Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.813 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
la ce pret vine b-max-ul?
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
incredibil ce grotesc arata bordul de lodgy cu negrul ala lucios si argintiul ala (crom zice-se). parca au furat piesa aia dintr-o masina mai dotata si au alipit-o la scoica lor.
ai totul fad, si dintr-o data o piesa de iti ia ochii (cu luciul ei, nu de frumoasa) si nu stii cum sa intorci privirea. bai ,macar aia mai acum 30 de ani cand faceau borduri infecte, nu mai veneau cu nimic briz-briz-uri sa para pe langa infect si tiganesc. le lasau cu plasticele ieftine si face, eventual puneau o mocheta mai de doamne ajuta, sau o tapiterie mai selecta, si niste scaune in care sa sezi bine. low-cost FAIL. apropo, imi pare rau de angajatii dacia care au produs multe masini si au depasit praguri, caci primele lor s-au prafuit la propriu, ajungand in contul de cheltuieli al fabricilor de pe alte continente. acum dacia e un brand global si deh, strategiile sunt si ele de mare corporatie |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu se arata nimeni incantat de distributia pe lant de la 1.2/115?
a.jpg ( Size: 501.17k ) Number of downloads: 1488 Compartimentul motor la Doggy. This post has been edited by IRONICK: 6 Mar 2012, 17:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
cosmint26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 18 February 11 ![]() |
Pana la urma ceas pentru temperatura apei nu mai exista?
|
--------------------
Reno
Megane
- b22rol
2000/rxi 1,6 16v
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Macar asa avem o idee generala despre ce v-om putea gasi si in viitoarea generatie de Logan intrucat daca am citit bine pe net tot anu asta in toamna tre sa il lanseze si pe ala !
![]() Adevarul e ca acel motor de 1.2 TCe e posibil sa faca toti banii ! Pe ce masini din gama Renault se mai gaseste ? Nu de alta dar daca stie cineva ceva concret despre el sa ne zica si noua ! Nu ma refer la datele constructorului aici ! Ah da si nu vi se par aceste motoare de 1.2 cam prea mici pentru asa sufrageria de masina ?? |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Tot de low cost au lasat 4 prezoane la roti? Cam toate masinile de talia aia au 5, ei probabil au pastrat sistemul lowcost de la restul gamei, dar parerea mea e ca trebuiau 5 cum pun restul constructorilor la clasa respectiva.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
cosmint26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 18 February 11 ![]() |
QUOTE(PetruDez @ 6 Mar 2012, 17:48) Ah da si nu vi se par aceste motoare de 1.2 cam prea mici pentru asa sufrageria de masina ?? Un motor de 115cai, si 190NM sa fie putin pentru o masina cu greutate sub 1300kg? Eu zic ca e mai mult decat decent motorul asta, in special datorita cuplului maricel. |
--------------------
Reno
Megane
- b22rol
2000/rxi 1,6 16v
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
motorasul "arata" extraordinar "pe hartie"
|
--------------------
/
/
/
|
|
PetruDez |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
Mai concret are vreunu vreo masina cu acest motor pe ea sa ne zica si noua carei treaba cu el daca se pupa vreoleaca datele oficiale cu cele reale de pe strada din viata de zi cu zi ! Asta vroiam sa aflu !
Mah eu tot zic ca e mic ! Adica dupa ce mai urci vreo 5 persoane si porcul de craciun in spate....... Sa nu uitam ca o sa trebuiasca turat oleaca ! |
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Vad ca nu ma baga nici un moderator in seama. Nu se creaza Rubrica Lodgy sus in bara langa logan si restul modelelor lansate?
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia indica matale moderatorul ala care poate modifica trebulita aia la forum.
Ia sa vedem, sunt curios maxim. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Cine poate sa modifice atunci ? Stiu ca la duster sa facut destul de repede modificarea? Nu fac pe prostu ci chiar nu stiu.
