Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
vead |
![]()
|
||
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
- tm09zzz Timisoara
2005
|
|||
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
La greci e 1.5, la bulgari e 1.1.
La cele mai multe benzinarii de la bulgari se accepta carduri. Grecii au inceput sa alimenteze de la bulgari. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La greci am gasit in zona Salonic la 1.367 (cel mai mic pret) benzina CO95. In Kassandra era intre 1,4-1,48 . La bulgari am alimentat de la OMV Carrera 95 cu 2,1 BGN/l si de la LUK cu 2,3 BGN/l EUROLUK98 . De la greci am alimentat minimum posibil datorita pretului. Orice benzinarie de brand cunoscut din BG accepta plata cu card(am platit numai cu cardul la toate alimentarile sau opririle pentru cafea si snack). Benzina din BG a fost de la buna(Carrera 95) la surprinzator de buna (Euroluk 98). Gasesti si benzinarii Rompetrol... Deci ideal este sa faci plin ochi masina cat mai aproape de granita BG-GR iar la intoarcere sa alimentezi din GR atat cat sa ajungi in BG.
L.E. M-am intors din GR pe 24 aprilie. This post has been edited by PaulT: 7 May 2010, 20:38 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
klaus09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 1 May 07 From: Pitesti ![]() |
Legat de benzinarii in Bulgaria, ma intereseaza o informatie exacta daca stie cineva. Ma inereseaza daca exista statii Rompetrol chiar pe traseul spre Kulata (Rompetrol, nu parteneri), sau pe ruta spre Svilengrad. Am vazut pe site-ul Rompetrol Bulgaria ca singura valabila ar fi la intrare in Sofia, la Dolni Bogrov, dar vreau sa stiu daca e pe traseu sau trebuie sa ma abat. Pe cealalta ruta, de exemplu, ar fi una dupa Stara Zagora, dar partener Rompetrol si nu ma inereseaza.
Multumesc ! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007, 1.5 dci , 70 cp, K9K V7
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu vad ca sunt mai multe...:
http://www.rompetrol.bg/online/index.php?_...=54&page_id=742 Cea mai dezvoltata retea mi s-a parut a Luk Oil-ului. Eu am si alimentat de 98 si a fost foarte buna. Gasesti si multe OMV-uri si AGIP,Shell . |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
aschiutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 10 ![]() |
pleaca cineva in 12 iunie spre Grecia, mers OK, nu alergam, nu vrem sa decartam la politistii castraveciori!
![]() |
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Da....eu plec in 12 iunie din Timisoara....Calafat ...Sofia...Lefkada.
Nu am inca suficient de clar traseul si opririle, in principiuu astept si eu informatii proaspete de la cei care se intorc. Pe mine m-ar mai interesa <daca stie vre-un coleg de forum> care mai este taxa de bac la Calafat, rovigneta si alte eventuale taxe daca au aparut! La intoarcere in tara.....cit se plateste taxa de bac si in ce moneda? Oare se poate plati cu cardul? This post has been edited by vead: 13 May 2010, 13:46 |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
- tm09zzz Timisoara
2005
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ vead
Ai mai jos o poza cu taxele de bac. Poza am facut-o eu, pe 03.10.2009 la Vidin, cat am stat doua ore in ploaie (eram cu bicicleta) ca sa plece bacul. 10.JPG ( Size: 401.33k ) Number of downloads: 3040 Dupa cum vezi din poza, la bulgari poti plati in leva, dolari sau euro. Vigneta in BG parca este 5 euro pe saptamana si 12 euro pentru o luna, dar asta nu garantez. Tu faci cum vrei, dar eu cred ca pierzi timpul aiurea daca te duci in Lefkadia pe la Calafat. Bacul ala are un orar foarte ciudat de mers, adica, toata treaba este la ghici. Din ce am observat eu, ambele bacuri (cel romanesc si cel bulgaresc) pleaca in acelasi timp, problema fiind ca cel romanesc este de doua ori mai mare decat cel bulgaresc. Asa ca bacul bulgaresc, care este mai mic, stat si astepta pana se umple cel romanesc. De ce nu te duci prin Serbia si Macedonia, mai ales daca pleci fdin Timisoara? Ti-e frica? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Traseul TM-Serbia-Macedonia-Grecia implica:
- pasapoarte; - asigurare Carte Verde valabila in Serbia si Macedonia; - taxa de autostrada dar este categoric mai avantajos (timp si efort). |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@gibonu
Cam atat e taxa de bac si la Bechet. Nu stiu de ce pt ca la Ostrov-Silistra e vreo 30 de lei ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 29 May 06 ![]() |
La Ostrov este 25 lei pentru masina si 7,50 lei pt. motocicleta.
Am fost de curand pe acolo. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
aschiutza |
![]()
|
a mai plecat cineva sambata spre Grecia, este aglomerat drumul , mai ales pe langa SOfia sau este mai lejer?
