Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
morgoth_cj |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2005 Preferance
- CJ-78-ZSE
|
|||
oreift |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE multumesc de infomatii.... oricum am scos-o de pe lista... MYLOS va spune ceva? In afitos, athitos sau cam asa ceva.... Imi pare rau dar nu stiu nimic despre Mylos si nici despre Afitos. |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi
|
|
vip96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 15 June 05 ![]() |
QUOTE(laurian @ 25 Jun 2006, 18:27) Am niste prieteni care pleaca la Albena. 9 nopti, 3 *, all inclusive, parca vreo 550 euro 2 persoane,deci cam 30 euroa pe zi. Pare interesant. pai prietenii in ce perioada merg ca si eu am deja bilet la albena din 8 august ..poate sintem in aceeasi perioada sau ma rog apropiata.. |
--------------------
audi a6
audi a6
- cj-96-vip
|
|
alex2003 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 June 06 ![]() |
Salut,
Noi plecam (eu+sotie+bebe 3 ani) probabil pe 1 iulie dimineata pe la 3. Plecam fara ceva stabilit foarte bine. In principiu mergem cu cortul. Intrebare: Pe care parte a Sithoniei sa mergem spre Neo Marmaras sau Vorvorou? Stie cineva ceva despre campingurile de acolo? Multumesc ![]() |
--------------------
Seat
leon
1.6 Stela
- B 8236
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(morgoth_cj @ 27 Jun 2006, 08:58) Am trecut pe la Bechet unde am platit 20 euro spaga la dus si 20 euro la intors,datorita nesimtirii vamesilor bulgari.Am incercat sa nu platesc si mi-au spus pe fata ca in vama ma apuca seara(era7 dimineata). La dus am fost aprox 15 masini care am platit 20 euro fiecare pentru a putea sa ne continuam drumul. Salut, Stati linistiti ca asa este si la Ruse. La dus, bulgarul care da rovignetele de drum mi-a spus ca nu da pe o luna ca nu are. Mi-a luat 5 euro pe o rovigneta pentru o saptamina, care costa de fapt 4 euro. Cind i-am zis ca are sa-mi dea rest, a inceput sa se uite in sus. Nu-mi este de un euro, dar sa fii furat in fata in modul asta e nasol de tot. Hai sa va dau si niste chestii proaspete. Deci, m-am intors duminca seara din Paralia. La dus am mers destul de tare (110-120 la ora chiar si pe unde erau restrictii) si am traversat Bulgaria in 7 ore. Nu va bazati pe flashuri de la bulgari. Din zece masini abia una sau doua dau flashuri. Am luat un radar la dus in apropiere de Pleven. Aveam cam 120 pe ora pe un drum national care nu avea nici un semn de restrictie. M-a oprit politia. Unul dintre politisti s-a uitat in pasaport, dupa care mi-a spus in romaneste:"Viteza mare, Bogdan". I-am spus ca n-am vazut nici un semn de restrictie. Bulgarul zice: "Asta nu-i autostrada, Bogdan! Asta e drum cu 90". Faza cu 5 euro nu mai merge. Pina nu le-am dat 20 de euro, pe care ii tineam pregatiti in portofel in bancnote de cinci, nu am scapat. Mare atentie. Schema cu centura Sofiei de pe site este OK. Drumul este in continuare deviat prin Pernik. Dupa ce treceti de Pernik vine o portiune de drum in lucru, supernasoala. Are niste denivelari antiviteza uriase. La intors nu mi-a cerut nimeni nimic, nici la intrarea, nici la iesirea din Bulgaria. Am fost la Meteora, insula Skiathos, Waterland, Dion, Litochoro, Salonic, etc. Nu vreau sa ma repet cu posturi de mai sus. Daca vreti ceva amanunte legate de preturi, drumuri prin Grecia, nu va sfiiti sa intrebati. This post has been edited by bog70: 27 Jun 2006, 09:47 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
QUOTE(oreift @ 27 Jun 2006, 09:49) La Mylos la Afitos, daca este ala de pe halkidiki.com au stat sefii unui fost coleg de servici si este ok. Ei lucreaza la Zapp si se duc de mai multi ani acolo si se stiu cu patronul. Anul asta tot acolo se duc. Plaja este relativ aproape, dealtfel ca peste tot in Halkidiki, trebuie sa mai mergi si pe jos. Satul este destul de mare si gasesti sa cumperi strictul necesar. In rest vezi ca am scris despre supermarket si piata in Halkidiki. |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
Duke |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 December 04 ![]() |
@cetzuc1
Salutare! Si eu tot la Olympic Beach merg. Suntem 3 masini, plecam pe 29 iulie din Buc si vreau sa stiu cum e plaja pe acolo, preturi, supermarketuri, chestii mai ieftine, stii tu?! Iti multumesc mult si ti-as ramane dator daca mi-ai raspunde mai amanuntit. ![]() |
--------------------
Logan
1,6 MPI Ambition
- OT-04-DUk
|
|
luludakis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 April 06 ![]() |
cine stie un loc de dormit o noapte langa Salonic, va rog ... un semn....
