Apple, Topic despre toate produsele Apple. Doar Apple.
![]() ![]() ![]() |
Apple, Topic despre toate produsele Apple. Doar Apple.
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
oare de topicu asta e intre alex si rtbk...in care unul este moderator...si na are cu ce pe forum?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
b76, tradu te rog post-ul in romana, nu inteleg ce vrei sa spui.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici o asemanare?
lg_star_vs_iphone_4.jpg ( Size: 21.22k ) Number of downloads: 335 Si asta e primul care mi-a picat in mana. Istoria mea personala: In clasa 9-a, proaspat intrat la informatica, mi-au luat ai mei un 486DX4. Eram in culmea fericirii. Prin 98, la un pic dupa aparitia Connex la noi, am avut primul din clasa telefon mobil cu aboanment. Era un Nokia 2110 cu abonament la 20$. De-a lungul vremii am avut 3310, 5110, 6110, 6210, 6310, 6310i etc De acolo am trecut un pic pe la erricsson R320, T28 si am revenit la Nokia cand au lansat 7650, da, PRIMUL telefon cu camera integrata. Pe urma sincer, e istorie... am avut 7160, 7710 (stramosul n800, pe care il lauda rtbk - uite ca au mai fost) si multe altele pe care nu le mai tin minte. Pana cand am luat un HTC TyTN II, cu windows mobile, am avut numai nokia, pe baza de symbian. Cand am luat TyTN, am zis ca m-am teleportat in viitor, nu imi venea sa cred cate face, ce usor, gps, minune, ce sa mai... Am tinut TyTN II pana anul trecut in vara, cand am luat la oferta orange un iPhone 3G la 80 euro. De atunci mi-am promis ca nu mai iau alte marci. Pur si simplu am gasit ce cautam din 98 cand am avut primul meu telefon, si am avut destule... La lansare, am luat iPhone 4, pe care l-am luat inainte sa se lanseze oficial in Ro, si voi lua si iPhone 5 cand o sa apara la anu, probabil tot inainte sa se lanseze in Ro. Prin 2006 am luat primul iPOD, mi s-a parut genial. Usor de folosit, capacitate mare dar totusi usor de carat dupa tine. Il am si azi, merge fara probleme ca in prima zi. Iar la anu, la inceput, este in plan un iBook pro de 17" si un iMac de 27". M-am saturat de pc, vreau sa incerc si mac. Stiu ca sunt scumpe, stiu ca nu merita banii, dar sunt banii mei si daca eu am chef si vreau, ii dau pe iMac fara sa privesc inapoi. Stiu ca pentru multi suna ofticant, dar asta este adevarul... This post has been edited by shteffanivlad: 5 Dec 2010, 16:24 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
A l e x |
![]()
|
iMac 27" i7
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Stiu, si in ce hal se vede la el...
Dar tot apre un rtbk sa iti spuna ca si la ala apar pixeli morti, ca si ala are tastatura si nu merge cu puterea mintii etc... Sunt multi care nu inteleg, si nu inteleg ca sunt produse care se adreseaza unui public caruia ii place asa ceva, nu neaparat ca mama ce tare e ala ca are iPhone. Nu, conteaza pentru mine, cand ma trezeste dimineata un iPhone. Dar n-ai cu cine... Si da, apple a fost primul cu Newton. "The Newton was Apple's first foray into the PDA markets, as well as one of the first in the industry. Despite being a financial flop at the time of its release, it helped pave the way for the Palm Pilot and Apple's own iPhone and iPad in the future." This post has been edited by shteffanivlad: 5 Dec 2010, 16:29 |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
@shteffanivlad
(Parerea mea) Daca iti iei mac, o sa ai surpriza sa vezi ca merita ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Primul post mi-a placut... a fost din inima... la al 2-lea.. deja.. daca aveam toti iphone aveai cu cine?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stefane ce softuri utilizezi curent? acestea sunt compatibile cu mac?
de exemplu autocad pt mac a parut f tarziu, iar in romania nu gaseai programele sparte pt mac. ca sa nu vorbesc de nemethek (sau cum se scrie), arhicad etc. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
@rtbk:Stii care e faza? Nu ma intereseaza. Eu raman ultimul client al apple. Cand nimeni nu le mai cumpara produsele, toti o sa aiba android si symbian etc, eu o sa am iOS.
@bgaarh: poti rula winul sub mac data tii mortis, dar nu merita. Aplicatii sunt, dar sunt pe bani. LE: E bine acum rt? ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 5 Dec 2010, 16:34 |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ai uitat windows mobile 7... the new "hit"
![]() lateredit: superb! ![]() This post has been edited by rtBK: 5 Dec 2010, 16:35 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca rulezi windowsu, unde e placerea? cu ce mai e diferit fata de un pc normal?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Pai nu instalezi win, ai winul ca program, sau ca desktop paralel. Sunt programe care nu merg pe mac, si le folosesti asa.
