Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc ceva de genu, pe la noi: https://cliosandcoffee.co.uk/product/clio-m...net-lifter-kit/
Sau alt kit, dar de prefarat fara gaurire/taiere/atc. Sau ultima optiune/ worst case scen, sa am macar dimesiunile pieselor care fac adaptarea amortizorului sus/jos, poate gasesc undeva sa le manufacturez.... This post has been edited by alc2: 31 Oct 2022, 14:03 |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Aliexpres
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Unde gasesc o banda led subtire, de vreo 2-3 mm grosime si cam 100 mm lungime, care sa fie iluminata continuu (poate nu e expresia cea mai potrivita, ma refer ca iluminarea in banda sa fie de tip bagheta, nu punctuele de lumina), pe care sa o pot lega la bricheta masinii?
Am un compartiment sub climatizare care e complet neiluminat si nu vreau sa il fac iluminat ca ziua, la modul ideal as vrea sa il iluminez discret, doar cat sa se vada putin ce e inauntru. Am cautat pe aliexpress, dar tot benzi de 1 metru gasesc, cu alea n-am ce face... |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
sunt firme care pun lumini ambientale in masini, pe fetele de usi, pe bord, etc .. aia trebuie sa aiba asa ceva ..
exemplu .. https://www.autolux.ro/lumini-ambientale-auto/ |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca te grabesti, gasesti asa ceva, intensitate reglabila, etc
Am luat pentru megane 4(care a venit fara ambientale pe spate) si desi am trait ani multi fara, am zis ca de ce nu. Firele sunt lungi, se pot dosi , eu le am pus sub scaune pasager si sub bancheta spate, nu se vede nimic, intensitatea se regleaza din telecomanda , idem si culoarea, o fac la fel ca ambientalele fata. Evident ca sunt solutii mai multe, dar la rapid, si tot ce i rapid e si definitiv. Pe aliexpres sunt porturi usb cu led, , daca ai cum, se poate pune si acesta https://s13emagst.akamaized.net/products/34...f7a4d3b55e9.jpg This post has been edited by bgdrenault: 2 Nov 2022, 08:08 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
salut si Craciun fericit. unde gasesc un adeziv foarte bun sa lipeasca o pereche de casti (coronita) de ps Sony? ca al meu fecior a reusit performanta sa le rupa si e pacat de ele.....
modelul este acesta |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca le a rupt pe curbura, nu mai ai cu ce le lipi.
In rest, orice adeziv care lipeste plastic. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Poate pune o dublura lipita. (Taiata din carcasa dvd..flexibila..nu stiu)
In rest...slabe sanse..poate bicomponent This post has been edited by wolfin: 25 Dec 2022, 16:58 |
--------------------
pegas
3120
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
fix curbura a cedat,,,,,, partea buna este ca am o pereche de casti vechi ce are coronita metalica....cred ca am sa tai o bucata din aia si am sa o lipesc pe o suprafata mai mare. multumesc mult de sugestii
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Daca ai un burghiu mic poti da gauri si folsi niste popnituri. Metal pe plastic de lipit si care e si solicitat , cam degeaba. Popniturile nu deranjeaza la cap, ca oricum sta ridicata. si poti pune si deasupra si dedesubt
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
M am gandit si eu la pop nit.
Dar totusi.... ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
totusi ce? aspect? daca nu, 470 lei
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Daca sunt exclusiv pt acasa...poate pune si surub cu cap ascuns.
Dar pt ext..arata aiurea. Poate vopsite. Se gasesc si dimensiuni mici. Am si pt burghiu de 2-3 mm This post has been edited by wolfin: 25 Dec 2022, 18:54 Attached thumbnail(s) 20220525_200024_copy_864x1152.jpg ( Size: 109.41k ) Number of downloads: 334 |
--------------------
pegas
3120
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
Dacă tot ai căștile vechi cu cadru metalic, poate ai și un manșon de piele/vinilin, acoperi dublura sugerată anterior. Sau poate o poți face dacă nu o ai.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
kato |
![]()
|
pai mansonul actual nu e rupt, doar plasticul....... estetica nu este importanta, ca le voi folosi eu, important este sa fie comode si functionale. junioru a primit de la mosu pe astea......
burghiu mic este, filetanta este, cu popnitul mai greu si suruburi cu cap ascuns, dar se rezolva cu o vizita in dedeman |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
wolfin |
![]()
|
Ce inseamna monopol.
