PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
![]() ![]() ![]() |
PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
QUOTE(sans_doute @ 24 Feb 2010, 17:49) Trb sa-mi schimb bieletele de directie si capetele de bara, cine poate sa-mi spuna pt masina din semnatura daca varianta la osie este TRW sau SMI (TRW/SMI steering)? VF1LA110526831232 Piesele difera in functie de acest aspect. Thx. De ce capetele de bara????? E vax albina, bieletele sunt aproape la fel la ambele, brachezi roata si vezi ce model are: este unul cu o piulita care vine pe capatul de bara si un alt model care are surub in capatul bieletei si strange bieleta pe capatul de bara. Ambele au acelasi filet interior M14 (parca). Daca nu te descurci cauta-ma This post has been edited by Shafu: 24 Feb 2010, 19:40 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
Pai uite ce spune aici:
http://www.ingaraj.ro/?search=articole&pro...08&grupa=100198 Le impart in fel si chip.. |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
Shafu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
teal_c |
![]()
|
Ceva ani vechime in ale sofatului. Group: Members Posts: 252 Joined: 18 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Off topic: cu o intrebare...... credeti ca este ok sa pui niste becuri Xenon Blue Vision de 12V65W in locul celor existente? Celelalte parca sunt 12V50W (parca). Mai este nevoie de pus acele relee in plus pe instalatie?
Tks. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI
- B-Nr-XXX
1.3L HP M/T 2WD PACK N-CONNECTA 2019 Daca muncesti ca sa traiesti de ce te mai omori muncind?
|
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
erased
This post has been edited by mojorisin: 1 Mar 2010, 11:38 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
teal_c |
![]()
|
Ceva ani vechime in ale sofatului. Group: Members Posts: 252 Joined: 18 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ce erased mojorisin? eu sau xenoanele? =))
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI
- B-Nr-XXX
1.3L HP M/T 2WD PACK N-CONNECTA 2019 Daca muncesti ca sa traiesti de ce te mai omori muncind?
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
Shafu:dupa cunostintele mele obiectul din imaginea postata de tine poarta numele de capat de bara nicidecum bieleta..........
bieleta este componenta de directie care face legatura dintre caseta de directie si capatul de bara .....asta dupa cate stiu eu ....daca gresesc corectati-ma ,dar hai sa nu mai scriem doar de dragul postatului ci sa afisam lucruri utile si corecte..... numai bine! |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
Shafu |
![]()
|
Eu la asta zic capat bara, dar poate ma insel eu. Cea din postul de mai sus stiu ca este denumita bieleta de directie.
This post has been edited by Shafu: 2 Mar 2010, 05:37 Attached thumbnail(s) capat_bara.jpg ( Size: 5.23k ) Number of downloads: 956 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Bileta de directie poza 1
Cap bara poza 2 Attached thumbnail(s) bieleta.jpg ( Size: 3.56k ) Number of downloads: 929 cap_bara.jpg ( Size: 14.15k ) Number of downloads: 901 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
Shafu |
![]()
|
Corect! Le-am cam incurcat ... !!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
Am verificat trenul de rulare si am scapat ieftin, doar pivotii
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
sans_doute |
![]()
|
Salut,
Stie cineva ce inseamna "bucsa caseta directie"? Sau daca are vreun nume mai uzual? Merci |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Din cauza ca anumite denumiri de piese nu sunt "standardizate" aceasta bucsa poate desemna diverse piese dar ce presupun eu ca ar fii se refera la bucsa de teflon aflata in capatul mai lung al casetei de directie, bucsa care sustine axul-cremaliera centrat in corpul casetei. La uzura incepe sa troncane. Din cate am citit pe aici, nu e nevoie demontarea casetei pt. inlocuirea bucsei in plus, se adauga 1-2 O-ring-uri pe exteriorul bucsei pt. o fono-izolare mai buna.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
sans_doute |
![]()
|
Merci de explicatii
Cei de la ITP mi-au spus ca este o singura bucsa la caseta de directie, localizata undeva in partea dreapta. Mai multe nu stiu... ![]() 13 May 2010, 09:09: Ar putea sa imi caute si mie cineva un pret pt piesa? Sau macar un cod. Am cautat pe diferite site-uri dar nu o gasesc. Poate si pt ca nici macar nu stiu cum arata. Thx This post has been edited by sans_doute: 13 May 2010, 09:09 |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa nu gasesti nicaieri acea bucsa, decat poti reconditiona caseta. Nu prea au nici un interes sa iti ofere acea bucsa ca tu sa cumperi o caseta noua. In functie de forma...etc s-ar putea sa ti-o poata face din ceva un strungar bun dar trebuie sa ai model.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
sans_doute |
![]()
|
QUOTE(radunre @ 12 May 2010, 13:53) Din cauza ca anumite denumiri de piese nu sunt "standardizate" aceasta bucsa poate desemna diverse piese dar ce presupun eu ca ar fii se refera la bucsa de teflon aflata in capatul mai lung al casetei de directie, bucsa care sustine axul-cremaliera centrat in corpul casetei. La uzura incepe sa troncane. Din cate am citit pe aici, nu e nevoie demontarea casetei pt. inlocuirea bucsei in plus, se adauga 1-2 O-ring-uri pe exteriorul bucsei pt. o fono-izolare mai buna. Radunre, any idea ![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Eu am reconditionat caseta la un meserias local, se ocupa doar de casete de directie si sisteme hidraulice. Omul a strunjit din teflon bucsa respectiva. Poate gasesti si tu vre-un meserias care sa o poata face. O alta idee ar fii sa-i contactezi pe cei de la trami.eu, poate ca au sa-ti trimita kit pt. reconditionare si ar trebui sa contina si acea bucsa.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Cat te-a costat tamponul cutie si cel de la motor ? te referi la cel din dreapta sus presupun. Si sunt curios...oare o fi la fel si la benzina ?