Si daca s-a intors cineva din Corfu... pe Egnatia... niste detalii... This post has been edited by luludakis: 27 Jun 2006, 12:36 |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
jimmy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 June 06 ![]() |
V-as ruga pe cei care ati venit deja din grecia sa postati care au fost taxele "suplimentare" ( a se citi spagi ) ca re v-au fost cerute la vama de bulgari, ca sa stim si noi la ce sa ne asteptam si cati bani sa avem pregatiti.
Merci. P.S. In cazul in care pleaca cineva pe data de 7 iulie spre greci... as fi bucuros sa mergem impreuna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 Mpi
|
|
TM09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 18 June 06 ![]() |
@luludakis
In drum spre Corfu am dormit la Salonik la hotel Mandrino http://www.mandrino.gr/ cu 60 euro/noapte - scump dar am tot cautat sa nu intru in Salonik si sa stau mai ieftin, si nu am gasit. Am apelat la o prietena care lucreaza la o agentie de turism sa-mi gaseasca cazare in marginea Salonikului prin asociatii lor greci si hotel Mandrino a fost singura solutie. E scump (dar e cel mai ieftin din Salonik), e chiar in mijlocul Salonikului, singurul avantaj e ca se gaseste relativ destul de usor. Drumul Salonik-Veria-Kozani-Grevena-Metsovo-Ioannina-Igoumenitsa (375km) e bestial. Pina la Veria e autostrada si e ok, dupa aia e nebunie, Transfagarasanul e parfum de viorele. Drumuri inguste, dreapta stinci, stinga prapastie, serpentine in "ac de par", superaglomerat, grecii conduc ca timpitii, TIR-uri in prostie. Te ridica pina la la peste 2000m inaltime in 30km si apoi te coboara in acelasi fel. Incepe sa fie mai ok spre Metsovo. Route planner-ul nu mi-a dat solutia asta dar asa ne-au aratat indicatoarele pe drum si am fost nevoiti sa alegem varianta asta. Am plecat la 7.30 dimineata din Salonik si am ajuns in Igoumenitsa la 15.00. Ferry la prinz - din 30 in 30 minute. Daca ar fi sa ma mai duc inca o data, as folosi varianta pe care m-am intors: Salonik-Larissa-Trikala-Metsovo-Ioaninna-Igoumenitsa (432km) si spre/dinspre Igoumenitsa as face pauza la Paralia Katerini (cazare ieftina). E drept ca nu am fost anul asta dar grecii scriu pe site-urile lor ca mai au de construit inca 217km, asa ca sint cam in tot aceeasi faza pe care am incercat-o eu. citeste www.egnatia.gr (english version) - Progress - Under construction "Another 217 km are currently under construction and will be gradually opened to traffic in the context of CSF III. During year 2006 another 46 km of new motorway, have been scheduled, to be opened to traffic. In geographical terms, these 217 km are allocated as follows: Epirus 65 km Western Macedonia 48 km Central Macedonia 32 km Eastern Macedonia & Thrace 72 km TOTAL 217 km These motorway sections are being constructed under 33 contracts budgeted at €2748 M" |
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
luludakis |
![]()
|
@TM09
mare multzam Initial vroiam sa dorm in Leptokaria, si sa urmez traseul "Salonik-Larissa-Trikala-Metsovo-Ioaninna" dar m-am gandit sa scutesc vreo 50 km ![]() zici ca nu merita sa raman la ruta asta, si vad si Meteorele... pe aici dai de serpentine urate? oi avea io masina buna dar nu-mi e tot una sa urc cu 30-40 km/h si sa suga motorul ca un Hummer sau sa merg pe drept cu 100-110 la ora si sa pape jumate... This post has been edited by cmandrei: 11 Aug 2006, 10:12 |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
Matricsu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 May 06 ![]() |
Cum asa, numai pana la Veria este autostrada?!?!? De pe site-ul oficial reiese ca pana la Grevena este data in functiune iar de acolo mai ai 70km maxim pana la Metsovo!
