Logan spart in 3 secunde, in Bulgaria
![]() ![]() ![]() |
Logan spart in 3 secunde, in Bulgaria
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Tu si cu Fratzica urmariti aceleasi stiri
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
atunci sa se stearga
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Poate erau suparati ca "loganistu" avea lampa de ceata aprinsa.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
da aia dormeau sau ce faceau?
|
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Iti dai seama ca dormeau,altfel il vedeau pe ala ca se tot uita la masina!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Probabil daca avea folie n-avea probleme..
|
--------------------
Renault
Megane
- B xx xxx
2007 80cp Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi loganul de ce a facut un cerc in parcare dupa care a parcat din nou?
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
pai primul gand a fost probabil sa-i urmareasca, dupa care au revenit cu picioarele pe pamant si i-au anuntat pe sustinatorii bandelor de hoti.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Saracii...
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Niste incepatori, inainte sa faci o chestie din asta te asiguri ca respectivul nu te poate urmari, te uiti sa nu fie 16valve, tepi la roti ceva..
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
La cat de jegosi ordinari par cred ca aveau cutite, sabii etc... nu era o problema daca ii urmareau sau ii prindeau asupra faptei.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ce gunoi de tara!dar nici noi nu suntem mai prejos!dar totusi parca astia nu au nici o frica!zicea bine cineva mai sus ca i-au sunat pe sustinatori!acolo si politistii sunt dubiosi!
|
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 27 Aug 2010, 15:23) Tare ma intreb eu cat de Bulgaria e zona aia. Cate Dacii 1300 rosii sunt pe acolo? Eu nu prea am vazut.....Am asa o vaga impresia ca treaba s-a intamplat in Rromanica QUOTE(PaulT @ 27 Aug 2010, 15:27) Eu ma intreb cum de nu i-au vazut pe aia ce vor sa faca... erau practic langa portiera lor... Pe bune, ce faci cand vezi o masina trasa langa portiera ta si unu care se tot tavaleste pe jos si tinteste geamul din spate... In mod normal in secunda 2 Loganul trebuia sa se miste de acolo.. Eu cel putin sunt mereu atent cand iau o pauza, indiferent de tara in care sunt. Daca mai trage si unul lipit de masina... L.E. Drivere inclin sa iti dau dreptate... Cred ca e in Rromanica noastra cea de toate zilele... Doua posturi din celalalt loc unde se discuta filmuletul... Sunt sigur ca actiunea se petrece in RO. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
PINCH |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 13 June 10 ![]() |
QUOTE(adită @ 28 Aug 2010, 09:40) ce gunoi de tara!dar nici noi nu suntem mai prejos!dar totusi parca astia nu au nici o frica!zicea bine cineva mai sus ca i-au sunat pe sustinatori!acolo si politistii sunt dubiosi! Stai linistit ca de fapt haosul asta este dat de politia bulgara. Nu stiai? Iti spun ca este foarte forte corupta politia bulgara si feriti-va de Bulgaria daca nu vreti sa ramaneti fara masina, fara lucruri sau fara un organ (de regula fara un rinichi)... This post has been edited by PINCH: 28 Aug 2010, 12:52 |
--------------------
Honda
Civic
- B-777-ENB
2009
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Repet ce spunea si driverx... Ce sanse sunt sa fie in BG o Dacie berlina veche rosie langa un Logan? Mai mult ca sigur asta se petrece in ROMANIA.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E plina Bulgaria de dacii.La noi hotii sunt mai cizelati.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bulgaria, România, Albania ...
|
--------------------
.
.
.
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Invatatura de minte... niciodata nu merita sa te opresti intr-o tara straina daca nu e germania sau asa ceva da si acolo e riscant..... mai ales in Bulgaria trebuiau sa continue macar daca ii fura in Romania se puteau intelege cu politia
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar de lasat bagajul la vedere in geam nu zice nimeni nimic?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dar ca dormeau in taraba ca ultimii boschetari?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
de unde pana unde e dormitul in masina apanajul boschetarilor? Nu cred ca e necesara cazarea de fiecare data cand ti se face somn la volan.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
imi si imaginez discutia...mama tata si copilul..hai sa tragem un pui de somn pe dreapta...daca era soferul care facea eventual o cursa inteleg sa traga pe dreapta pentru 2 ore sa se odihneasca, dar cu familia..in masina? sa fim seriosi asta e obicei de roman scartar.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai ca aici chiar n-ai dreptate.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
Tu ai face nani cu șeful de 2 ani într-o parcare, noaptea, în altă țară?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Dar de unde si pana unde stiti voi ca era in masina aia un copil de doi ani?
Eu n-as pleca la bulgari cu un copil de doi ani, ca idee, dar sunt oameni si oameni. Nu e ca si cum erau oamenii cazati acolo, poate au ajuns mai devreme si au decis sa se odihneasca un pic, poate s-a intamplat ceva. Nu stiu cum ajungem sa ii consideram vinovati pe cei praduiti. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
Bre, au nu am zis că era copil de 2 ani în mașina aia. Te întrebam pe matale. Și de ce nu să nu pleci cu un copil de 2 ani la drum?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:32 |