Logan spart in 3 secunde, in Bulgaria
![]() ![]() ![]() |
Logan spart in 3 secunde, in Bulgaria
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Daca merg intr-un concediu la munte si ma mut in fiecare seara in alta statiune, ce fac? Descarc tot din masina? Sunt hoti -si aia din film par a fi genul ala- care-ti sparg masina pentru un radio cd, un difuzor, o roata de rezerva, un suport de gps sau o umbrela. Ba unii merg la ghici si vor doar sa vada ce mai gasesc prin torpedou, portbagaj sau pe sub scaune. Asta ca sa nu mai vorbim de aia care iau masina cu totul.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
QUOTE(LuluMOB @ 1 Sep 2010, 07:28) Si care-i problema cu dormitul in masina? Daca nu dormeau in ea nu le-o mai spargeau? Masinile sunt tinte in parcarile de prin orase si in general din zonele aglomerate. In general, e mai sigur sa-ti lasi masina pe un drum de munte decat intr-o parcare din orice capitala europeana. Ți se pare normal ca atunci când pleci cu familia în concediu să îi pui să doarmă într-o parcare? Dacă tot oprești, poți să închiriezi o cameră sau 2 pt. o noapte. Ce fel de concediu de e ăla? Și atunci ce sens mai are să oprești? Ei dorm cum ar fi dormit în parcare și tu îi duci până în Grecia dintr-o bucată. |
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Ce are spartul masinii cu familia si cu dormitul ei in masina? E cu totul alta discutie.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai are, atunci cand lasi la vedere lipite de geam ditamai bagajele. Bine ca au scapat relativ usor... Ca puteau sa ii traga afara din masina si pe ei si sa ii lase in parcare pe jos. Repet ce am mai spus.. Mi se pare inconstienta sa se culce TOTI. Daca doar soferul ar vrea sa se mai re-vigoreze un pic e una, daca se culca toti linistiti mi se pare ca e alta. In cazul asta ori statea cineva treaz sa supravegheze zona ori luau o camera si se odihneau cum trebuie. Si nu lasau bagaje la vedere. Eu personal nu as face asa ceva sub nici o forma.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Sep 2010, 07:18) Alea brevetate de fratii Brothers, nu ? Nu, astea: 00009742.jpg În locul ăstora: bkbmrf7yhewosy0k2du1g24.jpg Se potrivesc dar nu sunt bune. Se blochează plăcuțele pe disc. Nu se mai retrag. |
--------------------
Peugeot
206
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si care e legatura cu topicul asta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
De unde au stiut ca este in Bulgaria?
|
-------------------- |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta am tot intrebat si eu.. Mie mi se pare ca este in RO 100%...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Imi place la voi foarte mult ca una faceti si alta spuneti.
Cu siguranta, mai mult de 50% din cei care dezaproba vehement dormitul in masina, intr-o parcare, intr-un peco (asa imi pare in filmare) , fac acelasi lucru . Aspecte care nu au fost introduse in ecuatie: -poate ca oamenii se intorceau si nu mai aveau bani de camera -se intampla sa trebuiasca sa ajungi la o anumita ora, in acel caz odihnesti pleoapele, in masina, apoi iar la drum. -de unde stiti ca dormeau toti? -I s-a intamplat cuiva acest lucru? Cum te simti cu acel zgomot si cu acele cioburi prin masina? Care este viteza de reactie? (mi s-a povestit. cca. 10-30 secunde nu stii de tine, acum depinde si de om) Centauru' cu HDI-ul. arc = resort, adica sinonim, nu poti spune "niște arcuri resort" pentru ca ar suna "niste arcuri arc" sau "niste resorturi resort". Daca tu esti in stare sa conduci 1.200 km fara pauza, esti centaur', dar tu nu sfarsesti in patul tau si este un lucru trist, atat pentru tine cat si pentru ceilalti. Exista o lege pentru soferii prfesionisti care spune asa: Nu se conduce un autovehicul mai mult de 8 ore pe