Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Apple, Topic despre toate produsele Apple. Doar Apple.

A l e x
post 5 Dec 2010, 13:52
Post #91

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

"Observ acum ca rtbk si-a luat android, deci prin deductie logica, cel mai tare este android, nu nokia ca pana acum."

Normal. Daca vreodata isi va lua Apple, sa vezi cum devine marul cel mai tare, CEL MAI TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si apoi cauta review-uri pozitive si le pune pe aici... Cunoastem tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Hack
post 5 Dec 2010, 13:53
Post #92

Megan' ti-ai luat?!

Group: Members
From: The Moon

Motorola ala sigur era conectat prin GPS? Nu ti-a luat cumva pozitia dupa vreun releu de telefonie? unsure.gif

@rtbk: Uite aici: Google_Android_pee_on_Apple_iPhone.JPG ( Size: 31.05k ) Number of downloads: 204
avatarul perfect pentru tine tongue.gif ...

This post has been edited by Hack: 5 Dec 2010, 13:55

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Cristi A
post 5 Dec 2010, 14:03
Post #93

Impatimit

QUOTE(rtBK @ 4 Dec 2010, 16:35)
free is always good
*

De ce? Aproape toate jocurile din Marketul Android sunt setate doar pe o rezolutie (deoarece nu s-a chinuit nimeni cu ele fiind free) si daca ai un device cu rezolutie diferita se vede ca si cum te-ai juca pe telefonul de acu 10 ani. Sunt si relativ instabile tot din acelasi motiv si la unele ai sansa sa nu te poti juca de loc deoarece nu e in stare sa se adapteze device-ului.
La Appstore aia stiu ca au 2 rezolutii cu care sa lucreze si e muuult mai usor. Orice ar face, fac pentru 2 rezolutii si atat. Tot timpul programele vor arata excelent.

"dai un ban da stai in fata" cam asa era nu?

Careva zicea mai devreme ca nu poti viziona pdf-uri pe iphone? oh serios? da documente (doc,docx,xlsx etc... chiar din mail le poti deschide direct) si pdf-uri la fel.

This post has been edited by Cristi A: 5 Dec 2010, 14:06

--------------------
Renault Megane Sedan 2005 Privilege
+
Hack
post 5 Dec 2010, 14:05
Post #94

Megan' ti-ai luat?!

rtBK se referea la faptul ca adip a primit gratis telefonul de la locul de munca wink.gif .

--------------------
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 14:06
Post #95

E amuzant cum aproape toti posesorii de Android injura iPhone (desi nici nu s-au jucat cu el, dar asta e alta discutie). Dar daca nu erau primele iPhone-uri sa dea tonul cu acest gen de telefoane, nici Desire, nici Galaxy si nici restul clonelor nu ar fi fost cum sunt acum.

Toate telefoanele noi sunt clone iPhone, acelasi stil de interfata si chiar design. Ca unele, pe hartie, au depasit iPhone-ul, foarte adevarat. Dar de la asta pana la strugurii acri prezenti non-stop in aceste discutii, e cale lunga.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 14:08
Post #96

Oldschool Member

From: Ploiesti

Ce te face pe tine sa crezi ca nu ne-am "jucat" cu aifnu'?

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 14:09
Post #97

Ce te face sa crezi ca eu ma refeream la tine, de o iei asa personal?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 14:10
Post #98

Oldschool Member

Pai pentru ca eu ma regasesc intre cei care "injura" aifnu' smile.gif

--------------------
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 14:11
Post #99

Pai si ai un motiv anume, avand in vedere ca telefonul tau e o clona iPhone? tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 14:13
Post #100

Oldschool Member

Ia fa-ma si pe mine sa inteleg cum e treaba asta cu clonele, dupa tine.

N-a mai fost telefon cu touchscreen inainte aifnului?
N-a mai fost telefon cu ecran mare inainte aifnului?
N-a mai fost telefon <insert argument here> inaintea aifnului?

