Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

195 Pages « < 30 31 32 33 34 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bulgaria - Grecia

dancuciureanu
post 28 Jun 2006, 14:29
Post #931

Membru

Group: Members
From: IASI

@luludakis

Ar fi bun sa plec si pe 28 cu voi numai sa ma hotarasc odata.
Cel mai bine pleci din Alba pe lumina ca noaptea o fi mai liber dar de carutasi beti si soferi obositi nu scapi. Eu din Iasi preconizez sa ajung la Giurgiu seara tirziu, stau si fac plinul, ma odihnesc si trec pe intuneric dincolo. Deja la 4 se vede bine si vreau sa fiu iesit din Ruse.

--------------------
opel daewoo renault captur si altele 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TM09
post 28 Jun 2006, 15:44
Post #932

Membru incepator

@luludakis

Daca folosesti Ioaninna - Arta - Andirio - Rio - Patra - Atena, intre Arta si Andirio n-am fost, dar podul Rio-Andirio e superb!!! Taxa 10 euro. Opreste inainte sau dupa el sa faci poze. Patra - Atena e drum de 4 benzi (2+2), se merge cu viteza mare, lejer, fara serpentine, fara politie, o placere sa mergi pe el.
Daca mergi pe continent de la Andirio spre Atena (poate vrei sa vezi Delfi), fara sa cobori in Peloponez, drumul e cu 50km mai lung, sosea ordinara, sinuoasa, peisajul e frumos, dar e singurul loc unde am intilnit radare in prostie, uneori chiar si la 10km distanta unul de altul (se certau grecii cu politzaii lor ca la usa cortului pe marginea drumului)

--------------------
VW golf 5 2007
+
=ora=
post 28 Jun 2006, 18:00
Post #933

Membru incepator

@raduher

Multumesc de sfat. Nu sti cat coasta ferry?

Stie cineva amanunte de Hotelul AVRA din statiunea Fourka , Kassandra ?
Dar despre statiune si preturi din zona in Septembrie ?
Ce se poate vizita pe peninsula Kassandra?
Va multumesc !!

--------------------
Dacia Logan 1.4MPI 2005 Laureate - CJ22ROX
+
logan
post 28 Jun 2006, 18:15
Post #934

Membru incepator

salut!
caut pe cineva care a fost in grecia( la nea skioni).daca se poate sa scrieti un mesaj cu informatii despre statiune si daca se poate hotelul rahoni(cate stell ,conditii si amplasare)

pleaca cineva din bucuresti pe 4 iulie in grecia ? (poate ne intilnim la vama) merci anticipat!

--------------------
dacia logan logan 2005
+
=ora=
post 28 Jun 2006, 18:38
Post #935

Membru incepator

@AL

Cat a costat cazarea la hotelul Kazaviti si cum este plaja ?
Multumesc de info.....!!!

--------------------
+
cripa63
post 28 Jun 2006, 19:04
Post #936

Membru incepator

QUOTE(=ora= @ 28 Jun 2006, 19:08)
Stie cineva amanunte de Hotelul AVRA din statiunea Fourka , Kassandra ?
*

te referi la AVRA Hotel &Bungalows din Skala Fourkas.
nu cunosc amanunte directe dar parerea unor operatori nu este foarte buna.
unii spun ca raportul calitate/pret ar fi bun, altii ca este la limita de jos.
o imagine in ceea ce priveste mancarea poti sa-ti faci luand in considerare ca diferenta de la mic dejun+cina la all inclusive este 6-8 euro/zi/persoana (adica pranz, gustari si bauturi biggrin.gif ).
daca stii nemteste, pe www.holidaycheck.com sunt cateva comentarii (negative) la adresa acestui hotel. Poti cauta pe acest site pareri si despre alte locatii pentru a vedea ca sunt putine referiri atat de nasoale.

daca stie cineva un loc acceptabil (pensiune, motel) de petrecut o noapte in zona sidirokastro-seres si in ce mod poate fi facuta o rezervare, nu va sfiiti sa faceti o postare.

This post has been edited by cripa63: 28 Jun 2006, 19:10

--------------------
Dacia Loagan 2005 1.6mpi
+
sah
post 28 Jun 2006, 19:29
Post #937

Membru incepator

merg pe 7 iulie seara pe la ora 23 din bucuresti, daca esti interesat mai vorbim tongue.gif

--------------------
dacia logan - ms-01-zee
+
=ora=
post 28 Jun 2006, 20:16
Post #938

Membru incepator

@cripa63

Multumesc am sa iau in considerare cele spuse de tine.

