Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
![]() ![]() ![]() |
Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Unii "e" norocosi, ce sa-i faci
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(tatimeu @ 21 Jun 2012, 15:00) nene marian cea mai buna bere bauta de mine pana acum si am baut ceva butoaie, a fost Timisoreana cea de la restaurantul cu pricina. Acum multi ani sa fie 15-16 ani pe cand imi pierdeam si eu timpul prin Timisoara. Ei frumoasa studentie ![]() Sa-ti fie de bine,colega! ![]() Mi-s tare bucuros sa aud ca ti-ai petrecut anii studentiei in urbea-mi natala.O fo' fain,asa-i? Nu-ti pot contrazice spusele,intrucat eu m-am apucat de baut bere mult dupa ce ai absolvit matale faculta!Adica in urma cu vreo 13 ani,in urma unei crize renale de mare angajament!Bozgoru' ala de doctor de m-o tratat,mi-o zis ca ori ma apuc de halit lubenita la greu,ori sa torn in mine apa plata cu nemiluita sau sa ma apuc de baut bere.In caz contrar,riscam sa-l vizitez destul de des! Apa plata pica din start, ca nu mi-o trebe nici s-o vad,lubenita nu prea se gasea pe toate drumurile ca acuma,asa ca mi-a ramas o singura optiune:berea.Pana la momentul respectiv nu cred ca bagam in mine mai mult de 10-20 de beri pe an. De frica sa nu ajung "la cutit" am luat-o cu iures: o Hategana pe zi,la sticla de un litru.La vremea respectiva,mi s-a spus ca berea respectiva reprezenta cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.Asa a si fost!La inceput ma cam strambam,dar mai apoi a inceput sa-mi placa!Ce nu te omoara,te face mai puternic! ![]() Prin urmare,ii port o amintire foarte frumoasa Hateganei.Pacat ca a disparut de pe piata. ![]() Daca mai ai drum prin Timisoara si vrei sa mai treci pe la birtul respectiv,ti-l recomand in gura mare.S-a marit,are si o terasa fain facuta in spate,se mananca bine de tot,personal cu state vechi in meserie,etc.Atata doar,sa comanzi Timisoreana la sticla!Asta ca sa nu ramai total dezamagit de ce s-a ales dintr-o bere ce ti-a placut tare mult candva! Coane Fratzica,mi-am facut temele! Mare parte din berile insirate de matale nu le-am gustat.Prin urmare ma voi referi doar la cele ce mi-au traversat ingititoarea. Leffe blonda e buna.Chiar foarte buna.Din pacate e cam scumpa.O taiem de pe lista. Ciuc la 33 ti-am zis ca e cat se poate de ok!Timisoreana iese din discutie.Mi-am expus deja motivatia. A mai ramas Silva.Din asta n-am baut niciodata.Sau oi fi baut,dar nu imi mai tin minte. Am cautat la sticla.Nu prea mult,ca ma topeam!Am gasit doar la doza.Buna si asa. Am luat una blonda si una neagra. DSC02040.JPG ( Size: 2.07mb ) Number of downloads: 463 Aia blonda nu-i de colea!E faina,dar oleaca prea amara pentru gustul meu.Compenseaza insa prin aroma placuta .E "baubila"! ![]() Aia neagra,insa?M-o dat peste cap!Amara,tare,fara spuma,etc.As numi-o de-a dreptul agresiva!Dupa trei-patru "negrese" d-alea,ori ma molesesc ca fularu', ori iti dansez si pe muzica de la Telejurnal!Depinde de imprejurari! ![]() Deci nu-i de mine berea neagra!Mai bine Grolsch-ul " de fetite",cum zicea onor colegul semit! ![]() This post has been edited by marian-j: 21 Jun 2012, 21:07 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
HE, HE....mi-ai adus aminte de Hategana....
