Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
![]() ![]() ![]() |
Mircea Diaconu, primul independent care baga spaima in partide!
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
L-am votat pentru ca m-am saturat de bandele de jefuitori numite "partide" !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu ieri, i-am votat pe toti, ca sa nu fie suparare. Sotia la fel.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Da, am mai spus pe aici.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu votez Cegebe
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
N-auzi că nu candidează? Nici nu vrea s-audă.
![]() L-aș fi votat și eu. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de fapt asta a facut sa fie ales, acum sa vedem cine o sa traga foloasele.
https://www.youtube.com/watch?v=BpeLPTQFfRo mwe base. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
luck33ro |
![]()
|
Eu suspectez ca Baronii Rosii l-au folosit pe Diaconu sa rupa voturile PNLului si in plus i-au si ciordit din voturi inca 7%. Dupa cum banuiesc, pe bune omul ar fi luat vreo 15%...
![]() |
--------------------
**
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Mare pacat ca nu reusim sa trimitem oameni pregatiti si care sa apere interesele sociale si economice ale tarii.
Cu alte cuvinte NU am votat mascariciul asta. Din punctul meu de vedere e inca un fomist pe lista lunga de fomisti care au candidat/ajuns in PE. |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
-
2009
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
EXACT, trebuie trimisa EBA. mama lor de parveniti, nu vad potentialul buzatei.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
stefan85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 January 14 From: Bucuresti ![]() |
EBA, Becali si multi altii sunt votati de bobor fie pentru ca vai domne sunt oameni buni la suflet fie ca voteaza partidul de cand se stiu si nu conteaza cine ajunge de fapt sa ocupe postul respectiv.
Caz identic si cu Gabi Szabo, ce draq treaba are aia cu PE? Din pacate in democratie majoritatea decide, iar in orice tara majoritatea e formata din clasa saraca, controlabila si influentabila, prost pregatita/educata si incapabila sa gandeasca individual si sa digera ce li se ofera in media. This post has been edited by stefan85: 26 May 2014, 16:38 |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
-
2009
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
aceeasi treaba pe care o ai tu cu politica, decat ca Szabo nu a candidat la PE.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
stefan85 |
![]()
|
My bad, era vb de Parlamentul Romaniei insa concluzia ramane. Nu conteaza ca e PE, PR primar etc etc, la noi nu o sa fie niciodata omul potrivit la locul potrivit, nu e in tarile dezvoltate de ce am fi noi mai cu mot?
Revenind la oile noastre, poate apuc in viata asta sa votez omul nu partidul ![]() This post has been edited by stefan85: 26 May 2014, 16:42 |
--------------------
Nissan
1.5dci 106hp
-
2009
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
eu+sotia am votat cu Diaconu.
ma bucur ca a ajuns parlamentar european. |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
betamax |
![]()
|
Fane, bine ai venit la cafenea ! In viata asta (abia inceputa - a ta) ai avut ocazia sa votezi (probabil pentru prima data, dupa cat de vehement si pueril esti) omul. Mircea Diaconu nu e partid, e individ. Si Dan Diaconescu e individ, dar ala isi facuse partid dupa chipul si asemanarea lui (naspa, adica). Becaloidul la fel.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
luck33ro |
![]()
|
Nu e partid, dar e fomist- il stie Fanel de la cantina sociala
![]() |
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce a avut mai multe sanse Diaconu fata de alt candidat independent poate mai bun ca el ? Pentru ca a maimutzarit prin filme si-l cunostea lumea ? Deci a profitat de treaba asta care a contat mai mult decat profesionalismul de care ar fi trebuit sa se tine seama ? Atunci mwe ! Eu am votat cu CGB ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Si pentru ca sclavii de la Intact i-au facut propaganda peste tot, online, bloguri, mii de ore de emisiuni tv.
Ca si actor il puteam vota la Eurovision. Acolo conta imaginea. Parlamentul European presupune multa diplomatie, pregatire profesionala, cunoasterea unei limbi internationale. Ori lui toate astea ii lipsesc. A mai fost director de teatru si l-a bagat in gard. Atat de bun manager e. Tot atat de bun e si ca om politic. Singurele lui initiative din PE vor fi legate de amenzile Antenei 3, bagarii la zdup a lui Voiculescu. |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
- -
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate cei care l-au votat tind sa asimileze persoana d-lui Diaconu cu "persoana" personajelor pe care dumnealui le-a jucat, iar ACEST LUCRU este atat o fina manipulare cat si un paradox. Actor vine de la "act", adica de la "a actiona ca si", adica, in limbaj mai popular, sa danseze dupa muzica creata de altii... Aceasta definitie, se potriveste ca o manusa lui Diaconu. A ajuns precum Becali la Bruxelles. Omul e praf in materie de orientare politica. Altfel, un descurcaret care nu mai baga in seama ridicolul in care se afla. Plm, iar ne facem de ras in PE cu un fripturist lipsit de onoare si caracter. Parerea mea.
