Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
as lua doar sticlele dar nu stiu de unde.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Salut! Poti incerca la colegul: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=256057&hl=
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
merci pt pont. L-am sunat pe baiat acum si a spus ca azi sau maine dimineata mi-le pune la posta.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fara caterinca: fa un tutorial cum schimbi sticlele. Si pe mine ma intereseaza. Mersi!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Nu e mare inginerie. Scuze de offtopic TheSting . Si eu am luat de la FLR sticlele . Sticlele vechi (daca sunt intregi cum au fost la mine) le dati jos cu un pistol de suflat aer cald si o surubelnita dreapta. Sticla are lipita de ea o parte din palstic care se fixeaza in proiector (imi pare rau ca nu am facut poze cand le-am schimbat ) . Am suflat cu pistolul de aer cald pe sticle pana s-au incins , am dat mai putin pe plastic ca sa nu il topesc , si pe urma cu surubelnita dreapta am miscat sticla usor , usor in fiecare parte . Dupa ce dezlipiti sticlele de pe proiector mai ramane ceva din adezivul vechi care il curatati cu pistolul de suflat aer cald si o surubelnita , si in final curatati cu un smirghel
![]() Inainte de a lipi sticlele noi , le-am sters pe interior , iar partea care urmeaza sa fie lipita de proiector/plastic am sters-o nitel cu spirt. Sticlele le-am lipit cu silicon sanitar transparent , recomandarea mea ar fi sa folositi silicon negru ![]() PS: Dupa ce am lipit sticlele noi , am prins sticla cu banda adeziva , peste tot , de proiector si am avut si niste prinderi (dalea de tamplarie , cu surub , gen menghina) cu care am presat putin sticla de proiector. This post has been edited by CatalinCTM: 7 Feb 2013, 14:21 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
TheSting |
![]()
|
ramasitele de la sticla veche le-am scos cu un cuter si pistolul de aer cald. Astea noi le voi lipi cu silicon pt parbriz dar merge si cu silicon sanitar. Cand vor veni sticlele voi face un tutorial
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Baga un "angel eyes" in proiectoare...daca tot sunt desfacute.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' dar le da decit pline.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cuidat, mie mi le-a golit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
QUOTE(TheSting @ 7 Feb 2013, 13:39) nu am mai intrat de mult pe aici dar din cauza lipsei de timp nici nu am mai facut nimic la masini. La Passat am fost nevoit sa indrept janta spate stanga dupa ce a fost un prieten plecat cu el si nu a putut sa-mi explice cum a reusit sa o indoaie. Cei de la Autozone baneasa mi-au cerut 120 indreptat+echilibrat , dar macar au facut-o bine. In schimb ieri am avut niste treaba prin zona Uniri si am lasat masina in spatele magazinului Unirea ca de obicei au sarit 3 pusti ca au ei grija de ea. Si cum sunt impotriva lor nu am vrut sa-le dau nimic. In mai putin de 5 min cand m-am intors am gasit sticla proiectoarelor sparte ![]() Asa ca de nevoie a trebuit sa scot proiectoarele si sa ma duc sa-mi cumpar altele. [attachmentid=1627867662] [attachmentid=1627867663] [attachmentid=1627867664] De insemnari cu cheia pe caroserie, roti dezumflate am mai auzit...dar de spart sticla proiectoarelor, NU! De curiozitate, ai observat imediat cand te-ai intors la masina sau la ceva timp dupa? |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
TheSting |
![]()
|
imediat am observat
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stingule ... tu in loc sa intelegi ceva si sa faci masina mai altfel dar frumoasa ... te multumesti sa iti fie coca style exact ca si alea de pe 4 ciuning ...
De mare efect ar fi niste ochelari de soare cu angel eyes ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pentru asa ceva se preteaza faoveul
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai stai ca la ala treuie prima data sa-i aduca usa la linie .... dupa aia ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@TheSting App. , passat-ul ce mai face ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Tu stai cumva in Vladiceasca sau Ghermanesti ? Nu mai știu exact
This post has been edited by Alex_Judoka: 9 Feb 2013, 18:29 |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Eu stiam ca la Snagov
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Unii au probleme grave la mansarda .
Întrebăm pt ca am văzut de multe ori in drum spre Snagov , pe partea stânga o mașina asemănătoare , nu știam daca e a lui sau nu . |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
TheSting |
![]()
|
QUOTE(Alex_Judoka @ 9 Feb 2013, 19:29) Eu stau in Snagov. Spre Vladiceasca ma duc cam 2 ori pe zii sa-ma intalnesc cu furnizori si o parchez pe acolo 13 Feb 2013, 21:41: Passat-ul face foarte bine. Azi mi-au venit si sticlele pt proiectoare dar din cauza lipsei de timp de abia am reusit sa montez sticla. Poate maine le voi monta inapoi pe masina 4.jpg ( Size: 99.26k ) Number of downloads: 640 3.jpg ( Size: 76.11k ) Number of downloads: 700 2.jpg ( Size: 58.68k ) Number of downloads: 687 1.jpg ( Size: 62.7k ) Number of downloads: 688 This post has been edited by TheSting: 13 Feb 2013, 20:41 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
test, test....
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
TheSting |
![]()
|
P-A-C-O lasama sa ajung la munca sa intru de pe pc ca de pe tel nu pot sterge atat de repede pe cat postezi
![]() Am sters subiectul care la deschis Florin.I. ca a inteles problema si era si off topic This post has been edited by TheSting: 15 Feb 2013, 07:29 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
eu sunt deja la munca asa ca nu ma mai astepta
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
TheSting |
![]()
|
Gata am reusit sa-mi pun si proiecoarele la loc.
2013_02_15_13.40.42.jpg ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 395 2013_02_15_13.41.42.jpg ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 287 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
o balta fu si-n aia oprisi tu!
|
--------------------
-
-
|
|
TheSting |
![]()
|
acolo parchez mereu. Nu imi schimb locul pt o baltoaca
![]() |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:39 |