PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
![]() ![]() ![]() |
PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fulie alternator : 310
Revizie completa 650 - o faci la jumate de pret la un service ok Antigel de inlocuit : 220 - 30 ron litrul original Dacia, ai nevoie de 3 litrii concentrati si 3 de apa distilata, o faci tu in maxim 30 minute, sau la un service Lichid frana de inlocuit : ? - se inlocuieste lichidul de frana, antigel, lichide de servo la fiecare 4 ani Discuri frana : 723 - gaseste aftermarket mai ieftin si producatori ok, atentie daca schimbi discurile este obligatoriu sa schimbi si placutele Burduf planetara stanga : ? - probabil ca este fisurat/rupt ... nu mai umbla asa ca se strica planetara Capete bara stabilizatoare 2 buc : 152 - gasesti aftermarket mult mai ieftine dar tin cam jumtate cate unele originale Placute frana : 332 - gasesti aftermarket mai ieftine (Ferodo, TRW, etc) Toba finala 922 - gaseste in atelier care se ocupa cu esapamente si vezi ce oferta iti fac Catalizator 1700 - gaseste in atelier care se ocupa cu esapamente si vezi ce oferta iti fac, de vreun an am pus la un atelier din asta pt. un Clio ... Bosal la 350 ron cu montaj inclus.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@VallyBz - nu am nici cel mai mic gand sa fac la Cobalcescu ceva.
Am dus-o la ei pentru o evaluare/testare, intelegi tu. Macar atat sa fac si eu ceva la Reanult, ca au niste scoruri de ricosezi. @ cj98czh - multumesc pentru ponturi, antigelul l-am inlocuit in weekend ( ajutor venit citind forumul); ce e scris cu rosu e urgent, ce e cu portocaliu cat mai curand iar ce este cu verde "a se avea in vedere", asa au ei fisele alea de constatare. Semnul intrebarii il trecusem deoarece nu am pretul. Despre placute stiam ca trebuiesc schimbate odata cu discurile, tocmai de aceea le-am si trecut, cele pe care le am au in jur de 3.000 km. Pentru tobe am fost la un ateleir, rezolva cu 150 lei catalizatorul. pentru piese m-am orientat spre autokarma. Aveti vre-un feedback pozitiv sau negativ despre ei ? Recomandati altceva ? P.S. - nu sunt genul sa fug in service sa schimb un bec si sa dau o carca de bani pe acolo pe te miri ce. La ce ma pricep ma bag sa fac singur cand trag o fuga pe la tara iar la ce nu ma pricep mai chem un prieten (forumul). Offtopic - am ramas dezamagit de calitatea serviciilor Cobalcescu. Exemplu clar - 1.ei trecusera doar toba finala, nu si catalizatorul care are sitele zurgalai, iar de catalizator mi-a zis pana si "nea gheorghe" cu rampa in curte, de unde rezulta o inspectie superficiala la testul de rampa ( noroc cu un sevice din Berceni unde am si schimbat vestitul tampon a 2-a sau a 3-a zi dupa ce am luat masina) This post has been edited by UltraDrive: 7 Dec 2010, 03:42 |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Capete bara stabilizatoare si burduf planetara nu recomand decat ca piese de origine, indiferent de pret. Sunt patit cu ambele repere.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
dragostns |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 September 09 ![]() |
@Dodone am sa il contactez si pe prietenul tau. Multumesc de sfat.
Azi de dimineata abia intra masina in service. Acum sa vad ce mai spun si oamenii aia, sa imi spuna exact ce schimb si ce nu. Cu airbagul e clar ce trebuie schimbat ![]() |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu mi-e prieten, e doar tipul treaba de la care iau piese ieftine si bune. Vad de pe ce masini demonteaza. Ultimul "donator" e chiar un break alb.
This post has been edited by Dodone: 7 Dec 2010, 09:00 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
eu mai luam piese de la un coleg de forum, dar intre timp nu mai lucreaza acolo, dar mi-a dat numarul baiatului care l-a inlocuit si are chiar preturi super ok. daca esti interesat trimite-mi un pm, ca sa nu zica lumea de publicitate.
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
tm82grd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 December 10 ![]() |
Buna seara! Am un Renault Megane Break din 2002, 1.9 dci. V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta sa aflu ce cod are kitul de distributie si filtrul de motorina. Piese originale
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
tm82grd, aici ai tot ce-ti trebuie. Codul motorului meu este F9Q732.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=165...dpost&p=2686451 LE: Scuze, nu am remarcat "Piese originale" This post has been edited by radunre: 8 Dec 2010, 15:45 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca filtrul de motorina este cel capsulat ... adica il schimbi cu totul (cum am eu) codul este: 8200416946,
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
roby3456 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Dar conductele de frana din spate,cele lungi,pentru un megane sedane din 2000 benzina fara abs?
|
--------------------
renault
megane sedan 1
An 2000,Motor 1600,benzina
|
|
dragostns |
![]()
|
Poate cineva indica un magazin online cu piese noi?
|
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
dragostns |
![]()
|
Renuntam la ideea de mai sus, nu facem reclama
![]() Stie cineva daca un cadru motor se potriveste de la un 1.9dci la un 1.6 16v ? |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
wudok77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 December 10 ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane 1
2000 -1.4 16v
|
|
dragostns |
![]()
|
Update la situatia lucrarilor.