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Intreb si eu ca nestiutorul nu aruncati cu bolovani, la sistemul ala multimedia cu taci scrin nu are si cd-player ? Daca da pe unde intra el ? Sau merge doar prin usb si aux ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce de greierasi or sa apara in zona evidentiata.
![]() Si butonul pentru reglarea oglinzilor de ce nu este pe usa. ![]() In rest pare ok, o sa ma duc sa o vad, la Bucuresti. ![]() Oare o usa glisanta (sau cum se cheama) macar pe o parte nu era mai bine? Daca ma simt la volan ca in actuala masina, va fi o optiune importanta cand schimb masina. This post has been edited by xymzar: 6 Mar 2012, 19:14 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 196.77k ) Number of downloads: 1379 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Despre navigatie:
http://www.dacia.ro/lodgy/prezentare/echip...-si-motorizari/ 6 Mar 2012, 19:07: Din cate vad ca scrie aici e suficient un stick usb cu mp3 si sistemul le citeste: http://www.zf.ro/auto/cum-se-simte-lodgy-p...l-dacia-9375181 This post has been edited by asgard1955: 6 Mar 2012, 19:07 |
--------------------
Dacia
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.254 Joined: 13 October 06 ![]() |
1. Claxonul nu e pe volan
![]() 2. Nu are AC automat ![]() 3. Care e treaba cu limitarorul de viteza ? nu are CC ? de ce ? la reno vin la pachet, cine naiba foloseste limitatorul si la ce ? 4. In sfarsit au un motor de ultima generatie pe Dacia, si inca de la lansare 5. Puteau ei sa nu-l poceasca cu o cutie manuala in 5 trepte... 6. Touchscreen-ul e ok pozitionat, si la Golf VI e aproape la fel, ai un unghi un pic mai bun, dar tot trebuie sa-ti misti capul, ca sa vezi ce si cum. Personal, toata povestea mi se pare o mare mizerie, bordurile cu tablete din astea integrate sunt fie total inestetice, fie te obliga sa-ti iei ochii de pe drum. Solutia de pe noua serie 3 cu ecran mare si control din joystick e pe departe cea mai ergonomica. Nu-ti misti mana de pe cotiera, nu-ti iei ochii de pe drum. Sunt foarte curios cum butonezi la taci in timp ce treci prin gropile patriei, incaleci linia de tramvai sau pur si simplu rulezi pe autostrada. Din experienta cu GPS-ul dedica, prevad ca o sa fie naspa, dar daca e in trend.... @IRONICK tu ai pus o poza cu 1.5 dci, de unde naiba sa vada omul distributia pe lant de la tce..... |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Aha e clar. Nu vad un minus dar daca vrei sa asculti si tu o melodie dupa cun CD original ce faci ? Cand o intra ACTA pe rol sa vedem unde unde mai gasim muzica de pus pe Stick USB. Pe langa faptul asta nu a zis nimeni nimic de cat de potent este sistemul din punct de vedere audio. Daca au pus tot difuzore dalea din carton de 3 lei si fata de use vibreaza ca toate alea la volum mediu, nu au facut nici o treaba. Mie unul imi place muuuult mai mult sistemul audio fara navigatie, nu prea se gasesc poze cu el dar cred ca o sa apara.
Inca un lucru, vad pe ceasuri niste martori de atensionare de schimbare a treptei de viteza, esti sunt morti sau sunt activi ? Attached thumbnail(s) Dacia_Lodgy_2013_1600x1200_wallpaper_29.jpg ( Size: 232.95k ) Number of downloads: 5727 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Din cate am vazut eu 1.5 dc-iul de 110 cp are cutie cu 6 trepte.
|
--------------------
Dacia
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Dacia a crescut in ochii mei prin introducerea acestui motor de 1.2 TCE.
