Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Un pret corect,, Pentru masina mea Megane 1.2

stoik_bogdan
post 23 Jul 2009, 17:15
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Gaesti, Dambovita

nici eu nu am avut nici o problema cu motorul, absolut nici una, dar cel de la care am luat-o, (o ruda) a luat-o noua si pana la 120 000 km i-a schimbat si ambreiajul (circa 30 000 000) si dupa ce i-a schimbat distributia la 60 000 km la 80 000 km a rupt cureaua de distributie! daca imi voi vinde reno-ul, singurul lucru pt care mi-as lua iar reno, ar fi consumul, intradevar consuma putin, dar piesele sunt asa de scumpe ca numai cei de la dezmembrari ne salveaza....... 04.gif ca altfel post-336-1110552459.gif

--------------------
renault megane - DB-03-WCT 2000 versiune break 1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 23 Jul 2009, 21:24
Post #32

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Toate piesel puse pe toate masinile avute au fost noi...nimic second... nu sunt adeptul... piesele iti spun sincer ca nu mi se par nici mai scumpe si nici mai ieftine ca la alte marci... da un exemplu de piesa scumpa... atentie nu vb. de piese de reprezentanta..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Vallybz
post 23 Jul 2009, 21:35
Post #33

Membru autentic

From: Buzau/Bucuresti

tot acolo sunt piesele...unele sunt mai scumpe la reno, altele la opel si tot asa....exact cum e si carrefour, cora ...e aceiasi politica

--------------------
Renault Megane 1 Facelift, 1.6, 16v - BZ 87 BVM Coupe 1999 K4M-A7-00
+
ionutt daniel
post 23 Sep 2009, 18:07
Post #34

Membru autentic

From: Giurgiu

Am pus-o de ceva vreme la vanzare, dar nu prea vad miscare. Ori pretul este exagerat, ori "criza" . Aparent nu prea se fac in aceasta perioada achizitii... Oricum nu ma grabesc si astept un om serios sa o cumpere si sa se bucure de ea, mai ales ca masina merge zilnic fara absolut nici o problema.

--------------------
renault espace - bulgariax4 2.2
+
alexx830
post 23 Sep 2009, 19:15
Post #35

Membru

In august anul asta, mi-am luat un megane 1 1,6 16v din 2001 82000 Km de la o reprezentanta renault cu 3000 E si o garantie de 3 luni la masina.
pentru masina am primit si factura.
masina avusese pretul initial de 4500, apoi de 3850 , apoi au lasat-o la 3000 si au vandut-o.
dotari , cam tot ce ai si tu, fara geamuri electrice spate.
Toate astea la 3000 E , mai ales o garantie de 3 luni.
daca chiar vrei sa vinzi masina, cam asta e pretul, am studiat si eu piata solenzelor, initial vroiam solenza; unde cer aia ca nebunii pe ele si la mom la care le vand iau cu 1000 E in minus.
asa ca fapt divers o solenza 2004 clima buna = 2500 E , pret de tranzactie,
cat cer aia = 3000 ~3500 chiar 4000.
mai gandeste-te ca un om serios ca ala pe care il astepti tu , are tendinta sa-si ia un logan in banii astia 4500 E.

--------------------
reno megane 2001/1.6 16v
+
Georginho
post 24 Sep 2009, 07:08
Post #36

Inventiv

Nu mi-as compara niciodata Megane-ul cu un Logan. Si n-o interpretati ca pe o jignire...

--------------------
+
Dodone
post 24 Sep 2009, 07:56
Post #37

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

From: Timisoara

Masina din semnatura, cu echipare aproape identica cu cea din primul post (in plus carlig de remorcare original, in minus jenti de tabla, iar parbrizul e cu degivrare), aprox. 160.000 km., a fost evaluata de OMNIASIG pentru casco in 2008 la 4.350 euro. In 2009 a fost evaluata la 3.750 de euro.
Eu zic ca valoarea de piata ar fi de 4.000 de euro, cu toate ca acest pret nu reflecta corect valoarea de intrebuintare a masinii, care e mult mai mare. Iar valoarea de intrebuintare e data de raportul consum de carburanti, cheltuieli de intretinere/ volum interior,tinuta de drum (nu ma refer la viteze f. mari), echipare.
M-am gandit si eu s-o vand, dar am renuntat. Dau ceva ce cunosc, ce am intretinut, pe una loz in plic. In vremurile astea e cel mai prost moment.