--------------------
+
raduher
post 28 Jun 2006, 20:41
Post #939

Membru incepator

From: Sibiu

QUOTE(ANDOX @ 28 Jun 2006, 00:46)
Vezi pe  www.evia.homestead.com . Aici gasesti cazari , obiective de vizitat si altele. In SITHONIA ai fost ?
*

No ashe, multzam. Desi m-am socat in prima faza, ca nu stiu ungureste. Cazare am deja, mersi fain, In Sithonia am fost , ca de altfel in tot nordul Greciei, le-am cam vazut pe toate, asa ca anul asta am decis sa coborim mai jos, sa vedem si Atena cu ocazia asta.

QUOTE(=ora= @ 28 Jun 2006, 19:00)
Multumesc de sfat. Nu sti cat coasta ferry?
*

http://www.thassos-schedules.go-thassos.gr...es/ferrysen.htm

--------------------
Peugeot 307SW 2004 - SB-9462
+
dan-7777
post 28 Jun 2006, 20:50
Post #940

Membru incepator

Va salut!
Pe 8 iulie,dimineata ,vreau sa trec si eu pe la Calafat,in drum spre Pelion (Grecia).
Poate cineva sa-mi spuna ce posibilitati de cazare sunt la Calafat ,pt. ca vreau sa dorm noaptea acolo (pe 7) si sa trec la prima ora pe 8 iulie.
Daca mai merge cineva in aceeasi perioada, poate traversam impreuna Bg.

Va multumesc.

--------------------
Dacia 1310 1997 berlina
+
ANDOX
post 28 Jun 2006, 21:09
Post #941

Membru incepator

QUOTE(raduher @ 28 Jun 2006, 21:41)
In Sithonia am fost , ca de altfel in tot nordul Greciei, le-am cam vazut pe toate, asa ca anul asta am decis sa coborim mai jos, sa vedem si Atena cu ocazia asta.
*

Poti sa dai niste detalii despre ce merita de vizitat in Sithonia , in Halkidiki in general. Eu plec pe 26aug in PSAKOUDIA la hotel PHILOXENIA si as vrea niste locatii de vizitat in zona . Mersi anticipat.
P.S. ar fi bune si niste ponturi daca tot ai fost de multe ori in GRECIA .

--------------------
HONDA CIVIC 2004
+
luludakis
post 29 Jun 2006, 08:33
Post #942

Membru incepator

@TM09

Am facut drumul asta acum trei ani cand nu era terminat podul si am trecut cu bacul, sa vezi ce misto se vede de jos in sus...
Eu o sa stau o saptamana la Anfilochia, in golful Carvasara si de acolo o fac iesiri de o zi mai ales in Lefkada si pe marginea golfului. dupa o saptamana o sa cobor inca una la Atena si dupa aia o tai acasa tot cu pit stop la Leptokaria.
Pe Arta-Atena este si Corintul, nu-ti dai seama de imensitate numai cand intri pe pod si te uiti in jos...

@dancuciureanu

Daca plec pe la 9 seara din Alba sper sa fiu pe la 2-3 in Bechetiar pe la 4 sa fiu in Bulgaria trecut de vama, dar sti cum e cu socoteala de acasa....
Drumul pana la Craiova i-l stiu destul de bine ca sa-l fac repede, nu stiu cum e Craiova-Bechet, si daca mai adaug si vre-o ratacire sau pana cred ca ajung tot la bacul de 7...
oricum, dupa Sofia e posibil sa ne vedem pe drum

eu inca mai astept de la cei care s-au intors de pe Bechet pe ce ruta au ajuns la Sofia, ca sunt trei variante????

@cetzuc1, draga zi-ne si noua pe unde ai mers de la Bechet la Sofia si in cat timp ai traversat!!! te rooooog!!!

--------------------
skoda octavia 2005 - AB 04 APS
+
dur4cell
post 29 Jun 2006, 09:53
Post #943

Membru incepator

Pe 19,20 sau 21 nu pleaca nimeni?

