Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
Turkish |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|||
B74RCE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 12 May 06 ![]() |
@=ora=
salutare, La hotel micul dejun este ceva de genul ceai sau cafea, ceva gen sunca de praga, cascaval, gem, margarina vegetala si un pahar mare de suc portocale (adevarat), uneori cate un ou, la pranz si seara este aceiasi mancare in aceiasi zi, depinde cand vrei sa o consumi, mancarea este OK. DOAR IDIOTII DE VAMESI ROMANI TE INTREABA DACA AI CEVA DE DECLARAT, bulgarii si grecii nu te intereaba nimic. De tigari nu stiu nimic. Atentie la aricii de mare, pe mine m-au spart la picioare !!!!!!!! Attached thumbnail(s) SV102398.JPG ( Size: 322.77k ) Number of downloads: 355 SV102391.JPG ( Size: 93.92k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Dacia
Berlina 1310 CI
2002
- b74rce
|
|
zandreea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 June 06 ![]() |
|
--------------------
renault megane
-
-
- PH 15 AMM
|
|
mmb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 April 06 ![]() |
QUOTE(luludakis @ 3 Jul 2006, 14:24) Sunt 5 locuri unde mergi: - vama, - politia de frontiera (pasapoarte), - ghiseu plata vigneta, - ghiseu plata taxa de dezinfectie, - punct control pasapoarte. In Bechet am platit 300 000 lei taxa port, atat la ducere cat si la intoarcere. De asemenea, la intrarea in RO am platit 66 000 pentru dezinfectie. Sa aveti atat factura cat si Rovigneta, altfel o platesti la intoarcerea in tara. La fel la bulgari, pastrezi chitanta si lipesti vigneta. Am facut 6 ore la bulgari. Pentru alte intrebari, intrati pe http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=29...lnk=4&cat=29919 scrie acolo totul despre bulgari. Sunt si limitele la produse, le dau mai jos: Regulamentul vamal bulgar conține reglementări similare cu cele ale țărilor membre ale Uniunii Europene. Este permisă introducerea, fără plata taxelor vamale, a bunurilor de folosință personală, constatate de către funcționarul vamal că nu sunt destinate unor scopuri comerciale. Limitele cantitative pentru anumite produse sunt: 200 de țigări sau 100 de țigări de foi sau 50 trabucuri sau 250 grame tutun; 1 litru spirt; 2 litri de vin, 50 grame de parfum. Conform legislației bulgare, la intrarea în Bulgaria se declară bunurile deținute, precum și sumele în leva sau valută, însumând peste 10.000 leva. Gasesti si alte sfaturi. Sanatate! |
--------------------
dacia 1300
dacia 1300
- dj-99-wvw
|
|
k_ripton |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 July 06 ![]() |
Salutare fratilor,
Imi poate cineva spune daca se poate alimenta cu gaz (GPL) in Bulgaria si Grecia si cam cat ar costa acesta??. Plec peste cateva zile spre Corfu cu masina, am 7 zile all inclusive la Hotel Belvedere - Benitses. A fost cineva acolo sa imi spuna cum este?? La ferry-boat se gasesc locuri ?? Sau trebuie sa fac oleaca de booking pe internet, ca am gasit sa rezerv locuri. Acea pagina de rezervare sugereaza ca 90 din locuri sunt ocupate, eu am gasit rezervare doar la o singura cursa de la Igoumenitsa la Corfu cea de la ora 13.15. Dar pentru acest booking platesti o taxa suplimentara de vreo 15 euro. Daca nu este problema atunci nu i-asi arunca degeaba. |
--------------------
DACIA
Solenza
Clima
- SV 07 RRM
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesante date pe site-ul lui MAE cu privire la Bulgaria. Da impresia ca este o tara cu infractori la fiecare colt de strada. Probabil acelasi lucru scriu si bulgarii despre noi. Insa cel mai mult mi-a placut fraza asta:
Utilizarea cărților de credit În Bulgaria sunt acceptate toate tipurile de cărți de credit. Ele pot fi folosite la majoritatea distribuitorilor de produse sau servicii unde sunt afișate însemnele cardurilor și pot fi utilizate la orice bancomat (ATM). Bancomatele eliberează bancnote naționale (zloți). |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
B-27-YFV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