This post has been edited by Dodone: 24 Sep 2009, 07:58

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
cj98czh
post 24 Sep 2009, 08:09
Post #38

Membru de la Cluj ...

Curios este Dodone ca a mea este ca echipare Dinamique, 135.000 km... din 2001 si are asa:

4 airbaguri, cotiera, scaune cu sustinere laterala fata, reglare scaune pe inaltime si lombar fata, 4 geamuri electrice, jante de aliaj, ABS, AFU, oglinzi electrice cu degivrare, AC, CB, parbriz atermic, CD cu comenzi pe volan, volans si schimbator de viteze imbracate in piele, etc

... si mi-a fost evaluata tot de Omniasig in aprilie 2009 la 5950 euro....

in astia 5950 am sirocolul asigurat la 500 euro... deci valoarea de asigurare a masinii fara sirocol este de 5450 euro... doar un an in plus si faptul ca este diesel sa faca diferenta asta de evaluare??

Si pe mine m-a tentat sa o dau... dar din aceleasi considerente ca si tine am renuntat + ca vine iarna si sirocolul isi face toti banii.... + ca este folosita ca a 2-a masina si nu face mai mult de 7.000 km/an... iar la starea tehnica si estetica in care se afla nu merita vanduta... cel putin deocamdata... si de accea in aceasta primavara va primii 4 anvelope Yokohama V102, si un schimb de distributie + pompa de apa+ accesorii... si dupa aceea va mai ramane in familie un timp....

This post has been edited by cj98czh: 24 Sep 2009, 15:35

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
ionutt daniel
post 24 Sep 2009, 08:22
Post #39

Membru autentic

Eu am pus-o la vanzare acum la pret 4150 si ca dotari in plus, de valoare mai mare, ar fi GPL in garantie, care chiar face toti banii si jantele de aluminiu plus un set de roti de iarna cu anvelope Dunlop care efectiv sunt noi. Cred ca sunt de luat in seama toate acestea si toata distributia+accesoriile schimbate integral acum ai putin de 1000 km, impreuna cu acestea tot ce inseamna revizie(uleiul, antigel etc..)
Cred ca totusi conteaza si starea masinii, cunosc pe cineva care a luat un Astra din 2001 cu 3500 si pot sa spun ca timp de o luna a investit peste 1000 e in ea, si inca nu s-a oprit, dar are masina "nemteasca". Tocmai din aceasta cauza am zis mai sus ca prefer sa o dau cuiva care stie masina si cat am intretinut-o pentru ca nu vreau sa umblu nici la nr. de km parcursi si sa o dau ca teapa din acest punct de vedere, cu toate ca la cum arata interior/exterior nu ar trada acest lucru. Daca nu se vinde atunci nu e o problema pentru ca masina nu o vand pentru o defectiune ci merg zilnic cu ea, iar ca sa ajung sa o vand undeva la 3000 E trebuie chiar sa fiu disperat.

This post has been edited by ionutt daniel: 24 Sep 2009, 08:24

--------------------
+
cj98czh
post 24 Sep 2009, 08:26
Post #40

Membru de la Cluj ...

Pai tocmai de aia am renuntat sa o dau... masina este ok, merge si arata impecabil, are toate reviziile la zi cu consumabile si ulei de buna calitate, nu bate si nu suna nimic.... si la cati bani as lua pe ea imi pare rau de ea... asa ca prefer sa ramana si sa-si faca treaba in continuare la fel de bine....

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
paul paunescu
post 24 Sep 2009, 22:54
Post #41

Membru incepator

nu vindeti masinile eu abia am reusit sa -mi i-au una ,sau vreti sa va cumparati golf3.

