Sfaturi Audio Renault Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi Audio Renault Megane 3
djcristi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|||
burleanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 October 09 ![]() |
Intenția mea a fost sa arat care au fost soluțiile mele.
Cum ziceam, la megane/fluence si cu o conserva faci sunetul mai bun, nu trebuie sa fie difuzor care costa câteva sute de euro, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa ne punem toți low-level. Asta a pus Renault. Cu un mid-level faci deja treaba foarte bună. De exemplu in toate aceste 25 de pagini nu e clar nicăieri daca poți pune difuri de 16,5. Se menționează doar vag nimic clar. Asa ca, eu am vrut sa arat modalitatea/posibilitatea de prindere a lor, cel puțin pe Coupe. Adaptoarele de 16,5 prezentate pe aici, prin ultimele pagini, le vad doar pentru a ghida sunetul la locul lui in fata de ușă, nicidecum de a pune difurile pe ele. După forma care o au, si văzând cum arată fetele de la uși, eu le vad intre difuzor si grilajul foii de ușă, iar pe alea de 13 le vad folosite pentru a aduce diful pana in fata lângă grilaj. Asa ca aviz celor care va puneți difuri de 13 fără, ele o sa fie spațiu intre difuzor si foaia de ușă! "parerea mea ..." ![]() O sa înțelegeți mai bine după ce dați o fata de ușă... Recomand sa începeți cu cea din dreapta. In schimb acela de 16,5 închide aproape de tot gaura respectiva având cam aceleași dimensiuni cat gaura de acolo de la baza. Am recunoscut si greșeala de a monta coaxiale pe ușile din fata dar am încercat sa o minimizez. Referitor la DSP, a fost soluția mea minim invazivă, pentru a rămâne cu comenzile de pe volan, temperatura de afara, display-ul mașinii, si pentru a nu fi nevoit sa schimb si fata care acoperă radioul. Si la asta "cânți" tu continuu ca e o trompetă, cum ti-am mai spus, cei de la EMMA au fost nebuni când l-au premiat. Daca Renault avea bunăvoința sa pună un sistem audio mai decent nu mai era atâta bătaie de cap si chiar si atunci iti aducea un aport pozitiv. Stiu si eu ca fiecare "veriga" adăugată in "lanțul" audio poate cauza, dar atâta timp cât îmi ofera posibilitatea de a regla ce si cum vreau (in limitele lui) eu zic ca se merită. Plus ca nu îmi trebuie nici amp separat pentru subwoofer. Poți zice tu ca era suficient un amp pt sub, dar pe ala nici pe departe nu il puteam regla la fel de bine pe cum pot face din DSP. Vad ca ziceai ceva, in paginile astea, ca iți ți crossover-ul pe subwoofer undeva la 200-250hz ca sa compensezi difuzoarele mici de pe uși. Deci atunci nu înțeleg de ce te iei de setup-ul meu. Mai are rost sa te întreb cu ce întârziere in "ms" ești (bineînțeles daca poți ![]() (am văzut din întâmplare dintr-un link postat de colegi, n-am stat sa vad ce scrii, știu ca la asta te-ai gândit) Mă întrebai daca pot schimba setările on-the-go, Da NORMAL ca altfel nu le mai menționam Alte întrebări? Oricând cu plăcere ... ![]() Baftă This post has been edited by burleanu: 28 Aug 2015, 21:28 Attached thumbnail(s) Car_amplifier_Helix_PP50_DSP_5_channel_1_enl.jpg ( Size: 271.99k ) Number of downloads: 551 |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
Cristi.sdo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 30 April 15 ![]() |
Un sfat si pentru mine cu alesul difurilor. Mâine as vrea sa comand inelele mdf si niște mastic sau Silicon sa dau între tabla si inel si boxa si inel...
|
--------------------
Renaul
Megane 3
2011,GrandTour,Break,1.5dci 110hp http://i.imgur.com/UO91dL4.jpg
|
|
burleanu |
![]()
|
Man nu stiu ce să zic, nu stiu adâncimea de la tine, cât de adânc max poate fi difuzorul.
