Logan spart in 3 secunde, in Bulgaria
![]() ![]() ![]() |
Logan spart in 3 secunde, in Bulgaria
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.299 Joined: 24 June 07 ![]() |
Poate as pleca intr-o tara civilizata, nu intr-una la fel de corupta ca a noastra.
Macar la noi te intelegi cu un doctor la o adica, verbal ma refer, acolo sa stai sa te tiganesti daca Doamne fereste s-ar imblolnavi copilul... As prefera cateva zile pe la noi intr-un loc mai rasarit, asta daca e musai si obligatoriu sa mergi la mare. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Bre, dar Bulgaria asta este chiar The Wild Wild West?
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 29 Aug 2010, 21:08) in cea mai civilizata tara din lume mai te si impusca daca te gandesti sa te opui. Desteptul ala si-a expus familia unui risc foarte mare dormind in masina...in orice tara din lumea asta. This post has been edited by argon: 29 Aug 2010, 21:11 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.299 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa te opui la ce?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa le dai ce-ti cer, ca nu toti se autoservesc.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 29 Aug 2010, 22:08) 1. Am condus 720 de km până în Grecia cu o oprire de streching de 1 oră, dimineața, la granița Macedoniei cu Grecia. 2. Asta zic cei care nu au copil. Ce-mi place. 1. Am condus si eu 1000 km pana in viena dintr-o bucata, dar nu vad ce legatura are cu cazul de mai sus. Fiecare om are rezistenta lui la oboseala. 2. Asta e o regula de bun simt, nu plimbi copilul ore intregi pe drum. In cel mai rau caz iei avionul. This post has been edited by Fratzica: 29 Aug 2010, 21:14 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
argon |
![]()
|
Lasand copilul mic la o parte, din clipul de fata mi se pare o familie, chiar daca cu copil mai mare.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Lostboy |
![]()
|
Dar crezi că l-am pregătit pentru olimpiadă și alerga după mașină pe autostradă?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
bun, atunci repet, soferului i s-a facut somn, bani de cazare numai aveau, sau daca aveau, ramaneau fara bani de benzina, sau.. sunt o mie de motive.
Avea de ales intre un somn de cateva ore sa isi revina sau sa continue si sa riste un somn permanent la volan. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu credeți că se discută aiurea? Nu știm cât mai aveau, pt. ce plecaseră la drum, cât mai era până la următorul motel/hotel, câți bani mai aveau ... practic știm doar ce vedem și de dragul conversației ne pierdem timpul ”pe” un clip.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Raman la parerea ca daca nu s-ar fi vazut lucruri de valoare la indemana nu s-ar fi complicat acei hoti.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
Până la urmă toți facem alegeri în viață mai mult sau mai puțin fericite. Tot ce contează este să învățăm din greșeli.
|
--------------------
.
.
.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 29 Aug 2010, 22:09) E pe naiba... Nu mi s-a parut sub nici o forma ca ar fi mai periculoasa decat RO.. Sa nu uitam ce povesti stiu cei de afara si despre minunata noastra tara... Si inca ceva as mai intreba: de ce e toata lumea atat de sigura ca filmarea este din BG? Eu sunt convins ca e din RO. QUOTE(argon @ 29 Aug 2010, 22:10) in cea mai civilizata tara din lume mai te si impusca daca te gandesti sa te opui. Desteptul ala si-a expus familia unui risc foarte mare dormind in masina...in orice tara din lumea asta. E normal ca soferul sa traga un pui de somn daca a obosit. Si o jumatate de ora de somn iti poate oferi o revenire a capacitatilor de a sofa. Ce mi se pare mie inconstienta este altceva, si anume, ca TOTI s-au pus pe sforait. Normal(obligatoriu chiar in opinia mea personala) era ca cineva din masina sa stea treaz. Daca aia vedeau un om langa masina sau macar unul treaz care se uita pe un geam nu s-ar fi intamplat nimic. Eu imi planific drumurile in asa fel incat sa fiu nevoit sa fac doar pauze de relaxare si miscare. Daca distanta este foarte mare prefer sa impart calatoria in 2 etape. Cat costa o noapte la un motel? Foarte putin comparat cu costul unui concediu sau comparat cu riscul de a avea un incident.. Sa nu mai spun ca ai parte de conditii normale de odihna. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
Cum să dormi, nene, cu familia în mașină?
![]() Și apoi face o un cerculeț și se întoarce în parcare? ![]() Dacă nu reziști 1200 de Km/un rezervor fără escală nu ai ce căuta afară din țară, părerea mea. |
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(SonyAD @ 31 Aug 2010, 19:02) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asta nu credeam ca o sa o aud. Ce figuri de tractorist (a se citi HDI-ist). Auzi .... 1200km. Cum dracu poti scoate asemenea tampenii ma? This post has been edited by driverx: 31 Aug 2010, 19:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Si-o fi inhalat fumul din evacuare.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Daca ies afara din tara nu am voie sa iau pauze de somn/pipi/mancare , tre' sa merg neaparat sa pot sa merg dintr-o bucata ca sa am ce cauta afara din tara ?
