sfat achizitie anvelope, pls
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie anvelope, pls
mircea_aq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
din cele prezentate de colegul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am luat si eu recent Dunlop Fast Response pe 16,abia astept sa vad cum se comporta!
A mai avut/are cinva acest model,pareri? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Am eu de 2 veri dar 205 60 R16,stau bine pe sosea,in curbe nu scartaie deloc si nu au pierdut niciodata aderenta la demaraj in forta,singura lor pb. este ca se uzeaza cam repede
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Pentru iarna am jante pe 15 inch, cu anvelope de 195/65/R15.
Iarna folosesc masina cam de doua ori pe saptamana. In primavara am luat anvelope de vara noi. Acum vreau sa iau anvelope de iarna noi. Tinand cont ca nu merg prea mult iarna, as vrea sa iau anvelope la un buget de maxim 180-200 roni bucata, asadar ceva low cost. Ce ar fi mai indicat, tinand cont ca folosesc masina iarna doar de 2 ori pe saptamana si in sarbatorile de iarna ? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
viezure7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 June 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2 sedan 1.6 16v
2006
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Sunt foarte multumit de Tigar pe dimensiunile alea. Tata are Motrio si au aderenta buna.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Multumesc Diac!
M-a mai sfatuit cineva de Tigar si Barum. Am sa ma orientez spre Tigar, tinand cont ca iarna eu folosesc masina doar de maximum 2 ori pe saptamana si in sarbatori. Sa nu fiu inteles gresit. De vara am luat anul acesta noi, Vredestein(DOT 2014) si sint supermultumit, franeaza excelent si in timp atat pe carosabil umed cat si uscat, au stabilitate buna in viraje. Este normal, fiindca vara folosesc masina mai mult si mai des. Dar iarna, pentru mine niste anvelope premium nu-si justifica banii, atata vreme cat masina mai mult sta. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am avut Dunlop wintersport pe 205.55.16 si din cauza imbatrânirii lor am trecut la Tigar 195.65.15. Poate Tigar ca sunt un pic mai zgomotoase. Poate ca atunci când erau noi, Dunloapele erau mai bune, dar la final (dupa 5-6 ani) desi vizual erau bune, in caz de zapada erau cu mult sub Tigarurile actuale.
This post has been edited by Diac: 23 Sep 2014, 09:35 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Recomand Tigar winter.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
- Numar de vaslui
2019 prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Tot Tigar Winter am si eu, peste 50000 km facuti cu ele in 6 ani, nu au uzura 50%...pacat ca au varsta cam mare!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diac @ 23 Sep 2014, 09:35) Si io am avut Dunlop Winter Sport aceeasi dimensiune si am fost super multumit... din pacate dupa vreo 5 ani chiar daca aveau carne peste 50% nu prea mai prezentau aderenta... le am donat pana la urma aici pe forum unui coleg si am luat anul trecut Continental Winter Contact TS 830 si sunt de asemenea multumit. Cred ca zgomotul la rulare este mai mic putin la Continental fata Dunlop. |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Diac |
![]()
|
http://www.norauto.ro/catalogonline/index.html
Au aparut niste pneuri noi la Norauto, Strial. facute in Serbia. La desen seama cu Tigar, probabil un fel de low cost la Tigar, ceea ce le face un fel de low-low cost ![]() Pe 195.65.15 costa 165 Ron bucata, iar Tigar 185 Ron. This post has been edited by Diac: 23 Sep 2014, 17:14 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Eeeeei nici chiar asa
![]() Am ramas totusi la Tigar ca si asa sant deja low cost. |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
Firestone Winterhawk 3 ceva pareri? Vad ca in testele ADAC pe 2013 au obtinut locul 3.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
2006 Expression 1.6 Uimit de ce vad pe strada...
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Asa cum ziceam, am trimis comanda pentru anvelope de iarna 195/65R15 91H TIGAR WINTER 1 - 91 H.
Firma(nu-i dau numele) mi-a confirmat ca au DOT-ul din 2014 si prompta mi-a expediat cele 4 anvelope. Cand am primit comanda, anvelopele aveau DOT-ul din 2013, asa ca politicos, nu am ridicat anvelopele si Fan Curierul s-a intors cu ele, iar firma si-a cerut scuze fiindca au facut o greseala, propunandu-mi sa repare greseala. sa trimita altele cu DOT-ul de anul acesta. Intre timp i-am sunat sa-i intreb daca se poate trimite alta marca, tot in pretul asta de pana in 800 roni. Firma mi-a propus trei alternative in bugetul meu si anume: 1 - TIGAR WINTER 2 - FULDA KRISTALL Control HP 3 - BARUM BRAVURIS 2 Repet, marti cel tarziu trebuie sa reactualizez comanda pe factura si doar in bugetul de mai sus ma limitez. Din cele trei marci, la ce ziceti sa raman ? Nu ma trimiteti la teste ADAC. Va multumesc pentru un raspuns prompt! This post has been edited by cosmin_69: 28 Sep 2014, 20:02 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Am repetat comanda.Am ramas tot pe Tigar.
