Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
testike |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
halkidiki - ai aquapark in salonic relativ aproape - plaja este cu nisip si marea nu devine brusc adanca; plimbari cu vaporasul - din cate stiu eu sunt doua variante - o varianta este muntele athos si ce de-a doua, vizita unei insule in forma de broasca testoasa; bafta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Multumesc!
![]() Oare cazare se gaseste la fata locului de obicei, sa zic in 2-3 ore ? Pot gasi singur, sau prin ceva agentie locala? |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(testike @ 16 Jun 2010, 15:02) Poate cineva sa imi sugereze un loc mai linistit, cu plaja cu nisip si apa mica pentru ca mergem cu un copil de 4 ani, undeva prin partea de nord Insula Thassos, pentru familisti...nu o sa regreti ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Insula Thasos in Limenas
|
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2008 ambition 1,5dci 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Sambata viitoare plec spre Grecia pe la Bechet (in ultimii 3 ani am folosit acelasi traseu-prin Bechet cu bacul). Intrebarea mea este daca a trecut cineva Dunarea pe la Bechet in ultimele zile, cum a fost traversarea in conditiile de inundare a punctului de trecere si ce tarife mai practica SPIAT-ul?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
Moisse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 June 10 ![]() |
Salut
Imi cer scuze daca dublez intrebarile si mai ales daca deja s-a raspuns la ele: - a plecat cineva spre grecia pana acum ? daca da, cum e drumul ? din ce am discutat cu prietenii care au mai fost undeva in bulgaria este drum in lucru si deviatia este xtrem de "neplacuta". -ce taxe se platesc in prezent ? sa stiu ce bani iau la mine, ca la romanii nostrii ma astept la orice. -cine a folosit gps-ul sa imi spuna si mie cu ce a merg ? eu ma duc spre kerammoti, cu destinatie finala thassos. Multumesc. |
--------------------
Hyundai
Tucson
2007
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai si unde ar fi acel drum in lucru in Bulgaria? Oricum, eu am fost la sfarsitul lui aprilie si nu era nici o deviere niciunde... La ce "a" te referi legat de gps? Pentru Thassos cea mai scurta varianta ar fi prin Zlatograd, vreo 570km doar. Numai ca trebuie sa iti placa drumurile de munte virajate. Sunt cateva portiuni foarte frumoase dar si foarte "montane", cu drum ingust si foarte virajat.Asfaltul e de calitate insa.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
DeepDark |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 June 05 ![]() |
Pt. tr_viorel
E super faptul ca mergi pe la Bechet si iesi pe la Kulata. In septembrie merg si eu pe acelasi traseu. Asteptam de la tine (mai ales eu) preturile la trecerea granitelor, taxele de drum si alte mizerii care se mai intampla. Sa ai drum bun si ne auzim dupa. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.6
- cj-16-xji
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Astea ma interesau si pe mine, de asta am postat cele de mai sus. La revenire voi posta toate costurile si aspectele mai deosebite privitoare la acest sezon, la Olympic Beach. De altfel la fel am procedat si in anii trecuti.Multumesc pentru cele transmise.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
|
|
bobikus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 August 09 ![]() |
Ce se mai aude despre tranzitarea Bulgariei noaptea, eu plec din Bucu-Ruse-Thassos, mai este periculos in privinta hotilor. as vrea sa plec pe la 12noaptea.
|
--------------------
Renault
Megane
Hatchback 2.1 / 2004, 1.5 dCI
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am fost eu luna trecută, e drept că au fost două mașini. Am plecat la 22 din Brăila si la 1:30 vizionam deja Ruse. N-am avut nici cea mai mică problemă, nici n-am observat ceva dubios.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tr_viorel |
![]()
|
Conform promisiunii postate anterior, revin cu taxe si impresii din Grecia-Olympic Beach situat la cca. 2,5 km de Paralia Katerini. La Bechet trecerea fiind inchisa pentru autoturisme-pe motiv de inundare a portului, am folosit bacul de la Calafat. Taxa de intrare in port 25 Ron la dus si 30 Ron la intors (TVA?!). Pe partea bulgara in afara vignetei de 5E, am mai platit o asigurare medicala obligatorie de 6E, valabila 2 zile pe teritoriul Bulgariei, pentru tranzit. Taxa de bac 23E auto si 3E de persoana. Ruta Craiova-Calafat-Vidin-Montana-Sofia-Kulata-Salonic-Katerini-Ol.Beach, cu un total de 740 Km, fata de 620 Km prin Bechet-Oreahovo.