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
victorescu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 August 07 ![]() |
Pentru cei care vor sa treaca in Bulgaria - Grecia, va informez ca si la Turnu Magurele s-a dat in functiune un BAC (feribot). Pretul pentru autoturism este de 13 Euro.
Drumurile din RO pentru a ajunge la BAC este cum este, adica nasol, dar dincolo la bulgari drumul Nikopole -. Plevna este de nota 10. Deci puteti lua in considerare si o trecere pe la Turnu Magurele - Nikopole. Bacul nostru este micut, cei de la BAC zic ca ar avea loc 6 camioane la o treecere. Programul de trecere este: 10,00 RO-BG, 11,00 BG-RO, 17,00 RO-BG 18,00 BG-RO, iar in restul zilei se trece ori de cate ori este nevoie. |
--------------------
Dacia
Dacia 1310
1995
|
|
aschiutza |
![]()
|
si totusi, nu mai scrie nimeni, nu mai pleaca nimeni sau cu criza asta nu mai pleaca nimeni?
uite mai pun si niste intrebari pentru cei care sunt plimbati mai mult sau cu mai multa experienta in drumuri a, ma intereseaza daca a trecut cineva prin Sofia, sambata? daca este mai liber prin oras sau pe centura? si daca au terminat centura? unde mai sunt probleme? astept raspuns! |
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
PaulT |
![]()
|
In sambata in care am trecut eu prin Sofia a fost super lejer traficul. Nu stiu daca de fiecare data e asa, dar in general traficul in orice oras din BG este uman indiferent de zi si de ora.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
necre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
Salutare,
Pleaca cineva pe ruta bucuresti salonic in data de 10 iunie ? |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
eooddd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 2 March 09 From: HD ![]() |
victorescu, as dori mai multe detalii referitoare la BAC-ul de la Turnu Magurele daca ai fost pe acolo
Se plateste ceva taxa de port sau altceva? taxa pe persoana, sau doar cei 13 E? multumesc! This post has been edited by eooddd: 31 May 2010, 19:21 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2005 106 CP 6+1 trepte
|
|
victorescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 August 07 ![]() |
eooddd taxa utilizare zona bac 1 Euro, 2 Euro de persoana, 13 Euro autorurismul, drumurile din zona (dinspre Craiova au fost reparate de curand dar din oras pana la BAC este un drum de 5 Km cu piatra cubica.
31 May 2010, 18:30: Eu, Victorescu, sunt chiar din Turnu Magurele (nu Targu Magurele) si daca pot am sa va mai dau alte informatii despre BAC-ul de la noi. Va salut! This post has been edited by victorescu: 31 May 2010, 18:30 |
--------------------
Dacia
Dacia 1310
1995
|
|
woe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 September 05 ![]() |
Eu plec Spre Katerini maine pe 4 iunie, cred noaptea, cu sotia si-al meu plod juvenil. Traversare musai pe la Calafat sau Bechet. Harti nimic, am un Omnia cu un Garmin pe dansul, fara incarcator de masina
![]() Mi-au expirat pasapoartele, ca nu mergeam pe la bulgarieni nici cu bani, Serbia&MK rullz. Cred c-o sa ma ieie aghiutza ![]() Somebody? This post has been edited by woe: 3 Jun 2010, 00:11 |
--------------------
Suzuki
Grand Vitara
- GJ 69 SEX
2008, 2litri, benzen, 5 usi
|
|
aschiutza |
![]()
|
PAULLT : ce inseamna uman? adica un Iuliu Maniu dimineata?
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
PaulT |
![]()
|
In Sofia cam 60% din traficul de Bucuresti(asta in centru ca spre periferii e mai lejer), dar cu semafoare mai bine sincronizate. In orase mai mici traficul urban face ca ocolirea localitatii sa devina inutila... Adica e foarte lejer.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
bebejan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 June 10 ![]() |
plecam spre salonic din judetul harghita, ne-am gandit sa trecem pe la calafat..acum am citit ca se poate trece si pe la turnu magurele...cum este, este aglomerat, trebuie sa astepti mult eventual un orar? n-am fost niciodata in grecia si am auzit numai porcarii despre traversarea bulgariei...poate ne linisteste cineva:) mersi...
|
--------------------
vw
passat
1997 passat
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Du-te linistit ca nu e chiar asa de nasol. Dar daca ai temeri si tot ajungi la Calafat, mergi pe la Portile de Fier si apoi prin Serbia-Macedonia.
