Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
daca ar fi sa o iau asa, atunci de ce sa mai merg cu masina. Asta e se sparg se schimba
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Era un apropo vizavi de folia galbena. Ca daca puneai doar becurile n-aveam nimic de comentat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Mi-am dat seama.
Am vrut toata sticla galbena nu doar becul |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
finut, discret, imi place
![]() n-ai gasit direct xenon galben? |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
TheSting |
![]()
|
nu imi place cum se vede xenonul de 3500 si eu am vrut sa se vada sticla galbena
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Florin I. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 January 13 ![]() |
Hmm nu da bine deloc.... astfel de lucruri fac "taranii" la daciile lor de pe la tara ca sa zica si ei ca le tuneaza..... pune un xenon si esti si mai castigat si arata si mult mai bine. Strica total aspectul masinii.... uitate la lumina de sus si pe urma la cea de jos... e naspa.
Sper sa nu te superi pe mine! |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.4 16V
- BZ-07-ZMA
|
|
TheSting |
![]()
|
Florin nici nu ma intereseaza ca lumina xenoanelor nu are nici o treaba cu lumina proiectoarelor. Proiectoarele le folosesc doar in cazul in care ceata este atat de deasa in cat nu mai pot vedea. Folia am pus-o mai mult pt aspect, iar xenon nu bag in proiectoare pt ca nu le pot regla sa bata cum trebuie
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
up!
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
down!
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
TheSting |
![]()
|
Left , right. Nu am mai avut timp de nimic. Masinile sunt ok fara probleme
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu ai mai șurubărit nimic la ele?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu prea am mai avut de loc timp sa mai umblu la masina, dar azi am trecut Meganul pe jantele de vara si urmeaza suspensia fara PDG . Cu passat-ul nu prea am mai circulat din cauza egr-ului care l-am comandat si sper sa imi vina maine sa il pot monta.
Intre timp am lucrat destul de mult la golf caruia i-am scimbat evacuare si serpisori, pompa de benzina, clapeta de accelaratie, amortizoarele+arcurile si sapt care vine speram sa-na vina filtrele de la k&m sa o putem duce si la vopsit. http://www.facebook.com/photo.php?v=220051...&type=2&theater http://www.facebook.com/photo.php?v=220054...&type=2&theater2013_03_20_11.53.26.jpg ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 561 This post has been edited by TheSting: 20 Mar 2013, 19:11 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Misto cricul de la Lidal, mi-am luat si eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Golful il faci de curse?
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
TheSting |
![]()
|
Cricul este din nor auto ca era oferta
![]() Incercam sa facem si golful dar papa multi bani si tot mai avem de facut la el |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Multa bafta in continuare!
PS: Cum as putea sa fac si eu sa-mi scoata flacari pe teava de esapament la un logan DCI? |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pe vremea lu nea nicu era "nici o masa fara peste"
acum este "nici o casa fara un golf vechi de bulgaria?" |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
rolul eleronului la megan care e?
![]() s-o apese la 50kmp/h de cur? |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
Nu prea ai cum sa faci asta la dCI
20 Mar 2013, 22:34: Rolul eleronului este pur estetic. Golful este a unui prieten si este un proiect in lucru This post has been edited by TheSting: 20 Mar 2013, 21:34 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Golfu' ala trei pe Bulgaria?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
hitman1234 |
![]()
|
|
--------------------
bemfe
vewe
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa moara cic ... golful ala a castigat minim 20 cai doar din esapamentul cu soparsori .... altfel nu avea cum sa iasa asa flacari .... wow .... bravo!!!!!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
TheSting |
![]()
|
De fapt golful a castigat mai mult ca alea nu sunt singurele schimbari. Flacarile ies din cauza evacuari. Poti scoate flacari si cu un 1.6 normal daca ii pui serpisori si evacuare directa,
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poti sa ne spui ce modificari s-au facut?? si cam cati cai s-a castigat?
Clar evacuarea aia face toti banii ... trebuie motor puternic ca sa scoata flacari ... loganul nu are asa ceva ... mosto oricum bravo! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
TheSting |
![]()
|
Suspensie (de care nu suntem pe deplin multumiti) , schimbat tamburi spate cu fuzete si discuri, pompa motorina (gti), clapeta accelaratie (gti), filtru aer (k&N), racitor ulei, strut bar fata +spate , bujii , fise , delcou , releu, bucsi poliuteramice , ambreiaj, schimbator short sfit, si un cip, discuri fata ventilate, placute fata ceramice...
Si mai urmeaza alt tip de bara stabilizatoare si lista este lunga, dar pana pe 25 nu prea mai vom face nimic din cauza bugetului Nu stiu inca cati cai are dar iti voi raspunde maine cand venim de la Breaza ca acolo o vom pune pe un dino This post has been edited by TheSting: 20 Mar 2013, 23:35 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:54 |