capat bara laguna 2
![]() ![]() ![]() |
capat bara laguna 2
CYP VFS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Da dar cu acelasi sofer Lemforder va tine mai mult ca Febi sau oricare alta.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Si fata de alea de origine?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Nu bag mana in foc, posibil ca alea de origine sa fie cele mai bune.
Ma refer la cele care sunt luate in afara celor de origine. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
La un moment dat ma convinsese un mecanic ca piesele de origine sunt cele mai bune: chiar daca un cap de bara original e facut de TRW, cel aftermarket e mai slab.
Motivul invocat de el ar fi ca piesele pentru prima echipare au un standard ridicat de calitate, ca daca pica prea des in garantie, Renault renunta la colaborarea cu respectiva firma. Totusi, nu cred ca asa ceva e valabil pentru orice piesa. Nu cred ca Luk are linii de productie separate pentru ambreiaje, KYB pentru amortizoare etc. Pe de alta parte, in cazul filtrelor, bucselor etc. cred ca se mai poate face rabat la calitate. E greu de ales, asa ca eu incerc sa gasesc originale la preturi bune sau iau de la producatorul pieselor de prima echipare. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:03 |