Ia unul cu spectru cat mai larg de frecventa, in special pt low si nu poti da gres. Bineînțeles din gama celor care au ceva nume in audio. In postul anterior ziceam cam ce găsesc despre dimensiuni 13 sau 16.5. In rest cam vezi si tu pe review la fiecare in parte, nu site romanesc, eu asa am ajuns la Infinity, tie poate sa iti placă altceva. La mine a fost db, spectrul si rezistenta. La 3 ohm mai castig un pic de putere fără să dau peste cap finalul. Dacă le comanzi adaptoarele alea fă te rog ceva poze din mai multe unghiuri, eventual si ceva dimensiuni ce au. Sunt curios si eu cum sunt. Baftă |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
IDF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 21 November 10 From: Timisoara ![]() |
cristi.sdo. Nu mastic sau silicon, n-are prea mult sens. O fâșie de cauciuc taiata dupa inel e perfecta. Sau cel mai bine, gasesti la orice praktiker baumax whatevar niste role de etansant de acoperisuri. E undeva la 150 lei rola de 30cm x 10 m. E o membrana bituminoasa cu un strat de folie de aluminiu (ceva gen dynamat la sfert de preț), Poti sa o lipesti fain frumos decupata pe tabla in jurul gaurii difuzorului si numa bine ai amortizat si niste vibratii.
|
--------------------
BMW
320
E92 ex: Renault Fluence 1.5 dci 110 Expression plus
|
|
burleanu |
![]()
|
Nu învăta omul la prostii.
Mai bine te uiți la datasheet de la dif și vezi cu ce vine după el. Ale mele au venit cu burete si garnituri de etansare. Aluband-ul ăla de care zici face si el ceva, doar va mirosii si e mult mai subtire. Aia chiar e solutie de 2 lei. Dacă vrei doar in jur la dif ceva pad ca ale mele eu zic ca daca treci pe la un service poti cere vreo 2 paduri dealea ca nu is scumpe. Baftă |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
IDF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 21 November 10 From: Timisoara ![]() |
Cumva intamplarea face ca mie nu mi-au putit de nicio culoare membranele alea.
Am o octavia insonorizata cu aluband in combinatie cu membrana bituminoasa de acoperisuri de 5 kg/m si a fost diferenta mare. Cat de urat a mirosit? Pai cam o zi asa, dupa care s-a aerist. In fine, de aia am sugerat ca prima idee o folie subtire de cauciuc sau ceva pe acolo. |
--------------------
BMW
320
|
|
burleanu |
![]()
|
Man sunt de acord cu tine, cum ziceam, izolarea se face "prin adăugare de masa" acum ce punem este alegerea fiecaruia. Iti pot zice ca adezivul de pe aluband este ceva mai slab decat e pe foliile ce le-am pus eu. Am luat si eu atunci de curios o rola sa văd diferenta. Cat tine in timp asta deja e altceva, dar nu mi sa părut sa aiba adezivul la fel de bun. Presupun că dynamat/silent coat să aibă adezivul cel putin similar cu ce am pus. Of course ca sunt mai scumpe. Dar dacă dai bani pe dif mid/high level nu iti pui aluband cred.
Omul ne întreba ce difuzoare sa isi pună. Eu am pus pe 16.5. Tu? Cristi zi-ne mai multe detalii. De ex . 13 sau 16.5? Inteleg ca nu mai mult de vreo 300 350 pe componente, sau? Ce ai zis in posturile trecute sunt cam la fel, zic eu. Eu iti ziceam inainte ca pt siguranta merge si ăla de 16.5 că era "slim". Ai optat pentru vreunul? Baftă |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
IDF |
![]()
|
Eu am Focal Polyglass 130 vr (am schimbat difuzoarele mai des ca uleiu), coboara suficient de jos (cam 80-90 hz) astfel incat sa se faca un cross point cu subwooferu destul de ok. Nu e prea localizat subwooferu. Doar la nivele mari unde incep sa rezoneze alte table si plasticuri din spate.
