Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
![]() ![]() ![]() |
Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Prefer Silva neagra
|
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
inoxidabilu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 July 11 From: Craiova ![]() |
Am votat Ursus din cele enumerate, pentru mine parca toate au acelasi gust, nu mai sunt ca inainte cand desfaceai o Stella Artois si mirosea a hamei.
Personal le prefer pe cele care sunt la inceput de drum gen Grolsh si Staropramen parca au alt gust. |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
- DJ 03 BTK
2005 estate
|
|
Raul1990 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 2 August 11 ![]() |
Am ales Tuborg din cele de mai sus, dar de multe ori merge si Hategana(pacat ca sa inchis fabrica de la Hateg)
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16V
- HD 08 HGZ
2001/Authentique
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Grolsch, dar nu e in lista.
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cum Stejar Strong n-avem, aleg Tuborg.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut,
si eu merg pe Moretti asta...o fi buna de ceva!:) |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta o gasesti peste tot in italia , e un fel de ursus la noi ...
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(inoxidabilu @ 12 Jan 2012, 21:16) Am votat Ursus din cele enumerate, pentru mine parca toate au acelasi gust, nu mai sunt ca inainte cand desfaceai o Stella Artois si mirosea a hamei. Personal le prefer pe cele care sunt la inceput de drum gen Grolsh si Staropramen parca au alt gust. Stiu ca e chestie de gust, care nu se comenteaza, dar ma mir de cum poate sa-ti placa in acelasi timp Grolsch, care e o bere excelenta dupa mine si nu e deloc la inceput de drum ci doar stim noi romanii de putin timp de ea si Staropramen care e de fapt un Bergenbier jenant. La fel scria Fratzica pe la inceputul topicului, acum vreo 3 ani, ca ii place Killkenny si in acelasi timp nu stiu ce pishu nefiltrat. N-am nicio problema sa-ti placa nefiltratele, dar Killkenny....c'mon, este geniala, este o bere pt. cunoscatori, daca ai asemenea gusturi (respect!), cum poate sa-ti placa dupa aia nefiltratele.?!??! |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit in Cora Efes Pilsen la cutie si la sticla. Foarte buna.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 31 Mar 2012, 11:24) Stiu ca e chestie de gust, care nu se comenteaza, dar ma mir de cum poate sa-ti placa in acelasi timp Grolsch, care e o bere excelenta dupa mine si nu e deloc la inceput de drum ci doar stim noi romanii de putin timp de ea si Staropramen care e de fapt un Bergenbier jenant. La fel scria Fratzica pe la inceputul topicului, acum vreo 3 ani, ca ii place Killkenny si in acelasi timp nu stiu ce pishu nefiltrat. N-am nicio problema sa-ti placa nefiltratele, dar Killkenny....c'mon, este geniala, este o bere pt. cunoscatori, daca ai asemenea gusturi (respect!), cum poate sa-ti placa dupa aia nefiltratele.?!??! e uite mie, mi se pare Grolsch o bere de fetite, slaba si cam fara gust, doar sistemul de inchidere si forma sticlei te fac sa o cumperi.. iar Staropramen imi place.. e vorba de perceptia fiecaruia.. ![]() bine, cumpar altceva DOAR cand nu are la magazin Heineken ... ![]() heineken_bottle-10276.jpg This post has been edited by semit: 2 Apr 2012, 15:27 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Io as fi curios cam cata bere preferata beti ,,,,
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 2 Apr 2012, 15:22) e uite mie, mi se pare Grolsch o bere de fetite, slaba si cam fara gust, doar sistemul de inchidere si forma sticlei te fac sa o cumperi.. iar Staropramen imi place.. e vorba de perceptia fiecaruia.. ![]() Absolut! Nu comentam gustul omului ci eram doar mirat cum se poate ca in acelasi timp sa-ti placa doua beri cu gusturi total diferite, dar na....e posibil orice. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
@vallixx - adica nu am voie sa imi placa mai mult beri in acelas timp ?
Personal berea romaneasca are cam acelas gust cu mici variatii . Nu punem la socoteala berea proasta la pet sau Bergenbier ![]() Mai nou beau ciuc , chiar mi se pare foarte ok . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Au aparut elitisti si in bere? Mama mama, romanul s-a nascut multe: poet, fotograf, critic de film, mai nou si degustator de bere.