luludakis, cazare gasesti mai ieftina in Serres sau Sidirokastro, din cate am citit pe aici! |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC03WWW
|
|
luludakis |
![]()
|
pe site-ul egnatia se lauda ca e autostrada pana la Grevena!?!?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
Matricsu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 May 06 ![]() |
http://www.egnatia.gr/flash/en/progress_done_en.html
acuma ori TM09 a ratat segmentul de autostrada de la Veria la Grevena si a mers pe drumul vechi, ori poate era inchisa provizoriu acea portiune de autostrada asa cum mai semnalase cineva aici pe forum! This post has been edited by Matricsu: 27 Jun 2006, 13:46 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC03WWW
|
|
luludakis |
![]()
|
QUOTE(Matricsu @ 27 Jun 2006, 14:26) Cum asa, numai pana la Veria este autostrada?!?!? De pe site-ul oficial reiese ca pana la Grevena este data in functiune iar de acolo mai ai 70km maxim pana la Metsovo! luludakis, cazare gasesti mai ieftina in Serres sau Sidirokastro, din cate am citit pe aici! As prefera langa mare undeva, adica macar sa vad marea nu neaparatr pe plaja, daca nu i-mi iau cortul si dorm in el dar mi-e frica de scorpioni!!! In final cred ca raman pe ruta cu Larissa si Trikala. Nu este autostrada exact intre Metsovo si Grevena - 53 km dar din satelit se vad niste serpentine groaznice... Si intre Metsovo si Ioannina sunt serpentine dar parca pe un sfert din drum ! Oricum , multumsc pentru sfaturi!!! cand credeam ca m-am lamurit Map 24 i-mi spune ca intre Grevena si Metsovo sunt 124 km iar Loxane-ul spune ca sunt 53. Asa sa-ti tot programezi ruta!!! This post has been edited by luludakis: 27 Jun 2006, 14:37 |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
cetzuc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 January 06 ![]() |
Duke Posted 27 Jun 2006, 12:16 Salutare!
Si eu tot la Olympic Beach merg. Suntem 3 masini, plecam pe 29 iulie din Buc si vreau sa stiu cum e plaja pe acolo, preturi, supermarketuri, chestii mai ieftine, stii tu?! Iti multumesc mult si ti-as ramane dator daca mi-ai raspunde mai amanuntit. Eventual poate postezi si niste poze!!! Olympic Beach este o statiune mica si cocheta, destul de linistita.Plaja este mare cu nisip fin intrarea in apa se face lin fundul fiind nisipos.Pe plaja sunt amenajate locuri pentru practicarea voleiului, dusuri,cabine de schimb si wc-uri ecologiceIn perioada in care am fost noi erau in apa ,pe alocuri,meduze care te piscau destul de tare la atingere.Despre preturi numai lucruri bune,o masa pentru doi adulti si un copil de 8 ani 12-15 euro,cu desertul din partea casei.Portiile sunt foarte mari si bine gatite.Produse de fast-food 1,5-3 euro.Supermarketurile au preturi diferite deci merita sa faci un tur de recunoastere.Cu un buget de 600 euro in care am inclus transport,taxe,spagi bauturi din vama,excursii la Meteora si Olimp atv-uri inchiriate ne-am descurcat foarte bine.Sper sa aveti aer conditionat pentru ca este foarte necesar.Daca aveti si copii cu voi se vor simtii foarte bine,au locuri de joaca amenajate,iar intrarea in apa lejera,plaja aerisita.In general preturile la taverne sunt la fel iar servirea si curatenia fara cusur. Cu respect |
--------------------
dacia
ambition cameleon
- hd-97-logan
|
|
TM09 |
![]()
|
@luludakis