La greci se plateste un segment de autostrada dupa Salonic, cu 2E, la fel ca in anii trecuti. In statiune incomparabil mai putini romani decat in 2009, in schimb multi sarbi, grecii nu mai cer viza pentru ei, ca in anii anteriori. Una peste alta, numarul turistilor a scazut-se vede pe gradul de ocupare a plajelor. Costul mesei la restaurante, nu s-a modificat, iar al cazarii s-a mentinut in iulie la preturile din iunie. Vremea a fost OK, soare si temp. de 27-31 gr.C. Se gaseste cazare la fata locului, fara probleme, la preturi negociabile, de regula 23-30E/camera pentru 2-3 persoane. Pret motorina 1,25-1,32 E/l. |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
|
|
tode2003 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 July 08 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(bobikus @ 7 Jul 2010, 23:03) Ce se mai aude despre tranzitarea Bulgariei noaptea, eu plec din Bucu-Ruse-Thassos, mai este periculos in privinta hotilor. as vrea sa plec pe la 12noaptea. fara nicio grija, eu am plecat acum doua saptamani, la 23.30 eram la Ruse (la fel ca in ani anteriori) si s-a circulat super ok. asa ca nu are rost sa-ti faci probleme , cred ca treaba cu hotii sau altceva de genul asta sunt doar legende. |
--------------------
RENAULT
SYMBOL 1.5 85CP
2008
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Legende, da' eu am niște rude mai îndepărtate care acu' vreo 6-7 ani au rămas în fundul gol (la propriu) ziua în amiaza mare în BG.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DeepDark1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 March 10 ![]() |
Salut tr_viorel. Mersi de informatii
Da asa ca eu sunt ardelean si sa ma asigur ca am inteles: LA DUS: -taxa de port 30 lei -taxa traversare bac 23 E + 3E / persoana -taxa de drum la bulgari 5 E -asigurare medicala 6 E (de persoana?), - la intrarea in grecia ai platit taxa de autostrada? eu merg in halkidiki prin salonic, mai ttrebuie oare sa platesc, ca am vazut ca autostrada incepe direct de la granita cu bulgarii, nu? LA INTOARCERE: - ai mai platit asigurarea aia medicala la bulgari ? -taxa de drum la bulgari (la intrarea din grecia) 5E -taxa de port in romania 30 lei -taxa de traversare bac 23E + 3E de persoana Anyway sper ca nu dau prea mare bataie de cap. Confirma te rog sumele de mai sus. Mersi mult |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 2.0 140CP
|
|
DragosP |
![]()
|
În ceea ce privește asigurările medicale: nu mai dați banii aiurea pe ele. Mergeți la CNAS de care țineți, completați o cerere și-n maxim două săptămâni primiți cardul european de sănătate valabil oriunde în UE care vă ține loc de asigurări.
Nu costă nimic și e valabil 6 luni de la emitere. Se poate reînnoi ori de câte ori aveți nevoie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DeepDark1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 March 10 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 8 Jul 2010, 09:59) În ceea ce privește asigurările medicale: nu mai dați banii aiurea pe ele. Mergeți la CNAS de care țineți, completați o cerere și-n maxim două săptămâni primiți cardul european de sănătate valabil oriunde în UE care vă ține loc de asigurări. Nu costă nimic și e valabil 6 luni de la emitere. Se poate reînnoi ori de câte ori aveți nevoie. Eu o sa-mi fac o asigurare medicala (de turist)pentru 11 zile cand merg in grecia.. Banuiesc ca nu mai trebuie sa o fac atunci pe aia de 6 E la bulgari, nu? Si inca o chestie pt tr_viorel. AI platit in euro la bac (la noi si la bulgari) sau in lei respectiv leva? This post has been edited by DeepDark1984: 8 Jul 2010, 10:13 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 2.0 140CP
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in iunie in Grecia.
