Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.994 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Carnea și legumele de la țară pot fi excelente, dar și la polul opus.
Cu mult timp în urmă fusese la TV un reportaj despre produsele agricole de la țară, din gospodăriile particulare, vândute în piață. Și s-a descoperit că foarte multe sunt extrem de chimicalizate, pentru că tanti Veta a văzut, peste gard, că tanti Aglaia pune îngrășământ chimic și ies niște roșii... Dar nici una dintre ele nu știe cantitățile, pun după ureche. Și astfel produc bombe chimice, neintenționat, firește... La fel cu carnea, se cumpără concentrate, că crește porcul mai bine, antibiotice să nu moară puii, dar se administrază tot după ureche. |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.994 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de obicei GASESC (on topic) legume fructe la carefur etc. tanti aglaia nu vinde acolo.
carne pui. ..primesc de la socrii...atunci cand primesc....din sursa necunoscuta nu as cumpara ..niciodata dau un exeplu..cartofi...jumate se pun pt vanzare jumate pt consum propriu.unii cu azotat altii fara. bineinteles....procentele sunt mici..fata de consumul general. dar cu mici gesturi zic ca mai scazi din sit nocive . cuptorul cu microunde este unu din aceste gesturi. asta am zis..nu ca am lipsit la ora de fizica/chimie si nu stiu ca h20 din molecula se loveste de pereti basca ca un cuptor cu microunde se schimba la ceva ani chiar daca functioneaa This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2022, 09:24 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ingrasamantul e ok, mai rau sunt alea cu care stropesc rosiile, ca la fitosanitare vand aia orice oricui.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
anul asta fac sera pt rosii
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.273 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
wolfin |
![]()
|
nu mai tin minte...la un samsung am avut probleme..se decalibrase nu sti ce..sau se arsese nu stiu ce.....si eu il foloseam in continuare fara sa stiu. mecanicul o zis ceva ca la nu stiu cati ani trebue schimbat ca ..x face y.....o sa gogulesc cand am timp
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu mai folosesc cuptorul cu microunde de minim 7-8 ani si sincer nu-i duc lipsa. Ca o fi mit, ca n-o fi.....am considerat ca e mai safe asa....asa ca daca tot nu-i simt lipsa, aia e.
Mitul cu legumele mai toxice "de la tarani" nu-i deloc mit. Pot confirma. Ai mei au casa de vancanta intr-un sat, la 50 km de Bucuresti. Toti cei de acolo care au legume pentru vanzare le umfla de chimie. Daca nu fac asta, la prima ploaie acida 80% din rosii sunt pa. Deci baga....si exact ce ziceati, baga dupa ureche....dupa ce mi-am dat matzele afara dupa niste rosii de acolo...nu mai pun gura. Idem cu carnea. Puii, gainile sau curcanii sunt hraniti cu concentrate si antibiotice. Daca nu fac asa, majoritatea mor de la boli aduse de vrabii. Vrabiile vin la mancarea lor, o contamineaza, iar pasarea de curte daca nu e umflata cu chimicale, moare de la nu stiu ce rahat de virus purtat de vrabii. In zilele noastre nu prea mai gasesti nimic natural. Eu sunt din ala "nebun" de sta si citeste etichetele.....nimic nu mai este fara zahar, sare in draci...plus juma din tabelul lui Medeleev. Treaba cu mancatul sanatos este mit. Nu ai cum. This post has been edited by vallixx: 23 Feb 2022, 09:57 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
wolfin |
![]()
|
Fumezi?
eu m am lasat .. deja am 2..3 ani cand rar mai pun tigare in gura. pe acelasi considerent. incerc sa mai raresc acolo unde pot. incerc sa nu fiu obtuz...dar asta e. personal. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc microundele, imi castiga mult timp ca evit sa mai murdaresc oale la incalzit mancarea plus ca incalzeste si chestii uscate, care pe aragaz nu au sanse. Socramiu se jura ca schimba gustul mancarii, dar nu i-am facut un test in orb sa vad daca reuseste sa identifice .
Pentru o piesa de genul ala, eu as cauta tot pe net. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
cand o sa iti creasca un deget in plus...o sa stii de unde
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu caut cuptor cu microunde incorporabil...nu as renunta la el prea curand...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
vad ca nimeni nu a comentat de wifi
![]() acum ceva ani am citit un raport emis de un departament federal US ....in care recomanda sa nu se instaleze wifi in scoli. era public..dar ..in fine. la o cautare sumara https://www.wirelesseducation.org/1073-2/ This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2022, 11:15 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.216 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cuptoarele cu microunde sunt populare de cel putin 70 de ani, ar fi produs ceva sechele pana acum, n'asa?