pe varianta Egnatia Odos mi-a consumat 9litri/100km (fata de 6, obisnuit) dormi ieftin la Paralia si faci si o baie in mare, seara cind ajungi dimineata pleaca devreme, ultima parte(Ioaninna-Igoumenitsa) e aglomerata pentru ca e segmentul de drum in care se unesc si varianta de nord si varianta de sud Pe Larissa, sint serpentine intre Trikala si Ioaninna dar nu cine stie ce, pina la Trikala drum superok. Meteorele le vezi la intoarcere din Corfu - nu la dus, spre seara nu mai sint asa de multe ferry spre Kerkyra si daca ai cazare in nordul insulei, iti mai ia o vreme sa ajungi in orasel, e zona de munte cu serpentine, nu grozave dar daca ai condus de unul singur pina aici esti destul de obosit. Eu am avut cazare la Acharavi si, la intors, am vrut sa prind ferry de ora 6.00 dimineata - am plecat din Acharavi la 4.30 (sint 40km pina la Kerkyra) si am prins ferry la mustata. Daca conduci noaptea pe insula - ai grija ca sar capre pe drum sau se lasa ceata. Corfu e singura insula cu semnalizatoare duale, de genul la dreapta indicator de Glyfada 13km, la stanga indicator de Glyfada tot 13km.... |
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
TM09 |
![]()
|
@luludakis
inca un lucru: ESENTIAL pe Corfu este sa ai aparat de tzantzari (pe alte insule nu am avut problema asta) |
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Salut,
Daca mergeti in Paralia cu masina personala cel mai bine va alimentati de la supermarketul Champion (e in reteaua Carrefour din Grecia). Se gaseste la vreo 3 km de Paralia, pe partea stinga cum mergeti pe drumul spre Katerni. Pot sa va spun ca supermarketurile din Paralia (cel putin in alea in care am intrat) sunt tinute de rusi. Gasesti acolo marfa luata din Champion (scrie pe eticheta) cu 30% mai scumpa. painea - de la 0,5 euro (in Paralia) bere - de la 0,3 - 0,4 cutia de 0,5 litri. In Champion am gasit bere olandeza (6 cutii la 0,33 cu 1,7 euro) apa minerala - de la 2,85 euro baxul de 6 sticle de 1,5 litri pepsi - 1 euro sticla de 1,5 litri (la un supermarket rusesc din Paralia) Restul produselor (mezeluri, brinzeturi) sunt cam ca la noi, doar cu putin mai scumpe. Poti minca bine si mai ieftin la Micul Amsterdam. Acolo maninca romanii si ungurii, asa ca, daca te deranjeaza asta, il poti evita. La restaurant ajungi asa: stai cu spatele la biserica din Paralia si o tii pe drumul din stinga-fata. Aproape de capatul strazii este restaurantaul (are un indian din lemn de vreo 2 metri pe terasa). Alte chestii in materie de plati: la benzinarii, inclusiv in Bulgaria, am platit cu cardul (Visa Electron). M-am uitat azi pe pe extrasele de cont. M-au taxat la 36.500 pentru un euro. Mi se pare rezonabil. Costul excursiilor. Am fost cu masina personala. Nu am trecut aici si costul benzinei ci numai pe alea suplimentare. - La Meteora intrarea este 2 euro de caciula. ATENTIE MARE: martea este inchisa manastirea Marele Meteor. Skiathos Nu m-am trezit la timp ca sa ajung in Volos la 08.00, cind pleaca ferry. Am luat Flying Dolfin (scump rau - 21,90 euro adultul si 10,90 euro copilul). Drumul dureaza o ora si jumatate. Biletele nu se iau din port, ci de la agentiile de la parterul blocului de vis-a-vis. La intors am venit cu ferry-boat-ul (13,10 euro adultul si 6,6 copilul). Biletele pentru intors le-am luat imediat ce am ajuns acolo. Drumul cu ferry dureaza cam doua ore si jumatate, dar merita. Poti sta pe punte, salon interior urias, atmosfera misto, bar, etc (Flying Dolfin e un fel de vedeta rapida, are doar o punte mica in spate, unde poti fuma). Daca vrei sa ajungi pe plaja Kukunaris. Cum iesi din port in Skiathos o tii in partea dreapta pina la statia de autobuz. Plaja este la ultima statie. Biletele le cumperi direct de la sofer sau de la un insotitor (1,4 euro adultul si 0,7 euro copilul). Plaja este misto (cica ar fi a treia din lume). Nisipul fin, desi nu impresioneaza in mod deosebit. Apa in schimb este verde ca smaraldul si foarte curata. Waterland Pleci din Paralia pe autostrada spre Salonic. La un moment dat vine un exit spre Hakidiki. O iei pe drumul asta (eu m-am oprit si am mai intrebat pe la benzinarii