Singura din grup cu asigurare (la Generali) a facut o criza de rinichi, 3 zile a stat prin spitale (Kavala)., pe baza asigurarii. Conditiile foarte bune, oamenii amabili, fara sa dea 1 euro spaga. Pentru cei care merg in Thassos: exista un spital si la Chrissoupolis, insa mai bine mergeti direct in Kavala. Odata facuta aceasta asigurare, nu se mai face/plateste nici o taxa pentru asigurari, nici in Bulgaria, nici in Grecia. Si la fel e daca ai card-ul. Problema cu cardul e ca nu se stie ce anume acopera. Oricum urgentele ar trebui sa fie acoperite de asigurare. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
- B39xxx
2006 Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
DragosP |
![]()
|
Ba se știe ce acoperă și chiar și sumele. Când vine, în plic e o fițuică unde scrie ce și cum. Și cu siguranță pe site-ul CNAS-ului se găsesc informații.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Din 12 iunie pina in 27 am fost in Lefkada.....
Nu am avut pasapoarte si am fost printre primii care au incercat in data de 12.06 , trecere prin Serbia! Am intrat in serbia pe la Portile de Fier <Asteptare cam 1 ora....din cauza traficantilor si a vamesilor sirbi si rom. care au un puternic iz de spagari cu tenta de retardare! Am mers pe drumuri auxiliare <pe linga Dunare si granita cu Bulgaria> pina in drept cu Sofia, dupa care am intrat in Bulgaria.......de aici folosind ruta clasica de tranzit. La intoarcere, am venit pina in Sofia si de aici am iesit imediat in stinga <indicatoare de Belgrad> si am intrat pe autostrada la Nis pina aproape de Belgrad...apoi Pancevo<taxa 5.50 E> La dus ......am evitat taxa de bac si riscurile trecerii peste Dunare la Calafat.....nu am p[latit decit vigneta 6 E la granita sirbo-bulgara. La greci am platit 2 E taxa de autostrada linga Salonic, apoi am trecut prin vre-o 2-3 porti de taxare neterminate pe autostrada Egnacia. Am mai platit o taxa de 3 E la tunelul din intrarea pe insula Lefkada. A fost o miscare inspirata evitarea trecerii cu bacul deoarece nu am mai platit taxele aferente....si evitarea a mai bine de jumatate din drumul de traversare a Bulgariei......cu militienii aferenti. Pe portiunea de drum de la granita sirba pina la Sofia...nu am intilnit echipaje deloc, in schimb ,din Sofia pina la vama Greaca....vre-o 10 echipaje! In schimb la toate trecerile prin granita sirba si la dus si la intors am fost retinut cel putin 20-30 de minute pentru verificarea buletinelor, scarpinarea in cap nedumerita a vamesilor si a intrebarilor in sirba.....la care bineinteles ca nu am avut ce sa raspund. <am incercat engleza si germana ......fara nici o sansa. Drum bun celor care pleaca This post has been edited by vead: 8 Jul 2010, 13:28 |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
- tm09zzz Timisoara
2005
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ vead
Traficantii cu care ai stat la coada sunt simpli bisnitari. Data viitoare cand te mai duci pe acolo, te bagi direct in fata lor si nu o sa comenteze nimeni, pentru ca exista un fel de intelegere tacita, care separa bisnitatii de turisti. Poti sa ne zici si noua de ce te-ai mai dus prin BG spre Lefkadia? Adica de ce nu ai mers prin Serbia si Macedonia? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
@vead
Subscriu la ce a zis gibonu! Daca citeai posturile din anii trecuti, ale lui in special ( sa-i dea Dumnezeu sanatate! ca pe mine m-au ajutat enorm ), nu ai mai fi stat la coada nicio secunda. In plus, poate ai fi folosit ruta sarbo-macedoneana, care e mai ieftina. Ce vreau sa spun ptr. toti care citesc si se informeaza de pe acest forum: CITITI SI POSTURILE MAI VECHI! Sunt foarte folositoare! Drum bun la toata lumea! |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Uneori se mai isca discutii cu "suntatul" cozii de traficanti dar nu prea mari.