--------------------
daewoo cielo 99 - dj-04-xxx
+
AL
post 29 Jun 2006, 11:50
Post #944

Member

From: Bucuresti

QUOTE(=ora= @ 28 Jun 2006, 19:38)
Cat a costat cazarea la hotelul Kazaviti si cum este plaja ?
Multumesc de info.....!!!
*

62,5 euro dubla cu mic dejun si 90 euro/apartament (dormitor cu pat dublu si a doua camera cu canapea extensibila, bucatarie si masa cu scaune pentru servict masa.... cu tot necesarul pentru gatit inclus)... totul cu AC incl;us, aces la sala de fittnes, de biliard, piscina etc. ... la 20 m de plaja de nisip latad e cca 10-15 m pe care erau maxim 20 persoane pe 1 km de plaja ... intrarea in apa lina, fara pietre....

preturile se pot modifica si se cer de la patroana, d-na Kety Matopoulou:

http://www.kazaviti.gr

info@kazaviti.gr

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
cetzuc1
post 29 Jun 2006, 11:51
Post #945

Membru incepator

SALUTARE.

Pot sa-ti spun luludakis ca de la Bechet-Oreahovo pana la Sofia localitate mare ai sa intalnesti Vraca care e aproape de granita si are centura,in rest localitati foarte putine drumul mergand printre munti.La un moment dat intri pe autostrada ce merge spre Sofia.Am fost placut surprins de calitatea drumului si de peisajul nemaipomenit.Se merge in ritm bun pentru ca indicatoare spre Sofia sunt multe,nu ai cum sa mergi aiurea.Am trecut Bulgaria in 5 ore (la intoarcere fiind mai rapid).
Singurul bac sigur este cel de la ora 7dim. in rest la noroc .

Nu va mai faceti atatea probleme de Bulgaria,ca nu e dracul chiar asa de negru.

Cu respect

--------------------
dacia ambition cameleon - hd-97-logan
+
sanduhidro
post 29 Jun 2006, 13:16
Post #946

Membru incepator

revin cu rugamintea ca acei care au fost de curand prin Giurgiu Ruse sa posteze cuantum taxe tranzit spre Bulgaria.
suntem 2 masini care plecam spre Paralia. pe 22 iul tb sa ajung acolo. stie cineva amanunte (picanterii) despre vila Ephi? cica este in centrul statiunii, cu autogospodarire, dar cu interioare acceptabile si cu dotari suficiente -(este garsoniera cu minibucatarie)-.
Poate confirma cineva aceste lucruri?
Multumesc!

--------------------
opel astra caravan 1.7dti 2003 - BC 41 MCM
+
luludakis
post 29 Jun 2006, 13:17
Post #947

Membru incepator

@cetzuc1

MULTUMESC FAIN!!!
Nu-mi fac probleme, eu am o problema legata de timp si de-asta caut sa aflu cea mai buna combinatie intre lungime si timp(scurt nu inseamna neaparat repede)
dar daca zici 5 ore, mi se pare foarte rezonabil.
Eu as fi vrut sa trec pe la Montana-Berkovitza-Kostinbrod, dar pare interesanta si ruta Vratza-Svoghe-Sofia - pe ocolire cu Sofia in STANGA.

Tu banuiesc ca ai fost pe Vratza -Boteovgrad, asa-i?

This post has been edited by cmandrei: 11 Aug 2006, 10:22

--------------------
+
victormicu
post 29 Jun 2006, 13:45
Post #948

Membru incepator

Spre Grecia prin Bulgaria

Va salut, informatiile pe care vi le dau sunt calde, am fost in Grecia de pe 30 mai pana pe 7 iunie 2006

O sa amestec atat informatii date de catre altii de pe forumuri, care sunt absolut perfecte, plus ce mai adaug si eu.