--------------------
+
ssilviu
post 5 Dec 2010, 14:14
Post #101

F1 Man

From: Nicaieri

Depinde. Revenind la comparația cu Volkswagen, acum multă lume a inceput să lanseze mașini dotate cu transmisii cu dublu ambreiaj. Însă nu prea putem spune că sunt clone ale DSG-ului, din moment ce nu Volkswagen a inventat tehnologia, ci el are doar meritul de a fi popularizat-o. Și cam același lucru e și la Apple.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 14:16
Post #102

Au fost toate elementele, separat, si la alte telefoane. Dar iPhone-ul a fost primul care le-a pus pe toate la un loc, in acest gen, si a revolutionat industria. Cam ca filmul "Cei Sapte Samurai" a lui Kurosawa tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 14:17
Post #103

Oldschool Member

Care elemente?

Cu ce zice silviu pot fi de acord, in schimb cu ce spui tu... inca nu m-ai convins.

--------------------
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 14:19
Post #104

Pai cam ce spune ssilviu incerc sa spun si eu. Daca esti de acord cu el, cu mine de ce nu esti? Intreaba-l si pe el care e echivalentul ambeiajului in comparatia lui. tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 14:27
Post #105

Oldschool Member

Pai tu-mi spui ca desire, galaxy etc sunt clone aifn.
Asta ar insemna ca aifnu' a fost primul... "ceva". Ce a adus aifnu' nou fata de palmurile, qtekurile si ipaqurile de acu' 10 ani?
Singurul merit al lui apple e ca a pus un device care pana atunci era rezervat celor cu ceva educatie la dispozitia oricarui redneck si teen american care nu are altceva mai bun de facut decat sa doarma in fata unui magazin ca sa-si ia un telefon.

Ar mai fi si asta, da' sa nu mergem chiar asa departe smile.gif)

simon.jpg

This post has been edited by R19/16v: 5 Dec 2010, 14:28

--------------------
+
b76bgaarh
post 5 Dec 2010, 14:28
Post #106

Membru autentic

From: Bucuresti

singurul lucru adus de iphone a fost eliminarea penului.

daca vorbim de softaware a fost lupta in aple si windows, android a venit mai tarziu.

deci pana la urma ce comparam hardware sau softaware.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 14:34
Post #107

Eu inainte de HTC trebuie sa recunosc ca n-am avut decat Nokia, cu mizeria aia de Symbian, deci nu stiu ce sisteme de operare existau. Dar de cand a aparut primul iPhone, a inceput nebunia cu integrarea telefonului cu Facebook, cu Twitter, felul in care se misca iOs, interfata, eu personal nu am mai vazut la alte telefoane, deci ori nu erau ori nu erau populare. De cand cu iOs, care imprumuta multe elemente de la Mac OS, hop si Android-ul aproape identic, si multe programe copiate (sau care au facut versiuni si pentru Android) si toate telefoanele au inceput sa arate si sa se miste ca iPhone-ul. Nu cred ca poti nega asta.

Poate cunostintele mele in domeniu nu sunt cele mai bune, nu ma dau expert, e posibil sa gresesc. Nu stiu cine a inventat acest tip de interfata, gen iOS, semanand mult cu Mac OS eu tind sa cred ca e a Apple-ului, dar poate ma insel. Cert este ca dupa ce iPhone a venit pe piata, toate telefoanele au inceput sa semene cu el. Nici asta nu cred ca poti nega. HTC Desire-ul tau pretios, la fel.

Nu ma intelege gresit, si eu am Desire, si imi place mult, chiar cred ca imi place mai mult Android-ul decat iOS. Dar nu pot sa nu vad cum atat telefonul meu, cat si Galaxy, cat si altele, incearca sa faca aceleasi lucruri pe care le face iPhone-ul de cand a aparut.

Si da, ma refer la software, si poate si la aspect. Stiu ca existau paduri si telefoane cu touchscreen inainte de iPhone, dar iPhone le-a facut standard si interfata lui a devenit, de asemenea, un standard, iar acum restul s-au luat dupa ei.

Cel putin, asa vad eu situatia. Oricum ar fi, chiar de gresesc, nu inteleg cum poti injura un iPhone cand ai Desire sau Galaxy. E ca si cum ti-ai injura fratele de mama, daca ma intelegi tongue.gif

Iar asta cu "Americanii prosti" e fumata de mult. Sa inteleg ca Romanii sunt destepti, sau cum? Sa nu uitam ca in momentul de fata putem comunica datorita Americanilor pe acest forum. wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 14:39
Post #108

Oldschool Member

Eu n-am zis ca toti americanii-s prosti wink.gif

Observ ca pana acum eu m-am referit la hardware, tu la software.

