Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|||
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Am tot cautat un magazin din Romania care sa vanda asa ceva: Kreg Mini Pocket Hole Kit.
Aveti idee daca exista vreunul? |
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.036 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Unde gasesc suruburi otel grupa 10.9 ..sau 12.9 ....M8x70 sau M8x80. Pe net....doar la cutii sau vanzari pt firma Am nevoie de 2 bucati.... Am luat 2 din brico ..si s au stambat...la 750 N (piston gaz) forta.....plm...ambele. |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Fabory
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.036 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
M am inregistrat
Astept sa imi aprobe contu. La firma nu am trecut nimic. Mersi R19/16v Van doar la cutie...200 bucati min ![]() This post has been edited by wolfin: 12 Dec 2016, 10:10 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Sau la dezmembrari,daca ai ceva pe aproape.Au cuplul de strangere stantat pe cap...
|
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
wolfin |
![]()
|
Am gasit un shop care a avut mila de mine si cica imi pune la posta 2 suruburi de 10.9
Sper sa tina...... ca cica de 12.9 cam greu cu gasitu. Oricum..mersi mult |
--------------------
pegas
3120
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@wolfin eu am fost la ei la magazin, nu am comandat online, e drept, dar mi-au vandut intotdeauna la bucata.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
wolfin |
![]()
|
La mine in urbie nu au magazin......
|
--------------------
pegas
3120
|
|
R19/16v |
![]()
|
Am vazut. Recunosc ca nu mi-am inchipuit ca pot avea in Ploiesti dar nu in Bucuresti, d-aia ti i-am sugerat. Daca nu te descurci cu aia, imi spui si ma duc si-ti iau eu ce-ti trebuie si-ti pun la curier
![]() |
--------------------
DS
5H
|
wolfin |
![]()
|
Multam
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.223 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Firma de reconditionat injectoare pt Ford Transit 2.4 TDCI in Bucuresti?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Rhune?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
myr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut
problema: la un megane 2 1.5dci uneori apare mesaj 'injection fault' in mers, uneori cu oprire motor. dupa ceva investigatii, pare a fi problema la o mufa ce intra in UCH. la reprezentanta nu prea se baga sa repare, propun schimbat de uch si cablaj. ca sa evit totusi o cheltuiala serioasa, as vrea sa ajung pe la un electronist, poate exista o varianta mai ieftina. deci, unde gasesc un electrician/electronist auto care sa se priceapa la asa ceva? |
--------------------
ex: Renault
Clio III
2011 (ex: Megane II 2003)
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
https://www.reno.ro/index.php?showuser=46619
ia vezi aici |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Transport extern - coletarie la pret decent?
|
--------------------
**
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Caut un serviciu de muzica online preferabil cu abonament, nu cu plata per melodie, de pe care sa pot downloada mp3'uri la calitate buna din nou, preferabil sa aibe buton de download, nu sa instalez eu 1000 de programe ce hackuiesc si downloadeaza. Foloseste/a folosit asa ceva cineva ? Ma intereseaza sa downloadez si sa scriu cduri audio pt. masinsa. Nu vreau sugestii gen "downloadeaza de pe youtube" ca muzica care o ascult o gasesc numai 240p si calitate execrabila.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Apple Music? Calitatea e super și poți downloada pe toate divaisurile tale (ai un număr maxim de divaisuri inclus în abonament). Doar că le downloadează criptate și merg numai la tine, nu poți să le pui pe stick și să le dai mai departe.
Edit: acum am văzut treaba cu CD-urile pentru mașină. Cu Apple e mai greu, că-ți trebuie un program separat de decriptat. Există, dar nu știu cît de bune sînt, că n-am încercat. This post has been edited by VladSoare: 26 Dec 2016, 16:33 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Sunt o gramada de site-uri de unde poti lua gratuit .mp3 la 320 kbps. Pentru calitate mai buna sunt alea de nu pot sa le mentionez, ca iau ban
![]() 26 Dec 2016, 17:38: Ca tot veni vorba de muzica, as vrea o boxa bluetooth pentru camera copiilor, sa poata pune muzica de pe tableta (sau eu de pe telefon). Aveti careva idei sau experiente cu astea? Eu nu ma prea pricep si sunt de principiul ca "there's no replacement for displacement", dar nu se aplica in cazul asta. This post has been edited by mars: 26 Dec 2016, 17:38 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Jbl go este o boxa ok
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Am una d'asta: http://www.emag.ro/boxa-portabila-sonos-wi...e/pd/DF6HK3BBM/ si una d'asta: http://www.emag.ro/boxa-activa-wireless-jb...2/pd/DY4F22BBM/ . Se aud ambele foarte tare si clar, depinde mai mult ce-ti doresti sa faca. Aproape ca mi-e ciuda ca am dat banii pe http://www.emag.ro/sistem-home-cinema-5-1-...l/pd/E25QNBBBM/ acu mai mult timp dupa ce am auzit ce poate o mizerie dinasta mica, macar se aude orcu din directia din care ataca prin Lord of the Rings.
