Ce-i mai rau decat un Megane sh?, al treilea !
![]() ![]() |
Ce-i mai rau decat un Megane sh?, al treilea !
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Probleme, probleme si iar probleme.
Mai ales cu sedanul. Se plange taica-miu ca nu prea mai baga caldura masina. Apoi mentioneaza ca parca clipoceste apa in bord dimineata cand pleaca de acasa. Verificam vasul de expansiune si era gol. Ce-i drept nu mai verificasem de vreo doi ani. Umplem cu vreo doi litri de antigel si apa. Vasul e murdar pe interior : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=187...dpost&p=4021965 Deci masina e suspecta de garnitura de chiulasa. Asta la nici 90.000 km ![]() ![]() Apoi asta toamna s-au ars becurile de pozitie de pe fata. Frig, zapada, nu le-am inlocuit. Rezultat ? s-au topit soclurile de la stopuri si avea joc de lumini pe spate. Am rezolvat cu Menic. Foarte de treaba omu. Am luat alte socluri. Sa vad cum schimb si mufele ca si alea erau un pic topite. S-a rupt si burduful prin care trec firele de la portbagaj. Se gaseste doar la Serus. 31,11 RON. L-am luat si p-ala si astept sa stea ploaia si sa-l schimb. In schimb breakul merge ok. Ma rog, ma tot chinuie diverse zgomote prin gropi. Am schimbat o oglinda ca s-a spart si mi-am pus suport de ochelari. ![]() As schimba pneurile de vara, iar aici optiunile mele se limiteaza la gama Michelin. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ti-ai facut-o cu mana ta, apa nu se verifica la doi ani, de obicei, daca intra ulei in vas e o garnituta de cinspe lei de la corpul termostatului - problema comuna la megane 2. Dar daca deschizi capota in anii bisecti, si mergi fara apa, se poate duce si garnitura de chiulasa.
This post has been edited by argon: 9 Mar 2014, 11:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Diac |
![]()
|
Nu am acces zilnic la masina asta cu porbleme. Dezvolta un pic cu un link treaba cu garnitura de la corpul termostatului. Poate cine stie. Diagnosticul de garnitura de chiulasa eu l-am dat citind topicul aferent. Deci n-a vazut-o un mecanic specializat pe Megane.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Diac |
![]()
|
Ne-am luat si cipici de vara ! Ma rog la cum arata mai degraba adidasi de munte
![]() ![]() ![]() pneu_1.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 811 Da stiu is C cu E dar asta e! pneu_2.jpg ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 862 pneu_4.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 799 Flacari, flacari si iar flacari, zic ca se asorteaza cu culoarea masinii: "Rouge de feu" pneu_5.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 844 Cum am zis, pneurile is fioroase rau. Unidirectionale, nu ma asteptam la asta la pneuri de vara. pneu_3.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 941 In fine, sper sa n-am probleme cu ele. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
made in?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
...Poland.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Bre, da ce-i acolo in ultima poza, puscarie?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
Diac |
![]()
|
Casa lui bunica-miu. S-a baricadat asa dupa ce i-au spart casa prin anii '90 si i-au furat Goldstaru'.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde in campina?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Diac |
![]()
|
ntz, ceilalti bunici. In Bucuresti, Aparatori.
26 Mar 2014, 17:56: PS. uitai, pneurile au DOT 0914. Deci is "calde". This post has been edited by Diac: 26 Mar 2014, 17:56 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
najpa, daca nu sunt anvelope super uber sport nu sunt bune.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Diac |
![]()
|
Pneurile merg bine, sunt silentioase, eficiente, in fine is noi. In schimb am probleme cu haionul, mai exact cu deschiderea lui. Firele au fost prelungite acu aproape doi ani, insa de curând haionul a inceput sa se deschida din ce in ce mai greu, iar acuma deloc. Mai mult, si lampile de la numar nu mai merg. Deci e clar am iarasi unul sau mai multre fire intrerupte.