Ma urc in masina..si ma mai dau jos la Viena ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B xx xxx
2007 80cp Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.712 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io plec cu avionul.... beleaua e ca ala merge mult cu un plin.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
QUOTE(driverx @ 31 Aug 2010, 19:36) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asta nu credeam ca o sa o aud. Ce figuri de tractorist (a se citi HDI-ist). Auzi .... 1200km. Cum dracu poti scoate asemenea tampenii ma? Am fost până la Dej și încă ceva și înapoi cu escală de o oră să tocmim rampa și să urcăm mașina pe ea, un Alfa Romeo GTV 2.0 V6 turbo cu probleme la motor, 2500 de lei. Am plecat din București pe la 1 dimineața. Noaptea dinainte nu dormisem că nu știam că o să fac drumul ăsta. La întoarcere a vrut ăla cu rampa să facem 2 pauze și a mai trebuit și eu să bag motorină. Ăla n-a mai oprit și am stat fix cât să achit motorina ca să-l ajungem din urmă. QUOTE(Valy1 @ 31 Aug 2010, 20:57) Daca ies afara din tara nu am voie sa iau pauze de somn/pipi/mancare , tre' sa merg neaparat sa pot sa merg dintr-o bucata ca sa am ce cauta afara din tara ? Ma urc in masina..si ma mai dau jos la Viena ![]() Trebuie să poți merge 1200 de Km fără escală. Nu înseamnă că și trebuie. |
--------------------
Peugeot
206
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(SonyAD @ 31 Aug 2010, 22:32) Am fost până la Dej și încă ceva și înapoi cu escală de o oră să tocmim rampa și să urcăm mașina pe ea, un Alfa Romeo GTV 2.0 V6 turbo cu probleme la motor, 2500 de lei. Am plecat din București pe la 1 dimineața. Noaptea dinainte nu dormisem că nu știam că o să fac drumul ăsta. La întoarcere a vrut ăla cu rampa să facem 2 pauze și a mai trebuit și eu să bag motorină. Ăla n-a mai oprit și am stat fix cât să achit motorina ca să-l ajungem din urmă. Asa! Si? |
--------------------
0.00
%
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.050 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sa faci 1200 km fara escala... iti ia cam peste 12 ore, asta la modul optimist. Nu zic, odihnit, bine mancat, cu cafea in masina as putea... sa merg atat, avand in vedere ca am mai mers si pe timp de noapte, adica plecat de la 6 seara si intors acasa pe la 4-5 dimineata (se lumina de ziua), facut curse asa pt. bani. Dar ce sa zic, mi se cam lua de la atata condus, si ajungeam acasa cu o sila de nici sa dorm nu-mi mai venea cand vedeam ca se face zi.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
SonyAD |
![]()
|
Am plecat pregătit. Pachete de redbull, chipsuri Lays, fornetti, fructe, Lipton, Pepsi... Atât doar că nu dormisem de 2 zile.
La întoarcere, pe București-Pitești parcă eram teleghidat, pe pilot automat. Număram kilometri care nu se mai terminau. Din când în când se defocaliza imaginea. Cel mai nasol a fost că am mers tot drumul cu plăcuțele frecând. Le schimbasem de curând și mi-a dat alt tip după talon. Aveam cu cleme de prindere și astea noi erau cu niște arcuri resort. Alfa Romeo ăla pe care l-am laut pt. piese avea motorul varză. A urcat cu electromotorul pe rampă. Mă rog, o remorcă trasă de un 406 2.0 HDi. ![]() |
--------------------
Peugeot
206
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hai ca imi place cat de bun se da zmeul asta.....
Bai nenea....cand ajungi sa nu mai focalizai imaginea, de mult trebuia sa tragi un pui de somn de 1-2 ore sau chiar sa dormi bine toata noaptea. Alte chestii cool ne mai zici? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de-ar fi somnorosii problema... la cati betivi sunt pe drumuri
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(SonyAD @ 1 Sep 2010, 00:04) Am plecat pregătit. Pachete de redbull, chipsuri Lays, fornetti, fructe, Lipton, Pepsi... Atât doar că nu dormisem de 2 zile. La întoarcere, pe București-Pitești parcă eram teleghidat, pe pilot automat. Număram kilometri care nu se mai terminau. Din când în când se defocaliza imaginea. Cel mai nasol a fost că am mers tot drumul cu plăcuțele frecând. Le schimbasem de curând și mi-a dat alt tip după talon. Aveam cu cleme de prindere și astea noi erau cu niște arcuri resort. Alfa Romeo ăla pe care l-am laut pt. piese avea motorul varză. A urcat cu electromotorul pe rampă. Mă rog, o remorcă trasă de un 406 2.0 HDi. ![]() De unde apar astia? ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(SonyAD @ 31 Aug 2010, 23:04) Alea brevetate de fratii Brothers, nu ?1 Sep 2010, 07:23: QUOTE(SonyAD @ 31 Aug 2010, 19:02) Sa mori tu-nfipt? ![]() ![]() ![]() QUOTE(SonyAD @ 31 Aug 2010, 21:32) Am fost până la Dej și încă ceva și înapoi cu escală de o oră să tocmim rampa și să urcăm mașina pe ea, un Alfa Romeo GTV 2.0 V6 turbo cu probleme la motor, 2500 de lei. Am plecat din București pe la 1 dimineața. Noaptea dinainte nu dormisem că nu știam că o să fac drumul ăsta. Cu cit dai metru' cub de parchet? La întoarcere a vrut ăla cu rampa să facem 2 pauze și a mai trebuit și eu să bag motorină. Ăla n-a mai oprit și am stat fix cât să achit motorina ca să-l ajungem din urmă. ![]() This post has been edited by Marty: 1 Sep 2010, 07:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Si care-i problema cu dormitul in masina? Daca nu dormeau in ea nu le-o mai spargeau?
Masinile sunt tinte in parcarile de prin orase si in general din zonele aglomerate. In general, e mai sigur sa-ti lasi masina pe un drum de munte decat intr-o parcare din orice capitala europeana. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ce aveti cu omu?
Daca el se crede centaur, este problema lui... |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:49 |