This post has been edited by Tamango: 26 May 2014, 18:09 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 26 May 2014, 14:02) Le-a tras deja PSD-ul, doar nu e cineva naiv sa creada ca astia 7% au venit de la electoratul care fara candidatura lui Diaconu ar fi votat PSD. This post has been edited by St: 26 May 2014, 18:25 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca era sa-l privesc pe Mircea Diaconu prin prisma personajelor pe care le-a interpretat, mai precis pe ratatul de profesor Popescu din Filantropica, nu l-as fi votat never-ever pentru o functie. Asa, mai are o sansa.
Nu l-am votat insa, nu m-a convins, am vrut sa pun stampila pe altcineva care, din pacate, a venit la pachet cu un partid ce nu imi convenea. Asadar am anulat votul. This post has been edited by Laurentziu83: 26 May 2014, 18:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
betamax |
![]()
|
Nenica, ce straluceste inteligenta pe aici... . Tamanga, iti raspund tie, ca mezym si laurica sunt din alta liga/categorie - Eurovision si femeiacubarba. Cum ai ghicit tu motivele (ca-s mai multe) pentru care l-a votat publicu' pe Mircea Diaconu ? Hai sa ti le spun eu pe ale mele:
1. Pentru ca intr-adevar mi se pare un om potrivit, dupa ce l-am auzit cum si ce voroveste. 2. Pentru ca liberalii l-au scos de pe lista (era impotriva curentului). 3. Pen'ca nus'ce berbec de la ANI a hotarat ca nu are voie (parerea lui, la fel de importanta ca si a ta sau a mea). As putea continua, dar nu vreau sa aglomerez informatiile. Precum vezi, nici unu' nu se potriveste cu ce zici tu. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
+1.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(betamax @ 26 May 2014, 18:54) Nenica, ce straluceste inteligenta pe aici... . Tamanga, iti raspund tie, ca mezym si laurica sunt din alta liga/categorie - Eurovision si femeiacubarba. Cum ai ghicit tu motivele (ca-s mai multe) pentru care l-a votat publicu' pe Mircea Diaconu ? Hai sa ti le spun eu pe ale mele: 1. Pentru ca intr-adevar mi se pare un om potrivit, dupa ce l-am auzit cum si ce voroveste. 2. Pentru ca liberalii l-au scos de pe lista (era impotriva curentului). 3. Pen'ca nus'ce berbec de la ANI a hotarat ca nu are voie (parerea lui, la fel de importanta ca si a ta sau a mea). As putea continua, dar nu vreau sa aglomerez informatiile. Precum vezi, nici unu' nu se potriveste cu ce zici tu. 4. pentru ca suntem satui de aia pe care ii pune partidu si dupa ce ajung sa ocupe pozitia apara interesele partidului, nu ale celor care l-au votat. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Tamango |
![]()
|
Deci a fost un vot CONTRA psd, pnl, pdl, plm si toti agaricii astia. Diaconu poate sa doarma linistit acum, si-a asigurat 1 milion de euro in 5 ani ca doar pentru bani a mers in PE, nu ca sa va reprezinte. E locul unde faci un milion de euro fara sa ai pregatire, conteaza doar reclama si cati oameni reusesti sa pacalesti. Inca o data romanii au dat dovada de inteligenta in a alege oamenii potriviti. Mai este un pic si ne vom minuna de ce vor putea vota in toamna.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
betamax |
![]()
|
Esti incurabil. Credeam ca mai ai v'o sansa, da' nema nista promovira (citat dupe ureche). Da' inteligenta ta (bineinteles, superioara pulimii) pe cine ar fi recomandat ?
In ceea ce ma priveste, a fost un vot pentru. Probabil ca-s vreun ciudat. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(betamax @ 26 May 2014, 19:50) CGB, evident, daca te-ai uitat pe topicul celalalt. Desenai pe buletinul de vot o casuta in care scriai CGB@reno.ro, desenai o javra si puneai stampila. Bai colegu' ... daca ai impresia ca te critic ca ai votat cu Diaconu, te inseli. E bine totusi ca nu s-au dus voturile la PRM sau mai rau, la PMP. Din toate relele a iesit ala mai mic. E ceva. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
Tamango m-ai spart cu profesionalismul politicienilor
![]() Altii sunt belicosi ca ia ala 1 milion de euro si ca a fost actor (mai nou e rusine sa fii actor?). Romanii sunt incurabili. Ar prefera un baronete grasan, semi-analfabet, cocalar, incult dar politician de profesie sa poa sa-l injure si sa fie mandri ca ei sunt superiori. Cine va mai intelege ma?! ![]() 26 May 2014, 20:24: QUOTE(Tamango @ 26 May 2014, 17:48) De ce a avut mai multe sanse Diaconu fata de alt candidat independent poate mai bun ca el ? Pentru ca a maimutzarit prin filme si-l cunostea lumea ? Deci a profitat de treaba asta care a contat mai mult decat profesionalismul de care ar fi trebuit sa se tine seama ? This post has been edited by luck33ro: 26 May 2014, 20:24 |
--------------------
**
|
|
betamax |
![]()
|
Bai colegu', nu ma intereseza daca ma critici sau nu, era vorba despre cum iti dai tu cu parerea, ca un om mare, despre motivele pentru care un individ (ca altfel nu pot sa-i spun) voteaza un altul. Vad ca alta optiune nu oferi, decat vesnicul "raucelmaimic". Trist.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:44 |