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
bebejan |
![]()
|
|
--------------------
vw
passat
1997 passat
|
|
eooddd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 2 March 09 From: HD ![]() |
nu e asa rau la BG, ai sanse mari sa te opreasca politia daca nu circuli regul;amentar, lucru care se intampla si la noi, doar ca la ei cu 10 E scapi, la noi nu
deci nu iti fa griji si la drum, calculeaza daca iti convine sa meri pe Giurgiu, de la Ruse pana in zona Chalchidiki sun cam 700 km. La Giurgiu platesti, in afara de vignieta care o platesti pe oriunde ai mere, 25 Ron respectiv 6 E podul. Pe Calafat dupa un calcul simplu ajungi la peste 350 RON taxe (de port, de bac pe masina, pe persoane) Drum bun! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2005 106 CP 6+1 trepte
|
|
DeepDark1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 March 10 ![]() |
Ar mai fi o varianta pe la Bechet cu bacul. Detalii nu prea stiu nici eu, dar banuiesc ca mai mult de 20 E de masina si 3-4 E de persoana nu poate fi. Eu asa am inteles parca tot pe forum aici. Daca are cineva o varianta a preturilor pe la Bechet, ar fi binevenita.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 2.0 140CP
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(bebejan @ 9 Jun 2010, 19:51) Nu cade! Daca urmaresti aici discutiile, vei constata ca de sambata (12.06.2010) mai ai nevoie de pasaport. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bebejan |
![]()
|
QUOTE(adi_ar @ 10 Jun 2010, 13:44) Nu cade! Daca urmaresti aici discutiile, vei constata ca de sambata (12.06.2010) mai ai nevoie de pasaport. da, am citit..acuma iarasi tre sa ne decidem daca bulgaria sau serbia tranzitam...mersi oricum 11 Jun 2010, 21:21: QUOTE(eooddd @ 10 Jun 2010, 12:40) nu e asa rau la BG, ai sanse mari sa te opreasca politia daca nu circuli regul;amentar, lucru care se intampla si la noi, doar ca la ei cu 10 E scapi, la noi nu deci nu iti fa griji si la drum, calculeaza daca iti convine sa meri pe Giurgiu, de la Ruse pana in zona Chalchidiki sun cam 700 km. La Giurgiu platesti, in afara de vignieta care o platesti pe oriunde ai mere, 25 Ron respectiv 6 E podul. Pe Calafat dupa un calcul simplu ajungi la peste 350 RON taxe (de port, de bac pe masina, pe persoane) Drum bun! cum ti-a iesit peste 350 ron? ne-am gandit si la varianta turnu magurele... in general cat se asteapta la bac? ajungem in zori acolo....eventual un orar, daca este asa ceva..... 11 Jun 2010, 21:25: QUOTE(eooddd @ 10 Jun 2010, 12:40) nu e asa rau la BG, ai sanse mari sa te opreasca politia daca nu circuli regul;amentar, lucru care se intampla si la noi, doar ca la ei cu 10 E scapi, la noi nu deci nu iti fa griji si la drum, calculeaza daca iti convine sa meri pe Giurgiu, de la Ruse pana in zona Chalchidiki sun cam 700 km. La Giurgiu platesti, in afara de vignieta care o platesti pe oriunde ai mere, 25 Ron respectiv 6 E podul. Pe Calafat dupa un calcul simplu ajungi la peste 350 RON taxe (de port, de bac pe masina, pe persoane) Drum bun! nu dorim sa trecem pe la ruse, venim din harghita...am dori sa mergem spre rm.valcea, craiova, si de acolo ori vidin ori la cel nou din turnu magurele-nicopole This post has been edited by bebejan: 11 Jun 2010, 21:25 |
--------------------
vw
passat
1997 passat
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bebejan @ 9 Jun 2010, 17:51) n-am fost niciodata in grecia si am auzit numai porcarii despre traversarea bulgariei...poate ne linisteste cineva:) mersi... Hai ca incerc eu sa te linistesc...anul trecut am trecut Bulgaria pe timp de noapte cu copil sub un an in masina, la dus si pe inserate la intors...trafic super ok, fara haiduci, fara bau bau Week-endul trecut am fost in Varna pentru doua zile....singurele puncte proaste "vamele romanesti" cu vamesi care iti strica toata buna dispozitie...bleah...ce mai ghertoi...in Bulgaria totul ok...am fost in mall-uri, am facut cumpraturi, nu ne-a asteptat nimeni dupa colt, nu ne-a atacat nimeni in tara....functioneaza cardurile fara probleme...nimeni nu-ti baga mana in buzunar... Eu zic sa mergeti fara nici un fel de probleme si griji decat acelea de a respecta regulile rutiere...inclusiv viteza pe sectoarele cu restrictie... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
kegpr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 4 March 06 ![]() |
Anul acesta, impotriva vointei mele, voi fi tarat la Duni, langa Sozopol, la bulgaroi. Cum n-o sa conduc, m-ar interesa doar o parere despre traseul cel mai rapid de urmat pana acolo ...
|
--------------------
VW
Passat
2.0tdi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 13:58 |