De la astia am vrut sa iau bureti pt un jvc. Am cumparat alte casti ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Unde gasesc o geaca (nu foarte groasa, asa de toamna iarna) simpla, fara brizbrizuri si culori țipatoare, ptr utilizare de zi cu zi prin oras si care sa fie impermeabila. Dar impermeabilitatea sa vina din tesatura, nu din tratarea tesaturii cu tot felul de kkturi. Am si am avut d-astea cu goretex ciuciutex si alte rahaturi si dupa cateva spalari intra apa prin ele. Stiu ca tre spalate intr-un anume fel cu anumiti detergenti, da nu e cazu la mine. Io iau geaca, o arunc in masina de spalat cu ce detergent am la indemana si aia e.
Deci: unde gasesc o geaca simpla, impermeabila, care sa mearga spalata oricand la masina ca orice tricou si care sa ramana impermeabila pana ma satur de ea. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Decathlon.
De ex: https://www.decathlon.ro/p/jacheta-impermea...5162&c=ALBASTRU This post has been edited by Bicicleta galbena: 29 Jan 2023, 10:04 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
La descriere zice asa : "Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafața sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă și este ușor și respirant. Se obține printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viață a produsului
Hidrofobia materialului poate fi reactivată prin introducerea gecii în uscătorul de haine, timp de 10 minute, la o temperatură joasă. Recomandăm și spray-ul FORCLAZ (8554908)". Deci nu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Un sac menajer? Îl schimbi din gând în gând, când se găurește, că e eftin.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@CGB: nu exista sa fie din doar din metarial, totul se trateaza si spalarea se face cu detergenti dedicati.Mai sunt unele haine care dupa ce le-ai spalat ca sa fie din nou water repelent trebuiesc calcate cu fierul fierbinte.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
wolfin |
![]()
|
Exista. Parpalace englezesti. Doar din tesatura e data hidrofobia. Dar costa
|
--------------------
pegas
3120
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Este firul tratat, din ce gasisem legat de ele,inainte de a se tese materialul, la astea ma refeream ca trebuiesc calcate dupa spalare. Asa e la hainele militare englezesti, am una dar are si ea limitele ei totusi.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Constata cu surpindere ca sildurile si manerele de usi de prin casa sunt cu interaxa de 54 mm intre maner si butucul de cheie. Adica nu prea gasesc ceva frumos (cromat, nichelat, alama sau ceva design), doar niste mizerii vopsite de nu le-ai pune nici la usa de la garaj. Magazinele de bricolaj, valea cascadelor si emagu le-am epuizat, stie cineva unde pot gasi asa ceva?
Rondele nu pot pune, ca usile sunt colant si ramane amprenta sildurilor curente. @cgb uite din astea, dar sunt mai mult de fite decat de functionaitate https://www.amazon.com/oil-skin-jackets/s?k=oil+skin+jackets sau din alea de pvc de la dedeman This post has been edited by einstein1984: 30 Jan 2023, 11:03 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Vezi sa nu fie ceva china, si sa nu le gasesti doar prin bazar
Fara gluma. Am patit asa ceva la o matusa, usi facute din lemn, cu broaste cumparate si puse de tamplar. Numai prin bazar gasesc compatibilitati, cand ma freaca baba ca i s-a stricat manerul This post has been edited by bgdrenault: 30 Jan 2023, 09:59 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Orice e posibil, ca le-am luat odata cu apartamentul. O s acaut si pe acolo
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Ca suntem forum auto...fa cum se face in service ...alea din reprezentantele renault.
Schimba usa This post has been edited by wolfin: 30 Jan 2023, 10:04 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Util ca czhul, multumesc!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:30 |