--------------------
renault megane clasic 1.9dci 2001 break
+
DrAg0nX
post 1 Dec 2010, 13:32
Post #42

Membru

From: Ploiesti / Bucuresti

ionut sunt curios daca ai mai dat masina, si daca ai dat-o cu cat? eu in septembrie 2009 am luat un megane classic an 2002 echipare expression 114.000 la bord si am dat 3700e pe ea.. si mi s-a parut mult dar tata cunostea proprietarul si stiam cum a ingrijit-o plus ca era impecabila. Ma gandesc care ar fii pretul ei acum, dar oricum nu as vinde-o... peste 2/3 ani imi iau una noua si megane-ul tot nu-l dau biggrin.gif pentru ca la cati bani mai iau pe ea nu mai renteaza sa o instrainez smile.gif

This post has been edited by DrAg0nX: 1 Dec 2010, 13:33

--------------------
Renault Megane Classic 2002 1.6 16v Expression
+
ionutt daniel
post 1 Dec 2010, 19:35
Post #43

Membru autentic

Am dat masina la schimb cu Pajero, imi pare rau de ea insa cred ca am iesit la un pret bun. Pajero ca al meu se vinde in jurul valorii de 3200-3500 E. Cu bani insa nu cred ca merge mai mult de 3000, in cazul meu si cu GPL si dotari destul de ok nu s-a putut da mai scump. Toata lumea are o fobie in privinta masinilor frantuzesti, chiar daca nu e chiar intemeiata gandirea asta... Oricum, Renault Megane 1 facelift este o masina fiabila si daca e intretinuta corect nu creaza probleme.

--------------------
+
DrAg0nX
post 1 Dec 2010, 20:15
Post #44

Membru

From: Ploiesti / Bucuresti

Sa stapanesti sanatos pajero si fara evenimente! si eu am aceeasi parere despre megane 1.2

--------------------
Renault Megane Classic 2002 1.6 16v Expression
+
roby3456
post 31 Dec 2010, 11:50
Post #45

Membru incepator

From: Bucuresti

Salut!Eu am un Megane Sedane din 2000,motor 1600 benzina,,are 113000 de km,semne normale de uzura avand in vedere anul din care e.A fost inscrisa in 2001.Fara probleme majore.Cam care credeti ca ar fi pretul pe care l-as putea lua pe ea?As vrea daca se poate o parere obiectiva,as vrea sa o vand sa imi iau una mai noua!

This post has been edited by roby3456: 31 Dec 2010, 12:54

--------------------
renault megane sedan 1 An 2000,Motor 1600,benzina
+
Axe
post 5 Jan 2011, 09:05
Post #46

Membru autentic

Tin si eu la bursa de ceva vreme un megane pe care nu-mi iau pretul dorit. As vrea sa-l schimb pt ca-i prea mare pt bucuresti si in plus m-am plictisit de el as vrea sa ma urc si eu dimineata in alta masina ! icon_mrgreen.gif
In concluzie voi renunta curand sa-l mai vand, inca putin si cu banii luati pe o masina second iti cumperi o bicicleta buna ! sad.gif

This post has been edited by cj98czh: 5 Jan 2011, 09:55

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
yomarius
post 5 Jan 2011, 10:26
Post #47

Membru autentic

s-ar putea sa aveti noroc cu criza asta si sa creasca preturile masinilor second inscrise in Romania. asta daca nu se duc toti la bulgari biggrin.gif

oricum, nu stiu de ce le vindeti, am o groaza de vecini si prieteni cu masini "nemtesti" care plang pe langa ele in parcare iar a mea mananca kilometri de zici ca-s ciocolata calda.

