capat bara laguna 2
![]() ![]() ![]() |
capat bara laguna 2
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
iti recomand piesa originala... orice s/ar spune piesa de origine ramane totusi de origine, in plus ar fi bine sa le schmbi pe amandoua, asta ca sa nu te trezesti peste 2 luni si cu cealalta la schimbat, cam 350 RON bucata am inteles ca este cu plus/minus in functie de adaosul comercial al dealerului... apoi inca 50 RON unghiurile...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cam scumpa piesa...presimt ca e un adaos comercial de 300%...
Nu te contrazic,...ca sunt sigur ca atat e la Renault. Dar cand am fost sa fac schimbul de ulei, mi-au cerut pe 5 litri Elf 5W40 200 RON. L-am luat eu de la Selgros cu 110 RON. This post has been edited by andu911: 12 Jul 2006, 20:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- la iasi se practica 500%... uleiul il iau 0W 40 cu 100 RON... la Renault nu se comercializeaza decat 5W... si natural mult mai scump... in realitate piesele de Renault (origine) sunt foarte decente, din pacate la noi dealerii prin adaosuri exorbitante fac un mare desrviciu imaginii RENAULT... multa lume fuge de marca datorita preturilor la piese, dar asta e o alta discutie si nu se va schimba nimic decat in momentul in care va aparea ca in alte tari mai multi concesionari pt o marca intr/un singur oras, si concurenta i va forta sa practice preturi normale... pana atunci...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Incearca la orice magazin de piese si mai mult de 150 ron nu o sa dai si schimba-le pe amandoua. Operatia asta o s-o fac si eu, ca de la ultima groapa mi s-a dus unu de tot si o sa schimb si bieletele de directie ca sa fiu sigur ca n-o sa mai am probleme. Si alea tot la acelasi pret sunt.
@laguna_2_interceptor spune tu o marca la care nu platesti dublu cand te duci la ei in service? ![]() ![]() |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- dublu e una... dar de 5x e cu totul altceva... nu mai spun ca unu este tariful pentru clientul care calca pragu sa achite din buzunar si altu e tarifu pt asigurari... cat despre cat de proaste sunt, de/a lungul timpului am avut diverse marci suficient cat sa imi fac o ideie... masina "nationala" passatu pe care se arunca majoritatea nu este nici pe departe ce a fost odata (pana prin 1995), cel putin ultimele modele au fost facute sa castige VW si din piese nu numai din fiabilitatea masinilor asa ca a devenit o teapa nationala, nu mai spun de pretul bratelor la VW de 26 mil care tre sa le schimbi cel putin de 2x pe an si care sunt identice cu A6 la care tre sa dai 38 mil... sunt politici foarte ciudate cam la toate marcile dar la RENAULT parca prea e jumulita lumea de catre dealeri...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
andu911 |
![]()
|
2 capete de bara + 2 bielete directie + manopera + geometrie = 700 ron
|
--------------------
-
-
-
|
|
matrix67b |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Pai si nu ne spui si de unde le-ai luat?
Asta cu nemtesti este egala cu 0. Doar tata crede ce ii zice ala de la magazinul de piese. Cum ca piesele lor "nemtesti" sunt mai bune ca alea originale. Sa fim seriosi. Daca e original poate sa fie facut si in Rom ca e mai bun ca unul aftermarket facut in Japonia sau Germania. |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
QUOTE(andrei1302 @ 27 Aug 2006, 18:47) Pai si nu ne spui si de unde le-ai luat? Asta cu nemtesti este egala cu 0. Doar tata crede ce ii zice ala de la magazinul de piese. Cum ca piesele lor "nemtesti" sunt mai bune ca alea originale. Sa fim seriosi. Daca e original poate sa fie facut si in Rom ca e mai bun ca unul aftermarket facut in Japonia sau Germania. Le-am luat de la un magazin auto care lucreaza cu AUTONETUL .Am gasit mai multe variante printre care si Lemforder la 170RON(numai bieleta). |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
matrix67b |
![]()
|
Pe catalogul firmei Delphi costau 70RON dar nu le aveau pe stoc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Ce anume costa 70 RON? La ce firma Delphi te referi? Ce catalog?
|
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
matrix67b |
![]()
|
Orice magazin care se respecta lucreaza cu mai multi furnizori(Autonet ,Meteor...etc) iar un vanzator cu rabdare iti poate cauta mai multe variante de la diversi producatori. Firma Delphi este din Anglia si la ei am gasit cele mai ieftine bielete(70Ron/buc) dar din pacate nu le-au avut pe stoc furnizorii . In final am gasit bieleta +cap bara la 120Ron de la Federal-Mogul.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
@matrix67b pai ne spui si noua unde ar trebui sa mergem? Esti multumit de ele?
