Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce am schimbat in garantie

dcrane
post 25 May 2012, 07:03
Post #61

Membru incepator

Group: Members

Hai ca habar n-ai ce vorbesti!

Service-ul n-are niciun tarif preferential cu Renault. Daca service-ul X percepe clientului 100 de lei pentru ora de manopera, adica cu 100% adaos comercial, Renault ii deconteaza decat tariful standard admis, adica cel de 50 lei, poate cu o variatie de maxim 5-10%.

Fie traiesti pe alta lume, fie minti cu nerusinare! Pune mana si stai si tu de vorba cu mai multi sefi/directori de service Renault/Nissan si mai afla cum sta treaba! Asta daca ai ce le transmite, in sensul in care au motive sa te bage aia in seama a.k.a. ai si tu o functie cat de cat importanta!

This post has been edited by dcrane: 25 May 2012, 07:04

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adytym
post 29 May 2012, 18:23
Post #62

Membru autentic

From: TIMISOARA

schimbat azi pe garantie opritor(blocator) usa, nici nu stiu cum ii zice exact. cauza, cica spuma de pe la spalatorii, se pare ca mai trebuie gresate rolele alea de plastic , motivul schimbarii pocnea la deschidere, inchidere.

--------------------
Ex Megane 3; Volvo XC60; Toyota Yaris - TIMISOARA
+
alexniculescu
post 29 May 2012, 20:08
Post #63

Membru autentic

@adytym Exact aceeasi piesa o astept si eu de 2 saptamani impreuna cu celebra rezistenta...
Ti au uns si balamalele de la usi ?

--------------------
Renault Megane Coupé - B904LEX 2009
+
adytym
post 29 May 2012, 21:04
Post #64

Membru autentic

au uns-o baietii de la autoeuropa acuma o saptamana dar degeaba ca nu ai ce sa-i mai faci tot pocneste si unsa, dar nu stiu de ce te tin atata pentru piese pentru ca la mine a venit foarte repede,o saptamana cred, toata operatiunea a durat 20 min. da au uns-o si pe cea din dreapta soferului ca sa previna astfele de situatii, alea pe spate nu le-am uns inca.

29 May 2012, 21:06:
balamalele nu au nici o problema , si alea nu prea ai cum sa le ungi , eventual cu un spray

This post has been edited by adytym: 29 May 2012, 21:06

--------------------
+
alexniculescu
post 29 May 2012, 21:12
Post #65

Membru autentic

te intrebam pentru ca mie cateodata imi mai scartie usile pe langa " poc ul " provocat de opritor.

--------------------
Renault Megane Coupé - B904LEX 2009
+
adytym
post 30 May 2012, 20:29
Post #66

Membru autentic

probleme cu scartaitul nu am inca si sper sa nici nu am , in rest toate cele bune

--------------------
+
Marius_Jay
post 25 Jun 2012, 12:32
Post #67

Membru autentic

From: Galati

Ce am schimbat pe garantie pana acum:

- Volan crem
- Maciulie schimbator crem
- Garnitura baia mica de ulei

Probleme:
- Scartie geamurile fata la ridicare.
- Scartie scaunul dreapta fata.

Marius

--------------------
Dacia Solenza 2003-Scala
Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
+
tip
post 25 Jun 2012, 18:32
Post #68

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(Marius_Jay @ 25 Jun 2012, 12:32)
Ce am schimbat pe garantie pana acum:
- Volan crem
- Maciulie schimbator crem
- Garnitura baia mica de ulei

Probleme:
- Scartie geamurile fata la ridicare.
- Scartie scaunul dreapta fata.
Marius
*

Salut. La cati km ai schimbat toate astea Marius ? Cu geamurile fata am avut si eu aceiasi problema, scartaiau si la ridicat si la coborat. Am rezolvat la ei, mi-au dat fetele de la portiera jos si au curatat, cica era de la praf.
Problema cu volanul si maciulia de la schimbator o am si eu, la volan sa zicem ca mai "merge", dar la maciulie trebuie sa merg sa o schimb neaparat.

This post has been edited by tip: 25 Jun 2012, 18:34

--------------------
Renault Megane 1.4 TCe 2011
+
Marius_Jay
post 26 Jun 2012, 15:50
Post #69

Membru autentic

Masina are 23.000 km.

Scartie si la ridicat si la coborat. (Dar a ajuns la urmatorul nivel.. din cand in cand din cauza ca opune rezistenta geamul se opreste.).