![]() Din cele enumerate mai sus, Silva blonda im place, Silva bruna nu. Desi sun fan al berilor negre, Silva neagra nu imi place, nu stiu de ce, mi se pare ca are un gust cam chimic...intr-un timp era ok, acum nu mai e. La fel mi se pare si Ursus Black. Ceva...nu merge... Grolsch..... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
aleksanders |
![]()
|
valentin incearca un valentins-weissbier
Attached thumbnail(s) ger_park_valentins_weissbier.jpg ( Size: 88.53k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi plac nefiltratele ....de grau....mi se pare ca au gust de...shushu..
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
aleksanders |
![]()
|
daca vrei ceva negru incearca rakoty de la unguri
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
vallixx |
![]()
|
Sounds yummy !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Bavaria 86 mi se pare cea mai buna bere blonda tare
![]() This post has been edited by tomageorgian: 22 Jun 2012, 17:27 Attached thumbnail(s) P220612_17.25.jpg ( Size: 760.78k ) Number of downloads: 410 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
conu marian
din ce spui se vede ca ai inceput cam tarziu cu bericica ![]() terasa era deschisa si pe atunci mama ce mai stateam ca coada, erau doua locuri unde se incasa berea si salivam vazand cum vin pe poarta aia mare butoaiele direct din fabrica. Adevarul ca si mititeii nu tocmai mici erau buni. Iar cea la sticla o cautam Timisoareana Lux, acum nu stiu daca se mai fabrica era cea pasteurizata la rece; daca nu ma insel. De multe ori am tot promis sa trec prin parcul Rozelor, am un amic foarte bun Sef la poligonul din Giroc Totusi se pare ca in asta vara se intrevede un drum in Timisoara. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(vallixx @ 22 Jun 2012, 14:03) HE, HE....mi-ai adus aminte de Hategana.... ![]() [...] Grolsch..... ![]() ![]() ![]() Daca tot ai de gand sa dai iama prin berile produse de dujmanii aia de bogori,mi-as permite sa-ti recomand si eu doua marci:Soprony Aszok si Arany Aszok.Am dat de ele la nunta unui var tinuta la Oradea.Jos palaria! ![]() Colega tatimeu,asa e.Am inceput sa beau bere destul de tarziu si asta constrans de imprejurari!Da' vin tare din urma! ![]() Se pare ca matale cunosti Timisoara mai bine ca mine!Sa-mi fie rusine! ![]() Sa-ti ma spun ca daca arunc tare,in directia potrivita, o piatra de la mine din fata portii, sparg un geam al fabricii de bere? ![]() Deci,da! ![]() DSC02041.JPG ( Size: 2.12mb ) Number of downloads: 406 Termometrul din curte indica 31 de grade si io mi-s setos ca un dromader.Fiolele din poza sunt deja plasate in compartimentul de racire rapida!Hai noroc,sa traiti! ![]() Maine ma duc sa umplu por'bagajul Lagunei cu bere si diverse chestii ce se pot pune pe gratar.Mi-s tare bucuros!Din doua motive: 1.Madam-j achita toata consumatia,ca-i ziua ei si are invitati,intre care si je. ![]() Cardul dumneaei e deja la mine in portofel! ![]() 2.O sa fac gratare si o sa ne betivim dimpreuna cu o liota intreaga de prieteni! ![]() Amu,ca o sa ma gaseasca dracii prestand la doua gratare simultan,e alta poveste!Nu-i bai!Abia astept sa fiu inconjurat de mormaieli aprobatoare si de burrti indestulate! ![]() Numa'bine la toata lumea si spor la desertat sticlele de bere! ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 22 Jun 2012, 20:41 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
vallixx |
![]()
|
Ca tot vorbeam de Grolsch, tocmai ma "ospatez" cu una, incepe si meciul....tocmai bine.
Nea Marian, La multi Ani si multa sanatate pentru doamna J. Distractie placuta! |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca sotia domnu' Marian! Banuiesc ca la asa o ocazie o sa fie ceva postari noi la topicul cu mancarea preferata nu ?
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
marian-j |
![]()
|
Sa-ti tihneasca,nene Valentine!