![]() ![]() Asta luni, ca atunci o recuperez de la vopsitor, unde revopsesc o aripa spate + prag, din motiv de zgârieturi mai vechi + un bolovan luat in timpul unei parcari laterale. ![]() Si apoi as face o geometrie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 Apr 2014, 12:14: Intre timp tata si-a rezolvat problema cu uleiul in antigel la service-ul de cartier. Oamenii s-au dus direct la termostat, l-au desfacut, au inlocuit garnitura aia si au schimbat antigelul. Cica era plin de antigel in zona. Au curatat sistemul de racire si vasul de expansiune. Sper sa nu mai curga. ![]() This post has been edited by Diac: 3 Apr 2014, 12:14 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
argon |
![]()
|
Ai avut noroc ca ai dat de oameni cu capul pe umeri, altii ti-ar fi desfacut degeaba chiulasa, cu manopera aferenta, din prostie sau numai d'a dracu' sa manance si gura lor ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Diac |
![]()
|
Aceiasi mecanici care mi-au curatat discurile ATE de vopseaua aia minune.
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(Diac @ 2 Apr 2014, 18:02) Uleiul e bine de schimbat la inceputul iernii, in noiembrie. Astfel ai garantia ca la temperaturi negative ai un Pour Point cat mai coborat... Un ulei spre capatul duratei de folosire pierde si 20 de grade din acesta. This post has been edited by Wolfman: 3 Apr 2014, 12:49 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Diac |
![]()
|
Ok, de tinut minte. Oricum anu' trecut a fost o exceptie ca l-a schimbat in septembrie, masina stând pe bara aproape toata luna august.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
anvelopele alese sunt f bune
![]() eu am din oct 2010 pe logan din oct 2010 acelasi model si cred ca doar ceva din gama premium ar fi mai bun, subiectiv vorbind |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Diac |
![]()
|
Am recuperat taraba de la vopsitor. Deci straluceste... aripa si pragul adica, restul e matuita ca naiba. Dar ... asta este, merge si asa. Maine o duc la electrician sa-i fac haionul, ca asta chiar "nu merge si asa". Nu de alta, dar eu nu ma pot strecura asa de usor in portbagaj ca sa-l deschid pe dinauntru.
Oricum, sunt foarte multumit de vopsitor, userul Axel. Am fost cu mai multe masini la el si in timp vopseaua a rezistat foarte bine. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
argon |
![]()
|
Un vopsitor bun ti-o scotea gata matuia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Duci masina la un polish si o sa fie toata la fel.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Diac |
![]()
|
Am recuperat masina si de la electrician.
![]() ![]() ![]() P.S. Intre timp sedanul merge ok. Nu mai pierde antigel, pare ok. E curat si roz ![]() This post has been edited by Diac: 11 Apr 2014, 09:01 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Diac |
![]()
|
Am schimbat si a treia bobina la sedan. 125 RON bobina BERU. Ma enerveaza la sedan faptul ca nu gasesc bec pentru al treilea stop. Am vazut ca trebuie sa fie W16W. Am gasit ceva in CORA, Bottari,insa nu merge. Daca pun bec de plafoniera W5W merge, dar lumineaza slab. O sa caut prin Vitan.
Intre timp, breakul e pe cale sa beneficieze de un nou contract CASCO. 4350 Euro suma asigurata, 280 Euro prima de asigurare pe an, in 4 rate. Fara fransiza, dar cu reparatie in service "recomandat" cu piese aftermarket. Având in vedere vârsta masinii, aveam de ales intre asa ceva si nimic. ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
eu am luat de la o firma din metav, becuri philips. la reprezentanta cat costa unu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Diac |
![]()
|
N-am avut drum pe la reprezentanta. Ma asteptam sa gasesc la Carrefour sau macar la Norauto.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca ajungi la mare iti dau eu 5 becuri d-alea. Le luasem pt un proiect care "a picat".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Gasesti bec W16W la magazin de piese auto....nu altundeva.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
Ce-i ala magazin de piese auto? Acum totu se ia din carfur.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Diac |
![]()
|
Deh, ce sa-i faci.... obisnuinta.
discuri.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 219 Acuma stiu ca e normal sa rugineasca, dar parca e prea repede. Si pe butucul discului n-au dat aia cu diluant ![]() This post has been edited by Diac: 30 Apr 2014, 10:11 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:05 |