Mie a inceput sa imi displaca ca sa ma duc cu masina sa mai bajbaie pe la ea din luna in luna. Tocmai de asta am renuntat la vechea masina si am decis sa imi cumpar noua.. ca sa nu trec pe la service. E bine acum ca e pe garantie, dar timpul pierdut ca sa o duc la service ce fac cu el? Norocul meu ca am prieteni la service, si nu e timp chiar pierdut. biggrin.gif. Si de ce la Renaul poate intra praful acolo iar la alte modele nu intra? A inceput sa nu mi se para normal ca sa se cojeasca volanul in fiecare an ( si nici solutia oferita la Service nu mi-a placut, si anume sa ii pun HUSA, tocmai de aia am vrut volan de "piele" ca sa evit husa). Of Doamne.

sa mai spun ca si mansonul de la frana de mana a inceput? cred ca nu are rost. sad.gif

de pe la 15.000 imi scartie scaunul din dreapta, si tetiera scaunului din dreapta.

Cam atat legat de nemultumiri.

Cu stima,
Marius

--------------------
Dacia Solenza 2003-Scala
+
tip
post 26 Jun 2012, 17:43
Post #70

Membru autentic

QUOTE(Marius_Jay @ 26 Jun 2012, 15:50)
Masina are 23.000 km.

Scartie si la ridicat si la coborat. (Dar a ajuns la urmatorul nivel.. din cand in cand din cauza ca opune rezistenta geamul se opreste.).

Mie a inceput sa imi displaca ca sa ma duc cu masina sa mai bajbaie pe la ea din luna in luna. Tocmai de asta am renuntat la vechea masina si am decis sa imi cumpar noua.. ca sa nu trec pe la service. E bine acum ca e pe garantie, dar timpul pierdut ca sa o duc la service ce fac cu el? Norocul meu ca am prieteni la service, si nu e timp chiar pierdut. biggrin.gif.  Si de ce la Renaul poate intra praful acolo iar la alte modele nu intra? A inceput sa nu mi se para normal ca sa se cojeasca volanul in fiecare an ( si nici solutia oferita la Service nu mi-a placut, si anume sa ii pun HUSA, tocmai de aia am vrut volan de "piele" ca sa evit husa). Of Doamne.

sa mai spun ca si mansonul de la frana de mana a inceput? cred ca nu are rost. sad.gif
de pe la 15.000 imi scartie scaunul din dreapta, si tetiera scaunului din dreapta.

Cam atat legat de nemultumiri.

Cu stima,
Marius
*

Eu am aproximativ 12k cu ea, deci stai linistit, se poate intampla si mai devreme. sad.gif Oricum tapiteria crem e de belea trebuie avut grija ca de ochii din cap, ca imediat daca se murdareste se cunoaste. Eu i-am cautat niste huse mai finute ceva sa ii pun dar nu am gasit si decat sa dau 8 mil sa iau de la Renault mai bine o las asa. smile.gif)

La mine la geamuri au inceput iar sa scartaie, nu tot timpul ce-i drept, dar tot e enervant. Am sa le mai fac o vizita cat de curand.

--------------------
+
Marius_Jay
post 26 Jun 2012, 17:52
Post #71

Membru autentic

See my point?

--------------------
Dacia Solenza 2003-Scala
+
tip
post 26 Jun 2012, 18:10
Post #72

Membru autentic

QUOTE(Marius_Jay @ 26 Jun 2012, 17:52)
See my point?
*

Da, ce sa-i faci, asta-i marfa, cu asta defilam. smile.gif)

--------------------
+
B-07-UWA
post 26 Jun 2012, 18:15
Post #73

Membru

Voi vreti perfectiune de la o masina de aproximativ ~14.000 EUR, sa nu scartaie,sa nu se cojeasca nu stiu ce, cam toate la toate meganurile III scartaie geamu cand se acumuleaza praf, pielea de pe volan este "piele ecologica" , acum depinde si cum o intreti, de exemplul la mine dupa 40k, inca nu s-a cojit....

Uitati-va la masini mult mai scumpe cu probleme mult mai mari, asa ca "numai plangeti aiurea"

--------------------
Renault Megane III 2009/Dynamique
+
Laurentziu83
post 26 Jun 2012, 18:20
Post #74

Membru autentic

Eu nu am niciuna din problemele astea, la 44000 de km si 2 ani si 8 luni. smile.gif
Recunosc, nici nu deschid prea des geamul.