This post has been edited by amp: 27 Aug 2006, 22:49 |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
andu911 |
![]()
|
si eu am luat bielete lemforder..tot cu 1.7 mil
Zi-ne si noua la ce magazin te duci tu. |
--------------------
-
-
-
|
|
matrix67b |
![]()
|
QUOTE(amp @ 27 Aug 2006, 23:49) Eu sunt din Targu-Jiu.Am fost la unul din magazinele de aici.Deocamdata sunt multumit de ele,asta dupa aprox 3000km. Trebuie insistat la vanzatorul din magazin ;de obicei sunt comozi si iti ofera ce gasesc mai repede. |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
i love laguna2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 August 06 ![]() |
QUOTE(amp @ 13 Jul 2006, 04:29) Incearca la orice magazin de piese si mai mult de 150 ron nu o sa dai si schimba-le pe amandoua. Operatia asta o s-o fac si eu, ca de la ultima groapa mi s-a dus unu de tot si o sa schimb si bieletele de directie ca sa fiu sigur ca n-o sa mai am probleme. Si alea tot la acelasi pret sunt. @laguna_2_interceptor spune tu o marca la care nu platesti dublu cand te duci la ei in service? ![]() ![]() Eu nu cred ca piesele de renault laguna 2 sunt asa scumpe am cumparat colectie biela si cap de bara cu 130ron, pivot nemtesc 50ron, asa ca?????????????? |
--------------------
renault
laguna2
2002
|
|
i love laguna2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 August 06 ![]() |
|
--------------------
renault
laguna2
2002
|
|
amp |
![]()
|
@matrix67b, @i love laguna2, ati avut ceva probleme cu bieletele si capetele astea de bara. Ma tenteaza si pe mine niste piese d'astea ieftine si nu m-am hotarat inca ce sa fac pentru ca am auzit ca sunt proaste rau si se strica super repede...
This post has been edited by amp: 21 Sep 2006, 23:12 |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 July 06 ![]() |
2 capete de bara = 2 x 650.000
2 bielete directie = 2 x 650.000 1 pivot = 650.000 Nu stiu de manopera dar nu cred ca e mai mul de 2 mil. Piesele sunt marca SWAG (nemtesti). www.swag.de informatia este de la un importator de piese reno si altele din bucuresti. Au si service. Zona Lizeanu. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
andrei1302 |
![]()
|
Omule, nu e reclama daca incerci sa ii ajuti pe altii intr-un topic in care se cere ajutor. Ce e asa greu sa zici si ce firma de la Lizeanu?
|
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 July 06 ![]() |
Xpert se numeste. Tel : 210 00 31 / 56 Sunati si aflati detallii. Happy OMULE? Nu a fost cu intentie si nici nu mi-a fost greu.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
schimbat capete bara 2x65 ron +20 manopera.Unghiurile nu le-a mai reglat ca erau normale. ************
|
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
andrei1302 |
![]()
|
Sigur nu exista anvelope cu dimensiunile alea. Cele normale sunt 225/45 R17. Daca, sa zicem, ai avea 245 (nu 250 !) atunci raportul de aspect de 50 este exagerat. Ar merge 245/40 R17.
Anvelopa 245/50 R17 = 963 Lei. |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
matrix67b |
![]()
|
QUOTE(amp @ 22 Sep 2006, 00:11) @matrix67b, @i love laguna2, ati avut ceva probleme cu bieletele si capetele astea de bara. Ma tenteaza si pe mine niste piese d'astea ieftine si nu m-am hotarat inca ce sa fac pentru ca am auzit ca sunt proaste rau si se strica super repede... dupa cca 7000km : nici-o problema;si nu am mers doar pe drumuri bune. |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Cam asa: -capat de bara (Lemforder) =1.500.000
-bieleta (Lemforder)=760.000 Oricum trebuie sa schimbi si capetii de bara si bieletele, dupa asta trebuie neaparat facuta geometria, totul face cam 6.000.000. Eu le-am schimbat saptamana trecuta. Si la Renault un capat de bara = 3.300.000 (Timisoara) asa ca.... |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
Need for speed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 February 06 ![]() |
Am cumparat capete de bara Mogul (fabricate in Elvetia ) doua buc. cu 130 RON. Nu cred ca intotdeauna pretul justifica si calitatea.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002-Autentyque
- SBxxDAP Renault Laguna 2 , 1.9 dci , 2002
|
|
matrix67b |
![]()
|
QUOTE(amp @ 22 Sep 2006, 00:11) @matrix67b, @i love laguna2, ati avut ceva probleme cu bieletele si capetele astea de bara. Ma tenteaza si pe mine niste piese d'astea ieftine si nu m-am hotarat inca ce sa fac pentru ca am auzit ca sunt proaste rau si se strica super repede... Dupa cca 22000km fara probleme la bielete si capete de bara |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Fratilor nu va mai aruncati ;la piese Renault ca dupa ei noi colcaim de bani au niste preturi de te doare capul
Eu am luat de la un magazin cap de bara cu 60 de roni ,ca era distrus si bucsa pe spate am gasit-o la 155 de roni ambele SWAG |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
horatiugherman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 January 07 ![]() |
Cand vine vorba de piese originale Renault imi vine s-o iau la fuga...sa nu mai spun de "priceperea" celor din reprezentata care nu mi-au rezolvat clima (am facut-o in alta parte), iar la capete de bare le spuneau "pipe de la bielete de directie" si insistau ca nu despre capete de bara era vorba. Noroc ca stiu niscai engleza si ca altfel ma plimbam pe la tutungerii de-mi sareau ochii.
![]() Dupa diagnoza mi-au facut oferta de piese: - Filtru aer - Filtru motorina - Filtru ulei - Ulei ELF - Kit distributie - Kit accesorii (curele) - "Pipe bielete directie" - Placute frana fata TOTAL: 960 EURO fara TVA si fara manopera Am luat-o la goana si dupa doua telefoane pe la prieteni, am gasit toate acestea plus un filtru polen cu carbune activ...marci: Mann, TRW, Bosch la cca 462 EURO cu TVA fara manopera. Am parcurs de atunci 6700 km si n-am nici o treaba. Eu inteleg ca vor sa-si recupereze investitia cu service-urile, dar nu in primele 2 luni, da-i incolo. Asata-i treaba de macar vreo 3-5 ani. Asa ca nu vor putea conta pe mine la amortizarea ei! |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1,9 DCI Exp.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:33 |