1. Merita sa pleci din Bucuresti pe la 3.30, maxim 4 dimineata, ca la 5 sa intri la Bulgari. E liniste si pace, drumul liber, in vama stai 10 minute.
2. Lasand la o parte taxele, dezinfectia etc. Mare atentie, lipiti vigneta bulgareasca pe parbriz, ca altfel nu e valabila. Am dat spaga 10 euro (pentru ca erau 2 gabori). Amenda e 40 de euro (de 10 ori pretul vignetei!)
3. Atentie mare la iesirea de pe centura Sofiei, nu sunt indicatoare. Veti vedea un Mc Donalds, treceti de el, cand vedeti in fata pe stanga dupa o intersectie 4 stalpi mari de inalta tensiune (albastri – bleu) , si linie de tramvai , faceti stanga pe piatra cubica si mergeti spre Pernik apoi vedeti ca dupa 20 de minute de mers faceti stanga spre Kulata.
4. Retineti zona, pentru ca la intoarcere ajungeti tot in aceeasi intersectie, unde nu aveti indicator si va trebui sa faceti dreapta. Apoi intalniti indicatoare de Plovdiv, mergeti spre Polvdiv si abia dupa o buna bucata de drum veti vedea indicator de Plevna (Pleven).
5. Am intalnit in Bulgaria cam 7 radare, vedeti ca pot fi si mai multe. Respectati restrictiile sau mergeti in spatele unei masini autohtone.
6. Incercati sa nu va rataciti, ca nu prea se vorbeste engleza.
7. Drumul este bun, mult mai bun ca in Romania, au si o portiune de autostrada, e OK.
8. La Kulata la granita nici o problema, la greci la fel. Noi, pentru ca nu aveam bilete la hotel, pentru ca mergeam la o prietena in Atena, ne-a facut gagica o invitatie. Grecii nu ne-au cerut nimic, insa paza buna trece primejdia rea, nu?
9. La greci frumos, elegant, drumuri bune, autostrazi belea, costa intre 2 si 2.80 euro, dar merita.
10. Vedeti ca limita de viteza pe autostrada la greci e 120km, insa daca mergi pana in 140 nu e foarte grav. Pe noi insa ne-au prins cu 163 si se cam imputea treaba dar am scapat. Pretenul meu care conducea, lucreaza la BancPost – foarte important, pentru ca BancPost a fost cumparata de Euro Bank – a doua banca din Grecia. Faptul ca i-a spus ca lucreaza la EuroBanc a atarnat foarte mult si dupa o discutie de 5 minute ne-au lasat in pace. Altfel ne luau numerele de la masina si o beleam. In fata noastra unor greci le-a luat numerele de la masina si carnetul soferului, deci nu e de gluma. Oricum, nici macar nu incercati sa dati spaga la politistii greci.
11. Pentru Grecia, nu va mai dau amanunte cu drumul ca e simplu. Intrati pe www.viamichelin.com si urmariti intocmai ce scrie acolo.
Totusi, in Grecia, incercati sa mancati la tavernele unde manaca grecii, nu unde manaca toti strainii. Daca ajungeti in Atena si vreti la Acropole, lunea e intrarea gratis, in rest costa 12 euro / persoana. Pentru Atena, cel mai bun mijloc de transport este metroul. E usor de invatat, dupa 3 zile eram experti in metrou. Merita sa vizitati si stadionul olimpic. Daca stati in Atena si vreti la plaja,va recomand Kifisia – la vreo 50 de km. Plaja misto, apa calda. Daca puteti, mergeti si in Corint sa vizitati Istmul. Sunt 80 de km cu masina, cu un tren electric faci 40 de minute si costa foarte putin. Unde mai pui ca poti face si bunjee jumping. Daca vreti sea-food adevarata, nu incercati in Atena, incercati langa Corint, in Lutraki - vreo 18km. Este o terasa bestiala, care arata destul de jalnic dar unde sa mananca fabulos si foarte ieftin. 5 persoane, cazute jos de la masa + cate o bere, un suc ceva..... 100 de euro toata masa.
Spaga se lasa foarte putin la greci – 2-4 euro, nu mai mult. Am fost cu o grecoaica si ne-a invatat niste reguli de bun simt, nu ca sunt eu destept...
Si in Corint e plaja misto, numai ca apa e mai rece. Sambata si duminica e omor pe plaja, luni s-ar putea sa fie maxim 10 persoane (inclusiv voi).
Veti observa ca in timp ce mancati, nu vine nimeni sa va stranga vreo sticla goala, sa va schimbe scrumierele sau ceva de genul asta. Asa e la ei, considera ca nu trebuie sa te deranjeze in timpul mesei.

Daca stati in Atena, plecarea din Atena spre Romania e bine sa fie facuta tot pe la 3.30 noaptea. Asta inseamna ca pe la 11-12 intrati in Bulgaria si pana seara esti in Bucuresti. Adica Bulgaria o traversezi tot pe zi.

--------------------
nissan almera 1998, hatchback
+
cosmindavid
post 29 Jun 2006, 13:57
Post #949

Membru incepator

From: Hunedoara

QUOTE(dur4cell @ 29 Jun 2006, 10:53)
Pe 19,20 sau 21 nu pleaca nimeni?
*

Salut. Eu o sa plec pe 21, fiindca din 22 am rezervare la Paralia Katerini. As vrea sa trec pe la Bechet, deoarece plec din Hd.