This post has been edited by Laurentziu83: 26 Jun 2012, 18:21

--------------------
. . .
+
tip
post 26 Jun 2012, 18:32
Post #75

Membru autentic

QUOTE(B-07-UWA @ 26 Jun 2012, 18:15)
Voi vreti perfectiune de la o masina de aproximativ ~14.000 EUR, sa nu scartaie,sa nu se cojeasca nu stiu ce, cam toate la toate meganurile III scartaie geamu cand se acumuleaza praf, pielea de pe volan este "piele ecologica" , acum depinde si cum o intreti, de exemplul la mine dupa 40k, inca nu s-a cojit....

Uitati-va la masini mult mai scumpe cu probleme mult mai mari, asa ca "numai plangeti  aiurea"
*

Nu stiu cum e la celelalte echipari, dar la Privilege, pielea e mult mai "sensibila" si zic eu de slaba calitate, cel putin cea de pe volan. Acum iti dai seama ca nu am pretentii de la o masina de 14.000 de euro sa fie Mercedes sau mai stiu eu ce lux, dar parca nici sa apara unele "bube" dupa niste km relativ putini si in conditiile in care e intretinuta, spalata de 2 ori pe sapt. (exterioru) si interioru curatat de mine personal.

QUOTE(Laurentziu83 @ 26 Jun 2012, 18:20)
Eu nu am niciuna din problemele astea, la 44000 de km si 2 ani si 8 luni. smile.gif
Recunosc, nici nu deschid prea des geamul.
*

Esti unul din cei norocosi. smile.gif

--------------------
+
B-07-UWA
post 26 Jun 2012, 18:36
Post #76

Membru

QUOTE(tip @ 26 Jun 2012, 18:32)
Nu stiu cum e la celelalte echipari, dar la Privilege, pielea e mult mai "sensibila" si zic eu de slaba calitate, cel putin cea de pe volan. Acum iti dai seama ca nu am pretentii de la o masina de 14.000 de euro sa fie Mercedes sau mai stiu eu ce lux, dar parca nici sa apara unele "bube" dupa niste km relativ putini si in conditiile in care e intretinuta, spalata de 2 ori pe sapt. (exterioru) si interioru curatat de mine personal.
Esti unul din cei norocosi. smile.gif
*

Masina mea e echipare Dynamique si pielea de pe volan este in stare perfecta dupa 40k ( 3 ani si 1 luna de exploatare).

Asta-i o buba foarte mica (scartaitul geamului) ,mai grav e sa dai pe o masina dublu si sa-ti cada injectoare,pompe si multe alte chestii costisitoare. Eu stiu, are pus un material mai de "proasta calitate" pus pe acolo de se freaca de geam cand intra praf si provoaca acel scartait......

This post has been edited by B-07-UWA: 26 Jun 2012, 18:39

--------------------
+
Laurentziu83
post 26 Jun 2012, 18:49
Post #77

Membru autentic

Nici Mercedes-ul E-Classe al tatalui meu din 2008 cu mai putini kilometri nu e ferit de greieri, discreti, e drept, si schimbatorul agata si el putin. Iar masina a costat aproape dublu.
Asa ca eu sunt multumit de agregatul din dotare, primul lucru pe care l-am simtit la drive-test a fost impresia ca "asta nu-i un Renault", impresie ce s-a pastrat si pana acum. Boxe mai calumea daca ii puneau, o a 6-a putin mai lunga si nu imi mai trebuia nimic de la masina. Aud si eu ceva discret de la polita spate, dar nu sunt sigur daca nu-i de vina cumva cablul de la antena statiei. Daca m-as chinui putin, as rezolva problema acolo.

Orice s-ar spune, fata de chinezismul de Symbol pe care l-am avut inainte, Megane-ul e un mare pas inainte.

This post has been edited by Laurentziu83: 26 Jun 2012, 18:52

--------------------
. . .
+
Marius_Jay
post 27 Jun 2012, 10:22
Post #78

Membru autentic

@B-07-UWA: Mie nu mi se pare normal sa schimb volanul si maciulia la fiecare an.. nu stiu ce faci tu sau cum mergi. Primul an l-am curat din 3 in 3 sapt cu o solutie cumparata din supermarket, anul asta, ca are vreo 3 sapt de cand e schimbat.. nu o sa mai dau cu nimic.. sa vad acum cat de repede se duce.