--------------------
Kia Sorento 2007 2,5 CRDI
+
xjc0c0
post 5 Jan 2011, 15:30
Post #48

Membru

From: Brasov

Si eu am renuntat la ideea de a vinde masina. Chiar nu se merita sa o dau ,cel putin nu la ofertele ce le-am avut . In aprilie masina va face 4 ani de cand e in posesia mea. 4 ani in care am intretinut masina mai bine "ca la carte",in care am tinut cont pana si langa cine am parcat,la absolut orice detaliu. Se pare ca va imbatranii odata cu mine laugh.gif si sper sa mearga la fel de bine in continuare popa.gif

--------------------
Ex: Megane I ---- ----
+
Axe
post 6 Jan 2011, 13:51
Post #49

Membru autentic

Propun sa schimbam titlul topicului in : "Un pret corect, Pentru masina mea Megane 1.2, dar nu o dau, ca nu ii iau !!!" radmasa.gif
In conditiile actuale, doar cei bogati sau inconstienti isi permit sa schimbe masina sau sa mai faca rate. Ma gandesc ca daca o vand ma oblig la un efort financiar mult mai mare decat daca o ingrijesc pe actuala... !

This post has been edited by Axe: 6 Jan 2011, 13:52

--------------------
+
xjc0c0
post 6 Jan 2011, 13:55
Post #50

Membru

QUOTE(Axe @ 6 Jan 2011, 13:51)
In conditiile actuale, doar cei bogati sau inconstienti isi permit sa schimbe masina sau sa mai faca rate. Ma gandesc ca daca o vand ma oblig la un efort financiar mult mai mare decat daca o ingrijesc pe actuala... !
*

Mai bine de atat nu se putea spune smile.gif

--------------------
+
b76bgaarh
post 6 Jan 2011, 14:09
Post #51

Membru autentic

sunteti siguri?

daca adun cat am primit de la stat pe 3 rable + bani cash luati pe masina vanduta, ies mai bine decat daca o vindeam in perioada de maxima crestere economica. plus ce discounturi ofera fiecare dealer.......

acum un pret corect este cerut de tine, si vezi daca se incadreaza in cota pietei si mai ales in grila de asigurare casco (ala pare cel mai corect pret)

This post has been edited by b76bgaarh: 6 Jan 2011, 14:09

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
xjc0c0
post 7 Jan 2011, 12:30
Post #52

Membru

QUOTE(b76bgaarh @ 6 Jan 2011, 14:09)
sunteti siguri?

daca adun cat am primit de la stat pe 3 rable + bani cash luati pe masina vanduta, ies mai bine decat daca o vindeam in perioada de maxima crestere economica. plus ce discounturi ofera fiecare dealer.......
*

-pretul achitat pe cele 3 tichete ? sau ai avut tu 3 "rable"

--------------------
+
Axe
post 10 Jan 2011, 09:19
Post #53

Membru autentic

Pai sa spunem ca vinzi masina personala cu 3000-4000E ca "asa-i in tenis" dupa care mai ai trei rable pe care oricum ai dat vreo 1000E. Cele mai ok scoruri daca nu esti prea pretentios ar fi pe la chevrolet. Chiar si pt cea mai cheala masina tot mai pui vreo 3000E !!!
Pai cu 500E imi fac masina mea de se invarte dupa soare. E drept nu am masina noua insa am optionale pe care nu le-as avea pe o ieftinitura noua ! Concluzia este: nu va bateti joc de masina doar din dorinta de schimbare ! wink.gif
Eu o tin la bursa dar nu o las sub un pret ce ar fi injositor pt ea, are si ea un sufletel ! radmasa.gif

This post has been edited by Axe: 10 Jan 2011, 09:41

--------------------
+
cj98czh
post 10 Jan 2011, 10:09
Post #54

Membru de la Cluj ...

Pret pe care nu o sa-l iei niciodata ... si nu o spun cu rautate ... dar astea sunt preturile ... pt. o masina de 10 ani .... 3000-3500 maxim .... toti am vrea sa le dam cu 10.000 biggrin.gif dar nu se mai poate ....

