PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
![]() ![]() ![]() |
PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
sans_doute |
![]()
|
||
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|||
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
38... am gasit si la 50 lei perechea
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
stoica_bogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 October 10 ![]() |
are cineva ideie cat costa o bascula cu tot cu bucsi la un renault megane brack 1.9 dTI de 72 kw din 2000?
in speranta unui eventual raspuns va multumesc anticipat. |
--------------------
renault
megane 1
2000
- DB-03-WCT
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intre 35 si 47 ron/buc. daca alegi sa schimbi bucsile .. iti trebuie 2 bucati sau si intre 290 si 463 brat complet cu 2 bucsi si pivot ... preturile depind de producator ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Burduf planetara stanga, partea spre cutie viteze, 132 lei, pret de magazin reprezentanta. Din cunostintele mele piesa nu se gaseste decat de origine. E un cauciuc tratat special sa reziste la temperaturi mari.
Simering c.v., langa planetara dreapta , 70 lei, tot de la reprezentanta. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se gasete
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Am omis eu. Si burduful acesta era intr-o punga cu cele descrise mai sus, nu retin daca si rulmentul.
Spidan banuiesc ca e vreun producator aftermarket, de la care nu am garantia ca a tratat cauciucul sa aiba rezistenta la temperaturi mari. Ca daca e vreun magazin de piese auto, atunci e clar: au cumparat de la Renault la pret de distibutie (sub 132 lei) si au mai pus un adaos... Se practica fercvent oriunde in tara, la piesele la care producatorul de autovehicule are exclusivitate. De ex., bara stabilizatoare sau barele de torsiune nu se gasesc decat ca piese de origine. Daca mergi la un magazin iar vanzatorul e fair play, iti spune ca e piesa doar de origine si te trimite la magazinul marcii auto. Daca nu, iti preia comanda, comanda piesa la randul lor de la magazinul de reprezentanta auto, isi mai pun un adaos peste cel al reprezentantei si iti vand produsul. This post has been edited by Dodone: 8 Nov 2010, 15:17 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
cj98czh |
![]()
|
Marca "SPIDAN" nu este numele firmei, ci marca comercială sub care societatea internatională GKN Automotive distribuie și vinde articulații homocinetice și planetare.
GKN este un grup internațional care reunește câțiva producători europeni tradiționali de articulații homocinetice. Aceștia sunt Hardy Spicer (VB), Lobro (Germania), Glaenzer Spicer (Franța), BTB (Italia). Mai multe detalii aici: http://www.gknservice.de Nu m-ar mira ca sa fie produs de origine pt. Renault ... ![]() Informatiile sunt luate de pe site-ul lor ... eu le folosesc produsele de ceva ani si nu am avut probleme niciodata ... deci ii recomand ... mai scumpi dar fac bine ceea ce fac ... ![]() This post has been edited by cj98czh: 8 Nov 2010, 16:06 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
stoica_bogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 October 10 ![]() |
dar ca sa cumpar bascula fara pivot cat m-ar costa, doar bascula si cu bucsile?
|
--------------------
renault
megane 1
2000
- DB-03-WCT
|
|
Dodone |
![]()
|
@cj98czh
Merci pt. precizari, foarte binevenite. ![]() Foarte probabil ca nu era si rulmentul in kit. Oricum, o sa-l intreb pe mecanic. Ce mi se pare ciudat e ca am fost la doua magazine mari de piese auto si la ambele mi-au spus ca kit-ul de burduf il pot aduce doar ca piesa de origine... ![]() |
--------------------
Renault
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cineva a schimbat de curand distributia la megane 1.6 16v? niste preturi sau/si o recomandare? vreau sa fac niste comparatii...
eu am gasit la un service cu aprox 850 lei curea si role plus manopera. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
eu am cumparat azi kit-ul, 280 de lei
![]() mai specific: 85 de lei cureaua si 195 rolele. Vezi ca daca le comanzi deparat sunt mai ieftine(la toti care am cerut oferte kit-ul era mai scump decat piesele separate). Pompa de apa e undeva intre 1,5 si 2 mil, dar eu am cuparat-o astavara. Daca vrei mai multe detalii da-mi un pm. This post has been edited by Vallybz: 10 Nov 2010, 16:11 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Mersi de raspuns...de montat ai pe cineva sau in service?
