Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
dan22y |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
||
--------------------
R
M
- B
8
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
unde-i tamango?
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
chiar... anu asta parca nu l-am vazut p`aci
![]() |
--------------------
**
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
E suparat ptr ca si-a luat suspendare inainte de sarbatori....
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cine unde cand cum?
![]() |
--------------------
**
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Buna seara stimati colegi. Cine a cumparat piese pentru masina de pe site-ul e-piesa? Trebuie sa schimb garnitura de la capacul termostatului. Am gasit pe mai multe site-uri cu piese, insa pe e-piesa e cel mai ieftin, e cam la jumatate fata de celelalte. As vrea sa dau comanda si nu as vrea sa ma trezesc, ca am dat banii pe altceva fata de ceea ce am comandat.. Daca este vreun coleg care a cumparat de pe acest site , il rog sa-si apuna parerea. Mersi.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Am cumparat eu. Sunt ok, nu o sa gasesti o piatra in colet
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Aha. Mersi de răspuns. O sa-mi încerc norocul sa vad ce iese. O seara buna.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca e-piesa si epiesa sunt aceeasi, atunci da, si eu am cumparat de la ei de destule ori.
N-am nimic sa le reprosez pana acum. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
In ultimii 2 ani am cumparat diverse de la ei. Am fost mereu multumit. Sunt si aproape de mine si am comandat cu ridicare colet de la ei de la sediu.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
Am cumparat 1 data de la ei , preturi ok , nu am ce sa le reprosez.
|
--------------------
-
-
-
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Se cauta anvelopa all season, 225/40/R18, si singura oferta gasita este un DUNLOP, 832 bucata.
Acuma stiu ca e buna, dar cam cine a luat la bani mai putini si lucru bun? |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai vrei anvelopa allseason pe 18 - ma mir ca ai si gasit
![]() |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
...și încă la prețul ăsta.
![]() This post has been edited by VladSoare: 23 Jan 2016, 09:01 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Dunlop nu prea exceleste la alsizon.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Gasesti anvelope bune la 400 si ceva de lei. De ce All-Season ? Doar nu folosesti o masina cu R18 numai in oras si distante scurte.
La o cautare scurta si sumara cu anvelope foarte bune: https://www.anvelope.ro/anvelope-vara-dunlo...r18-92-y-xl.htm https://www.anvelope.ro/anvelope-iarna-baru...r18-92-v-xl.htm |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Un precin si-a luat un haudi cu jante pe 18. Oricum ii trebuie caucioace pentru sandrama, fie de iarna fie de vara.
Recomandarea mea a fost ca, decat sa dea banii pe un set complet, fie el de iarna sau vara, dupa care sa mai ia un rand de jante pentru celelalte + gumele aferente, mai degraba isi ia olsizan si scapa pentru 5 ani sau mai bine. El este gata sa incerce recomandarea mea, dar dupa cum spuneam, preturile sunt ridicol de mari. Stiu, ar trebui sa schimbe jantele cu unele mai mici... dar cand omului i se puna pata stiti cum este. |
--------------------
MK2
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Jante tabla 17 si gume iarna?
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Nu prea se recomanda anvelope allseason pe dimensiuni din astea mari, si pentru masini mari, de-aia nici nu se prea gasesc pentru roti pe 18. Un set de jante mai mici, sh, pentru iarna...si scapa de grija. Pentru Haudi se gasesc sh la orice colt de strada
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
luck33ro |
![]()
|
http://www.gumi7.ro/ro/tires.html?tire_wid...re_price_to=640 are mare bulan cu bulgarii! Hankook sunt meseriasi pe olsizon
![]() |
--------------------
**
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Bah, i l-am aratat, pana la urma este alegerea lui. Io as merge pe Dunlop, dai un ban da nu-l mai ai. Acuma, ghagiu cu haudi, stiti coom e, tedeiu, bashini, halea halea, o sa vad ce ii tuna in cap. Poate nimic...
|
--------------------
MK2
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Nu inteleg moda cu jante de vara/iarna nu e mare lucru 1 ora pe an sa schimbi cauciucurile de pe janta. Am facut-o din 2005 incoace.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
io dupa ce mi-am luat mixte nu m-as mai intoarce la asta. In primul rand ma ustura in coor cand le venea sorocu sa iau noi, ca trebuia sa iau 4 de fiecare data.
|
--------------------
MK2
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(andreist @ 23 Jan 2016, 23:06) Nu inteleg moda cu jante de vara/iarna nu e mare lucru 1 ora pe an sa schimbi cauciucurile de pe janta. Am facut-o din 2005 incoace. Daca calculezi cat ai dat in anii astia pe demontat/echilibrat/schimbat cauciuc, de doua ori pe an, va rezulta un set de jante, fie ele si de tabla. In plus, nu stiu daca e bine pentru cauciuc sa fie scos si pus de mai multe ori de pe janta. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Am avut eu la Nivă un set separat de jante, în ideea să nu mai merg la vulcanizare. Era mai mare daraua decît ocaua. Cel mai tare mă deranja că ocupau o grămadă de spațiu în curte. Apoi trebuia să am mereu grijă să le acopăr cu o prelată, ca să nu se acumuleze apa în ele și să stea acolo cu lunile, să ruginească. Prelata se făcea praf de la soare și trebuia schimbată, era o distracție cand venea timpul s-o pun sau s-o scot, legată cu sfoară ca să n-o ia vântul, etc. Iar schimbul de roți era munca exclusiv a mea, în loc să fie a unui Gigel de la vulcanizare. Și era muncă grea cu jantele alea mari și cu ditamai cauciucul pe ele. Iar durata totală era tot aia.
Nu merită. La două minute de casă am o vulcanizare cu program aproape non-stop, inclusiv duminica și de sărbători. În juma' de oră termină treaba fără nici un efort din partea mea. Și-atunci de ce să mă chinui? Doar ca să economisesc cîteva zeci de lei, adică mai puțin de un sfert de rezervor de benzină? Las' să trăiască și ei. This post has been edited by VladSoare: 24 Jan 2016, 09:12 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Toate problemele/chetuielile astea dispar la olsizon
![]() |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
Da, dispar astea, dar apar altele. Nu vreau să începem iar discuția despre super-șoferii care n-au nevoie de gume de iarnă, pentru că ei merg încet pe zăpadă și au mare grijă, iar talentul lor suplinește gumele. Eu sînt șofer prost și am nevoie de gume ca lumea, că nu m-ajută talentul.
![]() Am mers și cu iarnă, și cu olsizăn. Pe zăpadă sau pe o stradă "curățată" în stil românesc nu suferă comparație. Olsizăn e un compromis jalnic. E doar suficient de bun cît să-ți faci treaba cu el într-o anumită măsură, dacă ai mare grijă. Pentru mine nu-i destul. This post has been edited by VladSoare: 24 Jan 2016, 09:25 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Mah, termina-te cu olsizanu groaznic
![]() Nu are nimic. Doar ca iti mai salveaza din bani. Pune tu matador/ debica fie ele de iarna sau de vara langa un olsizan bun si vezi cum iesi. Ca nu te gandi ca omu de rand (saracu-le) merge cu frun' Dunlop sau Bridgestone pe cazanu lui de 520D. Shumaharu-le. |
--------------------
MK2
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 10:27 |