Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
![]() ![]() |
Renault Megane Sedan II, Am rugamintea de a nu posta Off Topic
TheSting |
![]()
|
||
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-i a lui Marty?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marty n-o spala asa frumos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
NU. Este a unui baiat din Snagov. Fafi este numele lui
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Adica in buletin e scris FAFY?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
TheSting |
![]()
|
Este doar o porecla dar asa ii zicem toti
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu vezi ce numar are la troaca?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
TheSting |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da Fafy asta are permis? ..... ca vad ca nu stie la ce folosesc liniile alea la parcare ?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
TheSting |
![]()
|
Aici sunt 2 probleme.
1. A fost parcata asa pt poza 2. Parcarea este rezervata de el pt ca acolo este o pizzarie care este a lui. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Noutati?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba, mancavar tata, ce credeti ca mi-a fost dat sa vad?
Ma dadeam sapt trecuta cu motorul pe la Snagov. La un moment dat privirea imi este obturata de un eleron imens asezat pe un Megane. Nu stiam de unde dracu' stiu si nr. Si dupa aia m-am prins: e avionul lui Sting. Era sa cad de pe motocicleta. Scoate frate mizeria aia, iti bati joc de masina. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
oare ce-o fi cu nenea Stingu ?
o fi cazut in baia de ulei la ultima incercare de ciuning ? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
s-o fi mutat pe fauveforumpunctro.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce pesimisti!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
TheSting |
![]()
|
Sunt inca aici, dar nu postez pana nu este gata masina.
Motor rs, body kit rs, sistem franare brembo ,punte fata si spate rs suspensie kyb,interior rs. Cam intr-o luna sper sa fie gata. |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Rezervor separat pentru oloi nu pui la pasat?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre, dar te rugam noi, daca faci modificarile astea... lasa-le pwlii de leduri pe sub masina...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sunt de acord cu ce a spus Iulikk! Și scoate dracu și eleronul ăla, pune unul finuț. Lasă cocalarismele, că e sincer păcat ...
This post has been edited by cosmin_2300: 11 Jun 2013, 21:21 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ba ejti nebun , la atatea modificari ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
TheSting |
![]()
|
Ledurile au disparut de mult. Si va disparea si elerounul.
Porbagajul va fi unu clean si renunt inclusiv la clapeta de deschidere a porbagajului. Masina donatoare este din anglia pe care a cazut un copac. Cu exceptia plafonului, parbrizului si a haionului masina este in stare de functionare. Momentan momentan singura teama o am la partea electrica intrucat sunt foarte multe cablaje in plus, dar cu ajutotul unui prieten electrician sper sa o scot la capat pana va ajunge la vopsit. Intre timp sa inceput cu parte mecanica. Mai prost este ca am cam ramas fara masina 3 zile si sunt nevoit sa merg cu motorul ca la passat mi-a intrat apa in power box si mi-a prajit cablajul de le 2 injectoare asa ca pana imi vin alte cablaje ma restrang la ce am <span class='edit'>12 Jun 2013, 22:32:</span> Apropo dupa ce termin Meganul voi scoate la vanzare puntea fata, spate, interiorul, motorul , cutia si ce mai scot de pe ea pt a imi amorsa din investitie This post has been edited by TheSting: 12 Jun 2013, 21:33 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Stai așa ... tu vrei să pui motor de RS pe Megane?!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
TheSting |
![]()
|
da
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Bravo! Credeam că doar interiorul/frânele/etc.
Legat de eleron, bravo! E bine că ai trecut peste etapa "cocalar". |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
TheSting |
![]()
|
Mi-a bagat Madness Crew mintile in cap
![]() 12 Jun 2013, 22:41: Mult de munca dar merita. Vreau sa o fac cat ma clean. This post has been edited by TheSting: 12 Jun 2013, 21:41 |
--------------------
Renault
Megan II
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:16 |