Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tampoane Motor megane 1, preturi, probleme, etc

Rocco91
post 26 Aug 2015, 13:39
Post #91

Membru incepator

Group: Members

Verifica tamponul de sus si bieleta antirasturnare de jos suta la suta e de la astea, cum ti am mai scris si sus.

--------------------
Renault Megane 2000 Privilege
I love my Renault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
StefanIS
post 13 Sep 2015, 15:55
Post #92

Membru

Am intampinat si eu aceste probleme la masina mea, un megane 1 1.6 16v din 2000. Prima data motorul masinii trepida foarte rau mai ales in rampa cand opream si trebuia sa plec de pe loc.Am fost la service si s-a depistat problema, si anume tamponul din partea stanga cum te uiti la masina, cel de langa distributie, era distrus si l-am inlocuit(pret 199 ron dar nu este original). Cu putin timp in urma a mai aparut o problema un anume trosnet sub masina la plecarea de pe loc, trepidatii usoare al motor(dar totusi destul de suparatoare), si miscarea neobisnuit de grava a schimbatorului.Am fost la service si mi s-a zis ca trebuie sa schimb tamponul antibalans(al meu avea acel cauciuc rupt).Eu am pe masina modelul din aluminiu rasucit.Am cumparat unul facut in Germania de la Febi(pret 85 ron) si acum merge masina mai bine totusi nu mi-a disparut acea miscare a schimbatorului.Adica eu o bag in viteza sa zicem si el se clatina parca ar fi rupt sau cel putin asa imi da impresia.La alte masini am observat ca atunci cand masina este in viteza nu se misca atat de tare.Stie cineva care ar fi problema?Este ceva de schimbat in zona schimbatorului care sa schimbe situatia?

This post has been edited by StefanIS: 13 Sep 2015, 15:55

--------------------
Renault Megane 1 2000/hatchback/1.6 16v, 79 Kw, 107 Cp,
+
Rocco91
post 16 Sep 2015, 17:02
Post #93

Membru incepator

Daca celelalte 2 tampoane sunt ok, poti verifica si tampon de la cutie, e chiar deasupra cutiei de viteze, dar de obicei cand se misca schimbatorul tare e bieleta aia antirasturnare, dar iti spun din proprie experienta ca sunt foarte proaste, in nici un an de zile si 10000km si comportat cu masina ca si cu un ou am zapacit unul pe swag...

--------------------
Renault Megane 2000 Privilege
I love my Renault
+
ovu12
post 23 Sep 2015, 09:20
Post #94

Membru

Salut.am si eu o problema cu trepidatul la plecatul de pe loc.dar nu face tot timpul....si in frana de motor cum au mai zis si altii,incepe si imi face schimbatorul urat...am fost in concediu in maramures si pe la vatra dornei mi s-a distrus racordul flexibil posibil din cauza unuia din tampoane...cel de sub masina l-am schimbat,cel de la cutie l-am schimbat si a mai ramas cel de la motor sa il schimb zilele astea pt ca dupa schimbarea primelor 2 tampoane tot mi se falfaie maneta....alta cauza ar mai putea fi?vreo idee?
Inca o intrebare ca tot am citit de hidroelastic....mi-am comandat swag de la autokarma 123 lei,dar nu inteleg ce e hidroelastic....la detalii la piesa scrie hidrolagar....e treaba cu hidroelastic acest lucru?ca am mai vazut un model alra denumire la care nu scria hodrolagar ,ci scria doar cauciuc - metal....
Si s-a mai discutat despre bieleta antibasculare de sub masina...eu unu dupa ce am schimbat 3 bielete din plastic,am trecut pe un model de clio parca sau de renault clio 1 care este din aluminiu...macar la asta mi se duce cauciucul,dar la cea din plastic le rupeam in 2 de la jumate sau ceda unde se prinde surubul ,locul unde este mai ingust...am mai vrut sa fac o chestie cu cea rasucita...am taiat-o si urma sa o sudez pe dimensiunea celei de pe masina si sa torn cauciucul din nou sa le fac mai dure putin,doar ca era prea mult de munca si am renuntat pt moment la idee...

This post has been edited by ovu12: 23 Sep 2015, 09:30

--------------------
Megane 1 , Megane 3 GranTour ambele / 1.6 16v 79kw , 1.5 dci 81kw / 2000 / 2010
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 07:07
Dacia