Multa vreme, autocarele luau traseul prin Bulgaria pentru a evita cozile de la granita cu Macedoniana, plus ca Macedonia nu este printre tarile incluse pe multe din Cartile Verzi si trebuie facuta o extindere de asigurare (~15 Euro). |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Pentru DD1984:Taxele sunt cele pe care le-ai mentionat. Cei 6E i-am platit numai la dus, la iesirea din Vidin, pentru 2 persoane, cum se vede si in formularul anexat anterior. Pe tip nu il intereseaza ca ai asigurare din tara (ceeace avean si i-am aratat-o). Vigneta e valabila 7 zile, daca nu te incadrezi, la intoarcere mai iei una-de altfel in port la Vidin, prima verificare se face la vigneta, deci pastrati cotorul si chitanta. In Grecia, pana la Salonic, nu se plateste nici o taxa. Sfatul meu:daca vrei sa folosesti bacul, verifica la telefon daca trec si autoturismele. La fel si la intoarcere. Eventual dai cateva telefoane folosind persoane diferite. Eu am patit-o la intoarcere, cand la Bechet nu a raspuns nimeni la un nr. de telefon folosit la plecare. Datorita inundatiilor, e posibil sa treaca TIR-urile si sa nu treaca autoturismele.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Salut baieti!
Sa va dau raspunsurile...pentru ca nu am fost eu suficient de explicit. Am hotarit trecerea prin Serbia in ultima clipa , deoarece am trecut chiar in data de 12 , care a fost prima zi de intrare cu buletinul. <initial traseul trebuia sa fie pe la Calafat> Dupa u scurta documentare am aflat ca <teoretic > se poate intra si in Macedonia cu buletineul, dar nu aveam o confirmare exacta a acestui lucru......in schimb, am verificat asigurarle medicale si RCA-ul si nu prea erau valabile in Macedonia. Mentionez ca la granita sirba mi-au fost controlate in amanunt talonul si RCA.< pe RCA trebuie sa scrie neaparat noua prescurtare a tarii SRB ....nu vechea...care nu stiu care este. Referitor la <traficantii> de la Portile de Fier.......erau 3 rinduri de masini pe o singura banda. Pe primul rind <traficantii> fara pile. Pe rindul 2 .......eu , inca citiva in tranzit si <traficantii smecheri> Pe rindul 3 TIR Cele 2 rinduri de autoturisme la intrarea in vama se transformau in unul singur sub obladuirea unui <vajnic vames> La controalele din vama sirba <si la intrare si la iesire> s-au mirat la actele mele cel putin 20 de minute! Va stau la dispozitie si cu alte informatii.....daca va pot fi de folos. |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
- tm09zzz Timisoara
2005
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Poate ai avut ghinion cu vamesi mai "rai" eu in general am trecut mai repede, dar fiecare are parte de alta experienta. Vechea denumire era SCG si intr-adevar nu e valabila. Am patit-o anul trecut ptr. ca aveam SCG nu SRB, dar vamesul s-a milostivit de mine ( mai degraba de copii ) si a acceptat asigurarea numai dupa ce a vazut-o pe cea din tara.
Ultima ta fraza e ironica la adresa "baietilor", dar aici incercam sa punem la dispozitie cat mai multe informatii, nu sa criticam pe cineva. Cu cat mai multe cu atat mai bine, asa te descurci in cat mai multe situatii. O spun din proprie experienta. Numai bine! |
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ vead
Am inteles de ce nu ai continuat alergarea prin Macedonia. In completare la ceea ce ai spus: - in Macedonia se intra "practic" cu buletinul si nu "teoretic". Asa scrie pe site-ul MAE roman cat si pe cel al MAE macedonean. Pe subiectul asta, mai demult am avut o discutie destul de lunga, aici pe forum, cu alt membru, asa ca nu mai insist. - indicativul vechi era SCG (dupa cum a zis si drrond) si insemna Srbija i Crna Gora, adica Serbia si Muntengru, pe vremea cand inca erau in uniune. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
klaus09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 1 May 07 From: Pitesti ![]() |
Salutare ! M-am intors de curand din Grecia, mai exact din insula Thassos. Avand in vedere ca este prima mea iesire, pot spune doar atat : SUPERB !