zi, si nu mai mult de 4 ore fara pauza. Pauza teoretic trebuie sa o iei ora de ora, cate 10 minute, dar se poate si 50 de minute dupa 4 ore de condus continuu. Cine a facut legea, nu romanii, noi am preluat, nu a spus prostii, stia ce stia. In 8 ore faci intre 500 - 600 km. Pana la 1.200 .....cale lunga..timp dublu... Sincer nu as vrea sa ne intalnim in trafic , ca nu se stie cand ...ti se defocalizeaza in masina de pe contrasens. In conduita preventiva intra, din punctul meu de vedere, si luciditatea de care dai dovada la volan, nu numai respectarea regulilor. Si acum, la final... Am venit din Creta, trebuia sa ajung in Buc, pana la 4 dimineata. Am condus, spre rusinea mea, 1.400 din 3 bucati: - Creta - Piraeus - Athena - Athena - Thermopile - Thermopile - Bucuresti Nu doresc nimanui chinul asta. N-am dormit pe drum, nu aveam timp, dar tare as fi tras intr-o parcare macar 10 minute. Acum ce trebuia sa iau o camera si sa vin dupa o zi, cand eu trebuia sa fiu la 4 in Buc? In rest, unde ma ia somnul acolo ma culc. Daca este pe autostrada, scot masina catre o iesire sau parcare, daca este drum european, parcare sau pe marginea drumului. Mai bine ma fura decat sa mor sau sa omor pe cineva. Sante! |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
SonyAD |
![]()
|
QUOTE(AlexanderCarstoc @ 1 Sep 2010, 17:51) Centauru' cu HDI-ul. arc = resort, adica sinonim, nu poti spune "niște arcuri resort" pentru ca ar suna "niste arcuri arc" sau "niste resorturi resort". Știu ce înseamnă un sinonim și pleonasm. D-aia părinții mi-au predat și statul mi-a dat de mâncare. Există mai multe grade de sinonimie și astea 2 abia dacă sunt. QUOTE(AlexanderCarstoc @ 1 Sep 2010, 17:51) Daca tu esti in stare sa conduci 1.200 km fara pauza, esti centaur', dar tu nu sfarsesti in patul tau si este un lucru trist, atat pentru tine cat si pentru ceilalti. 1200 Km nu sunt deloc o problemă. QUOTE(AlexanderCarstoc @ 1 Sep 2010, 17:51) Sincer nu as vrea sa ne intalnim in trafic , ca nu se stie cand ...ti se defocalizeaza in masina de pe contrasens. Nu dormisem noaptea în care am plecat, nici cea dinainte. Altfel nu aș fi avut nici o problemă. Secretul e să NU te gândești la cât a mai rămas de mers. Te concentrezi la ce faci și o faci bine. QUOTE(AlexanderCarstoc @ 1 Sep 2010, 17:51) In conduita preventiva intra, din punctul meu de vedere, si luciditatea de care dai dovada la volan, nu numai respectarea regulilor. Si acum, la final... Nu sunt inconștient. Nu eram singur în mașină. Stăteam de vorbă cu amicul care cumpărase GTV-ul, care era pe locul din dreapta. El dormise tot drumul la dus și parte din cel la întoarcere. Chiar îi povesteam când mi se defocalizează iar vederea. Somn nu îmi era, de la RedBull și alte mizerii. Sau, mai corect, nu mai eram capabil să adorm. QUOTE(AlexanderCarstoc @ 1 Sep 2010, 17:51) Am venit din Creta, trebuia sa ajung in Buc, pana la 4 dimineata. Am condus, spre rusinea mea, 1.400 din 3 bucati: - Creta - Piraeus - Athena - Athena - Thermopile - Thermopile - Bucuresti Nu doresc nimanui chinul asta. Cred că mi-ar fi plăcut drumul. QUOTE(AlexanderCarstoc @ 1 Sep 2010, 17:51) N-am dormit pe drum, nu aveam timp, dar tare as fi tras intr-o parcare macar 10 minute. Acum ce trebuia sa iau o camera si sa vin dupa o zi, cand eu trebuia sa fiu la 4 in Buc? Treaba ta. Tu știi cât poți duce. This post has been edited by SonyAD: 1 Sep 2010, 22:44 |
--------------------
Peugeot
206
|
PaulT |
![]()
|
@alexandercarstoc - Nu e anormal ca SOFERUL, in caz ca simte nevoia de o pauza, sa traga un pui de somn(e chiar indicat, decat sa faca vreo nefacuta pe sosea...). Anormal este sa se culce TOTI. Daca in clip era macar o persoana treaza nu s-ar fi intamplat nimic... Si tare am impresia ca nu trasesera pentru o pauza de 30 de minute...