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Axe
post 10 Jan 2011, 10:50
Post #55

Membru autentic

Ar mai fi o problema, neamul nostru si-a pierdut credibilitatea nu numai in afara granitelor ci si intre noi ! Meritam asta cu varf si indesat datorita generatiilor de tepari care s-au succedat in toate domeniile.
Ca urmare revenind la oile noastre, degeaba pui un anunt in care spui ca masina are doar buba X sau Y, orice eventual cumparator gandeste ca obligatoriu ai "omis" ceva grav sau accidente suferite de masina pentru a-i da teapa. In concluzie daca eu am spus ca are doar bucsile de bascula putin "julite", sunt convins ca nimeni nu crede ca masina are doar asta(oricum, am luat toata bascula si curea accesorii dar nu am apucat sa le pun), si punand si un pret mai mare decat altele, oamenii nu se inghesuie.
Optica e urmatoarea: "bah dupa ce ca are un pret mare, precis mai am de bagat banii in ea ca descopar alte bube pe parcurs !!!"
Optica mea ca vanzator este ca pun piesele alea pe ea si mi-o garantez inca 100000km ! radmasa.gif icon_mrgreen.gif
Garantie extinsa full fara costuri ! wub.gif

This post has been edited by Axe: 10 Jan 2011, 10:53

--------------------
+
coco
post 10 Jan 2011, 11:28
Post #56

Membru

cj98czh are mare dreptate astea sunt preturile in cazul cel mai fericit, Si tatal meu a vrut sa vanda megane-ul si mai mult de 3200 nu lua pe el, masina intretinuta ca la carte , Am preferat sa o iau eu pentru mers prin oras ca sa nu trag de a mea zi de zi prin gropi.
Axe trebuie sa ai multa bafta sa o poti vinde cu cat vrei tu sau sa gasesti o cunostinta care sa te creada pe cuvant. Altfel si eu in locul unui potential cumparator de sh as prefera una cat mai ieftina si de diferenta de bani pana la cat ceri tu sa schimb cu mana mea piesele de care ar fi nevoie.

--------------------
Megane 1.9 dci Octavia 2.0 tdi Fiesta 1.6 16V
+
b76bgaarh
post 10 Jan 2011, 11:59
Post #57

Membru autentic

sa zicem:

4400 + 2700 = 7100
7100 - 1000 = 6100

in conditiiele in care si valoarea la casco scazuse pe la vreo 5500. deci iesi mai bine sau nu decat daca ai fi vandut masina cand nu era criza?
plus de cand cu criza dealeru de masina noua iti sufla si in fund. daca la inceputu crizei la porsche nici nu se uita la tine si iti raspundea in sictir cand ii deranjai cu o intrebare, acum te suna ei si te invita la drive test cu masina pe care doresti sa o achizitionezi (am pus porsche ca erau cei mai si cei mai inainte de criza- si nu vorbeam de audi)

bafta. nu vorbesc de cei care vand o masina veche si doresc sa ia o masina doar cu acei bani, vorbesc penru cei care doresc o masina noua similara sau mai buna ca si cea pe care doresc sa o inlocuiasca.

ps plus de dealeri ofera cu nonsalanta discounturi suplimentare, accesorii, revizii gratuite daca achiztionezi masina de la ei.

This post has been edited by b76bgaarh: 10 Jan 2011, 12:00

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
mahamann
post 10 Jan 2011, 12:09
Post #58