--------------------
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 14:44
Post #109

Eu ma refer la software in primul rand, acolo vad cele mai multe asemanari, dar per total, de cand cu nebunia primului iPhone, toate telefoanele seamana cu el, atat la aspect cat si la interfata.

iPhone-ul nu e inferior Desire-ului sau Galaxy-ului. Poate la display, dar si acolo, rezolutia lui mare il face sa arate mult mai bine decat SAMOLED-ul Samsungului, cel putin asta e parerea mea. Din nou, nu vad cum poti fi posesor de Desire sau Galaxy si sa injuri iPhone-ul, un telefon foaaarte asemanator din multe puncte de vedere.

Si cu americanii, stiu ca n-ai spus ca toti sunt prosti, dar la fiecare discutie despre Apple apare argumentul cu americanii prosti. De ce nu apare si cand discutam despre computere? AMD, Intel, Microsoft, Google, Facebook, toate firme americane, facute de americani, tinute de americani, etc... Internetul, si el, oare cine l-a inventat?

Nu inteleg de unde atata ura pentru americani in astfel de discutii, cand ei au facut posibile toate aceste nebunii legate de internet. Bine, evident, au avut si multi imigranti care au contribuit, sa fim seriosi, dar ca idee.

Si da, au si ei f. multi prosti, mai ales in sud. Dar si noi avem, si orice alta tara. Dar asta e pentru alt topic tongue.gif

This post has been edited by A l e x: 5 Dec 2010, 14:45

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Hack
post 5 Dec 2010, 14:54
Post #110

Megan' ti-ai luat?!

Eu pana la iPhone nu am vazut touchscreen capacitiv pe vreun telefon, asta eu zic ca a fost un mare pas inainte pentru industria asta.

--------------------
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 15:08
Post #111

Oldschool Member

LG Prada a fost primul telefon cu touchscreen capacitiv.

--------------------
+
adip
post 5 Dec 2010, 15:16
Post #112

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Hack @ 5 Dec 2010, 21:53)
Motorola ala sigur era conectat prin GPS? Nu ti-a luat cumva pozitia dupa vreun releu de telefonie? unsure.gif
Ba da ma, aia a fost, era GPS dezactivat, mersi laugh.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 15:25
Post #113

R19, nu prea ai mai raspuns dupa ce am incercat sa-ti dau argumente. Din nou, poate au fost alte telefoane cu elementele de la iPhone, dar ei le-au pus pe toate la un loc si au creat noul standard in telefoane, restul, gen HTC si Samsung, s-au luat dupa ei.

Cam asta am spus de prima data si inca sustin acest lucru. Deci din nou, cum poti injura telefonul care a dat nastere telefonului tau? Nu prea are sens.

Defapt are, ca strugurii sunt acri de multe ori, de aia tot ce e scump e de cocalar manelist penibil si gay si tot ce e ieftin si avem noi, e cel mai tare.

Evident, persoanele de fata se exclud, mai putin rtBK. tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 5 Dec 2010, 15:33
Post #114

Unique like everyone else

wowww cate mesaje in lipsa mea... sa le luam pe rand...

Observ acum ca rtbk si-a luat android, deci prin deductie logica, cel mai tare este android, nu nokia ca pana acum.

Pana acum aveam un e63 (inca il am, dar o sa il vand in curand) si un nokia n800 ( google it ) care era a 2-a varianta de internet tablet ( WOWW.. de unde s-a inspirat Apple? ). Amandoua aveau deficiente, cel putin pentru mine. N800 prindea wifi extraordinar de bine, nu exista alt device pe care l-am testat eu si sa prinda retea wifi de te mai miri unde... la o comparatie side by side cu e63 n800 gasea 5-6 retele si e63 1-2. Problema lui N800 era sistemul de operare (meamo - linux) si faptul ca a avut o piata restransa ceea ce a insemnat foarte putini developeri care sa isi bage mainile pe acolo. Dupa aia au lansat n810 si n810 wimax care era cam aceasi chestie cu n800 si in final N900 care a venit cu un sistem de operare care nu putea fi instalat pe n800.

So... nokia naspa la faza asta.
E63, mi-a placut pentru ca l-am luat pe gratis de la orange ( hah icon_mrgreen.gif ) si bateria... in rest.. chiar nu avea nimic special in afara de tastatura wub.gif .