Drept urmare, parerea mea este urmatoarea: - daca exista subwoofer, difuzoare de 13 cm sunt ok pentru un cross la 80-90 hz. - adevarat este ca sunt dezirabile difuri de 16.5 cm pentru ca poti duce cross pointu ala undeva pe la 60-70 hz, face si mai bine pentru localizare. This post has been edited by IDF: 30 Aug 2015, 07:20 |
--------------------
BMW
320
|
|
burleanu |
![]()
|
Cool, misto alegere.
Faină partea cu "am schimbat difuzoarele mai des ca uleiu". Vreun motiv anume? Înseamnă că si tu ai ajuns expert la dat jos fetele de usi ![]() Ai ceva poze care sa-l ajute pe cristi.sdo (sau altii). Bună si alegerea la crossover, de obicei trebuie sa fie cam 10-20 hz peste limita de jos a celor de pe usi, spre 25-30 daca vrei sa compensezi putin lipsa de putere in caz ca sunt duse de HU. De aia am optat eu pentru 16,5cm, daca tot imi incap ![]() Baftă LE: @djcristi Cam astea imi sunt setarile, că tot erai curios. Să vezi ce curba ciudata a dat in zona mediilor si întârzierile, astea sunt alea pt ambele scaune fată. Aici incă mai invăț.... LE2. @criti.sdo Din ce ai restrans acolo pare sa imi placă Hertz. Imi place ca are cel mai mare SPL si parca e un pic mai scurt. Nu prea am gasit review pun o poza cu specificatiile. This post has been edited by burleanu: 30 Aug 2015, 19:23 Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 282.39k ) Number of downloads: 488 1.jpg ( Size: 150.13k ) Number of downloads: 460 3.jpg ( Size: 197.69k ) Number of downloads: 439 |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
Cristi.sdo |
![]()
|
Pai cred ca de 16.5cm nu-mi intra acolo nici cu inel mdf. Am restrâns căutările la câteva firme "mari"(sa zic asa). O sa comand hertz-urile si păstrez tweeterele actuale cu crossoverele de pe ele si cablurile Stock. Daca nu e o schimbare destul de vizibila o să-mi schimb si cablurile. Încet, încet le fac, nu ma grăbește nimeni😁.
Mulțumesc de ajutor băieți:) App hertz ev165 sunt la oferta la același pret cu cele de 130.5 deci daca ar veni pe fata de USA Fara să-mi atingă ciudățenii pe acolo le-aș lua, dar sunt mai sigur pe cele de 13 @idf nu mai sunt disponibile This post has been edited by Cristi.sdo: 31 Aug 2015, 11:38 Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 194.67k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
Renaul
Megane 3
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
pai cum nu iti intra 16.5 cand ai dovada mai sus ca intra
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Cristi.sdo |
![]()
|
@djcristi daca ce am eu pe interior e diferit ? (am si keyless si geamuri cu impuls si mie frica sa nu loveasca in ceva)
In plus dif-urile de 165mm au 70w putere continua, n-o sa le duca arkamys-ul in vecii vecilor amin, probabil o sa se auda mai rau ca cele stock (zic si eu nu stiu sigur...). |
--------------------
Renaul
Megane 3
|
|
burleanu |
![]()
|
@djcristi
Man zi-mi te rog ce difuzoare crezi că are M3 CC Floride special edition. Am un vecin ca are unul si după cum se aude tind să cred ca are pe 16.5. HU e ăla nou cu USB pe radio.Nu are Bose, pt ca e scris nicăieri si nici Sub. Mno dacă punea pe toate sunetul așa nu mai aveam bătăi de cap. LE @cristi.sdo Man mergi linistit pe 16.5, n-are nici o treaba ca is mai puternice, atata timp cat au spl peste 92 ele fac ce trebuie să facă. Spl ăsta e dat la aproximativ 2.8 v si/sau la o putere de 1W pe metru. Deci indiferent ca sunt de 30 sau 100 W ele până în puterea nominala sunt identice, cele mai puternice iti ofera o marjă mai buna in caz ca dai prea tare radioul si ajunge in "clipping", adică unde baraie. Mai tine minte ceva pt a creste sunetul cu 3db ai nevoie de a dubla puterea pe acelasi difuzor, de aia am zis că primordial pt mine a fost spl si apoi rezistenta/impedanta. Zici de keyless, nu il deranjezi cu nimic. Nici cu geamurile cu impuls, impulsul e dat de butonul de comanda. Pe alea de 16.5 care is până în 50-52 mm adâncime le poti lua linistit. Parcă pe la italieni pe forum citeam ca intra pe normală cam pana in 55 mm, cam 60 mm fiind spatiul. Baftă This post has been edited by burleanu: 31 Aug 2015, 12:54 |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
Cristi.sdo |
![]()
|
Din ce găsesc pe net despre M3 cc vad ca are același sistem de sunet pe care il am eu.