--------------------
Mercedes C200 kompressor 2001 - HD 66 CIM
+
luludakis
post 29 Jun 2006, 14:07
Post #950

Membru incepator

@victormicu

Si asta ca sa fie mult mai clar, nu...

Attached thumbnail(s)
lutraki.jpg ( Size: 90.62k ) Number of downloads: 547

--------------------
+
dungatu
post 29 Jun 2006, 16:46
Post #951

Membru

@cetzuc1

Ce traseu ai urmat in Bulgaria?
Eu plec pe 1 iulie la 5 a.m. din Craiova asa ca orice info venit repede ma poate ajuta.
Multumesc!

Luludakis: poate merg prin munti pana la sofia ... ma mai gandesc! As scapa in mare parte de centura Sofiei si probabil este si drumul mult mai liber chiar daca este mai lent ... sa vad cand trec de Vraca, daca e vremea buna poate, poate....

--------------------
renault clio symbol expresion 1.4 8V dec 2002
+
bradutz
post 30 Jun 2006, 01:39
Post #952

Membru incepator

QUOTE(sanduhidro @ 29 Jun 2006, 14:16)
revin cu rugamintea ca acei care au fost de curand prin Giurgiu Ruse sa posteze cuantum taxe tranzit spre Bulgaria.
*

Io am plecat pe 8 iunie, dimineata (la sase eram in vama la Giurgiu) si am stat vreo doua saptamani in Grecia.

La vama, la bulgari, am platit 9 euro vigneta (valabilitate o luna - atentie, la intoarcere, la Kulata, va intreaba bulgaru' daca aveti; daca ati luat de o luna, nu mai platiti nimic), plus doi euro dezinfectia, plus cinci euro spaga, ceruta de la obraz ("atentie mica este?"). Mi se intamplase la fel acum vreo trei ani, cand am mers in Turcia si cand vamesul bulgar m-a intrebat, tot in romana: "ceva pentru aici?" Am vrut sa-i dau o suta de mii de lei, dar mi-a cerut clar cinci euro, asa ca de data asta eram pregatit.

Prin Bulgaria am mers atent, am bagat gaz mai ales in afara localitatilor, unde nu erau restrictii de viteza, sau pe unde vedeam ca baga si bulgarii mare. Radare au fost destule, dar nu m-a oprit nimeni, nici la dus, nici la intors. O fi si chestie de noroc - un amic de-al meu n-a scapat fara 20 de euro, dupa ce l-au oprit baietii intre localitati, unde nu era indicator de restrictie de viteza, pe unde mergea cu 120.

La Sofia am urmat indicatiile dintr-o schema postata de cineva pe acest forum acum cateva saptamani. Mi-am si printat schema si mi-a fost de mare folos, multzam fain. Un singur lucru nu se potrivea: se face la stanga, pe drumul cu piatra cubica si cu liniile de tramvai, nu la 50 m dupa McDonalds, ci la vreo 400 m.

Prin Grecia n-am tinut cont de nici un fel de restrictii de viteza si n-am avut nici o greatza sa ma urc la volan dupa o bere sau doua. Tineam minte o conversatie de la un post de radio, acum vreun an, cand realizatorii il invitasera pe un grec care era patron ceva pe la Sun Holidays. Era vorba, intre altele, despre politistii din Bulgaria si cei din Grecia, iar grecu' a povestit ca in Grecia nu-i nici o problema, pt. ca oamenii n-au interesul sa sperie turistii. Si, cel mai important: n-au cum sa-ti dea amenda daca nu esti rezident. A povestit omul cum l-au oprit politistii greci si a trebuit sa-l lase sa plece fara sa plateasca nimic, chiar daca era grec, pentru ca avea domiciliul in Romania, nu in Grecia.

In concluzie: Bulgaria e ok daca ai grija, dar atentie la vamesii spagari. Drumuri bune si foarte bune. Cea mai enervanta zona e centura Sofiei, pe unde se merge incet, bara la bara. Pentru opriri de pipi, snacksuri sau benzina, am remarcat, mai ales prin si pe langa Sofia, multe OMV-uri. Arata la fel de civilizat ca la noi si se poate plati cu card. Nu cred ca merita sa asteptati pana in Grecia sa puneti benzina. Benzinariile din Grecia, mai ales cele dinspre granita cu Bulgaria, sunt destul de ciudatzele, mici, nu foarte bine dotate cu de-ale gurii, deservite de cate un tip neras care nu-ti da bon decat daca ii ceri (nu ca mi-ar fi trebuit, dar ma obisnuisem cu ai nostri si am cerut din reflex - s-a uitat cam ciudat la mine, dar a batut suma si mi-a scos bonul pana la urma).

