Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
unde gasesc si io carti de istorie ptr kindle. de preferat in romana. orice fel de istorie. istoria romaniei, a chinei, a strugurilor, a beshinii, a elefantilor.....etc.
daca se poate si moceanu ar fi si mai bine. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
De la Moceanu' primesti doar cosoru'. Nici n-ai plantat brotacu' si deja vrei sa-i cumperi carti ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
kindle/kinder.
Attached thumbnail(s) kindle.jpg ( Size: 7.29k ) Number of downloads: 573 gipsy_kinder.jpg ( Size: 7.29k ) Number of downloads: 602 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Ce taree
![]() |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
???
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Wtf ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(betamax @ 23 Aug 2014, 13:38) QUOTE(semit @ 23 Aug 2014, 18:07) la ce te refereai in posul in care ai raspuns lui CGB? mie mi s-a parut ca te-ai referit la kinder.. in timp ce el se referea in mod clar la kindle... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am pierdut o piesa de la flex. Este piesa care vine peste disc si strange discul. Gasesc prin magazinele mari de profil? Sau mai bine sa sun la service
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
Mda.. nu e niciunul din B. Cost transport aproape cat piesa.
![]() Am gasit pe unii pe 13 sept , le-am dat un mail. Sa vedem daca raspund. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Încearcă pe la "ruși", posibil să găsești la prețuri mult mai mici.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
o mai fi piata aia din spate de la kaufland Obor?
acolo aveau toate prostiile astea |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Îți pot trimite eu piesa respectivă, gratuit, doar să plătești transportul...poștă, curier, ce dorești.
Dacă este OK....vorbim pe privat. QUOTE(UXE @ 24 Aug 2014, 20:20) Mda.. nu e niciunul din B. Cost transport aproape cat piesa. ![]() Am gasit pe unii pe 13 sept , le-am dat un mail. Sa vedem daca raspund. ![]() |
--------------------
Bicicletă
Pegas
- CL03LFP
1976
|
|
betamax |
![]()
|
QUOTE(semit @ 24 Aug 2014, 05:03) la ce te refereai in posul in care ai raspuns lui CGB? mie mi s-a parut ca te-ai referit la kinder.. in timp ce el se referea in mod clar la kindle... ![]() Ma refeream la carti. In format electronic. Si avansam o ipoteza in legatura cu utilizarea lor. Ca sunt citibile cu kindle da catre un kinder. E vorba de un alt kinder, de aici toata confuzia. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
UXE |
![]()
|
brutus , ai pemeu.. up.gif
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
UXE |
![]()
|
unde gasesc si eu un atelier unde se monteaza folie transparenta de protectie a caroseriei? exclus expert detailing
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
La 10 min de casa ta.
Fa-le o intrebare lor. http://www.folieautorar.ro/ La ei mi-am pus folie pe faruri. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
Am sunat, din pacate nu lucreaza decat cu autocolant. Cred ca ma las pagubas
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
JustDrive |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 September 14 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Din pacate, firma aia nu e autorizata sa vanda folii Llumar.
Zicea cineva care a fost la ei sa-si puna folie (asta de pe vwforum stiu, deci e hearsay, nu e pe verificate) ca a vazut cum angajatii aduc ceva folie, o dau jos de pe tubul ei si o pun pe tub Llumar. Cand a vazut, a renuntat si s-a carat. Cert e ca AICI nu apar pe lista distribuitorilor autorizati in Romania. Inteleg ca-s si mult mai ieftini decat restul. I wonder why? ![]() This post has been edited by Bwwlan: 3 Sep 2014, 16:17 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 2 Sep 2014, 13:12) Am sunat, din pacate nu lucreaza decat cu autocolant. Cred ca ma las pagubas ![]() ![]() Mai bine ii tragi un lac ceramic, te costa cam 500 de euro si nu arata dubios dupa ce incepe sa se adune lovituri pe capota. |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva unde gasesc tabla de inox in Bucuresti?nu imi trebuie o foaie intreaga, ceva de genu 40cm lungime cu vreo 15 latime.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JustDrive @ 3 Sep 2014, 15:22) Tu te-ai uitat 3 posturi mai sus cand ai postat, nu? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc si eu niste oameni care sa se priceapa sa vopseasca cu spray-ul? Gen astia cu grafitti?
Imi trebuie sa vopsesc niste rame. Evident, cu materialele mele si banii mei. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
1. merita investitia daca cine o vopseste, stie s-o vopseasca. Adica: lacul ceramic e un pic mai pretentios la vopsire si mai ales la uscare, trebuie uscat la 120 grade, nu e suficient sa se foloseasca doar caldura cabinei, e nevoie de radiatoare care trebuie amplasate de jur imprejurul masinii si sa faca acest lucru. Altfel, lacul nu-si capata proprietatile pentru care e cunoscut, si se comporta ca un lac normal (mai bun totusi decat cel OEM).
2. evident, atentie la "mana" vopsitorului si calitatea filtrelor cabinei; sa nu iasa coaja de portocala iar cabina sa nu improaste mizerii. 3. producatori de lacuri ceramice: standox - furnizor OEM de lac ceramic pt Volvo, BMW, posibil si alte marci; PPG, Glasurit - acesta e furnizorul pt Mercedes. Personal am ales standox. Investitia merita, dar e foarte foarte important vopsitorul, ca vopseaua sa iasa perfect. Din pacate sunt rari in RO...Asko are vopsitor bun, mie mi-au vopsit capota foarte ok dpdv mana de lucru, luciu...din pacate cabina lasa multe mizerii.... Tot pe vopsitorie se zice ca ar mai sta f bine si TopLac, personal n-am avut experienta cu ei... Cat despre revopsiri de elemente ulterioare, vopseaua si lacul se vor gasi, dar va fi mai complicat daca se va vrea sa se faca pe casco...service-ul va trebui sa accepte sa cumpere acea vopsea, acel lac, etc., si sa lucreze in modul asta...nu sa vina ei cu vopseaua lor si lacul lor... Trecand peste lacul ceramic, care ofera protectie la zgariere fiind foarte dur, exista varianta inversa: lacul autoregenerativ, care la temperaturi de peste 22 grade, se regenereaza, iar toate zgarieturile fine, care nu au ajuns la vopsea, vor disparea, lacul recapatand luciul initial al momentului cand a fost vopsit. E mai scump decat lacul ceramic, care e destul de scump, dar cred ca merita. luat de pe au ant forum http://www.stardustcolors.ro/lacuri/992-la...to-ceramic.html |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de lamuriri, dar eu caut sa vopsesc niste rame de geam de la un magazin, adica un fel de vitrina.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Macione |
![]()
|
Postul meu era adresat lui UXE, scuze daca s-a inteles altfel
![]() |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 05:45 |