pentru ca indicatoare spre Waterland nu prea sint). Intrarea - 12,5 adultul si vreo 8-9 copilul (nu mai stiu exact). M-am dat si eu pe toboganele alea mari, plus coboriri cu colacul. A doua oara nu ma mai duc-))). Pentru copii a fost super. Nu-i mai puteam lua de acolo. Litochoro-Olimp In Litochoro ajungi usor urmind indicatoarele de pe autostrada. Parcheaza pe undeva prin apropierea pietei centrale (aia cu o fintina arteziana si biserica).Cum stai cu spatele la biserica, drept un fata, putin spre dreapta, se face o strada. Mergi drept inainte, la un momenta dat treci pe sub un pod, urci pe sub pod inspre dreapta si tii drumul drept inainte. Ai sa ajungi la intrarea in canionul Enia (sau cam asa ceva), de unde se alimenteaza cu apa oraselul. Drumul este amenjat (mergi pe el cam 30 de min), peisajul spectaculos (doar e canion)))) iar la capat te asteapta o cascada (mai bine zis cadere de apa). Cam atit. Daca imi mai amintesc ceva revin. This post has been edited by cmandrei: 11 Aug 2006, 10:16 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
=ora= |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 June 06 ![]() |
Va salut! Sunt nou pe forum ,poate cineva sa ma ajute cu informatii despre insula Thassos mai precis daca cunasteti Hotelul ESPERIA din Pefkaria,ce preturi sunt la alimente si bauturi pe insula si locuri ce merita vizitate ? Am uitat sa va spun ca vreau sa merg pe perioada 01.09.2006- 11.09.2006 .Va multumesc anticipat !
Inca ceva ce traseu puteti sa-mi recomandati,pe unde sa trec vama mai bine.....eu plec din Cluj . Mai pleaca cineva in perioada asta in Thassos?? |
--------------------
Dacia Logan
1.4MPI
2005 Laureate
- CJ22ROX
|
|
raduher |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 June 06 From: Sibiu ![]() |
@=ora=
Thassos e super beton, hotelul ala nu-l stiu, insa nu rata turul insulei (daca se poate zilnic) pentru Alyki, Skala Potamia, Golden Beach, Potos, Psili Ammos, Paradise Beach - plaje super beton. Preturi - aproximativ normale. In Limenas este DIA% - preturi mici, iar linga Prinos mai e un supermarket ieftin, chiar linga sosea. Cikt despre drum, incearca sa folosesti noua vama de la Exochi, e mai putin folosita, traficul e mai mic. Ca sa ajungi aici, in BG faci stinga la Smitli. Iata traseul: Bucurest - Ruse - Pleven -Sofia - Blagoevgrad - Simitli -left to Razlog (over the bridge) - Bansko - Gotse Deltsev - New Customs EXOCHI - Nevrokopi - Drama - Kavala - Keramoti. De trecut in BG pe la Giurgiu - parerea mea - spaga mai mica la bulgari, mai bine dam bani la romani decit la bulgari, nu? De luat ferry din Keramoti in Limenas (Thassos) - e mai ieftin si e mai scurta traversarea decit varianta Kavala - Prinos. Drum Bun si vacanta placuta! QUOTE(alex2003 @ 27 Jun 2006, 10:27) Salut, Noi plecam (eu+sotie+bebe 3 ani) probabil pe 1 iulie dimineata pe la 3. Plecam fara ceva stabilit foarte bine. In principiu mergem cu cortul. Intrebare: Pe care parte a Sithoniei sa mergem spre Neo Marmaras sau Vorvorou? Stie cineva ceva despre campingurile de acolo? Multumesc ![]() Eu as lua-o spre Vourvourou. Campingurile mi s-au parut mai misto pe partea aia, mai ales cele de la Armenistis si Sikia. Drumul e insa mai "de munte"- o gramada de serpentine, urca, coboara. Daca ajungeti la Sikia, cautati Beach-club DEL MAR - e BETON! Hai sa intreb si eu ceva. Ca sfaturi ma pricep sa dau... De insula EVIA stie careva ceva? Ca merg acolo in Iulie si habar n-am ce e de vazut si de interes. Multam fain ! |
--------------------
Peugeot
307SW
2004
- SB-9462
|
|
ANDOX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 06 ![]() |
Vezi pe www.evia.homestead.com . Aici gasesti cazari , obiective de vizitat si altele. In SITHONIA ai fost ?