Da.. sunt masini cu multe alte bube, si poate si mai scumpe. DAR repet, mi-am luat masina ca sa nu mai vizitez service-ul asa des.. si am vreo 2 luni de cand ii salut constant, si se pare ca va mai urma una.

Fratele meu are Octavia 3 echiparea business. Tot volan in piele (neagra). volanul are mici urme de uzura, MICI. si are masina de 3 ani. si in acest timp nu s-a intors niciodata in service pentru o problema SKODA. acum ii face mici probleme pompa de apa. Nu propun o discutie de versus, dar eu am fost deja de 3 ori inapoi: schimbator, volan, baie de ulei. si vine si usa, si are un amarat de 1 an.
Si la geam esti de acord sa iti scartie geamul.. ca deh se poate si mai rau? sau pentru ca e RENAULT si asa este? NU. NU e corect.

@Laurentiu: problema mea nu sunt greierasii, ci faptul ca atunci cand ridic geamul "freaca" si scoata un zgomot urat. si uneori sa se opreasca din ridicat. aici nu mai sunt greierasi.. aici e o problema. Chiar daca cauza e doar praful, problema e serioasa. Ex:Pot sa plec de langa masina si sa ii dau sa inchida si geamurile.. si din aceasta cauza un geam sa imi raman neridicat.
Tatal tau s-a intors pentru ca un Spaniol dobitoc a uitat sa ii stranga baia de ulei? Tatal tau si-a schimbat volanul si maciulia? Greieri? pe aia ii am din primi 3.000 km. Si se tot aduna.. o sa am in vreun an o intreaga simfonie pe langa cei din: Tetiera dreapta, scaun dreapa, scaun stanga, ceva prin usa dreapta. si cam atat din cate imi aduc acum aminte.

@tip: da.. cu asta defilam.. Masina arata superb, cred singura care arata mai bine este ASTRA I, dar atat... Recunosc ca stiam de problemele cu pielea inainte de a cumpara masina.. INCA sper ca se vor trezi cei de la Renault si vor schimba materialul..

Nu sunt fan Skoda, chiar mi se par URATE masinile (exceptand Superb-ul, decare nu am bani momentan).

In general sunt multumit de masina, dar .....

Cu stima,
Marius

--------------------
Dacia Solenza 2003-Scala
+
Hack
post 27 Jun 2012, 10:47
Post #79

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Marius_Jay @ 27 Jun 2012, 11:22)
Fratele meu are Octavia 3 echiparea business.... si are masina de 3 ani.
*

blink.gif Sigur are Octavia 3 de 3 ani?

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Marius_Jay
post 27 Jun 2012, 11:00
Post #80

Membru autentic

QUOTE(Hack @ 27 Jun 2012, 10:47)
blink.gif Sigur are Octavia 3 de 3 ani?
*

Octavia 2 FaceLift scuze. biggrin.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-Scala
+
B-07-UWA
post 27 Jun 2012, 13:58
Post #81

Membru

Marius_Jay, inainte sa-mi i-au renault asta, am avut un passat b6, nou-nout 0 km, la fel ca tine gandeam i-au masina noua sa o intretin calumea in service ca sa nu am probleme cu ea pe viitor( pret, apropare dublu fata de megane),adevaru e ca nu scartaiau geamuriile, greieri in interior erau si la ea

Dar mai grav, au aparut la 40 000 km si dupa 2 ani si ceva de exploatare probleme grave la motor,injectoare cazute( bucata ~ 3000 ron) , bucse ( ~1000 ron) , pompa de combustibil ( ~600 ron) = Masina nou nouta,dupa 3 ani de exploatare la 60.000 km, am vandut-o ca numai tinea. Deci trage si tu de aici o concluzie......sunt masini mult mai scumpe si cu probleme mult mai mari decat "niste greieri" in interior si un scartait de geam.....

Daca tot vrei masina sa nu scartaie absolut nimic in ea, sa nu ti se cojeasca volanul, cumparati ceva din alta clasa, si poate o sa ai suces !

This post has been edited by B-07-UWA: 27 Jun 2012, 14:01

--------------------
+
Marius_Jay
post 27 Jun 2012, 16:28
Post #82

Membru autentic

imi pare rau de experienta ta cu Passatul.. eu nu am avut si nu cred ca o sa imi iau vreodata ceva din wide range-ul volkswagen, eu sunt contra celor care spun ca VW e cea mai buna masina posibila..