Arkamys 3D sound 8 speakers. Prin radio cu USB te referi la poza asta. ( asta e al meu ) O sa ma orietez si spre 165, sper sa nu fac vreo prostie. Mai sigur o sa dau fata de usa jos zilele astea si dupa ma apuc de aruncat bani 😂 Edit : adaug o poza si cu dif-utile de 165mm la oferta. Par super ok la pret in raport cu ce stiu sa facă... This post has been edited by Cristi.sdo: 31 Aug 2015, 13:03 Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 153 image.jpg ( Size: 186.13k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
Renaul
Megane 3
|
|
12 nepotu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 21 June 12 From: bucuresti ![]() |
Si eu vreau sa.mi schimb difuzoarele pe spate ( unul face figuri) am tot citit dar nu stiu ce pot lua!
|
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
djcristi |
![]()
|
QUOTE(burleanu @ 31 Aug 2015, 13:40) @djcristi Man zi-mi te rog ce difuzoare crezi că are M3 CC Floride special edition. Am un vecin ca are unul si după cum se aude tind să cred ca are pe 16.5. HU e ăla nou cu USB pe radio.Nu are Bose, pt ca e scris nicăieri si nici Sub. Mno dacă punea pe toate sunetul așa nu mai aveam bătăi de cap. din cate stiu sunt aceleasi difuri care se pun si pe m3-ul normal, adica 3 variante de echipare audio. pt a verifica sistemul lui, da-mi VIN-ul. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
burleanu |
![]()
|
@cristi.sdo
Alegerea ta pare OK ca si calitate audio. Are grafic frumos in zona mediilor, am o singura problema, imi pare un pic cam mare adâncimea, la 64mm. Aici nu stiu cum rezolvam, cu inel de 18mm cred ca merge, dar vei avea nevoie de un burete intre dif si fata de usa, macar un cheder deala de termopan cu adeziv sa-l pui pe conturul difuzorului pt ca ajungi foarte aproape de fata la usa. Nu iti fie frică, plasticul feții de ușă e suficient de flexibil sa permită, si clemele sunt destul de tari, iar suruburile sunt plaste strategic. Daca tot iti place Hertz mergi cu asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-au...ergy/EV-F165.5/ E apoape la fel doar ca slim. Stiu că oferta, dar ... Ia-ti ambele inele si de 8 si de 18 mm si pui ce se potriveste după dif, chiar ambele daca iei un dif cu adancime mare de montaj. Intre dif si fata de usa ca sa protejezi eventualele vibratii/atingeri se poate rezolva usor (vezi mai sus). Inteleg ca vrei sa dai fata de usa jos sa vezi ce e acolo. Crede-mă că nu vei vedea multe. Difuzorul este prins in nituri! (Multumesc Renault!, nu trebuia) Ca sa dai usor difuzorul, fara sa il spargi in bucati, recomand sa ai la tine o masina de gaurit electrica si 2 burghie, unul de 4 si altul de 8-10 (cat iti duce masina). Incepi si adancesti gaura la „pop-nit” cu 4 ( asa vreo 5-7 mm) si apoi dai si tai restul cu 10mm. Iese asa super usor. Daca incerci altfel il vei face bucati de nervi dupa o vreme (eu de aia mai am doar 3 difuri originale intacte ![]() Ziceai de radio de pe CC, nu, nu e ala al tau, al tau ala e Arkamis pană in 2012(inclusiv), e asta nou de după 2012. (Atasez poza). Si masina e ceva „special edition” Floride. A fost o carută de bani, De banii aia isi lua RS, da e