Multumesc tuturor forumistilor, pentru tot ceea ce s-a scris, pentru ca altfel nu m-as fi descurcat atat de usor atat in ceea ce priveste traseul, cat si in ceea ce priveste insula si altfel cu siguranta nu mi s-ar fi parut atat de familiar totul ! Referitor la traseu, am mers pe mult disputatul Russe -Sofia- Kulata- Seres -Kavala- Keramoti -Thassos. Drumul a fost bun, chiar foarte bun, dar foarte obositor, mai ales ca la intoarcere am respectat aproape fiecare restrictie ,ceea ce mi s-a parut sufocant. Din acest punct de vedere , drumul este aproape imposibil. Dar, fara prea multi bani in buzunar, chiar nu mi-am dorit de niciun fel o intrevedere cu politia bulgara, cum de altfel am vazut multi romani care cotizau. Apropos de politie, in Grecia nu am vazut cum arata politia, decat pe insula la sediul lor. Drumul prin Bulgaria, mi-a lasat un gust amar chiar de la granita, unde bineinteles ca a trebuit sa platesc vigneta la primul peco, pentru care am platit 50 ron,fara chitanta, intrucat la vama la ora 6 dimineata nu era nimeni (sau cel putin asa ni s-a spus de catre vamesi, oricum eram mai multe masini in vama). Cand i-am cerut chitanta, mi-a aruncat banii, asa ca am acceptat prima teapa. Dar am trecut peste si mi-am continuat drumul, care de altfel este ok, exceptand restrictiile, motiv pentru care pe viitor sigur voi alege varianta prin Serbia- Macedonia. Ca o remarca, pot spune doar atat : Superbe tuneluri ! A doua micuta teapa pe care am luat-o, dar asta din prostia mea, a fost la benzinarie, unde mi-au au facut un schimb euro -leva de 1- 1.6 (pt comparatie taxa de pod la Russe, rata de schimb era 1- 2, adica 6 euro sau 12 leva), ca sa nu mai zic ca am platit euro si am primit rest leva. Dar asta din prostia mea de a alimenta din Bulgaria, pt ca auzisem eu ca motorina nu este asa buna in Grecia....povesti, dar de......omul din greseli invata. In rest, drumul a fost ok, harta cu centura Sofiei ,de un real ajutor, politie si radare foarte multe. Daca respecti regulile nu ai nicio problema, dar sa respecti toate restrictiile, multe aiurea, mi se pare sufocant, pare o bataie de joc, dar asta e...........Apropos de vigneta, la intoarcere, am platit normal 5 euro cu chitanta, la vama. Cum intri in Grecia, diferenta e mare si nu ma refer la calitatea soselei, ma refer la faptul ca nu ai niciun stres cu politia, efectiv asa cum am zis, nu am vazut cum arata politia pe strazile din Grecia. Referitor la insula Thassos, merita tot efortul pt a o vizita, pe mine m-a impresionat. Am fost foarte placut impresionat de cum am ajuns sa ma cazez. Pt pretul pe care l-am platit (150 euro pt 7 nopti,la oferta,asta cu adevarat oferta), conditiile au fost nu bune, ci foarte bune. Locatia este exact asa cum am vazut-o pe site-ul dedidcat insulei. Daca nu ai pretentii de 4 sau 5 stele, locatia este super ok. Se numeste Paradise Garden Studios din Limenas si singurul inconvenient a fost distanta cam mare de centrul orasului, dar avand masina la dispozitie nu s-a simtit. Altfel, am gasit o taverna unde am mancat foarte bine, preturi super ok ca pt romani si asta pt ca patronul grec este casatorit cu o romanca, asa incat am putut sa inteleg perfect in ce consta fiecare fel de mancare mai mult sau mai putin cu specific grecesc. Taverna este situata la intersectia cu un supermarket de culoare galbena, super avantajos la preturi si acesta, spre plaja cu plata. Apropos de limba, mi s-a parut aproape imposibila ! Singurele aspecte care nu mi-au placut pe insula au fost : prea multa liniste, mult prea multa parca si al doilea prea putine femei frumoase. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007, 1.5 dci , 70 cp, K9K V7
|
|
Rastasrm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 July 10 ![]() |
Salut , eu plec pe 17 si habar nu am pe unde sa o iau ... Adica m-am gandit sa o iau pe Bechet .. Dar nu stiu restul traseului ... Daca cineva ar putea sa ma ajute cu ceva detaliat as fi f f f f recunoscator !
Mercic ! |
--------------------
Audi
Q7
2008
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 08:35 |