![]() Nush ce sa zic,coane clr.Am postat deja o multime de poze cu ispravile-mi "grataristice".Risc sa devin redundant si plictisitor. ![]() Poate,daca-mi iese ceva cu adevarat demn de atentia domniilor voastre.Numa' sa mai am si timp de facut poze!Nu-i usor lucru sa indestulezi o gasca intreaga de nehaliti! ![]() I-am transmis cucoanei mele urarile voastre.Va multumim frumos! ![]() Noroc si pita unsa! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Auchan Militari.. m-am certat si cu un omulet de la paza care vreo 5 minute mi-a cerut pe un ton imperios sa sterg pozele... i-am zis ca le fac epentru niste prieteni pasionati de bere.. si ca-mi poate fura telefonul sau sa sune la politie
![]() PS: uitati-va si la peretele din spatale standului.. in prima poza ![]() This post has been edited by semit: 23 Jun 2012, 16:17 Attached thumbnail(s) photo_1_.jpg ( Size: 835.82k ) Number of downloads: 403 photo_2_.jpg ( Size: 708.31k ) Number of downloads: 185 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
problema pe care o vad eu la astea de import e ca risti sa dai chiar si 9 lei pe o bere la 0.5 si sa iei o ragalie care sa nici nu iti placa
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(semit @ 23 Jun 2012, 15:16) Rainbow-Puke-D-random-21329583-500-382.jpg Must.... go.... to...... Auchan........ |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Kamenitza nu e....
![]() |
--------------------
**
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nici ZAGORKA
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
aleksanders |
![]()
|
ehe semit - uite poza de anu trecut tot din locul cu pricina - erau atatea rafturi cu bere ca nu am putu sa le prind in cadru
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0399.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 115 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
preturile erau mai mici , acum am trecut pe acolo si erau niste preturi de te dureau capul
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
aleksanders |
![]()
|
normal - ca sa bei cu raspundere -
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Linux
Sunt mai ieftine decat in afara, majoritatea.Daca vrei mai ieftinace au si efes.Daca vrei belgiene la pret de efes ori pret de bere din Lidl nu cred ca ai sanse sa gasesti ![]() This post has been edited by M i h a i: 26 Jun 2012, 14:06 |
--------------------
------
------
------
|
|
clr |
![]()
|
Se gaseste Zagorka pe la noi? Prin ce supermaket-uri?
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
semit |
![]()
|
Metro Ruse.. cine se baga la o excursie scurta sa umplem borbagajele.. ?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 23 Jun 2012, 16:36) problema pe care o vad eu la astea de import e ca risti sa dai chiar si 9 lei pe o bere la 0.5 si sa iei o ragalie care sa nici nu iti placa ![]() Pai asta e problema pe care o vezi tu si altii care sunt mai 'atenti' cu banii. In general oamenii care incearca si alte tipuri de bere n-au o problema sa 'riste' 9 lei pe o bere straina daca arata bine. Asta e, nu-ti place, stii data viitoare. Daca plangi dupa cativa roni, atunci mergi la sigur cu o bere autohtona si aia e. Acest targ de bere e clar ca nu tie ti se adreseaza. 'Nu ofensa' |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
Bun, sa zicem ca risti 9 lei pe o bere.
Nu-ti place, aia e, stii data viitoare. Altfel decat riscand 9 lei nu ai de unde sa stii. Problema e daca-ti place. Ce faci atunci? Te apuci de baut bere de 9 lei? Iti permiti? Sau bei in continuare bere de 2-3-4 lei, dar ramai balind la aia de 9? Linux are dreptate, e riscant cu alegerile astea. ![]() Deci fraza ar merge si asa: QUOTE(L!nuX @ 23 Jun 2012, 15:36) problema pe care o vad eu la astea de import e ca risti sa dai chiar si 9 lei pe o bere la 0.5 si sa iei una care sa iti placa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vallixx: 26 Jun 2012, 23:56 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Mai vreau un Tin Tao.
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
prefer Ciucas rece, la sticla sau la halba.
apoi: Silva blonda, Timisoreana, Ursus, Ciuc. Imi place si Tuborg. dar daca am de ales, aleg Ciucas. |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:34 |