Care-s alea gratuite ? ca toate care le gasesc eu ori au 1.000.000 de reclame si multe linkuri moarte, ori downloadeaza mp3 direct de pe youtube. This post has been edited by andreist: 26 Dec 2016, 18:55 |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
@ ROK and all: Hmmm, 180 Hz... Sa zicem ca nu ma intereseaza in mod deosebit dimensiunile, dar parca e prea mica. Va sta mai mult in priza. Eu ma uitam la Onyx 3 de la Harman Kardon, dar aia e de podea. As vrea ceva de pus in biblioteca, nu m-ar deranja ceva gen Bose SoundLink Mini II. Am auzit cum suna la Altex, dar nu imi dau seama daca face banii si cum s-ar auzi in casa. Mai sunt cateva de la JBL, alea gen tub de bass, colorate, frumusele.
@ andreist: vezi http://www.instamp3.co. Dar cu click dreapta, "save file as", nu altfel, ca te duce prin porumb de ai dupa aia probe de divort ![]() This post has been edited by mars: 26 Dec 2016, 19:25 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Eu am luat de Crăciun pentru soață așa ceva. Îl au prin Cărturești în trei dimensiuni; asta e cea mai mare. Și e în diverse culori, eu am luat un vișiniu. Ăsta a fost 500 de lei; cel mic e vreo 130 (parcă), iar cel mijlociu parcă undeva pe la 300.
Chiar acum ascult muzică de pe tabletă la el. Se aude foarte bine, tare și clar, n-am ce să-i reproșez. Poate că n-o fi o boxă super-profesională pentru melomani ultra-pretențioși, dar pentru copii cred că e OK, mai ales că se integrează bine și în peisaj. This post has been edited by VladSoare: 26 Dec 2016, 19:29 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
O sa merg prin magazine si le iau la rand. Nu ma astept la Hi-Fi, nici nu cred ca duce Bluetooth asa ceva (poate 4.0) si nici nu imi doresc, dar sa fie cat de cat decent sunetul.
Eu am ramas cu CD-uri, nici macar mp3 player n-am. DVD nici atat, d'apoi sistem x.1... Dar sunt convins ca a mai avansat treaba, macar firmele mari sigur au scos ceva interesant. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(andreist @ 26 Dec 2016, 16:12) Caut un serviciu de muzica online preferabil cu abonament, nu cu plata per melodie, de pe care sa pot downloada mp3'uri la calitate buna din nou, preferabil sa aibe buton de download, nu sa instalez eu 1000 de programe ce hackuiesc si downloadeaza. Foloseste/a folosit asa ceva cineva ? Ma intereseaza sa downloadez si sa scriu cduri audio pt. masinsa. Nu vreau sugestii gen "downloadeaza de pe youtube" ca muzica care o ascult o gasesc numai 240p si calitate execrabila. http://filelist.ro/browse.php?search=&cat=...archin=0&sort=0 This post has been edited by argon: 26 Dec 2016, 19:50 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mars |
![]()
|
Sau https://thepiratebay.org direct, nu mai faci niciun cont
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ar fi culmea..un moderator mi-a dat invite pe filelsit acum multi ani...si ii multumesc pe aceasta cale. Deci e legal aici.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andreist |
![]()
|
stiu foarte bine metodele ilegale, numai ca nu am timp de asa ceva si nici calitate nu gasesc, instamp3 ala downloadeaza de pe youtube, check play button ( are id'ul videoului pe youtube )
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
mars |
![]()
|
Eu am luat pauza pentru "scrierea pe forum ca ai trimis serial-ul la un joc". De la MoneyTalks, pe vremea cand inca mai traiau dinozaurii si Reno facea masini
![]() 26 Dec 2016, 20:31: QUOTE(andreist @ 26 Dec 2016, 20:26) stiu foarte bine metodele ilegale, numai ca nu am timp de asa ceva si nici calitate nu gasesc, instamp3 ala downloadeaza de pe youtube, check play button ( are id'ul videoului pe youtube ) Mda... Eu luam de pe Mp3skull, dar vad ca l-au inchis. PB a ramas de baza. This post has been edited by mars: 26 Dec 2016, 20:31 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 23:32 |