Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
![]() ![]() ![]() |
Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
andurs |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai nou beau ciuc radler.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
nokia_6260 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 8 April 11 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 15 May 2012, 16:13) radler=bere cu sprite(Germania)1/3 sprite si 2/3 bere;cumparata gata imbuteliata e 50-50%.ciuc radler am baut si nu e ca radler din germania,in plus e tulbure ca si cum ar turna bere nefiltrata in amestec,insa nu cred asta caci ar trebui sa coste doza de 3 ori mai mult.nemtii mai beau si bere cu cola,cola light,fanta si chiar in loc de toate astea mai pun si apa minerala uneori ![]() |
--------------------
Renault
Captur
- HSK-IP-XXX
1,2 Tce 2017
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma uitam acum la reclama TV de la radleru'asta, unde ziceau ca cica 30 si ceva la suta bere si 60 si ceva la suta limonada naturala. Si undeva jos, cu litere de abia le vezi "3% suc de lamaie"..
Bun, pai si de la 3% suc de lamaie pana la 60 si ceva la suta limonada, ce au pus? Umplem si berea de tabloul lui Mendeleev? Incepem si aici cu "arome identic naturale de lamaie"....? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
ciuc,golden,bucegi... la sticla,nu la pet....indiferent de cantitate ,nu se lasa cu urmari.
becks...pot sa ma adap cu ea si raman imun. ![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cu dedicatie pentru un mare B0$$
![]() Attached thumbnail(s) photo__2_.jpg ( Size: 685.66k ) Number of downloads: 571 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mersi mult mare bo$$ulache. Sa traiasca b0$$ul de b0$$, ca datorita lui am asa ceva in frigider...
ottak.jpg ( Size: 220.79k ) Number of downloads: 592 Vezi ca am luat-o pe toata, dar mai aduc in 2-3 zile... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Datorita marelui bo$$ bengo$$ cu pet pă no$$
![]() ![]() Attached thumbnail(s) 2547.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 571 |
--------------------
------
------
------
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Să mai resuscităm topicul
![]() Attached thumbnail(s) DSCN1572__Large_.JPG ( Size: 100.31k ) Number of downloads: 485 |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
V-am dat informatia si ati luat naibii toata berea.. Nici acum nu au adus ...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
Nu ajungi la momentul potrivit, au mai bagat de atunci de n ori, eu am gasit mereu.Din cate am vazut, aduc in fiecare saptamana.
This post has been edited by M i h a i: 18 Jun 2012, 11:28 |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
data aviatoare ia-mi si mie sau da un semn... si trec eu pe Dumbrava la drum de seara..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Descoperita in Ungaria...karamell yammmy!!
![]() Attached thumbnail(s) soproni_demon_doboz.jpg ( Size: 44.05k ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu-i rea deloc la gust,da-ti trebuie oleaca de forta s-o duci la gura.
Lucru rusesc,balșoi:conserva de un litru! ![]() Attached thumbnail(s) DSC01947.JPG ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 133 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 19 May 2012, 19:09) Ma uitam acum la reclama TV de la radleru'asta, unde ziceau ca cica 30 si ceva la suta bere si 60 si ceva la suta limonada naturala. Si undeva jos, cu litere de abia le vezi "3% suc de lamaie".. Bun, pai si de la 3% suc de lamaie pana la 60 si ceva la suta limonada, ce au pus? Umplem si berea de tabloul lui Mendeleev? Incepem si aici cu "arome identic naturale de lamaie"....? Dupa cum ma asteptam: Bere 37% ( apa, malt , hamei ) Limonada 63% - fructoza, apa, suc de lamaie din concentrat 3%, concentrat suc de portocale, extract de portocale, aroma naturala de lamaie, antioxidant (acid ascorbic), stabilizatori (guma de acacia, guma de ester, guma de carruba). |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
100% natural
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
M i h a i |
![]()
|
Semit - cand o sa mai trec te anunt, momentan sunt cuminte pt ca am o mare durere de gat.
![]() Fratzica - holstenu' ala este misto ![]() Ma uitam la berea asta ruseasca ''baltica 7'' - Ingrediente: apa, malt , orz, hamei,extract de sunătoare: 12%. sunatoare??in bere?? Si noi avem porcaria aia de Bergenbier nefiltrata care are coriandru ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 19 Jun 2012, 12:39 |
--------------------
------
------
------
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pai tot de la promotia Lukoil provenea si cea bauta de mine,coane Fratzica,ca nu ma induram sa dau 10 lei pe ea "la liber" numa' ca s-o incerc..Am luat-o ca ne-am dus la un gratar la un prieten si cum gazdoiu' e mare amator de bere am zis sa vedem cum ne sta cu cate o galeata d-aia in mana.Ne-o stat bine!
