica unde ni se verifica biletul si dupa plecarea vasului....Sotiile cu copii deja ajunsesera dar erau nemultumite ca fusesera trimise undeva sus pentru ca pe bilet scria clasa D. Majoritatea intrau spre clasele A,B,C care pareau mai luxoase..... Ajungand acolo sus am incercat o stare de jena vazand niste scaune jegoase cu oameni mai (nearatosi) si ma gandeam la pretul platit comparativ cu ce mizerie vedeam....Pana la urma sotiile au stat la C un fel de bar in spatele vaporului.Clasele A si B erau tot baruri dar plasate in fata respectiv la mijloc.Dupa un tim8p am inceput sa caut clasa D si am gasit-o sus de tot - o camera mare cu scune ca intr-un avion. Era curat acolo ,liniste si se dormea in draci....asa ca am ramas si eu acolo ca sa trag o portie de somn....Drumul cu Ferry trebuia sa se termine la ore 17.15 dar a fost si intarzierea de peste o jumatate de ora pe care nu a recuperat-o.Pe fery conditii bune puteai cumpara de la bar cafea,bauturi,inghetate si mici gustari ,iar pranzul s-a servit intr-un salon separat (cam 10 euro/pers) Ajunsi in Brindisi am dat talpa spre Bari cu GPS-ul in functiune(mama ce bun avea sa fie).Drumul Brindisi-Bari excelent ca o autostrada .Ajunsi in Bari am hotarat sa continuam spre Napoli si sa innoptam pe drumpentru ca seara urmatoare trebuia sa ajungem in Roma unde aveam rezervate camere.Asadar am dat talpa pe autostrada spre Napoli (circa 300 Km) si cam cu 80 Km inainte de Napoli am iesit de pe autostrada spre Benveneto (sau cam asa ceva)unde pe la ora 22.00 ora lor am gasit un hotel de 4 stele care ne-a loat cel mai mare pret din tot sejurul la cazare ..130 euro trei persoane .Dimineata mic dejun la hotel (tot felul de croisante si cam atat ) am plecat spre Napoli iar in drum ne-am abatut sa vizitam coasta amalfitana (multumesc TONIO) a fost superb AMALFI.POSITANO etc.....raiul pe pamant Atentie doamnele in Positano gasiti haine pentru femei superbe ce nu veti gasi in toata Italia (de asta s-a convins sotia mai tarziu) asa ca cumparati de acolo..... Sorento nu mi-a placut..superaglomerat de scuteristi..atentie... Spre Napoli ne-am abatut spre Pompei,abia l-am gasit,prost semnalizat,italienii nu prea stiu engleza noroc cu GPS intr-un tarziu am gasit PDI cu locul cultural ??? Intrarea 11EU adulti/pers copii liber ...Vechiul Pompei o imensitate ,un oras in regula cu stazi drepte cu trotuare pe ambele parti ce nu vezi in multe localitati din romania secolului 21 .Am ramas uimit de civilizatia romana si ma gandeam cum traiau in aceiasi perioada dacii nostrii....Diferenta colosala de civilizatie care in parte s-a pastrat si azi....Obositi de atata Pompei am luat calea Romei tot pe o autostrada impecabila ca de altfel toate pe care am circulat....Seara pe la ora 20.00am ajuns relativ usor datorita GPS-lui la hotelul Ibis Tor Vergata 4 stele unde ne-am cazat repede (aveam rezervari pe 3 nopti inca din Romania) A doua zi fiind Duminica am vizitat Vaticanul cu piata si Catedrala sf.Petru am intrat la subsol unde am vazut mormintele papilor inclusiv simplul mormant al papei Ioan Paul II.Am urcat cele circa 500 de trepte pina pe catedrala 4Eu de persoana (cu liftul 7 EU/pers. pentru primele 200 de trepte dupa care tot pe jos) Super obositor si stramt dar totul grandios......Am coborat epuizati si infometat7i Am gasit o pizerie pe aproape de Vatican unde la 9 Eu oferea 1 piza ,1 sucsi 1 inghetata.Daca cereti in plus altceva v-ati ars ca sunt foarte scumpe (ex:1 bere de 400 ml. 6 euro)Cum muzeul Vatican a inchis la ora 14 am plecat sa vizitam centrul istoric. Vreau sa fac o paranteza si sa spun ca e foarte simplu de circulat in Roma cu metroul.Noi am stat la hotel la margine,de acolo luam un microbuz asigurat de hotel pana la metrou,iar de acolo spre centru 1eu calatoria pe orice mijloc valabil 75 minute.De ex cu un bilet am mers si cu metroul si cu autobuzul la intoarcere la hotel (se taxeaza si la metrou si la autobuz) Garniturile de pe linia A foarte moderne si curate ,cele de pe linia B mai vechi pline de grafiti....Am continuat cu Piata Spaniei,Fontana Di Trevi,Columna lui