Am luat noi piesele: - bara fata - 200 ron, - panou fata - 405ron, - far dreapta - 246ron, - suport bara dreapta - 17ron. La piesele de mai sus am obtinut o reducere de 50 lei. Piese SH: - capota - 600 ron (am nimerit aceeasi culoare si desi o capota noua e 540 ron economisesc vopsitul), - deflector 50ron, - vas lichid parbriz 80ron (asta era spart pe la jumate de cand am cumparat masina ![]() Urmeaza airbaguri (am gasit unele cu tot cu bord la 600ron pe care trebuie sa la verific daca sunt functionale si daca se potrivesc) si sa verific capsele pirotehnice. Apoi resoftarea calculatorului de airbag (50 euro). |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Dodone |
![]()
|
Bordul cu airbaguri e moca.
Inchiderile de bara (platicele stg.-dr. deflector) sunt intacte sau nu le aveai ? Astea nu la gasesti aftermarket si f.f. greu din dezmemebrari. O bucata e aprox. 180 lei, ca piesa de origine. Cum verifici daca sunt functionale capsele pirotehnice ? ![]() This post has been edited by Dodone: 14 Dec 2010, 22:22 |
--------------------
Renault
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
Am nevoie urgent sa imi ziceti si mie daca bujiile acestea sun bune/se potrivevesc la mine "Distanta dintre electrozi 0,9 mm Cuplu de întindere 28 Nm Filet ext. 14 mm Pas filet 1,25 mm Lungime filet 19 mm Deschidere 16 Pozitie 3 mm 1 pol Super CNG/LPG-Gas Bosch" renault megane 2002 break 1.6 16v benzina.
|
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
dragostns |
![]()
|
@Dodone
Deflectorul il aveam si s-a spart, plasticele laterale pe unu il aveam, parca e ok. Cum adica "Bordul cu airbaguri e moca." ? Cu capsele nu stiu exact ce o sa fac, noi costa cam 500 ron bucata, si sincer nu stiu daca am bani acum de ele...dacia veche nu avea ![]() Azi am aflat ca si radiatorul de la motor e fisurat...pe o parte de plastic unde accesul pt o lipire era cam restrictionat. Am mai dat si pe ala 350lei la SH. Acum am alta problema, dupa ce am luat panoul central si bara fata se pare ca mai trebuie sa iau si nu stiu ce tampon, piesa care vine intre acestea doua. Ideea e ca in Dialogys, programul folosit de magazinelede piese, tamponul asta nu apare. Nici la dezmembrari nu am avut succes. Are cineva idee de unde il pot lua? Edit: Am gasit la dezmembrari tamponul ala... e o prostie dar cer aia 180lei. In in fine il iau maine ca na...imi trebuie. This post has been edited by dragostns: 15 Dec 2010, 18:31 |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
O bascula buna si ieftina
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Eu am optat pt. bucse, Lemfoerder, ~45ron/buc. Un mecanic priceput si dotat le schimba in 20 min. (4 buc.).
Nu vad rostul unei bascule complete decat in cazul deteriorarii. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Ma gandeam sa nu fac tiganie si sa-i dau cald la bascula pt ca oricum munceste ala de-i sar ochii sa scoata camasile la bucsi si-mi ia mai mult la manopera.
Asa ai totul nou, inclusiv pivot si nici nu decalesti bascula. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
nu decalesti nimic ... se scoate cu presa fara sa incalzesti nimic ... cu scule bune nu trebuie sa dureze mai m ult de 1 ora/bascula schimbul de bucsi ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Axe |
![]()
|
Ar mai fi probleme si la surubul ala lung care trece prin bucsi, stiu de la alta masina ca daca nu s-a umblat la el de atata vreme e belea mare, a trebuit sa-l taie !
![]() Incerc atunci varianta cu schimbul bucsilor dar cred ca musai la service renault. Cine face bucsi de calitate dintre fabricanti ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
paul paunescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 September 09 ![]() |
se vand doar la set .adica 4 buc.
|
--------------------
renault
megane clasic 1.9dci
2001 break
|
|
Axe |
![]()
|
ok, daca cineva vrea 2buc, hai sa ne combinam la un set !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
BUCSA MIJLOC BARA STABIL - 49.21 + TVA/buc
BUCSA CAP BARA STABILIZ - 55.79 + TVA/buc Manopera : 85.41 + TVA Total : 366.31 RON (tva inclus) This post has been edited by UltraDrive: 21 Feb 2011, 22:09 |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
MM17PUI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 10 January 11 From: Baia Mare ![]() |
fratilor vreau un pret informativ pt un rulment spate dreapta la megan 16.16 v grandtour, cod motor daca trebuie e k4m700, am intrebat la un mag de piese si mi-a spus tipu :-) 475 ron
|
--------------------
Renault
Megane 1 1.6 16v 107cp
1999 grand tour
- MM08EVI
|
|
Vallybz |
![]()
|
tambur sau disc? ca daca e disc se schimba cu totul
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
MM17PUI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 10 January 11 From: Baia Mare ![]() |
tambur, ms anticipat
|
--------------------
Renault
Megane 1 1.6 16v 107cp
1999 grand tour
- MM08EVI
|
|
Vallybz |
![]()
|
SNR ~1 mil, Diametru exterior 52 mm Diametru interior 25 mm Latime 37 mm
compatibil logan;) |
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:40 |