|
--------------------
HONDA
CIVIC
2004
|
|
luludakis |
![]()
|
@TM09
saru' mana coane, avand in vedere ca avem cam acelasi motor la masini, cred ca raman pe varianta lunga si lejera cu Meteore si "pit stop" la Leptokaria. De portiunea Ioannina-Igoumenitza nu-mi fac probleme, la Ioannina o iau spre sud la Arta. De vizitat Meteorele iar nu-mi fac probleme, le prefer la dus, ca nu depind de cazari sau termene, ca de intors ma intorc din Atena pe partea cealalta. Singura mea problema e BULGARIA!!! |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
@=ora=
Informatii despre Thassos gasesti aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2474&st=270 Sunt de la mine si de la altii care am fost acolo anul trecut. Vezi mesajul nr. 286. si urmatoaarele... la doua pagini dupa a postat si laur cate ceva din experientele lui... Hotelul Esperia este ok... anul trecut a fost si pentru noi o optiune/alegere acest hotel, insa pana la urma am fost la hotelul Kazaviti (vezi pozele)... daca mai vrei info, ma poti intreba prin mesaj privat |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
coco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 17 May 06 ![]() |
Niste preturi pentru sporturi nautice puteti sa imi spuneti? Ma intereseaza in mod special windsurf.
|
--------------------
Megane 1.9 dci
Octavia 2.0 tdi
Fiesta 1.6 16V
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
Pleaca cineva spre Grecia pe la Giurgiu pe 25, 26 sau 27 iulie?
Am cazare in Halkidiki de pe 29 dar vreau sa merg cu citeva zile inainte sa mai stau pe la Paralia, Olympic, Leptokaria, Nei Pori unde oi gasi! De trecut vama ma gindesc pe la 3 max 4 dimineata. Ma puteti contacta si la dancuciureanu@yahoo.com |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
jalemare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 June 06 ![]() |
salutare
duminica m-am intors de la halkidiki drumurile foarte bune si in bulgaria si in grecia.politia bulgara m-a oprit o singura data, la intoarcere,radar aveam 185km/h(radarul era in afara localitatii,intr-o padurice).le-am dat 5 E si m-au lasat in pace.doar centura la sofia e in lucru in rest e ok.am facut salonic-bucuresti in 9 ore(2pm-11pm).kulata-sofia se merge mai incet dar de la sofia la russe am mers bine 160-190km/h. spagi la vama=0/la intrarea in bulgaria si la dus si la intors le-am dat 5E pt rovigneta si nu le-am cerut chitanta,atat(ea e vreo 19E dar le-am zis cu tupeu la intoarcere ca nu mai am decat 5). la plecare nu a comentat mi-a intrebat direct daca dau 5 fara chitanta. pt cei care pleaca din bucuresti le recomand ca ora de plecare 1 am.pana iese pe strada politia bulgara sunteti deja la kulata iar ca sfat calcati bine masina ca daca e sa te opreasca oricum nu conteaza ce viteza ai avut |
--------------------
honda
honda
1993/civic
- b74wfg
|
|
vW4ever |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 June 06 ![]() |
bai, fratele meu! daca ai mers cu 160-190km/h constant prin Bulgaria, ce ti-au trebuit 9 ore sa o treci? Ai mai tras si o tura scurta pina la turci, sa le faci si lor o tzara vant cu aer de Romania?
|
--------------------
VW
Pasat
2001
|
|
luludakis |
![]()
|
@dancuciureanu
Eu o sa fiu ingranita Bulgara pe 28 iulie dimineata, ora 4-5 dar la BECHET... Daca mai trece cineva pe acolo... Incep sa ma gandesc daca sa trec pe la Giurgiu noaptea...incepand pe la ora 1.00, daca plec din Alba pe la 9 seara, ar fi numai bine...dar e cam multe kilometriii..... dar si 40 euro spaga inseamna 600 km....greu de hotarat... |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:46 |