Astept sa-mi trimita anvelopele de iarna, de data aceasta cu DOT-ul din 2014. |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
am luat de pe emag - firestone winterhawk 3 dot 3813 la 200 lei bucata. abia astept sa le incalt
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
|
|
adi68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.014 Joined: 16 September 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B07ADI
2007
|
|
dorriinn |
![]()
|
m-am uitat si la criteriul asta si am vazut ca si marcile mai scumpe Continental, Goodyear sau Pirelli tot pe acolo se invart la 70-73 dB.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Am primit si eu anvelopele de iarna Tigar Winter 1 195/65R15 DOT 2014, pret final 670 roni toate 4 cu transport gratuit.
Pentru inceput am observat ca pe ele este trecut semnul rotation cu sageata(unidirectionale) si au venit legate doua cate doua cu eticheta, ceea ce ma face sa cred ca asa trebuiesc puse, una fiind corespondentul celeilalte de pe partea opusa, pentru ca sensul de rotatie in functie de cum este montata roata(pe stanga sau pe dreapta) sa fie inainte. O sa revin cu amanunte si poze. Cine vrea las un link http://www.promo-anvelope.ro/. Sant de incredere si operativi. Luni am facut comanda si acum 1 ora le-am primit. O sa postez poze putin mai tarziu. Iar la iarna impresii despre cum se comporta la drum. This post has been edited by cosmin_69: 2 Oct 2014, 11:25 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
Diac |
![]()
|
Sunt toate la fel.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Asa cum am promis, iata poze cu anvelopele de iarna.
In orice caz, am studiat V-ul striatiilor de pe anvelope si am vazut ca pe ele este scris <<<Rotation<<<(cam in felul asta)asa ca cele de pe partea dreapta a masinii, vor veni cu scrisul Rotation pe interior, astfel ca varful V-ului format pe calea de rulare a anvelopei sa fie inainte. Altfel ar veni cele de pe dreapta masinii, cu varful V-ului striatiilor spre spatele masinii, adica asa cum le vedeti acum in pozele 1 si 6 si nu ar fi tocmai ok. ![]() <span class='edit'>4 Oct 2014, 20:57:</span> Aaaaaa, am inteles Diac ! ![]() Pe ambele fete ale fiecarei anvelope, scrie <<<rotation<<< . This post has been edited by cosmin_69: 4 Oct 2014, 20:59 Attached thumbnail(s) Fotografie001.jpg ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 468 Fotografie002.jpg ( Size: 949.86k ) Number of downloads: 467 Fotografie003.jpg ( Size: 918.94k ) Number of downloads: 442 Fotografie004.jpg ( Size: 811.01k ) Number of downloads: 442 Fotografie005.jpg ( Size: 768.88k ) Number of downloads: 436 Fotografie006.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 118 Fotografie007.jpg ( Size: 883.04k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
demin2609 |
![]() ![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
ce ma deranjeaza ca la nemti michelinurile a4 sunt cu aprox 22% mai ieftine decat la noi... deh, ducem un stil de viata extravagant!
![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
au ajuns si la mine patru bucati Continental TS850 91T 205/55R16.
sa vedem cum se comporta |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu ce le compari?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Cu Dunlop Winter3D 91T 205/55R16. In anul 4 de folosinta din punctul meu de vedere au fost praf
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Diac |
![]()
|
Am avut Wintersport M3 pe 205 si tot asa incepând cu iarna 4 sau 5 au fost nasoale, desi vizual aratau foarte bine. Cred ca si acuma ruleaza pe un BMW sh. Cu Tigar pe 195 ma descurc mai bine in nameti.
This post has been edited by Diac: 7 Oct 2014, 13:00 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Am pus pe jantele de tabla, anvelopele de iarna Tigar.
Acum astept sezonul rece sa le montez pe masina. Este asa cum am zis, toate fiind simetrice, dar cu profilul de rulare in V, s-a tinut cont doar de profilul in "V". Astfel, doua se monteaza pe jante(cum te uiti din exteriorul jantei)cu varful sagetii indicatoare (gravata pe flancurile anvelopelor)pe dreapta, iar doua pe stanga. In felul acesta, toate anvelopele vazute din fata sant dispuse cu varful profilului "V" inainte. Un inconvenient va fi la schimbarea anvelopelor spate-fata, fiindca nu le voi putea muta si in crucis, decat dejantate. Astfel, ca sa nu mai dejantez anvelopele, nu voi putea muta pe cele de pe spate pe fata si pe cele de pe fata pe spate, doar pe aceleasi laterale ale masinii. Ca sa le pun in crucis, trebuie sa le dejantez, ceea ce inseamna alte cateva zgarieturi pe jantele reconditionate. This post has been edited by cosmin_69: 15 Oct 2014, 12:55 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
de aia imi plac anvelopele asimetrice. odata montata corect pe janta poti sa o folosesti pe orice parte.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:23 |