Traian,Il Vitorianosi drumul pana la Colloseum ,totul l-am facut pe jqos pentru ca sunt relativ apropiate...totusi turul de forta din acea zi ne-a epuizat astfel ca am ajuns lati la hotel... Adoua zi prietenii mei au plecat la muzeul Vaticanului iar eu cu fam. am plecat la coloseum,Palatin etc...Multumesc celui care a postat smecheria cu Palatinul ...am urcat pe Palatin (Bilet 9 eu/pers )foarte frumos si vast si am coborat sa vizitam Colloseum unde era o coada imensa.Cum aveam bilet de la Palatin am intrat la Colloseum fara sa mai stau la coada (biletul e comun).frumos ,grandios.... Dupa pranz am plecat la shoping pe Corso unde sotia a mai gasit cate ceva. Tot acolo am mancat la un Mc Donald bineiteles dupa stat ceva la coada... Urmatoarea zi am parasit Roma cu destinatia Pisa ,pe inelul de iesire superaglomeratie blocaje (mai multe masini ca in Italia nu am vazut)...Am ajus in Pisa relativ usor pe un drum care pe harta era indicat ca drum national si in realitate era ca o autostrada.In Pisa nu erau indicatoare spre turn decat rareori asa ca multumesc prietenului care mi-a imprumutat GPS ul.(la anul imi cumpar neaparat unul).La turm frumos aglomerat taxa de intrare spre turn(nu ma mai interesat dupa experienta urcarii in Vatican),in schimb sotia a vizitat catedrala 6 eu. De la Pisa plecare spre Florenta circa !00 Km. bineinteles pe autostrada....Aici am vizitat Domul din Florenta care mi s-a parut urias si grandios (taxa vizitare 6 eu/pers).Acolo am si mancat la o pizerie de langa Dom.De aici am plecat spre Rimmini prin Bolonia .Un drum de munte superaglomerat plin de tiruri (bineiteles tot autostrada) Am luat si cateva mici ambuteiaje la o autostrada cu trei benzi pe sens,deci va dati seama ce de masini.O cauza pentru ambuteiaje este si faptul ca cei de la taxarea pe autostrada nu fac fata desi in cazul respectiv erau 12 ghisee de taxare... Am ajuns in Rimmini dupa lasarea intunericului si am gasit un hotel de trei stele cu camere libere 60 eu dubla...Dimineata o baie in mare (hotelul era la 50 m de plajesi apoi la indicatia unor romani care lucrau la hotel am mers la un mercato (un targ cu de toate cu preturi mai mici unde am cheltuit ceva si am pierdut peste doua ore).Am plecat grabiti la San Marino cale de 30 Km. Am urcat un munte si am ajuns in varf acolo ende era centrul istoric al orasului/republicii...Multe magazine cu preturi bune ca in Duty Free. Cetatea foarte frumoasa ,merita batut drumul sa o vizitati. De aici am plecat spre tara si am ajuns pana la Padova unde am innoptat la un hotel in centrul orasului 80 euro dubla .Toate hotelurile pe unde am stat aveau mic dejun inclus.Seara am vizitat centrul pietonal al Padovei ..Suiperb...IL recomand....A doua zi am plecat spre tara pentru ca imi expira cartea verde desi doream sa innoptam si in Graz....asa ca am facut 1000 Km pana la Arad unde am ajuns pe la ora 23.30.Ne-am cazat la hotel Central iar dimineata am plecat spre Tg-Jiu pe drumurile noastre romanesti pline de gropi,carute ,animale,si oameni....alta lume... Cam asta a fost, mi-a placut Italia (fusesem si anul trecut in nord Verona.Padova,Venetia) Totul a fost frumos dar parca un pic obositor (ma invatasem sa lanevesc in superba gradina a hotelului Delfinia din Moraitica,Corfu) Peste tot pe unde am fost am intalnit romani sau am auzit vorbinduse romaneste ...suntem peste tot.... In incheiere tin sa multumesc celor care mi-au dat sfaturi referitoare la traseele pe care urma sa le abordez....Poate po sa postez si niste poze....Scuze pentru greseli nu mai am timp sa recitesc ce am scris... ![]() |
--------------------
vw
passat
2006 variant
- B 108795
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Poate cineva sa-mi recomande si mie un hotel decent de 2** in Roma?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
PYTZY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Va salut ! Si va urez sa aveti un An nou fericit . Vreau sa ma duc pana in Italia/Sardegna(oras Sassari)...daca poate cineva sa-mi de-a si mie cateva info despre drum, taxe.... orice(plec din Bucuresti). Multumesc mult.