La fel si dozele de aluminiu (care aluminiu ajunge chipurile in bauturi, desi pana acolo mai e un strat separator). |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
ii faci o tichie de staniol si e de ajuns.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 23 Feb 2022, 11:19) Cuptoarele cu microunde sunt populare de cel putin 70 de ani, ar fi produs ceva sechele pana acum, n'asa? La fel si dozele de aluminiu (care aluminiu ajunge chipurile in bauturi, desi pana acolo mai e un strat separator). daca nu s au facut studii asta nu inseamna ca nu exista ![]() nu am dat degeaba exemplul tutunului iar cu alu...poate cand e in combinatie cu termic. apropo ..de ce se foloseste doar o parte a foliei de alu la gatit ![]() This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2022, 11:31 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 23 Feb 2022, 10:04) Fumezi? eu m am lasat .. deja am 2..3 ani cand rar mai pun tigare in gura. pe acelasi considerent. incerc sa mai raresc acolo unde pot. incerc sa nu fiu obtuz...dar asta e. personal. Nope. N-am fumat niciodata la modul serios. Ca ma mai prostesc prin concediu cu un trabuc sau o tigara de foi la un pahar de coniac....nu se pune, e ocazional si oricum doar le pufai, nu trag in piept. Cu microundele ti-am zis...am incercat, nu i-am simtit lipsa atat de tare....asa ca am ramas fara. Altfel, incerc sa fiu cat de poate de responsabil, fara sa ajung insa la paranoia. Adica pe cat posibil incerc sa folosesc recipiente de sticla. Asta nu inseamna ca nu ma ating de vreo bautura la cutie sau pet, nu inseamna ca nu folosesc caserole din plastic, dar prima alegere e "la sticla". Idem cu chimicalele. Incerc sa cumpar produsele cu cele mai putine adaosuri chimice....sunt constient ca nu le pot elimina pe toate asa ca nu am un stres major cu treaba asta. WiFi-ul e o lupta fara sens. Da, nu dorm cu telefonul la cap, dar nici nu scot routerul din priza. Oricum e in camera cealalta...si chiar de-l scot din priza eu, vecinul nu o face. Deci...n-are rost. Plus ca am antenele de 4 si 5G pe blocul vecin, ma uit la ele pe geam.... si nu mi-am tapetat casa cu folie de AL. Sper ca telina este un bun remediu anti radiatii. ![]() This post has been edited by vallixx: 23 Feb 2022, 11:48 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.216 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Sa nu uitam si de micii nostri prieteni din casa....
Attached thumbnail(s) 5g.jpg ( Size: 130.61k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
vallixx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
pe geam ai depunere metalica daca e low e, la birou si eu vedeam antena lu vodafone, dar semnal mai subtire. orange avea in cladire repetoare.
This post has been edited by einstein1984: 23 Feb 2022, 12:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 23 Feb 2022, 11:46) Nope. N-am fumat niciodata la modul serios. Ca ma mai prostesc prin concediu cu un trabuc sau o tigara de foi la un pahar de coniac....nu se pune, e ocazional si oricum doar le pufai, nu trag in piept. Cu microundele ti-am zis...am incercat, nu i-am simtit lipsa atat de tare....asa ca am ramas fara. Altfel, incerc sa fiu cat de poate de responsabil, fara sa ajung insa la paranoia. Adica pe cat posibil incerc sa folosesc recipiente de sticla. Asta nu inseamna ca nu ma ating de vreo bautura la cutie sau pet, nu inseamna ca nu folosesc caserole din plastic, dar prima alegere e "la sticla". Idem cu chimicalele. Incerc sa cumpar produsele cu cele mai putine adaosuri chimice....sunt constient ca nu le pot elimina pe toate asa ca nu am un stres major cu treaba asta. WiFi-ul e o lupta fara sens. Da, nu dorm cu telefonul la cap, dar nici nu scot routerul din priza. Oricum e in camera cealalta...si chiar de-l scot din priza eu, vecinul nu o face. Deci...n-are rost. Plus ca am antenele de 4 si 5G pe blocul vecin, ma uit la ele pe geam.... si nu mi-am tapetat casa cu folie de AL. Sper ca telina este un bun remediu anti radiatii. ![]() nu tine de paranoia daca..arunci toate caseolele de plasic si cumperi altele free bpa sau de sticla pentru microunde, ...oricum dupa 2..3 ani sunt jegoase mai ales daca le folosesti la microunde...cele transparente devin mate..., wifi..de ce ai avea nevoie in fiecare camera semnal full....tine si de lasatul tel din mana.....in loc sa iei suc cu tabelul lui mendeleev...nu e bun cel de la lidl bio/100%? sau storcator cu melc... refritor la antene..pe bloc sunt antene...desi stau la et inferioare..am votat in adunare ruperea ctr...desi e un venit bun din le. cei de la et 11..12 ...ce vina au? repet ..tine de fiecare...nu unu e diliu ..altul e superman. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
wolfin e mai inteligent ca aspiratorul....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
wolfin |
![]()
|
l as cita la radian (injuratura) dar nu meriti
![]() This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2022, 12:55 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 23 Feb 2022, 12:38) in loc sa iei suc cu tabelul lui mendeleev...nu e bun cel de la lidl bio/100%? sau storcator cu melc... Nu prea e bun in general sucul de fructe. E bomba glicemica....vorbim aici de cel presat la rece nu restul care sunt apa + zahar + arome. Gandeste-te de cate portocale ai nevoie ca sa faci un pahar de 200-250ml de suc de portocale, dupa care gandeste-te daca ai manca aceeasi cantitate de portocale dintr-o data. Vezi ca multi nutritionisti sunt impotriva consumului regulat de suc de fructe. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.273 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Bine că m-ați ajutat cu piesa aia...
![]() Între timp m-am descurcat singur, da nu zic de unde, să se chunuie și alții... ![]() |
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
einstein1984 |
![]()
|
si la suc le bagi cu coaja si albitura cu tot??? Vezi ca retrag ce am zis mai sus.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:49 |