Dar nu mi se pare ok, ca lunar sa vizitez service-ul. Ma cunoaste aia de la Renault care suna dupa fiecare vizita, pe nume. . Nu am zis ca renault e o firma proasta ( ca daca asta era parerea mea, nu imi mai luam Megane), insa sunt lucruri minore care pe mine ma streseaza. Poate un pic mai grav la geam.. pentru ca uneori nu il inchide..

Tu spui ca nu ai avut, dar vad ca ai Dynamic-ul care are pielea neagra, si e putin mai calitativa, ti-as da sa iti arat cum era volanul pe care mi l-a schimbat (dar nu am facut poze), si nu mai vorbesc de schimbator, ziceai ca s-au dat lupte folosidu-se de el. si in pusca mea am maini de un programator amarat, nu port inel, nu transpir, deci ce l-a stricat? ca am purtat o intreaga discutie cu cei de la Renault pe tema asta.

dupa cum am specificat mai sus.. NU am probleme tehnice cu motorul, daca ignoram pe cineva care a uitat sa stranga baia de ulei, de parca suruburile trebuiesc stranse la o anumita presiune/tensiune!!, si sper sa nu am niciodata.

Marius.

--------------------
Dacia Solenza 2003-Scala
+
clr
post 27 Jun 2012, 17:43
Post #83

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(B-07-UWA @ 26 Jun 2012, 18:15)
Voi vreti perfectiune de la o masina de aproximativ ~14.000 EUR, sa nu scartaie,sa nu se cojeasca nu stiu ce, cam toate la toate meganurile III scartaie geamu cand se acumuleaza praf, pielea de pe volan este "piele ecologica" ,.......
*

Voi ma omorati cu chestiile astea. Cand aveam o dacie de 4000 Euro toti ziceau, ce vrei, e dacie, 4000 dai, 4000 face.
Ajungem la o masina de aproape 15k si ideea ramane sad.gif
Da, mie mi se pare foarte normal ca in momentul cand sar de 10000 si ma apropii chiar de 15 sa am pretentii.
Ok, nu am pretentiile de la una de 25, dar cand spun ca nu am pretentii ma refer la : performante dinamice, confort interior, spatiu etc. Dar am pretentia sa nu scartaie, sa nu arate pielea pe volan ca la un sh cu 100.000 km samd.

Daca voua 14.000 vi se pare o suma mica, e problema voastra. Mie mi se pare o suma importanta, pentru care muncesc ceva, ca atare mi se pare normal sa am pretentii.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
B-07-UWA
post 27 Jun 2012, 17:56
Post #84

Membru

QUOTE(clr @ 27 Jun 2012, 17:43)
Voi ma omorati cu chestiile astea. Cand aveam o dacie de 4000 Euro toti ziceau, ce vrei, e dacie, 4000 dai, 4000 face.
Ajungem la o masina de aproape 15k si ideea ramane sad.gif
Da, mie mi se pare foarte normal ca in momentul cand sar de 10000 si ma apropii chiar de 15 sa am pretentii.
Ok, nu am pretentiile de la una de 25, dar cand spun ca nu am pretentii ma refer la : performante dinamice, confort interior, spatiu etc. Dar am pretentia sa nu scartaie, sa nu arate pielea pe volan ca la un sh cu 100.000 km samd.

Daca voua 14.000 vi se pare o suma mica, e problema voastra. Mie mi se pare o suma importanta, pentru care muncesc ceva, ca atare mi se pare normal sa am pretentii.
*

Da ma omule eu sunt perfect de acord cu tine,da te poti uita la masini mult mai scumpe care au problemele astea si poate si alte probleme mai grave(problema cu pielea de pe volan sa zicem ca nu prea e normala mai ales la un numar mic de km). Acele persoane ce mai pot zice?

This post has been edited by B-07-UWA: 27 Jun 2012, 18:05

--------------------
+
Laurentziu83
post 27 Jun 2012, 19:24
Post #85

Membru autentic

Eu volanul nu l-am dat cu nimic, cel mult cu apa cand il murdaream. Si e impecabil.

A, mi-am amintit: am transpiratii de ulei pe la capacul de la culbutori. Dar, decat sa umblu pe acolo si apoi sa nu mai etanseze bine si sa traga aer fals pe la galeria de admisie, mai bine o las asa. Cum nu stau cu motorul in brate, da-l in ma-sa.