|
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
PYTZY |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca nu mai este nimeni pe aici sau nu vreti sa-mi dati si mie niste informati...
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
In acest link o sa gasesti o ruta catre Sassari cu costuri si asa mai deaparte.
Sunt doua mici probleme. 1. Iese din tara aiurea, asa ca o sa te rog sa te uiti pe harta care apare in link (click pe ea si de acolo te descurci) si sa mergi Craiova - Calafat ... castigi timp mult. 2. Nu include costurile de transport pana pe insula, trebuie sa cauti tu pe net. Spor. edit: Livorno -> Bastia link Bonifacio -> Sta. Teresa link |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
PYTZY |
![]() ![]()
|
Mersi Andrei. In mare am traseul stabilit inclusiv feryboat(Livorno - Olbia) Intradevar cei de la V..M...... dau traseul altfel eu l-am stabilit ...zic eu mai scurt mai ales ca nu tre sa te duci intai in Corsica ca apoi sa traversezi in Sardegna. A mai ramas sa aflu de taxe drum...cele din Hu si Au le-am aflat a mai ramas pentru Italia voi vedea iar la fery tariful nu l-am inteles de la ei de pe site am rugat pe cineva din Sassari sa se intereseze. Multumesc inca odata.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
cmandrei |
![]()
|
Taxele de drum le vezi pe VM pe traseu, de obicei nu gresesc.
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Am citit cu atentie ce a scris toata lumea despre Italya,deoarece am sa plec in concediu la Roma in luna august!
Am sa stau o zi la Trviso,2 zile la Florenta,3 zile la Roma cazare numai la Hotel 3 stele,aer conditionat la toate, cost 290 euro/ 6 nopti/ camera dubla cu mic dejun!Nu stiu daca este un pret bun dar altceva nu am gasit! Am citit ca in august la Roma este extrasezon?? Adevarat?Asta ce inseamna ca pot avea surprize neplacute? Legat de preturi la autostrada daca ma poate ajuta cineva?Si ce sistem de plata au ca nu am mai fost in Italia?Am auzit numai de faimoasele bariere. Traseul pe autostrada in Italia va fi:Udine,Portogruaro,Ferrara,Bologna,Florenta,Roma si retur pe acelas traseu.Ajung 80 de EURO pentru autostrada pe distanta asta? Multumesc si astept si alte sfaturi! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
80 de euro ajung pe distanta asta dar nu dus-intors,cam 120 dus-intors cu aproximare.Si eu ma duc in iulie in Italia si mi-am propus sa evit barierele unde se plateste cu bani pentru ca uneori poti sta si o ora la coada si am ales sa platesc cu Visa sau cu Mastercard sau chiar cu Viacard care se poate cumpara de la agentii de turism(este de diferite sume),am auzit ca la acele bariere nu se asteapta deloc,introduci cardul,il scoti si pleci si sunt indicatoare din timp ca sa te incadrezi corect.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Am uitat si daca se poate si ceva informatii cu obiective turistice in orasele mentionate de mine!Multumesc anticipat!