Cu toate astea nu tin minte sa fi laudat vreun nokia .

L.E. Ce m-a distrat azi, stand in casa m-am jucat cu GPS-ul de la Motorola si iPhone. Amandoua pe 3G. iPhone-ul ma localizeaza perfect, Motorola cu Android cu vreun kilometru mai la nord, langa statia de tren

azi am folosit si eu AGPS-ul si surprinzator era foarte exact.

Normal. Daca vreodata isi va lua Apple, sa vezi cum devine marul cel mai tare, CEL MAI TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daca costa iphone4 100 ron, ca sa nu fiu rau si sa zic 30 de lei cat a costat al meu, poate chiar il luam in considerare desi faza cu pierderea semnalului e cam dealbraker pentru ca pana la urma functia de telefon trebuie sa fie PERFECTA fara absolut nici o problema.

@rtbk: Uite aici:  avatarul perfect pentru tine  ...

nu am vrut sa agit spiritele atat de rau laugh.gif

De ce? Aproape toate jocurile din Marketul Android sunt setate doar pe o rezolutie...

momentan nu m-am lovit cu problema asta la nici un program instalat. Probabil ca ai dreptate.

rtBK se referea la faptul ca adip a primit gratis telefonul de la locul de munca  .

ma refer la telefoane in general, deja s-au anuntat telefoane dual core... quad core... iphone 4 ... galaxy s... devin usor, dar sigur domeniul trecutului si daca ar fi sa dam bani in fiecare an pe ultima smecherie...

E amuzant cum aproape toti posesorii de Android injura iPhone (desi nici nu s-au jucat cu el, dar asta e alta discutie). Dar daca nu erau primele iPhone-uri sa dea tonul cu acest gen de telefoane, nici Desire, nici Galaxy si nici restul clonelor nu ar fi fost cum sunt acum.

la cat costa... ar trebui sa fie perfect. mai ales la partea de comunicatii. Cat despre clone.... nokia n770 lansat in 2005. o idee putin inbunatatita..

Defapt are, ca strugurii sunt acri de multe ori, de aia tot ce e scump e de cocalar manelist penibil si gay si tot ce e ieftin si avem noi, e cel mai tare.

Tu chiar crezi ca daca vroiam iphone nu imi cumparam? Am zis doar ca mi se pare inutil sa dau atatia bani pe o tehnologie care oricum la anu o sa fie praf pe jos, m-am fript de destule ori si am realizat ca sunt bani aruncati la cosul de gunoi. Chiar nu imi ajuta existenta mai mult decat lg optimus.

Oricum eu consider ca mi-am expus parerea legat de produsele apple intr-o maniera neofensatoare, dar se pare ca voua va este greu sa raspundeti cu aceasi moneda.. intr-un fel inteleg.. la cati bani ati dat si sa nu fiti considerati de "muritori" niste zei ...

This post has been edited by rtBK: 5 Dec 2010, 15:43

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 15:40
Post #115

Cu care moneda sa raspundem? Eu incerc sa fiu obiectiv pe cat posibil si sa analizez produsele Apple din toate punctele de vedere, nu eu aduc argumente gen "americani prosti" sau review-uri subiective.

Cat despre aia cu cati bani am dat, la cine te referi? Eu n-am niciun produs Apple inca. Si chiar de as avea, nu as avea niciun motiv sa-l laud doar ca e al meu (cum faci tu). De exemplu tocmai ce spuneam de telefonul meu ca e copie iPhone, tu vad ca nu esti in stare sa lauzi nimic ce nu e al tau, din contra, arunci cu rahat in ce nu ai.

Si da, chiar cred ca daca ai vrea Apple nu ti-ai lua, las-o pe aia cu semnalul biggrin.gif

This post has been edited by A l e x: 5 Dec 2010, 15:41

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 5 Dec 2010, 15:46
Post #116

Aminteste-mi partea in care am laudat ceva si partea in care am aruncat cu rahat in apple + "americani prosti"... litera cu litera.

Am zis "sunt scumpe pentru ce ofera". Atat.