Am si eu cateva intrebari pentru cei care au fost la Albena sau Nisipurile de Aur in regim "all inclusiv":
- umbrelutele si sezlongurile pe PLAJA se platesc (Cat?) sau intra in pachet? - exista baruri pe plaja de unde poti sa servesti sau trebuie sa faci ture intre plaja si hotel? - ceva pareri despre calitatea mancarii/bauturii. Am citit pe softpedia ca sucurile si berea sunt jalnice, e adevarat? - parcarea se plateste? Multumesc, |
-------------------- |
|
CristianM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra G Caravan
- B 30 TWO
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
au dat copy paste si au uitat sa schimbe moneda
![]() QUOTE Bancomatele eliberează bancnote naționale (zloți). This post has been edited by sorin.aldea: 4 Jul 2006, 16:48 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
=ora= |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 June 06 ![]() |
@B74RCE
Multumesc de sfaturi.......... Daca iesti intepat de arici cu se trateaza si cu ce ? Daca vrei mai dami unele detali legate de statiune si de insula Thassos. Cu multumiri acelasi =ora= |
--------------------
Dacia Logan
1.4MPI
2005 Laureate
- CJ22ROX
|
|
alvasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 May 05 ![]() |
pentru cei care pleaca spre halkidiki fara rezervare prealabila:
evitati sa ajungeti acolo in week-end!!! toate camerele sunt ocupate de grecii din Salonic si din zonele inconjuratoare, care isi petrec week-endul la mare si riscati sa dormiti in masina... Sambata este coada pe cativa kilometri pe bratul Kassandra, din cauza unui semafor din Kalithea. |
--------------------
dacia
dsn clima
- B 26 DHA
|
|
luludakis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 April 06 ![]() |
@mmb
Si traversarea cat costa - 1masina si 2 persoane? ramane valabila informatia ca daca sunt tiruri masina mica trece si se imbarca? |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
CristianM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alvasi @ 5 Jul 2006, 03:17) Asa este . teroare sambata. Eu m-am intors sambata pe la ora 13. Spre Salonic liber, invers bara la bara, pe o distanta de 50 km. Blocajul se face din cauza masinilor multe si a faptului ca de la Nea Moudania este o singura banda. Politia sta sambata la intersectii, in special la cea dinainte de kalithea(unde este semaforul) si incearca sa fluidizeze traficul. Daca aveti de gand sa ajungeti sambata, faceti in asa fel incat sa fiti la Salonic inainte de ora 9 sau dupa ora 17. Oricum din 1 iulie pana pe 20 august o sa fie balamuc mare, toti grecii vin la mare, aglomeratie si galagie ei nu vorbesc ci tipa. La fel daca plecati din Halkidiki evitai lunea dimineta sau plecati pana in ora 6.30(multi pleaca direct la serviciu luni si se creeaza blocaje de pe centura la intrarile in Salonic). |
--------------------
Opel
Astra G Caravan
- B 30 TWO
|
|
blondy27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 July 06 ![]() |
Mai pleaca cineva pe la Calafat sambata?pls reply
|
--------------------
VW
Passat
2006
- B 43 ...
|
|
cetzuc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 January 06 ![]() |
@luludakis
Traversarea costa 700 000 masina si 100 000 de adult iar de la bulgari 20 euro de masina si cate 3 euro de adult.Tiruri vor fi sigur dar masinile mici au prioritate la imbarcare. |
--------------------
dacia
ambition cameleon
- hd-97-logan
|
|
luludakis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 April 06 ![]() |
merci de preturi!
pana la urma avand in vedere ca sunt tiruri mai tot timpul, nu e chiar loterie la traversare, adica bacul circula dute-vino si nu sta ca nu are ce trece? |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
jimmy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 June 06 ![]() |
Plec maine noapte pe la 3 din Cluj, spre grecia. Daca mai sunteti care sa mergeti in directia aia (macar pana in salonic) si ati vrea sa mergem impreuna... dati un pm.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 Mpi
|
|
cata28 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 August 05 ![]() |
Am venit.