Daca il baga si pe Logan 2 o sa fiu super incantat. Nu am testat 1.2 la Renault dar 1.2 (105CP) de pe seat (WAG) este exceptional. Sunt obisnuit cu dieselu meu 1.5 dci de 70CP dar 1.2 turbo il intrece cu mult. Trage bine de la o turatie mai mica decat un diesel, si pastreaza cuplu maxim pana spre zona rosie. Pe seat l-am condus pe o cutie in 6 trepte si in regim de autostrada consuma mai putin decat 1.5 dci (120-140km/h). Ca fapt divers la 130km/h avea doar 2200 ture ceea ce pentru un benzinar e foarte putin, dar tineti cont ca motorul are cuplu maxim inca de la 1500 ture. PS: Caracteristicile tehnice sunt asemanatoare intre WAG si Dacia cu un mic avantaj pentru dacia (10 cai in plus), dar sa speram ca acea cutie in 5 trepte nu va strica consumul. PS2: Pentru cei care spun ca motorul trebuie turat > total fals. In oras poti merge la 1500 ture fara sa trepideze motorul (doar la 1000 ture se simte un mic disconfort). Dar deasemeni poti ajunge la 120km/h in treapta 3. In sfarsit primim motoare decente atat la benzina cat si la diesel |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Mar 2012, 17:49) Tot de low cost au lasat 4 prezoane la roti? Cam toate masinile de talia aia au 5, ei probabil au pastrat sistemul lowcost de la restul gamei, dar parerea mea e ca trebuiau 5 cum pun restul constructorilor la clasa respectiva. La rotile astea pe 15 sunt arhisuficiente 4 prezoane. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
![]() ![]() Nu a sarit nimeni in aer pentru poza asta? n-am mai vazut asa ceva in nici o poza oficiala a vreo unui constructor Attached thumbnail(s) Dacia_Lodgy_2013_800x600_wallpaper_25.jpg ( Size: 55.18k ) Number of downloads: 682 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
parerea mea e ca dacia o sa vanda de o sa rupa lodgy-ul. Iar cu tce-ul ala dacia o sa aiba in sfarsit acces la tari ca olanda, unde se pune accent mare pe emisiile de co2. Abia astept sa vad preturile din strainatate, insa daca va fi asa cum zic unii pe aici (minim 5000 de euro sub concurenta) presimt ca nu vor prididi marocanii sa faca atatea lodgy-uri cata cerere va fi.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Da, or să vândă Lodgy ca pe pâinea caldă, mai abitir decât Dustere, că nu toată lumea își cumpără un SUV compact, dar o familială spațioasă e pe gustul multora, mai ales în țări în care oamenii au trecut peste sindromul limuzinei/berlinei ca singura formă de "mașină"...
This post has been edited by DFA: 6 Mar 2012, 20:03 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Draga afofis, monovolumele de talia asta nu s-au vandut niciodata "pe rupte", indiferent de constructor, pret samd. Segmentul-tinta nu este unul numeros.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
depinde cum definesti 'pe rupte'. pe golf nu-l bate, asta e clar.
si eu il vad pe lodgy un succes. sunt totusi gramezi de scenicuri, 5008, touranuri etc. deci nu e chiar asa limitata piata. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai tocmai asta e ca lodgy-ul asta va oferi spatiu de monovolum compact la pret de monovolum de clasa mica. Sunt convins ca lodgy-ul va face o figura frumoasa tinand seama in clasamentul general al vanzarilor din europa , in 2011 monovolumele s-au clasat cam asa:
QUOTE 21 Renault Scenic 161,379 32 Opel Meriva 127,439 33 Ford C-Max 127,092 34 VW Touran 118,867 si tot asa.. lista o vezi aici: http://bestsellingcarsblog.com/2012/03/03/...-now-available/ |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.254 Joined: 13 October 06 ![]() |
Nu stiu daca a remarcat cineva lipsa cotierei, avem acelasi maner pentru frana de mana ca la logan, care mie nu-mi place deloc...
In sfarsit au mutat comenzile de geamuri la locul lor ![]() This post has been edited by mircea_aq: 6 Mar 2012, 20:19 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 09:35 |