sfat achizitie anvelope, pls
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie anvelope, pls
Mr_X |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa iti fac un desen, poate intelegi, cum e cu echiparea OEM pe masina noua.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Deci se confirma ce zic expertii, pe ud, sunt foarte bune, conform clasei A cu care sunt notate, deci mai bune ca dedicate de iarna..sa zicem Michelin Alpin 5..considerate premium care au doar B. Pe uscat le-am testat deja. Si nu pe Megane 2, ci pe LAguna cu 180 de cai condusa spre limita..la inceput cu frica...dar crossclimaturile sunt conform marketingului. Astept pe zapada sa vedem...dar cred ca mai am de asteptat...ca iernile de aici nu seamana cu cele din Bucuresti, zapada e foarte rara la vedere iarna.
This post has been edited by argon: 19 Sep 2016, 18:37 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Sep 2016, 18:33) Deci se confirma ce zic expertii, pe ud, sunt foarte bune, conform clasei A cu care sunt notate, deci mai bune ca dedicate de iarna..sa zicem Michelin Alpin 5..considerate premium care au doar B. Nokian WR D4 au A pe asfalt umed, asa ca pica argumentul tau. CC sunt un compromis si atat. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Un compromis cu A pe asfalt umed, foarte bune pe asfalt uscat, si mai bune ca toate allseasonurile pe zapada...imi convine. Pe zapada circul cateva zile pe an..cu atentie, poate tu mergi la munte saptamanal..se justifica atunci dedicate.
This post has been edited by argon: 19 Sep 2016, 18:43 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:21 |