Drum bun, vacanta placuta.

--------------------
Toyota Yaris 2002 - B62BAU
+
luludakis
post 30 Jun 2006, 07:26
Post #953

Membru incepator

@dungatu

Cu informatii nu pot sa te ajut dar ma intereseaza, daca poti afla de la bac-ari, inainte de ora 7, cam pe la ce ora mai trece bacu', 4,5?

Concediu placut si calatorie sprancenata!
Ps: daca ai un digital, sa faci poze din mers cu punctele cheie, ....intersectii....

--------------------
+
vv
post 30 Jun 2006, 08:09
Post #954

dilbert.com

QUOTE(kukuruz @ 14 Jun 2006, 10:24)
P.S. Iar daca vrei sa vezi cu ochii tai cum e vremea in zona (la Sunny Beach, adica Zlatni Piasaci pe bulgareste)
intri AICI si faci click pe Sunny Beach Webcam 3
*

Mai precis, Sunny Beach e la sud, langa Burgas si Nessebar - pe cand Zlatni Piasaci inseamba de fapt 'nisipurile de aur'/'Golden Sands' si e o statiune langa Varna si Albena smile.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
dragos clio&astra
post 30 Jun 2006, 08:28
Post #955

Membru

Cum e mai bine sa faci cu banii in Bulgaria?Te duci cu E si schimbi la ei in leva sau...?

--------------------
Renault Clio Symbol 2004 1.5dci
Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
+
Matricsu
post 30 Jun 2006, 11:34
Post #956

Membru incepator

o intrebare scurta, in Bulgaria si Grecia se circula ziua cu faza scurta aprinsa?
multumesc

--------------------
Dacia Supernova 2001 - BC03WWW
+
dungatu
post 30 Jun 2006, 12:04
Post #957

Membru

@luludakis

multumesc de urari.... o sa incerc sa memorez traseul
Ce mi-a spus un prieten care lucreaza la vama: prin conventie Ro si Bg (la Bechet desigur) trebuie sa treaca cu cate un bac, si anume: unul la 7.00 p.m. si unul la 7.00 a.m.
Ce este intre ele se numeste loterie...cu siguranta mai trec dar nu se stiu orele, nici macar cu aproximatie!!!
El mi-a recomandat sa ajung la 6.00 a.m. in Bechet pentru a rezolva cu actele si alte cele...

--------------------
renault clio symbol expresion 1.4 8V dec 2002
+
cetzuc1
post 30 Jun 2006, 12:32
Post #958

Membru incepator

QUOTE(dragos clio&astra @ 30 Jun 2006, 09:28)
Cum e mai bine sa faci cu banii in Bulgaria?Te duci cu E si schimbi la ei in leva sau...?
*

SALUTARE

Daca nu vrei sa schimbi in vama si ai nevoie pe parcurs poti face schimbul la benzinariile Shell. 1,6leva=1euro.Nu prea ai nevoie de leva,dar e bine sa ai 5-10 euro schimbati.

Cu respect

This post has been edited by cetzuc1: 30 Jun 2006, 12:33

--------------------
dacia ambition cameleon - hd-97-logan
+
vv
post 30 Jun 2006, 12:36
Post #959

dilbert.com

ohmy.gif 1.6???
In vama, cursul e 1.91 leva=1euro. In kavarna, la o banca, am obtinut 1.95....

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
kukuruz
post 30 Jun 2006, 16:10
Post #960

Membru

QUOTE(vv @ 30 Jun 2006, 10:09)
Mai precis, Sunny Beach e la sud, langa Burgas si Nessebar - pe cand Zlatni Piasaci inseamba de fapt 'nisipurile de aur'/'Golden Sands' si e o statiune langa Varna si Albena smile.gif

Absolut corect, mia culpa.
Asadar:
Golden Sands = Zlatni Piasaci
Sunny Beach = Slanchev Briag

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html

Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html

Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum.

--------------------
195 Pages « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 19:07
Dacia