Apple, Topic despre toate produsele Apple. Doar Apple.
![]() ![]() ![]() |
Apple, Topic despre toate produsele Apple. Doar Apple.
shteffanivlad |
![]()
|
||
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|||
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
499 GBP fara abonament, in UK.
cat e la Orange? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Am revenit, dupa cateva zile de absenta.
Am descoperit o aplicatie super pentru pasionatii de iepuri tampiti ![]() Si bineinteles Real Racing 2 care le cam inchide gura psp-istilor, odata cu Battlefield: Bad Company: Iar pentru impatimitii jocurilor de tip "batai", a aparut nostalgicul Mortal Kombat ![]() ![]() ![]() http://itunes.apple.com/app/ultimate-morta...d408070814?mt=8 A mai aparut si Asphalt 6, dar nu l-am downloadat inca. Ca sa nu se raceasca prea tare versusul, spuneti ce device poate sa faca mai bine si mai ieftin ce poate face un ipod touch 4g (1000 ron/8gb). |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vodafone rulz. Oferte superbe pentru iPhone 4 pentru clientii fideli... Si nu, nu ma refer la cele de pe site.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
detaliaza si tu
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-are rost, cred ca depinde de la client la client. Sunt sigur ca o firma cu mii si mii de euro la facturi le poate primi moca fara probleme...
Ideea e, dati si voi un telefon si vedeti daca il puteti lua mai ieftin decat pe site. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Ce fel de client esti? Platinum?
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
A l e x |
![]()
|
N-am idee.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Da-ne un exemplu de oferta pt tine
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru mine singura oferta buna este gratis
![]() De altfel, de cativa ani nu am mai dat bani pe telefoanele cumparate de la Vodafone, astfel confirm ca au oferte bune indiferent daca vorbim de telefoane ieftine sau scumpe.... daca stii sa negociezi un pic si ai si niste puncte de cheltuit, sunt si ei destul de flexibili. Din punctul asta de vedere, bravo lor! Adevarul este ca nu m-ar deranja un mar 4 gratis, altfel ma tem ca nu as da banii pe el. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mdaaa...am pierdut cam o ora la magazinul Apple de pe Regent Street. Am luat la puricat toate minunatiile de pe acolo, produse faine...claritatea imaginii e grozava.
Am comandat un Iphone 4, a trebuit sa o fac online totusi, au un sistem ciudat de vanzare (trebuie sa faci rezervare pe site 24h in avans...care nu merge, am incercat o saptamana. Prin telefon nu accepta, la fel cum nu accepta nici daca te duci personal sa-l rezervi....musai online ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:58 |