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 28 Aug 2010, 00:09) Niste incepatori, inainte sa faci o chestie din asta te asiguri ca respectivul nu te poate urmari, te uiti sa nu fie 16valve, tepi la roti ceva.. ![]() Moamaaaa, daca ai 16 valve esti tare, tataaaaaa ! Am avut si eu masina cu 16 valve de facea suta in 12 sec.....Moamaaaaa, ce viteza bagaaaaa ![]() QUOTE(ViperRS @ 29 Aug 2010, 20:35) Invatatura de minte... niciodata nu merita sa te opresti intr-o tara straina daca nu e germania sau asa ceva da si acolo e riscant..... mai ales in Bulgaria trebuiau sa continue macar daca ii fura in Romania se puteau intelege cu politia ![]() Deci dupa tine, ar trebui sa fii intr-un permanent drum, non-stop. Atunci unde mai este concediul ?! ![]() QUOTE(Merced @ 29 Aug 2010, 20:38) Din cate am vazut eu "bagajul la vedere" era o geanta. Putea sa fie full cu scutece de copil, ce daca la lasat la vedere ?! Este interzis ? QUOTE(argon @ 29 Aug 2010, 20:52) imi si imaginez discutia...mama tata si copilul..hai sa tragem un pui de somn pe dreapta...daca era soferul care facea eventual o cursa inteleg sa traga pe dreapta pentru 2 ore sa se odihneasca, dar cu familia..in masina? sa fim seriosi asta e obicei de roman scartar. Probabil ca romanul ala scartar, mai face si economii. Dar probabil ca tu esti d'ala de vine periculos la banca sa faca credit si zice "Mai doamna, eu am cincishpe' salar, ma'ntelegi ....Adica sunt cineva, ma'ntelegi....Am bani, ma'ntelegi...." ![]() QUOTE(Lostboy @ 29 Aug 2010, 21:22) Nu credeți că se discută aiurea? Nu știm cât mai aveau, pt. ce plecaseră la drum, cât mai era până la următorul motel/hotel, câți bani mai aveau ... practic știm doar ce vedem și de dragul conversației ne pierdem timpul ”pe” un clip. Cel mai logic si corect raspuns. Respect. QUOTE(Merced @ 29 Aug 2010, 21:23) Raman la parerea ca daca nu s-ar fi vazut lucruri de valoare la indemana nu s-ar fi complicat acei hoti. Repet: Putea sa fie full cu scutece de copil, ce daca la lasat la vedere ?! Este interzis ? Sau un bax cu hartie higienica.... QUOTE(PaulT @ 1 Sep 2010, 10:11) Pai are, atunci cand lasi la vedere lipite de geam ditamai bagajele. Bine ca au scapat relativ usor... Ca puteau sa ii traga afara din masina si pe ei si sa ii lase in parcare pe jos. Repet ce am mai spus.. Mi se pare inconstienta sa se culce TOTI. Daca doar soferul ar vrea sa se mai re-vigoreze un pic e una, daca se culca toti linistiti mi se pare ca e alta. In cazul asta ori statea cineva treaz sa supravegheze zona ori luau o camera si se odihneau cum trebuie. Si nu lasau bagaje la vedere. Eu personal nu as face asa ceva sub nici o forma. Da' tu unde te crezi ? In filmele cu indieni unde unu sta calauza toata noaptea in jurul focului ?! ![]() |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
PaulT |
![]()
|
@ritter - Nu... E ok sa se culce toti in masina ca in camera de hotel... Dar atunci sa nu se mire ca patesc ce patesc. Iti trebuie o mare doza de inconstienta sa faci asa ceva. Si sa stii ca economiile nu se fac dormind noptile prin parcari in concediu(oricum, inlocuirea geamului + ce le-o fi furat+ spaima trasa costa mult mai mult decat o noapte la motel.. vreo 80-90ron, ca eu repet, aia nu e filmata in BG...oricum, acolo era si mai ieftina cazarea).. Si sa stii ca nu e interzis nici sa lasi masina deschisa, cu gps, telefon mobil, fata player si eventual bani pe scaun(si in cazul din clip, probabil ca hotul a vazut ceva mai bine decat noi ce geanta era si cam ce ar putea contine...). Dar iti asumi riscul(certitudinea) sa ramai fara ele. Orice bun lasat la vedere tenteaza(masina cu proprietarul dormind in ea = masina lasata in parcare noaptea, nu e nici o diferenta...).
L.E. Calauza nu este paznic.. SI intr-adevar, pana si indienii aia aveau mai multa minte decat unii turisti, si isi luau niste masuri de precautie. This post has been edited by PaulT: 4 Sep 2010, 15:13 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.712 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, si daca era seria 7, dura mai mult sa-l sparga decat pe Logan? Ma rog, poate daca avea folie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
De ce neaparat romani? Sau bulgarii n-au voie sa-si cumpere Dacie?
Voi ati fost vreodata mai mult de 8 ore in Bulgaria (adica sa va faceti concediul acolo), sau vorbiti din auzite?! Aveti impresia ca Bulgaria e vestu' salbatic?! Hmpf! |
--------------------
-
-
-
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Si pentru ca nu pot sa editez postul de mai sus: daca aveti impresia ca Romania e peste Bulgaria, zic ca trebuie sa va mai ganditi o data si sa aruncati mandria nationala la cos:
http://subiectiv.ro/subiectiv/lectia-bulga...icii-romanesti/ |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:50 |