Nu stiu daca am inteles bine...trebuie ceva special(cheie) la montaj? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
am pe cineva...dar in buzau. imi ia maxim 2 mil. Acum te gandesti daca iesi mai ieftin cu un drum pana la buzau sau ii platesti lui benzina(aprox 1 milion).
Ca sa o montezi ai nevoie de niste cale. Una e cea care vine la axe si mai e un cui care blocheaza motorul. |
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
dragostns |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 September 09 ![]() |
De curand am facut-o lata...
Cine stie cat costa un airbag sofer si unul dreapa? Si cate trebuiesc schimbate pentru cel din dreapta? sper ca nu bordul... |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Vallybz |
![]()
|
daca ai facut poc, mai multcasigur trebuie schimbate mai multe, gen calculator airbag, capse centuri....
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
dragostns |
![]()
|
Inainte sa vad raspunsul am fost la masina sa ma uit la capsele de la centuri.
Cum iti dai seama ca au fost folosite? Am un prieten care are un Opel Astra. La el cand s-au activat capsele de la centuri se vedea clar, iesea un plastic din mufa in care se prind centurile, care atentiona faptul ca trebuie schimbate. La mine nu vad nici o diferenta. Si atunci, cat costa un calculator airbag, capsele pirotehnice de la centuri? Ce alte piese mai trebuie sa caut? This post has been edited by dragostns: 5 Dec 2010, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Dodone |
![]()
|
Daca airbagul a iesit dar capsa pirotehnica de la centura nu a explodat atunci trebuie oricum schimbata, e expirata/ nefunctionala. Producatorii auto recomanda schimbarea acesteia la 8-10 ani, in functie de marca auto.
Cand a explodat airbagul cel care a fost la volan nu a simtit ca-l strange centura si-l lipeste de scaun ? This post has been edited by Dodone: 5 Dec 2010, 15:25 |
--------------------
Renault
|
dragostns |
![]()
|
Accidentul a fost aseara, cel de la volan sunt eu. Nu am simtit ca ar fi strans centura...
Impactul s-a produs pe la 30km/h in franare (nu stiu exact cat aveam in momentul impactului). Energia a fost destul de mare cat sa-mi activeze airbagurile(toate 2). Edit: La prima vedere trebuie sa schimb urmatoarele piese: - capota -534ron; - panou fata - 443ron; - bara protectie fata - 196ron; - far dreapta -246ron; - airbag sofer - - airbag pasager dreapta - - calculator aibag - Posibile: - radiator climatizare- 380ron; - grila radiator - 58ron; - capse centuri - Restul vad marti in service. Preturile sunt valabile pentru piese noi. Eu incerc sa gasesc piesele sh, pe cele de caroserie cel putin. This post has been edited by dragostns: 5 Dec 2010, 15:34 |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Dodone |
![]()
|
E clar, capsele pirotehnice erau expirate, la propriu. Asta in cazul (f. putin probabil) in care nu ai probleme de comanda a acestora (contacte defecte, bug la softul de comanda).
|
--------------------
Renault
|
dragostns |
![]()
|
Deci trebuie sa le caut si pe alea. Multumesc de sfat. Macar elementele de siguranta sa le iau noi.
|
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Dodone |
![]()
|
Capse pirotehnice sh = prezervativ vulcanizat .
![]() This post has been edited by Dodone: 5 Dec 2010, 15:37 |
--------------------
Renault
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Exista si posibilitatea unui impact pecedent, mai slab, care a consumat doar capsele de la centuri, nu au fost schimbate si s-au dezactivat din ECU airbag.
Computerul (cica) se poate resofta usor (de cunoscatori), scapi mai ieftin si nu e vre-o diferenta fata de unul nou, merita sa te interesezi. Capsele de la centuri trebuie sa traga "mufa" mult in jos, la mine iese ~5-8cm din plasticul lateral al scaunului, este aproape de nivelul sezutului la colt. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
dragostns |
![]()
|
Pai atunci nu s-au activat capsele de la centuri. Mie nu mi se pare nimic schimbat la ele, nici pozitia, care cum spui si tu e aproape de coltul sezutului.
Am sa ma mai interesez de resoftatul ecu...sa ajung cu ea in service inainte. 6 Dec 2010, 02:09: Cu tablaraia sa zic ca o rezolv...va rog sa ma ajutati cu airbag-urile, niste linkuri, preturi...ce parere aveti de cele sh? This post has been edited by dragostns: 6 Dec 2010, 02:09 |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
Dodone |
![]()
|
Încearcă la userul adi suciu, are Megane-uri la dezmembrare si are prețuri f. bune.
|
--------------------
Renault
|
dragostns |
![]()
|
Din pacate "You don't have enough posts to access the PM system. Please contact an administrator for more details." Nu il pot contacta..
