Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
DeepDark1984 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 2.0 140CP
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 1 May 07 From: Pitesti ![]() |
PT Jack Daniel's,
FOARTE MULTUMIT ! BE HAPPY ! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007, 1.5 dci , 70 cp, K9K V7
|
|
chr71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 June 07 ![]() |
a fost cineva aici aristotelis beach afitos
Poate sa imi spuna si mie conditiile de cazare, plaja daca e amenajata,etc |
--------------------
renault
megane
2008-privilege
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, voi chiar nu stiti sa va faceti temele?
http://www.youtube.com/results?search_quer...arch_type=&aq=f Cu conditiile de cazare e tricky. Am fost in Turcia ce e drept in hotel unde erau camere faine, dar si naspa. EU am picat pe una medie ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tode2003 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 July 08 From: BUCURESTI ![]() |
Plecam pe 24 iunie in Grecia - Ouranopolis (doua familii)
Ruta Bucuresti - Ruse-Sofia-Kulata-Serres-Ouranopolis. Daca mai este cineva interesat sa ni se alature, este bine venit. |
--------------------
RENAULT
SYMBOL 1.5 85CP
2008
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
salut!
plec in grecia pe 07.06.2010. daca mai e cineva care pleca in aceeasi zi sa dea un semn. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
aschiutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 10 ![]() |
noi plecam din Bucuresti pe 12 iunie in Grecia, mers regulamentar, omeneste! daca sunt amatori? astept raspuns!
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva un loc de popas/mancat/dezmortit oase imediat dupa granita cu grecia?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Daca nu esti prea pretentios vezi in prima benzinarie de langa vama pe stanga. Au si un bistro unde se mananca bine.
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Cineva care a fost cu copii mici in Bulgaria poate da mai multe detalii legat de regimul de trecere a frontierei (atat oficial cat si ce s-a intamplat de fapt)?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
21-29.iulie, Balcik, Hotel Paris. Mai este vreun amator in aceeasi perioada, sa degustam o bere in cinstea daciaclub?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
carcotel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 April 10 ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 18 Feb 2010, 17:14) Am de facut traseul Iasi - Duni (Bulgaria). Michelin imi da mai multe rute. Poate ma ajutati voi sa aleg una. 1. Iasi - Vaslui - Bucuresti - Ruse - Sumen - Burgas - Sozopol 770 km 2. Iasi - Galati - Slobozia - Calarasi - Silistra - Sumen - Burgas - Sozopol 714 km 3. Iasi - Vama Veche - Varna - Burgas - Sozopol Pe asta n-am mai calculat-o, cred ca sint vreo 800 km. Anul trecut am fost la Konstantin si Elena pe aceasta ruta, as avea avantajul psihologic al drumului deja cunoscut. Pina la Duni ar trebui doar sa tin coasta. Intre primele doua mi-e destul de greu sa aleg. N-am fost niciodata pe acele variante. Plus ca nu cunosc amanunte despre bac-ul de la Silistra. buna si eu merg la duni pe 28 iunie trebuie sa fiu acolo , cand pleci? This post has been edited by carcotel: 6 Apr 2010, 23:16 |
--------------------
Renault
Captur
2021
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Plecare pe 17.05.2010, Halkidiki, din Galati.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
@ursul-alb
La vama au verificat pasapoartele in care aveam trecuti ambii copii fiecare dintre noi 2, s-au uitat la ei , au vorbit un pic cu ei si ne-au dat drumul. This post has been edited by drrond: 8 Apr 2010, 10:37 |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
Nu as vrea sa spun vreo tampenie, e doar ce am auzit de la un prieten. Copii minori pot avea pasaport? Sau am inteles eu gresit si era doar trecut pe pasaportul unuia dintre parinti?
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Da, pot avea, dar mai bine citeste de la sursa MAE si mai ales mentiunile Politiei de Frontiera.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai e "pot avea" ci e "trebuie să aibe" de vreun an de zile. Mai exact, până în urmă cu vreun an, minorii se puteau "îngloba" în pașaportul/pașapoartele părinților, sau li se puteau elibera pașapoarte individuale, la alegerea părinților. Mai nou nu se mai pot "îngloba", e musai pașaport individual pentru fiecare copil.