A fost super. Drumul este bun, am mers noaptea, nu aveti de ce va teme. Poate de taxele care le dai la romani si de spagari de vamesi si politisti bulgari. In rest este totul ok. In bulgaria nu va chinuiti sa mergeti incet cand aveti restrictie de viteza, au deja radarele puse pe 90, 100 etc. Mi-a spus asta un politai bulgar cand m-a oprit. de fapt singurul radar care m-a luat. 5 euro si am scapat. Nici nu i-am mai dat pasaportul, cand a vazut 5 euro se bucura ca un copil. Si asta ca nu aveam fise de 2 euro. Vamesi lor sunt teroare. Nici cersetori de la unirii nu sunt ca astia, se milogeau pur si simplu. In rest au o tara frumoasa, sosele bune, foarte curat, probabil ca nu prea este locuita. Masina a mers foarte bine, consum 5.9. Benzina, facut plinul la romani in vama, mi-a ajuns pana dupa salonic. Pt intrebari.... Drum bun tuturor. Apropo, la intoarcere, vreau sa-i multumesc domnului cu un opel alb, nu mai retin numarul, care m-a ajutat sa ies din sofia. La semafor, unde sunt cersetori (sofia). Sunt cel cu loganul cameleon. Mi-a zis ca stie si el tot dupa dacia club drumul. "Astia sunt cerstori?Atunci facem dreapta". hahah |
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- B 48 LDF
|
|
CristianM |
![]()
|
Da, CATA eu eram, pentru putin. M-am uitat dupa tine pe autostrada, dar ma grabeam ca imi expira cartea verde si i-am dat talpa.
Off topic Aseara 18.30 cam ma intorceam spre casa, fiind oprit sa virez stanga pe aleea dintre blocuri, m-am trezit cu un motociclist in mine, busitura ca in filme, salt in aer si mers taras vreo 50m.Urmat tot circul de rigoare,chemat alti moto, politie salvare stat toata noaptea la Udriste, etc. Bine ca nu a patit ceva grav. Mai revin |
--------------------
Opel
Astra G Caravan
- B 30 TWO
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
[Daca iesti intepat de arici cu se trateaza si cu ce ?
Am fost intepat de un arici de mare in 2004 in Croatia... Sunt destul de neplacute intepaturile fiindca acele ariciului sunt dintr-un ''material'' casant-nu se pot extrage in intregime. Daca o patesti, Doamne fereste, e bine sa iti iei cu tine un ac de sigurantza si sa-l inrosesti in foc, asta daca nu vrei sa te casapeasca vreun stagiar la chirurgie ![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Loredana |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 July 06 From: Ploiesti ![]() |
Urmeaza sa plec in urmatoarele zile in Grecia, mai exact in Paralia Kapetini
![]() ![]() ![]() |
--------------------
volkswagen
passat
2003 TDI
- PH-22-ROA [B][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
|
|
raduher |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 June 06 From: Sibiu ![]() |
@CristianM
Fratilor, ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Am inteles ca la vama Giurgiu, la iesrea din RO nu mai sint free-shop-uri. Este adevarat? Nu mai aven de unde sa luam tzigari si uischi? |
--------------------
Peugeot
307SW
2004
- SB-9462
|
|
CristianM |
![]()
|
Sunt free-shop-uri,sau cel putin sambata spre duminica inca mai erau(3-4 choscuri, am luat eu Marlboro cu 10 si J&B 11/ 1 litru, Balantines 10. Nu am stiut ca s-au scumpit intre timp tigarile (am lipsit 15 zile) si am luat doar un cartus.
Pt fumatori in Grecia Marlboro si echivalent 2.80 eur, Winston si echivalent 2.00 eur fata de 4-5 eur IT, DE,...... |
--------------------
Opel
Astra G Caravan
- B 30 TWO
|
|
kalos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 July 06 ![]() |
salutare tuturor
este cineva care mai pleaca catre Halkidiki in data de 27 iulie; eu as vrea sa plec in jur de ora 4 am ptr a evita schimbul din vama si a prinde o perioada a traseului mai liber; daca este cineva care merge in aceasi directie si zi sa dea un pm sau sa posteze sa luam legatura; acesta e primul drum spre grecia cu masina din Bucuresti si pp ca e mai bine sa faci un asa drum in grup |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
k_ripton |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 July 06 ![]() |
|
--------------------
DACIA
Solenza
Clima
- SV 07 RRM
|
|
bazavanf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 January 06 ![]() |
plec la sfarsitul lui august si te-as ruga sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu traversarea cu ferry.multumesc
|
--------------------
renault
clio
2006 symbol
|
|
imogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 ![]() |
care este starea drumurilor din bulgaria spre grecia?
|
-------------------- |
|
cetzuc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 January 06 ![]() |
Buna si foarte buna cu exceptia unei portiuni din centura Sofiei(oricum mult mai buna decat la noi
![]() |
--------------------
dacia
ambition cameleon
- hd-97-logan
|
|
Mini |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 June 06 ![]() |
Stie cineva unde e harta aia cu centura Sofiei? Ce numar are post-ul?
|
--------------------
Ford
Focus
2002
- CJ-09-NBA
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 02:58 |