Desi cred ca incep toate sa aiba suport si pentru mac, pentru ca in ultima vreme s-au extins din ce in ce mai tare, si vad ca tot mai multi scot variante si pentru iOS. |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
pt un moderator:
ar trebui sparta discutia in 2 topicuri unul "apple vs altele" si "diverse despre apple" intervin cu o remarca acida. iphone este la randul lui o clona de motorola. caci motorola a facut primul telefon mobil. apoi toti au copiat motorola, facand la randul lor telefoane mobile ![]() care-i faza. multe copilarisme pe aici. sunteti careva actionari la vreunul din produsele de aici de va certati in asemenea hal in argumente. civilizatia curenta este una de consum. totul este facut sa iti ia ochii cat e nou si apoi sa valoreze 2 lei ca la anul iti arunca in fata altceva mai dragut numai sa il cumperi. produsele apple sunt foarte scumpe si cine vrea sa le aiba doar de amorul artei sa le cumpere. dar asta nu le face neaprat bune. exista garantie totusi, si noi consumatorii trebuie sa ne folosim de ea, orice produs ar fi in discutie. nimic in lumea asta nu e perfect, cu atat mai mult in economia de consum unde tre sa se "incline" noilor tehnologii oferite spre cumparare. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
A l e x |
![]()
|
rtBK, din nou, nu e vorba de cine si ce are, e vorba ca unii oameni nu pot fi obiectivi.
Daca aveam toti iPhone si toti spuneam ca e cel mai tare telefon, tot penibil era. E vorba de a face o apreciere fara a fi orbit de gusturi sau buget. Dar ma rog, trecem peste, am spus deja tot ce aveam de spus referitor la acest subiect. Eu nu ma pot considera fan Apple, ca shteffanivlad, dar si mie imi plac mult, si avand in vedere ca eu folosesc computerul si la alte lucruri, gen editare video, si nu numai la winamp si jocuri, chiar prefer stabilitatea Mac OS-ului in detrimentul bug-urilor de la Windows. Apropo, Apple-ul are atat de multe bube, dar PC-urile n-au, sau cum? Mai ales cele cu Windows. Plus ca Mac OS are niste programe foarte interesante, mai ales Final Cut Pro si Shake, deci per total pentru un profesionist e mult mai rapid si mai stabil decat un PC. Si un PC poate fi bun, mai ales daca nu-l umpli de mizerii si-l tii doar pentru munca, e drept, dar depinde de ce faci. Eu principala problema pe care o am cu Apple-ul e pretul. Cu 6.000 RON iti iei un PC care se apropie mult de un Mac Pro, de exemplu, daca nu il si depaseste (cel putin pe hartie). La un Mac Pro, 6.000 RON e doar avansul ![]() Aici sunt de acord cu toti carcotasii, sunt nejustificat de scumpe si uneori chiar nu merita, sau mai bine zis, merita altele mai mult. E posibil sa poti face mai multe lucruri cu doua PC-uri de 6.000 RON decat cu un singur Mac Pro de 12.000 RON, e vorba de necesitatile fiecaruia. Dar din nou, una e sa faci o comparatie de bun simt si alta e sa arunci cu rahat in Apple, sau sa generalizezi in functie de cateva cazuri izolate. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Unde vezi tu cearta?
![]() ![]() @Alex: Pe langa ce ai spus tu, mai e alta chestie. Vedem un scandal gen antena iphone4, si aruncam cu rahat in apple. E drept, au avut probleme, dar ce firma nu are? Rezolvarea e de toata jena, adica iti da gratis un cauciuc... Dar asta nu inseamna ca toate produsele lor sunt proaste, si ca trebuie sa privim totul prin scandalul asta. Vreau sa va anunt in mod colegial, ca iphone-ul 4 care il am eu, nu are nici o problema de semnal. Adica nu se inchide convorbirea in nici o situatie, si am vorbit ceva la el de cand il am, asa ca ori am avut eu noroc, ori au rezolvat problema la update-urile de soft. This post has been edited by shteffanivlad: 5 Dec 2010, 16:51 |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
A l e x |
![]()
|
Da, s-au aruncat cateva ironii in stanga si in dreapta dar per total e doar o discutie.
Stiu ca aici pare ca sunt fan Apple, dar pe un alt forum (ce-i drept, nu din Romania) era exact invers, era plin de fani Apple care-l laudau 100% si eu incercam sa le spun ca sunt mult prea scumpe si imi sareau toti in cap. Eu nu vreau decat sa nu se mai faca generalizari dupa cazuri izolate, atat. Discutii gen "am un prieten al carui var stie pe unul care are un frate a carui prietena are un MAc si s-a stricat" sunt penibile, dupa parerea mea, si cu asta a inceput acest topic. Si avand in vedere cate PC-uri au probleme, si cate Windows-uri au probleme si mai grave, nu cred ca procentual sunt mai multe Mac-uri proaste, sincer. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mie, pe de alta parte, mi se pare ca gadget-urile de la Apple sunt cam gay. Nu ca as avea vreo problema cu asta
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() si nu iti prea dai seama ce telefon este ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ba îți dai seama lejer. După husă ..
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
Mie toate produsele Apple mi se par frumoase ca design...
Dar da, as prefera unul negru daca as putea alege... iMac 27" pe negru ![]() Gri-ul le face sa arate putin a produse 'efeminate'... Totusi asta cu "Mac is gay" e echivalentul din SUA a vorbei "Apple e pentru cocalari" de la noi. Asa, de orice poti sa spui ca-i gay. PC-ul e gay, ati vazut logo-ul Windows? Aduce a curcubeu, simbolul gayilor. La naiba!!! |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Tot in spiritul discutiei
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
blasfemie
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Schimbi la PC carcasa aia chicioasa, si-l vinzi la pret de MAC
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Vomafone si Crosmote anunta lansarea iPhone 4 pe 17 decembrie. Sunt curios sa vedem la ce preturi.
|
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
A l e x |
![]()
|
Preturile vor fi similare cu cele de la Orange, sunt convins... Eu sunt curios daca vor personaliza ofertele pentru clientii fideli
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
La vodafone mai tot timpul telefoanele sunt mai scumpe. La Iphone 4 cred că va fi la fel.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:55 |