Însă se mai pot folosi încă pentru copii pașapoartele părinților (având copiii incluși, evident), până la expirarea acestora. ATENȚIE termenul de valabilitate pentru pașaportul părintelui poate fi altul decât termenul de valabilitate pentru copilul inclus (scuze de exprimare, sper că se înțelege). Adică pașaportul meu emis în 2007 e valabil 5 ani pentru mine, dar numai 3 ani pentru copilul inclus. Scrie acest lucru lângă poza copilului. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Inseamna ca este inca "pot avea" !
Pentru copii "noi" nu mai este "pot avea" ci "au" ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(radian @ 6 Apr 2010, 20:42) 21-29.iulie, Balcik, Hotel Paris. Mai este vreun amator in aceeasi perioada, sa degustam o bere in cinstea daciaclub? Felicitari pentru alegere, am stat la Paris de doua ori, conditii excelente si personal amabil. Nimic de reprosat. E un pic de mers pana pe faleza, la dus e vale...mai greu la intors. Dar poti folosi masina, sunt suficiente parcari in partea de jos a statiunii. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(drrond @ 8 Apr 2010, 10:36) @ursul-alb La vama au verificat pasapoartele in care aveam trecuti ambii copii fiecare dintre noi 2, s-au uitat la ei , au vorbit un pic cu ei si ne-au dat drumul. Poate intreb iar ca prostul, dar amicii bulgari nu au intrat si ei in UE odata cu noi? Cer pasaport? Buletinul ca pe relatia Ungaria nu e de ajuns? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
adi_ar |
![]()
|
Cartea de Identitate, chiar pentru copii minori dar insotiti de ambii parinti, este suficienta.
Daca minorul nu detine CI, este necesar pasaport. drrond se referea la situatia minorilor inscrisi in pasaportul parintilor. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
@carcotel
7 iunie |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
drrond |
![]()
|
QUOTE(adi_ar @ 10 Apr 2010, 16:57) Cartea de Identitate, chiar pentru copii minori dar insotiti de ambii parinti, este suficienta. Daca minorul nu detine CI, este necesar pasaport. drrond se referea la situatia minorilor inscrisi in pasaportul parintilor. Am gresit ca nu am dat info completa: fetitele aveau 2 si 4 ani. |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe 20 aprilie ma indrept spre Grecia....Halkidiki, Kassandra. Am de gand sa o iau pe ruta Ruse-Veliko Tarnovo- Stara Zagora si sa trec in Grecia pe la Zlatograd(BG)-Thermes(GR) . Am inteles ca e superb drumul. A fost cineva pe acolo? Punctul de trecere frontiera e destul de "proaspat" .
![]() This post has been edited by PaulT: 12 Apr 2010, 15:55 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
anducoj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 February 06 ![]() |
Ruta aleasa de tine nu e in niciun caz potrivita ptr kassandra...iar daca ai "norocul" sa ploua in zona aia o sa ai probleme serioase, dar poate ca ai un 4x4...peisajul e frumos dar nu are nimic special cand esti la volan si te chinui sa pastrezi directia si sa ghicesti drumul
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
- B-22-ELD
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Diferente de distanta intre ruta aleasa de mine si cea clasica prin Sofia-Kulata-Salonic nu sunt deloc. Drumul e intr-adevar mai dificil, fiind mai "montan" . Daca ploua de ce mi-ar trebui un 4x4(ca am doar masinile din semnatura..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
QUOTE(anducoj @ 15 Apr 2010, 13:00) Ruta aleasa de tine nu e in niciun caz potrivita ptr kassandra...iar daca ai "norocul" sa ploua in zona aia o sa ai probleme serioase, dar poate ca ai un 4x4...peisajul e frumos dar nu are nimic special cand esti la volan si te chinui sa pastrezi directia si sa ghicesti drumul ![]() Adica nu e asfaltat sau cum? Faci off road de fapt? Nu de alta, dar stiu destui care au fost la Veliko Tarnovo si nu s-au plans de drum. |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
PaulT |
![]()
|
De asta intreb si eu... Nu am auzit sa fie portiuni neasfaltate pe ruta...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
DeepDark |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.6
- cj-16-xji
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 20:38 |