Si vad ca este din Timisoara, iar eu sunt din Bucuresti. |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
cj98czh |
![]()
|
hai ca mai ai de postat de 3 ori si ai suficiente posturi? tu nu ai citit regulamentul?
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dragostns |
![]()
|
cj98czh nu in intregime
![]() Intrebare, in lagatura cu bara de protectie. Eu am gasit de vanzare urmatoarea bara: bara.jpg ( Size: 14.33k ) Number of downloads: 344 la pretul de 197 ron. Firma producatoare este KLOKKERHOLM, o firma din Danemarca. Acum, bara de protectie vine si cu intaritoarele acelea de plastic de dupa? Am inteles ca trebuie sa fie o structura tip fagure din plastic pana in panoul fata panou_fata.jpg ( Size: 10.16k ) Number of downloads: 353 . Ca piesa inca nu am gasit-o prin magazinele online. 6 Dec 2010, 20:36: Postul asta e "sa fie la numar" ![]() Azi am sunat la diverse firma de dezmembrari auto. Since m-au dat pe spate. Mai sus am dat niste preturi pentru piese din magazin (noi). Ca fiabilitate acum nu cunosc firma, dar astea sunt preturile de magazin: - capota motor - made by KLOKKERHOLM - 534.33 ron - panou fata - made by KLOKKERHOLM - 443.73 ron - bara protectie - made by KLOKKERHOLM - 196.8 ron - far dreapta - made by TYC - 246.6 ron Preturi de la dezmembrari: - capota motor - "originala" - 600 ron - bara protectie - "originala" - 600 ron - panou fata - "original" - 400 ron - Airbag sofer + dreapta fara plansa bord - "originale" - 1000 ron Ii intreb daca vand si la bucata sau numai la bax, ma gandeam ca e vorba de cate 3 bucati de piesa ![]() Poate sunt eu prea in necunostinta de cauza...Dar sa cumpar o tabla "originala" care a stat cel putin 8 ani pe o masina, cu mai multi bani decat una noua mi se pare putin deplasat. Poate ma luminati voi ![]() This post has been edited by dragostns: 6 Dec 2010, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut o vizita pe la Cobalcescu si baiatii mi-au dat o lista cu ce trebuie sa fac la masinutza.
Sincer cand am vazut am inghitit in sec, am facut marunt din buze spunanad adio gentilor de aliaj pe care aveam de gand sa le iau. Mai jos e lista : Baterie - 387 Kit accesorii : 403 Fulie alternator : 310 Revizie completa 650 Antigel de inlocuit : 220 Lichid frana de inlocuit : ? Discuri frana : 723 Burduf planetara stanga : ? Capete bara stabilizatoare 2 buc : 152 Placute frana : 332 Toba finala 922 Catalizator 1700 Preturi exprimate in RON fara ora de manopera. Si cel mai mic sfat e binevenit. Numai de bine. This post has been edited by UltraDrive: 6 Dec 2010, 21:38 |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
Dodone |
![]()
|
QUOTE(dragostns @ 6 Dec 2010, 15:24) Din pacate "You don't have enough posts to access the PM system. Please contact an administrator for more details." Nu il pot contacta.. Si vad ca este din Timisoara, iar eu sunt din Bucuresti. Si ce daca e din Timisoara ? Daca are airbaguri si piese mai mici ti le trimite prin curierat, care nu e o avere. Dar nici marimea piesei sau greutatea nu sunt probleme insurmontabile. Inchipuie-ti ca am trimis la Iasi (daca bine retin) la alt user un roofbox aproape la fel de mare cat portbagajul de la masina din semnatura, cu bancheta spate rabatata. FAN Courier a cerut un pret monstru (dupa grila standard: au convertit volumul la greutate, dupa o grila de calcul a firmei) si cand le-am facut iures si am zis ca plec, au redus pretul cu 60%. Asa ca, mai gandeste-te. Iar user-ul recomandat de mine (adi suciu) e un tip serios. Ce ai convenit cu el la telefon asa se intampla. Nu vreau sa-i fac reclama gratuita, dar iti dau un exemplu: 2 planetare in stare f. buna cu 300 lei. |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:53 |