Va pot spune cu siguranta la bieleta antibasculare este la fel ca benzina. Eu mi-am pus de diesel fiindca rezistanta la oboseala este mai mare,iar momentul de torsiune admisibil este cam dublu. Adica se foloseste un material mai bun. This post has been edited by xjc0c0: 14 May 2010, 12:57 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Bucsile de la bieletele basculare pt. motoarele m.a.c. fata de cele pt. motoarele m.a.s. difera. Eu am schimbat recent. Bucsa cu gauri la o varianta e in fata, la cealalata e in spate.
Confirm ca e mai rezistenta varianta pt. m.a.c. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu cand am cumparat acea bieleta antibasculare/rasturnare am avut de ales dintre benzina si diesel. Persoana de la caserie mi-a aratat ambele variente (le avea pe stoc) .Analizand la ochiometru,prin suprapunere,verificand lungime latime,diametre...erau identice.
Acum pun imi intrebarea...daca erau ambele de m.a.s. si doar firma diferea...Poate ca nici vanzatorul nu stia. In schimb prezentau diferente de material(mai poros,mai dur,mai greu) si de finisaj. Exista si posibilitatea asta. Personal nu m-am bagat niciodata sub un megane 1 diesel sa ma uit. Dar din acea analiza de la magazinul de piese auto asta am dedus . ![]() This post has been edited by xjc0c0: 14 May 2010, 16:11 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
sans_doute |
![]()
|
Intrebare: daca schimb amortizoarele fata, mai trebuie sa schimb si altceva? (adica flanse, rulment... )
Thx |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic ca daca tot le dai jos sa schimbi si flansa+rulment de flansa pe ficare roata...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AnduCT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 4 April 09 ![]() |
L-am cam incurcat. Multumesc
![]() This post has been edited by AnduCT: 18 May 2010, 07:38 |
--------------------
Renault
CLIO V E-TECH
- -
2021
|
|
cj98czh |
![]()
|
Esti sigur ca nu ai incurcat topicurile?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sans_doute |
![]()
|
Ca de obicei, alte intrebari
![]() - cine poate sa-mi spuna codul Renault pt bieleta de directie pt masina din semnatura (stanga + dreapta, dar cred ca este acelasi) - ce inseamna mai exact bucsa brat? Are si vreo alta denumire, cumva bucsa bascula? Am inteles ca ar fi 4, 2 dreapta 2 stanga, gasim un cod si pt ele? Am atasat si 2 poze cu ce cred eu ca e bratul, respectiv bucsa. multumesc! 21 May 2010, 08:25: Cu codurile m-am lamurit pana la urma. Daca sunt busile brat uzate troncane la denivelari? This post has been edited by sans_doute: 21 May 2010, 08:25 Attached thumbnail(s) brat.JPG ( Size: 5.13k ) Number of downloads: 625 bucsa_brat.JPG ( Size: 5.18k ) Number of downloads: 148 |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
eu am skimbat acum 25 mii de km asa cum vrei tu sa skimbi...bucsele si pivotul de pe brat...mare dezamagire...nu au tinut aproape deleoc...in sensul ca au cedat f repede iar una a jucat in lagarul de pe brat de la 2 mii de km dupa montaj...
sfatul meu este sa iei brat cu totul montat pe el adica bucse si pivot asamblat de producator.am montat acum eu de la lenforder cu 200 ron am gasit bratul...cred ca erau luate de la ONIX...baiatul care imi face service-ul la masina mi-a zis ca erau la un promo sau lichidare..oricum am o luna de cand am montat ...a disparut zgomotul ala metalic care era cand treceam peste denivelari. spor si km linistiti |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
sans_doute |
![]()
|
Aoleu, pai mie mi-au schimbat DOAR pivotii (fara brat) la service autorizat Renault, aia n-ar trebui sa stie ca dupa cativa km e posibil sa crape?
Am dat o gramada de bani pe pivoti, acum sa-i schimb iar cu tot cu brate? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
cj98czh |
![]()
|
Schimbat distributia la Meganul din semnatura.... preturi:
Kit distributie cu pinion (role Ina curea Conti) - 475 RON KIT accesorii (intinzator si rola Ina, curea Conti) - 432 RON Pompa apa Hepu - 110 RON Antigel RX Type D 3 litrii - 69 RON Apa distilata 3 litrii - 5 RON Ulei Elf Turbodiesel 10W40 4 litrii - 88 Ron Ulei Elf Turbodiesel 10W40 1 litru - 25 RON Filtru aer Man - 40 RON Filtru ulei Man - 25 RON Manopera: 300 RON Total: 1569 RON Mentionez ca, cureau de accesorii era praf (foarte imbatrnita si crapata pe interior) la fel si rolele.... faceau zgomot..... rolele si pompa de apa (care picura usor) erau cele originale ale masinii... deci aveau 140.000 km, cureaua avea 4 ani si 51.000 km de la ultima schimbare Cureau de distributie era ok, fara urme de imbatranire dar rolele de la kit erau tot asa... zgomotoase.... Cu ocazia asta m-am convins 100% ca nu merita depasit termenul de schimbare a distributiei dat de producator pt. Romania.... este riscul foarte mare.... toate rolele de pe ambele kituri erau pline de praf intarit pe laterale.... care in mod sigur afecteaza rulmentul din interiorul rolei... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:08 |