Membru autentic

am urmarit topicul tau (Axe) si am vazut ca ai lasat ultimul pret la 4700euro. nu este vorba despre tepari, romani etc. este vorba de piata compusa din cerere si oferta. sa-ti dau un exemplu concret: eu am dat 6100 in vara pe megane 2 1.5dci din 2007 cu carte service 51500km varianta privilege (o caruta de optiuni gen 8 airbaguri clima tapiterie mixta pilot automat xenon de fabrica etc...). avusese un eveniment rutier- o portiera vopsita si un prag nitel reparat, reparatii bine facute. unde mai pui ca e euro4. o solenza scala 2004(full) s-a dat tot pe forumul asta cu 2000euro!!! deci sunt cu totul alte preturi fata de acum 2 ani. gandestete ca intre masina mea si a ta este diferenta de de vreo 6 ani, vreo 30000 si ceva de km ca echipare, siguranta, nivele de poluare nu mai vorbim.....si totusi diferenta de bani de doar 1400euro. tu daca ai fi in situatia de a cumpara o masina buna acum ce ai face? ti-ai cumpara megane-ul cu banii ceruti de tine? nu vreau sa cert sau sa supar pe nimeni dar astea sunt realitatile pe piata auto in 2011. in germania intotdeauna erau preturile mai jos pentru ca exista oferta foarte cuprinzatoare, iar la noi erau foarte putine masini. lucrurile s-au mai schimbat si pe la noi, s-au facut foarte multe inmatriculari in ultimii 10 ani (dublari, triplari de la an la an), masinilor astea inmatriculate le-a venit vremea sa se revanda si cum sunt f multe pe piata pretul e f jos. acum vreau sa inchei cu o intrebare pentru care am scris acest post de fapt: te-a sunat cineva care sa-ti dea cat de cat pretul cerut?? nu ma refer la oferte gen iti dau 3000 pe ea sau propuneri de schimb. te-a sunat cineva?

This post has been edited by mahamann: 10 Jan 2011, 12:15

--------------------
Megane 2.2 1.5dci Kadjar 140 GPF 2007/2020
De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
+
b06fcn
post 10 Jan 2011, 12:42
Post #59

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

@ mahamann - teoretic ai dreptate pana la un punct, problema care se pune aici este insa de alta natura, respectiv dorinta romanului de a lua ceva ieftin sau de marca nemteasca (chiar daca nu are certitudinea ca ia neaparat ceva bun) versus posibilitatea de a lua o masina rezonabila, in care sa nu mai bage bani si sa-si faca treaba cu ea.
Cu o problema similiara a lui Axe m-am confruntat si eu cand am vrut sa vand Megane-ul dci, acum vreo trei ani insa, cand nu era inca nici o criza, nu luam mai nimic pe masina respectiva (mi se oferisera cam 3500 euro pe ea, ca e alba cica...). Am preferat sa o tin, am mai bagat ceva bani in ea (are kilometri mai multi si e alergata bine) si nu as da-o pe nimic, doar sa iau ceva mai nou. Daca era din grupul VAG, garantat pleca de mult din garaj si la un pret foarte bun, chiar in criza (asa am scapat de Octavia sotiei, chiar daca avea 160.000 km si era din 2003, a fost peste 6000 de euro acum in toamna).
In alta ordine de idei, am putut compara Megane-ul meu cu un Megane II al unui amic, personal cel putin nu mi-a placut cum a imbatranit M II in raport cu a mea si cu diferenta de kilometri intre ele si as prefera sa dau, daca nu 4700 macar 4500 pe un Megane ca al lui Axe, decat 6100 pe un Megane II, chiar daca e mai nou si cu ceva mai putini kilometri (e motor mai sanatos cel de 1,9 in raport cu 1,5, finisarea imi pare mai buna la M1, din statisticile straine rezulta ca ar fi si ceva mai fiabil M1 decat MII). Repet, este o parere personala, bazata si pe experienta comparativa intre M1 si MII.

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
Axe
post 10 Jan 2011, 13:01
Post #60

Membru autentic

Am primit pe ea 4300 de la un forumist insa nu am fost incantat de oferta, initial am zis in sinea mea ca daca mai pune 200 poate ar fi ok dar dupa ceva timp m-am felicitat ca nu i-am cerut ca mi-ar fi parut rau.
Sunt oameni care nu pun pret pe lucrurile lor si le trateaza ca atare insa eu si daca imi iau un tricou nou, am grija sa nu-l patez, sa nu-l spal la temp prea mare etc. Asa-i si cu masina, cum o trateazi, asa te trateaza. Sunt destui care plang ca la 30000 li s-au rupt tampoanele pe la motor sau mai stiu eu ce alte defectiuni d'astea imposibile la km putini. Pai normal daca pleci ca psihopatu' la fiecare semafor de parca vrei sa zbori peste trafic !!!!!

--------------------
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 09:18
Dacia