Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
MMVI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu gasesti, te duci la farmacie si iti iei furtun de perfuzor.
Porbabil daca gasesti iti vor da perfuzorul cu totul, dar evident tu folosesti doar furtunul. Vezi si cat costa, desi nu cred ca e cat furtunu' auto pt. stropitor. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
buna ideea vallixx
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
In unele magazine de piese auto gasesti furtunuri ce se vand la metru,cu diferite diametre interioare,functie de nevoi.
Iti iei furtun din acela imbracat in plasa textila,si la ce doresti sa-l utilizezi,va tine cat masina. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sunt la dedeman la metraj. Mult mai rezistente decât cele pentru perfuzii și la diametre diferite.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cine imi poate recomanda si mie un centru dezmembrari serios ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
a clacat manageru?
|
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aveam cativa colegi ce au si topice la bursa. la ei ai incercat? menic si megan brotac.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am nevoie pentru Fiat , din pacate pe forumul marcii e cam liniste ....
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
MMVI |
![]()
|
Am găsit si luat două trasee de dacia 1310 (9 lei unul); furtunele arată ca cele pentru acvarii; merci de idei, dacă se crapă și astea am de unde alege
![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Exista ceasuri de mana care masoara si bataile inimii? Pe unde gasesc si eu unul ieftin?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Asta l-am cumparat eu acum vreo luna.
Merge perfect. http://www.decathlon.ro/ceasuri-cardiofrec...progress-1.html |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Buna ziua stimati colegi,am nevoie de un coleg de forum care sa posede KTS sau IDS Ford in Bucuresti. Fiesta fiicei mele are cateva erori in urma ploilor recente din Bucuresti. In principiu ABS si traction control. Are cutie de viteza clasica automatizata.
Eu sunt plecat in concediu si nu pot sa o ajut nici acasa la Brasov. Asa ca va rog daca este cineva amabil si are un tester care sa se "inteleaga" cu un Ford Fiesta din 2009 va-si fi recunoscator. Cu multumiri, Radu Pascu |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Userul DGAlexandru de pe forumul de Ford. Ți-am trimis un mesaj privat cu datele de contact.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Multumesc de raspuns. Am sa incerc sa-l contactez maine sau luni si am sa specific ca tu l-ai recomandat.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
As avea si eu nevoie de un cric cu roti.. unde as putea sa gasesc mai ieftin? Cineva a luat acu cativa ani din Auchan.. era vreo 50 dd lei la promotie... acum mi-a stat inima cand am vazut preturile.. macar sub 100 de lei sa fie...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, dar vreau sa reglez suspensia .. si pe la mine la tara nu am betoane, ci pamant cu pietris, iar in mizeria aia de cric de la renault nu am incredere. Un cric cu roti are baza mai mare si e mai stabil.
This post has been edited by UXE: 17 Jun 2014, 21:04 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Caut si io niste cai. Nu oricare, ci aia de la Voronet, ai lui Doru Davidovici. Sub orice forma: carte (putin probabil), pdf, word. Sau link.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
@betamax: O gasesti pe Okazii, dar vrea pe ea 500 ron. Am incercat prin iarna sa negociez la 300 ron, nu a vrut.
Acum vre-o luna inca statea cu ea. Te-ar interesa sa ne asociem sa o luam impreuna, eu vreau o copie xerox dupa ea . |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Eu voiam doar s-o citesc (ca si tine, probabil), nu sunt colectionar/bibliofil. Stiam ca au fost tiparite putine exemplare, dar ala care cere 500 lei e un berbec. Mai caut. Daca imi pica in mana, o scanez/copiez si o pun aici. For free.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai este pe okazii...aia de 500
betamax ![]() multam am ce lectura in co |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
andreigosman |
![]()
|
Da, din pacate am vazut ca nu mai este, am cautat aseara. Si eu vreau sa o citesc, este singura carte a lui DD pe care nu o am si nici nu am citit-o.
Poate pe la Biblioteca Nationala sa fie de gasit |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
|
|
wolfin |
![]()
|
sau universitara- LE online nu am gasit
iar la nationala.. http://alephnew.bibnat.ro:8991/F/8G2RSG5Q6...lter_request_5= oricum trebe incercat la fata locului din ce imi aduc aminte parca la universitatra iti dadea voie sa faci copii xerox This post has been edited by wolfin: 19 Jun 2014, 09:41 |
--------------------
pegas
3120
|
|
andreigosman |
![]()
|
Se pare ca exista la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, http://www.bibmet.ro/
http://aleph20.bmms.ro:8991/F/4JE75RBUR1RH...lter_request_5= |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
|
|
wolfin |
![]()
|
salut ,
caut o parere ![]() am reactivat bicileta dupa vreo 5 ani de cand sta pe dreapta. este normal cand pun frana fata sa existe un joc in furca? trebuie sa mai stang ceva sau asa face toate? na..sunt posesor de reno bicicleta are vreo 10 ani un dhs diamant si nu cred ca am mers mai mult de 100 km cu ea This post has been edited by wolfin: 23 Jun 2014, 11:35 |
--------------------
pegas
3120
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu e normal (decît dacă ai furcă cu suspensie, evident
![]() Totuși, dacă e DHS, eu zic că mai bine o dai la fier vechi și-ți iei una ca lumea. Cu DHS riști să rămîi cu furca în mînă la o groapă, sau să se rupă cadrul în două din cauza greutății și a sudurilor făcute cu picioarele. În parc n-ar fi o mare problemă, dar pe stradă, printre mașini, nu-i de glumă cu asta. Edit: http://bicycletutor.com/overhaul-threaded-headset/ Pe scurt, din cîte-mi amintesc, ideea este că trebuie să strîngi inelul carcasei rulmentului suficient de mult ca să nu aibă joc, dar suficient de puțin pentru ca furca să se miște cu ușurință. E un punct optim, pe care-l găsești prin încercări succesive. This post has been edited by VladSoare: 23 Jun 2014, 11:44 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
a inceput cea mica sa merga pe bicileta si m-am saturat sa alerg dupa ea in jurul stadionului 23.
pe stada nu am iesit niciodata si nici nu cred ca voi iesi curand. deci trebuie sa o descfac.. sa o greses si sa o strang tare pana nu mai pot vira...am inteles ![]() parca imi aduc aminte ca am umblat odata pe aculo si am mai slabit ca se vira mai greu..... This post has been edited by wolfin: 23 Jun 2014, 11:49 |
--------------------
pegas
3120
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Te duci la unii care au si service pt bicle și o rezolvi, ai bike expert, veloteca...o sa te coste foarte puțin, iar ei chiar stiu ce fac plus că au și scule.
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:43 |