--------------------

Trek Valencia
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 15:49
Post #117

Oldschool Member

Pai deci smile.gif
* eu nu-s fanu' telefonului meu, nu ma impresioneaza in mod deosebit cu niciun feature, cam mi-e dor de E72u' meu. Eu aifnu'l injur de cand a aparut, nu de cand am desire smile.gif
* trecand peste excluderile tale, iti zic cat se poate de serios ca imi permit sa-mi iau un aifn, deci nu-i vorba de niciun strugure...
* aifnu' este, ca si masina nemteasca, un simbol al cocalarismului. Subliniez, din nou, ca nu TOT posesoru' de aifn sau de masina nemteasca e cocalar, ok?
* apple nu e ala care le-a adunat pe toate intr-un telefon, ti-am spus si mai sus, existau deja, e primul care le-a umplut de eye-candy si le-a facut idiot-friendly, iar din scule business au ajuns jucarii tinute cu cartele sau cu abonamente de 3e.
* despre americani nu continuam, ca nu-si are rostul discutia aici.

Daca vrei musai o asemanare, eu cred ca Desireul e un aifn la pret real, si l-am ales ca nu tre' sa ma tina stivisor de mana cand il folosesc, nu tre' sa ma enervez cand dau de un meniu in flash, si ca inca nu am vazut galaxy sau desire la suferinzi in trening si pantofi luciosi wink.gif

This post has been edited by R19/16v: 5 Dec 2010, 15:56

--------------------
+
A l e x
post 5 Dec 2010, 15:55
Post #118

Nu pot sa nu observ romgleza din acel post, domnule R19. De ce folosesti limba prostilor? rolleyes.gif

Ca sa fiu in ton, eu raman la my opinion ca usually, parerile anti-Apple vin de la oameni care nu-si vor buya niciodata un Apple pentru ca nu le permite the budget, pe sistemul sour grapes, si this is why ei recurg la apelative gen cocalar tongue.gif

Din nou, nici eu nu spun ca e cazul TAU, R19, te cred ca iti permiti Apple, nu despre asta e vorba. Dar pe acest forum (si mai ales pe DC) observ o tendinta de a injura tot ce e scump si de a lauda tot ce e ieftin. Lasand glumele, ca si eu ma fac vinovat de glume la adresa grupului VAG si fanii lui, cum se face ca nu se poate deschide un topic despre Apple nicaieri fara oameni ca tine si mai ales rtBK?

Uita-te la titlu. Produse Apple, DOAR APPLE, si rtBK in al 4-lea post deja punea poze cu comparatii ironice. A mai fost un topic despre iPhone cu aceleasi rezultate.

Indiferent de motiv, ar trebui sa lasati oamenii sa discute aceste produse, sunt posesori si/sau fani, e dreptul lor. Eu nu vin pe topicul de Galaxy sa zic cat de urat e telefonul ala, deci de ce veniti voi aici sa spuneti cat de banale sau de cocalari sunt produsele astea? Sau BMW/Mercedes, ca si la masini se intampla acelasi lucru.

Acum intelegi where I'm coming from, mr. R19? tongue.gif

edit: Perfect de acord cu comparatia aia, la liber, in niciun caz nu-si merita banii iPhone-ul. Nici Desire-ul nu mi se pare prea ieftin, nu cred ca un telefon ar trebui sa sara de 1500 RON, la liber, daca e s-o luam pe meritate.

This post has been edited by A l e x: 5 Dec 2010, 15:57

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 5 Dec 2010, 15:58
Post #119

ca sa fim pe aceasi pagina... mie imi plac merele... cele mai acre posibile. radmasa.gif

--------------------

Trek Valencia
+
R19/16v
post 5 Dec 2010, 16:00
Post #120

Oldschool Member

Am folosit rom-engleza pentru ca stiam ca o vei pricepe si pentru ca inca nu sunt suficient de citit ca sa stiu cum se zice eye candy si idiot friendly in romana wink.gif

Lasa-l pe rtBK ca n-are treaba discutia lui cu a nostra. Mie doar nu mi se pare corect sa spui ca toate telefoanele cu touchscreen sunt trase din panarama aia de aifn 1, care era o mica pocnitoare, sau sa consideri aifnu' 4 mare scula mare, cand are o groaza de bube smile.gif

Neah, nici Desireul nu face atatia bani, dar de la 15 la 50, cat sunt la liber, e cale lunga.

This post has been edited by R19/16v: 5 Dec 2010, 16:01

--------------------
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 12:38
Dacia