![]() Ce sa zic?Mie imi place la gust,acidulata si spumoasa,bere usoara,5,4 grade.Parca sa zic ca ar avea si o usoara tenta dulceaga dupa ce o ia pe gat la vale. Vad ca matale preferi Holsten-ul,care parca-i o bere mai aspra si mai amara din cate imi amintesc.N-am mai baut de mult un Holsten. Posibil sa nu te incante prea mult rusoaica,tocmai datorita tentei dulcege de care pomeneam mai sus. Da' daca o iei la 6 lei si nu ti-o place,o arunci ca nu-i asa mare paguba. Nu cred ca mai are rost sa-ti atrag atentia asupra faptului ca trebuie bauta foarte-foarte rece.Altfel nu mai are nici un chichirez.In we ma duc sa alimentez cotetul dizel si imi mai iau fo patru.Sa fie acolo! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
nea Marian:
breeee.jpg ( Size: 393.53k ) Number of downloads: 95 dinastea gasesti la Real / Carfur si tocmai ce m-am intors din Cehia ![]() bere_cehia.jpg ( Size: 429.03k ) Number of downloads: 114 in 2 seri au disparut ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
marian-j |
![]()
|
Sa-ti fie de bine,vecine!
![]() Ti-am mai zis io ca umbli ca banu' rau! ![]() Arata bine plutonu'ala de cehoaice. Se pare ca e cald tare la Arad,dar si setea dumitale-i pe masura! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Fratzica |
![]()
|
Nea Mariane, eu prefer berile gustoase in primul rand, insa ai dreptate in ceea ce priveste Holstenul. E o bere pot zice chiar racoritoare. Ce-mi descrii matale acolo e asemanator cu Timisoreana ca si gust, nu-i asa? Cred ca o sa bag si eu o bere d-asta ruseasca maine ca-s curios.
Eu unul as pune berile asa in ordinea preferintelor: beri negre, beri nefiltrate si beri lager. Adica Silva Bruna, Kilkenny, Leffe Dark (ma rog asta e rosie da` o bag aici), Paulaner Hefe Weissbier Dunkel, Ursus Black, Holsten nefiltrata, Leffe Blonda, Timisoreana, Ciuc. Culmea e ca desi sunt mort dupa berile negre, Guiness nu-mi place deloc, parca are gust de carton, sau asa mi se pare mie. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
marian-j |
![]()
|
Coane Fratizica,eu nu(mai) beau Timisoreana cam de multisor!Cam de cand fabrica a fost preluata de Ursus.Habar n-am ce i-au facut la bere,dar mie nu mi-o mai place neam.Lesinata,prea amara,naiba stie...
Cel mai enervant e faptul ca ma strica la foale la modu' grav! Am patit-o in mod repetat pana am renuntat definitiv la ea. Culmea e ca berea Ursus la sticlele de 33 se afla in top ten intre preferintele mele. Daca Timisoreana ar fi(macar!) pe aproape ca Baltica ar fi super.Dar nu-i!Am incercat si cea nefiltrata,bauta in incinta restautantului infipt in "coasta" fabricii.Cu tot respectul,da-i apa choiara.Asta-i parerea mea.Dupa cum vezi,nu sufar de patriotism local. ![]() Observ ca matale preferi berile strong si mai amare. Mie imi plac berile foarte usoare,mai slab alcoolizate,nu foarte amare si cu spumare cat mai abundenta. De departe,pe primul loc in preferintele mele troneaza berea Warsteiner! Urmeaza Efes,Peroni,Grolsch,Ciuc si Ursus la 33,etc. De cand s-a deschis un Lidl la doi pasi de de casa mea,bag de zor si Perlenbacher.Buna si aia,iar pretul e cat se poate de convenabil.La 40 de lei,iei un carton de 18 bucati la 1/2 si n-ai treaba o saptamana. ![]() Privitor la Guiness:am primit mai de mult un sixpack.S-o tarat cateva saptamani prin frigider.Nu ma incanta deloc. Chiar sunt curios ce impresie o sa-ti lase berea ruseasca. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Fratzica |
![]()
|
Uitasem de Warsteiner
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 20 Jun 2012, 02:05) Culmea e ca desi sunt mort dupa berile negre, Guiness nu-mi place deloc, parca are gust de carton, sau asa mi se pare mie. Ciudat. Nu de alta, dar Killkenny (bere rosie nu neagra), are gust destul de apropiat de Guinness. De aia mi se pare ciudat ca iti place Killkenny, dar nu si Guinness. Ce iti e si cu gusturile astea .... De exemplu pentru mine exista Guinness....si restul berilor. Ca si tie, imi plac berile mai strong, amarui (fara sa fie fiere), insa nu imi plac absolut deloc nefiltratele. This post has been edited by vallixx: 20 Jun 2012, 14:46 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@ipiq : ai acolo una din favoritele mele. Pacat ca azi n-am gasit decat la doza
120620_204144_2.jpg ( Size: 973.07k ) Number of downloads: 63 This post has been edited by clr: 20 Jun 2012, 20:54 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
nene marian
cea mai buna bere bauta de mine pana acum si am baut ceva butoaie, a fost Timisoreana cea de la restaurantul cu pricina. Acum multi ani sa fie 15-16 ani pe cand imi pierdeam si eu timpul prin Timisoara. Ei frumoasa studentie ![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:38 |