Sorin multumesc,cam aspru dar asta este! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(sorin @ 17 May 2007, 08:47) Si eu ma duc in iulie in Italia si mi-am propus sa evit barierele unde se plateste cu bani pentru ca uneori poti sta si o ora la coada si am ales sa platesc cu Visa sau ... Cred ca e o exagerare... coada merge foarte repede. Cel putin traseul de care se vorbea aici (Udine...Roma) l-am parcurs si eu vara trecuta (in iulie). Cred ca au facut si ei ceva calcule si au dimensionat corect "incarcarea". Oricum sunt mai multe tipuri de case (bariere): cu casier / fara casier (unde platesti cash/card) / cele speciale. O singura data am nimerit ceva aglomeratie (se intorcea lumea de la plaja), dar totul a mers neasteptat de repede. Daca ai ghinion sa nimeresti in fata unul care vede prima oara o astfel de bariera "fara casier"... Eu, de exemplu, am pierdut cateva minute pana m-am inteles cu automatu' (spre rusinea mea ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
testike |
![]()
|
Eu in Italia pe autostrada m-am pus din greseala la o bariera cu card sau cu ceva emitator ( sunt unele care se ridica automat cand se apropie masinile cu "emitator").
Trebuia sa platesc 20 euro aprox. , nici acum nu stiu cum am plecat, probabil pentru ca a venit vreo masina in spatele meu care avea "emitator" din asta ?! Inainte am tot apasat pe butoane vreo 10 minute (era ceva buton pentru asistenta), dupa ce am trecut am mai stat cateva secunde pe acolo, dar apoi am plecat, doar nu puteam sa dau cu spatele.. Stie cineva, ma asteapta oare o amenda anul asta cand merg in Italia? |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE(mihai5 @ 17 May 2007, 09:23) Da,da exagerez eu ca alta treaba nu am decat sa pun posturi exagerate,foarte repede pentru unii poate fi foarte incet pentru altii,am stat si 45 de minute la coada la o bariera,mie imi pare mult si anul acesta nu voi sta mai mult de 5 minute cu Viacardul. |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Sa inteleg ca plata cu,cardul este mai la indemana,si astfel se evita statul la coada!
Am sa merg si eu pe varianta asta.Via cardul are o anumita suma pe el si de unde se poate cumpara? |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
sorin |
![]()
|
Exista Viacard de mai multe valori,se poate cumpara de la agentii de turism si de la statii de combustibil ca si vignetele.Unde se plateste cash este tot timpul coada la platitul electronic se merge mult mai fluent.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Multumesc Sorin!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Autostrada in Italia costa 5.2 Eurocent/km. Sursa:www.autostrade.it/pdf/Autostrade-a-7-anni.pdf
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
PYTZY |
![]()
|
Eu m-am intors duminica din Italia si am platit la Autostrada de la granita cu Austria pana la Livorno in total 30 euro si sunt cca 550 km din care 535 km Autostrada (prima plata la bariera Venetia 10.90 euro si a doua la Livorno 19.10 euro) . Daca vreti si alte informati va stau la dispozitie.
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Multumesc de informatii! Sunt destul de aspre autostrazile la italieni.Este aglomerata autostrada ca in orase am auzit ca este full
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
PYTZY |
![]()
|
Mai bine incearca pe autostrada economia pe care o faci prin ne plata autostrazi o dai pe benzina....1,35 euro/litru.... In privinta aglomeratiei cand m-am dus am mers 'brici' la intoarcere a fost putina aglomeratie la bariera Venetia dar nu am stat mai mult de 5 minute asta la o ora de varf a traficului. Deci parerea mea este sa mergi pe autostrada pana unde ai nevoie. Apropo vezi ca astia inchid din magazine la orele pranzului asa ca daca vrei sa-ti ei ceva cauta mai mult. Eu am ajuns in Livorno Duminica la pranz (Duminica este si mai nasol chiar este inchis) si am cautat sa-mi iau ceva de baut...la barurile din port sa deschis la 18/18:30 in conditiile in care era f. multa lumea ce astepta nava. Se respecta oameni....
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Multumesc!Duminica este la fel prin toata Europa mai mult inchis decat deschis,Livorno de curiozitate cum este ca oras?
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
PYTZY |
![]()
|
Frumusel...Nu l-am vizitat pe tot cat am stat acolo. M-am invartit putin prin zona si porma am stat mai mult in port la coada pentru fery(ca sa fiu mai in fata) dar este destul de maricel.
|
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:14 |