--------------------
. . .
+
m3st_tce
post 27 Jun 2012, 20:23
Post #86

Membru autentic

Vis-a-vis de zgomot ridicare/coborare (mai ales la ridicare) geam (sofer). Nu cred ca are relevanta nr. de km., ci de mediul in care masina "se plimba". La mine a aparut sapt. trecuta. Aparent picaturile de la tei, la care face priza praful, a determinat o astfel de problema. Insa este evident ca si praful acumulat in etansare (lamelele cauciucate) joaca un rol. Probabil in timp problema se va accentua - daca curatirea acestor lamele nu se poate face corespunzator, am sa cer inlocuirea lamelelor, chiar si pe buzunarul meu - nu suport acest zgomot, incl. posibilitatea blocarii geamurilor!
Insa asta la momentul acela (pestec cateva luni sau... ani).

Un lucru interesant: pentru efectuarea si validarea curatirii acestor lamele, am coborat si ridicat geamurile de mai multe ori (7-8 ori?). Dupa aceste multiple actionari, geamul a refuzat sa mai coboare. Dupa o perioada de timp a redevenit functional. L-am "frecat" special, si iar s-a blocat (in pozitia inchis), in mai multe randuri.
Se pare ca motorasul are o protectie si nu mai permite coborarea geamului cand acesta se incalzeste (si deci apare riscul arderii acestuia). Apropo, stiu ca motorasele se incalzesc destul de repede, de la masina anterioara (Dacia).
Imi puteti confirma acest lucru (existenta protectiei). Nu am gasit nimic in manual...

This post has been edited by m3st_tce: 27 Jun 2012, 20:26

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
clr
post 27 Jun 2012, 20:44
Post #87

Membru autentic

QUOTE(B-07-UWA @ 27 Jun 2012, 17:56)
Da ma omule eu sunt perfect de acord cu tine,da te poti uita la masini mult mai scumpe care au problemele astea si poate si alte probleme mai grave......
*

Stii ca e vorba aia cu capra vecinului.
Faptul ca la altii pot aparea probleme mai grave mie nu mi se pare ca face situatia suportabila.
Hai sa luam un exemplu, de la MII sa zicem, ca pe alea le stiu si eu mai bine: sa zicem ca iti pica pana in 60.000 ambreiajul si fulia defazoare. Astea inseamna in jur de 1000 Euro paguba. Faptul ca altul, la alta marca a avut o alta paguba de 2000 Euro nu o face pe a mea mai suportabila.

Mi se pare super ok ca la 15.000 Euro sa nu cer scaune imbracate in piele, volan in piele naturala, sonorizare Bose si mai stiu eu ce alte tampenii. Dar atat cat am luat ca masina eu consider ca trebuie sa se comporte ok. Poate sunt eu prea pretentios, ce stiu eu, dar eu muncesc pentru bani si am pretentia sa-mi fie respectata munca. Si mi se pare super ok sa luam atitudine cand ceva nu e in regula pentru ceea ce ne afecteaza pe noi. Nicidecum sa spunem e ok, altii sunt mai amarati.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
mariusd4
post 28 Jun 2012, 09:05
Post #88

Membru autentic

Vis-a-vis de zgomot ridicare/coborare ... chederul ala de acumuleaza praf se da jos foarte usor si se poate spala, eu de fiecare data cand spal masina trec jetul de apa si pe la baza geamurilor si iese destula mizerie.
Masina are 2 ani jumatate si nu am avut asemenea problema. Stima

This post has been edited by mariusd4: 28 Jun 2012, 09:06

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
"Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
+
V10
post 29 Jun 2012, 08:40
Post #89

Membru incepator

Salutare,
Legat de etansarea capacului de chiuloasa (culbutori), eu am cerut reetansare pentru ca aveam niste urme de ulei pe acolo (60000 km) dar nu a avut mare efect. Cred ca e timp pierdut cu operatiunea asta daca nu curge mult.
Si la mine fac putin zgomot la ridicare/cobarare geamurile din fata numai cind e foarte cald afara dar nu ma streseaza. In rest destul de multumit la aproape 70000 km, fara alte zgomote. Raman la parerea mea veche: buna masina dar motorul de 1.6 e pentru pensionari.
S-auzim numai de bine.

--------------------
Renault Megane III 1.6 16V 2009
+
Hack
post 29 Jun 2012, 08:44
Post #90

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

E foarte bun motorul, trebuie doar sa stii sa mergi cu el si sa nu folosesti clima. laugh.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
10 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 21:19
Dacia