un mos de vro 60+... din Polska... @djcristi Când ma inalnesc cu omul iti dau vin... Referitor la schimbatul cablurilor (va rog cititi fizica, aia din liceu cu legea lui ohm) nu te gandi sa le schimbi daca nu vrei sa dai mai mult de 100W pe canal. Iti consumi energie si bani. Castigul il vei avea sub 3-5 % si in rest doar bataie de cap. Citeste aici (sau mai caută „cablu-lungime-putere” ceva pe acolo) http://www.powerstream.com/Wire_Size.htm La lungimea si puterea pe care o are cablul tau din HU pana in dif nu merită. Caderea de tensiune/intensitate e nesemnificativă. Nu va mai uitati in gura la toti „informatii” care zic si fac. Stai linistit ca nu ai sa „înroșești” firul de atata „muzică„(ultimele ghilimele intentionate) @nepotu Stai prin zonă.... Hai cu propuneri sau altfel noi ce sa zicem.... Baftă This post has been edited by burleanu: 31 Aug 2015, 23:50 Attached thumbnail(s) Share2015_06_29_865940b66a1ec5dea54e7761f2842207deb1507007317b157096d104f8500eb9_Picture.jpg ( Size: 245.09k ) Number of downloads: 150 4.jpg ( Size: 111.21k ) Number of downloads: 128 4___Copy.jpg ( Size: 122.75k ) Number of downloads: 85 |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
12 nepotu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 21 June 12 From: bucuresti ![]() |
Propuneri nici nu stiu, am tot citit pe aici si mai mult am intrat in ceata ( ultima data cand mi.am cumparat "boxe" la masina a fost cand conduceam o supernova)
Nu vreau sa dau f multi bani pe difuzoare mai ales ca urmeaza sa plec in concediu.. Nu am avut cum sa ma interesez pt ca nu stiu la ce sa fiu atent.. Stiu doar atat ca imi trebuie de 13.5 si ca o sa am nevoie de inelele acelea, nu? Am intrat acum de curiozitate pe primul site gasit si am vazut asa : Focal R 130c Focal R 130 s2 Este o diferenta de pret intre ele! Intrebarea mea este urmatoarea pretul este pt un difuzor sau pt ambele? Tind sa precizez ca nu stiu daca o sa ma aventurez eu sa le montez, m.am chinuit la un m1 cu fata de usa, cleme rupte, nervi dupa aceea! Cat mai poate costa montajul? Este cineva care se ocupa? Daca ma duc in targ la vitan gasesc ceva mai bun ca pret eventual si un montaj? Va multumesc si scuze! Daca merg si pe 16.5.. Vad tot felul de marci jvc, pioneer alpine la preturi de 160 200 lei.. Pretul este pt o bucata sau 2? Sunt prea ieftine? This post has been edited by 12 nepotu: 1 Sep 2015, 00:50 |
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
burleanu |
![]()
|
Diferenta dintre cele două e ca unele sunt coaxiale © si celelalte vin pe componente (s2), adică twitter separat de difuzoare.
Tocmai mai sus eram "certat" ca de ce am pus coaxial pe fată ... Da in toate cazurile vin pereche, dacă nu e mentionat... Gama ta de pret e pentru midd-low, recomand sa treci de 250 ron la pret pentru unele mai OK din midd-level. Firme de montaj sunt si iti pot oferi și difuzoare, acum eu nu le stiu ca nu am căutat. |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
12 nepotu |
![]()
|
Acest nuvel mid-low se va auzi mai slab ca cele de fabrica? Plec in concediu si as avea nevoie de bani mai multi de cheltuiala nu de dat pe boxe!
Oricum multumesc pt raspuns Deci nu coaxiale si peste 250 lei! |
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
djcristi |
![]()
|
ia unele mai de calitate component (>400ron/set) si ca sa upgradezi si tweeterele oem. Vei avea nevoie de modificarea cablajului pt a instala filtrul.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Cristi.sdo |
![]()
|
Mi-a picat volanta la ambreiaj la Ford (la 280.000km ne schimbat ambreiaj niciodată) deci papa difuzoare momentan:)))...
Ma costa 18mil +3 manopera cu garanție 18luni pe sasch (daca e cineva curios). Si încă merge tata cu masina, doar ca are momente cand bate... |
--------------------
Renaul
Megane 3
|
|
djcristi |
![]()
|
e si normal la KM aia sa pice, iti dadea semne demult dar nu ai stiut sa le interpretezi
![]() This post has been edited by djcristi: 1 Sep 2015, 15:57 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Cristi.sdo |
![]()
|
@djcristi
Chiar n-a dat niciun semn (observ orice mic zgomot sau trepidatie crede-ma ![]() Da schimb tot, volanta masa dubla, rulment, placa presiune tot kit-ul. Ii ajunge si lui, ma mir ca nu patineaza ![]() Gata cu off-topicul sa nu se supere careva ... ![]() |
--------------------
Renaul
Megane 3
|
|
12 nepotu |
![]()
|
280k km??? Wow!!!
O sa fie mult off aici.. ![]() Mda.. Daca trebuie schimbat si cablajul clar nu ma bag! Multumesc pt sfaturi! Ramane dupa concediu mai ales ca ieri m.a oprit politia pt o greseala ce putea evitata.. Mergeti regulamentar.. Sunt pusi pe oricine incalca legea.. Femei.. Fete nu conteaza.. E un lucru bun dar macar de ar circula toti ca lumea.. |
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
burleanu |
![]()
|
Nasol moment cristi.sdo
Vezi ai stiut tu ca nu vrei sa te grăbești cu difuzoarele Las ca măcar informatiile raman Eu acum ma chinui cu proiectarea unei cutii de subwoofer cat mai mici, că nu mai vreau sa stau cu monstrul de cutie in bort-bagaj. Daca iese dau mai multe detalii si poze. Ar trebui sa fie super-funny. Sa sperăm ca iese ![]() @nepotu Dece să schimbi cablaje? Nu trebuie pentru „muritorii de rând”, doar dacă vrei la competiții.... Nu contează cum circulă altii, daca nu vrei sa fi si tu catalogat ca ei, nu fă ( nu contează ce). Eu cu un singur lucru, si chiar e singurul, am oarece probleme, limitele aiurea de viteză, in rest ABSOLUT nimic.... dar hai să nu dezvoltăm aici. Baftă |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
12 nepotu |
![]()
|
Nu de schimbat, modificat, scuze!
|
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
burleanu |
![]()
|
Modificarile sunt minore,
Sunt pentru twitterele din bord, avand in vedere că sunt duse de catre filtrul lor vor trebui sa primească curent de la el, asta inseamna ca trebuie dus fir de unde iti pui tu filtrul până la ele. Io zic să dai un ochi pe la o firmă care face treaba asta, iesi ceva mai scump dar macar va fi un lucru OK. După cum vad intrebarile nu este domeniul tau favorit, asa ca lasă pe altii să muncească pentru tine, rezultatul final e ceea ce contează. Baftă |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011 1.9 dCI 130
- CJ 22 WAC
|
|
12 nepotu |
![]()
|
Exact asta spuneam mai sus! Doar ca daca ii las pe ei sa ma sfatuiasca si la alegerea difuzoarelor ori ma aleg cu ceva ieftin prost/ scump prost/ scump dar care nu.mi trebuie!
Multumesc pt sfaturi cand ma intorc o sa fac o vizita unei firme si va scriu recomandarile lor.. Cred ca e cazul cel mai fericit ![]() |
--------------------
renault
megane
2001 coupe, m3 2009
- B 12 NPT, B 391 NPT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:29 |