Care-i problema daca iti place o bere, si o alta bere total diferita? Asta e farmecul berii: Un milion de tipuri, un milion de gusturi, fiecare bea ce-i place. "c'mon, este geniala, este o bere pt. cunoscatori, daca ai asemenea gusturi (respect!), cum poate sa-ti placa dupa aia nefiltratele" Cum poate? Uite bine. O gusti, iti place. E foarte simplu. "C'mon!" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
QUOTE(semit @ 3 Apr 2012, 12:52) Ma umfla rasu',,, Berea preferata e berea care o bei cel mai des , ca doar de-aia o preferi , ,,, cu un sixpack de 0,33 ma "excit " inainte sa-mi sun un prieten . Oricum , alcoolul trebuie consumat cu moderatie ,,, |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si cam care e cantitatea minima pe care consideri tu ca ar trebui sa o consume cineva ca sa aiba dreptul sa posteze pe topicul asta?
Sau daca cineva bea doar duminica doua sticle de 0.33 dupa masa de pranz spre exemplu e indezirabil pentru a avea o marca preferata si a-si exprima opinia aici? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 3 Apr 2012, 14:07) Au aparut elitisti si in bere? Mama mama, romanul s-a nascut multe: poet, fotograf, critic de film, mai nou si degustator de bere. Care-i problema daca iti place o bere, si o alta bere total diferita? Asta e farmecul berii: Un milion de tipuri, un milion de gusturi, fiecare bea ce-i place. "c'mon, este geniala, este o bere pt. cunoscatori, daca ai asemenea gusturi (respect!), cum poate sa-ti placa dupa aia nefiltratele" Cum poate? Uite bine. O gusti, iti place. E foarte simplu. "C'mon!" Mama da'ce va place sa va repeziti....fara sa cititi sau sa intelegeti ce am scris... Nu am comentat gustul omului, evident ca fiecare bea ce-i place. Nu am comentat calitatea berii, in sensul ca nu am spus ca nefiltratele sunt naspa. Doar ca mi s-a parut ciudat si inca mi se pare, faptul ca aceeasi persoana cu aceleasi gusturi poate sa aprecieze doua beri care sunt total diferite. Atat am zis. Evident ca e posibil orice. Nici macar despre bere nu era vorba daca stam sa analizam, ci despre faptul ca pot sa-ti placa simultan chestii care sunt fix la polul opus. Asta se poate aplica la orice: vinuri, dulciuri...etc. Si sariti tu si Linux cu d'astea: ca ce, n-am voie sau care-i problema daca....usurel guys, nu va enervati ca faceti riduri. Nu am zis ca ar fi vreo problema daca-i plac ambele sau ca n-are voie sa-i placa ambele.....c'mon.... ![]() In afara de asta tre sa fii elitist in bere ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu m-am enervat, dar cand spui: "este geniala, este o bere pt. cunoscatori, daca ai asemenea gusturi" -- E cam clar felul in care pui problema... E o bere pentru cunoscatori, asa ca tine, nu?
![]() Berea o gusti, si daca iti place, iti place. Asta e tot farmecul ei... Nu conteaza de unde vine, cat costa, ce nume are... De asta este posibil sa iti placa doua beri total diferite, pentru ca daca iti place gustul lor, le bei, fara sa tii cont de diferente. Ce, e imposibil sa-ti placa si Fanta, si sucul natural de portocale? Oricum, ai dreptate, am formulat cam agresiv postul, mai ales ca discutam de bere, ceva ce ar trebui sa impace oamenii, nu sa-i certe. Dar cand spui de ceva ca e 'genial, doar pentru cunoscatori', automat te autointitulezi cunoscator in domeniu, de aici si reactia mea. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
Poate am pus eu cuvantul "cunoscatori" intr-un context nefericit. Intentionam sa sune altfel, nu ca m-as da cunoscator, dar intr-adevar, recitind mi-am dat seama ca de fapt fix asa a sunat
![]() Ce vrei, asa-i cand isi ia taranu smartphone, io sunt d'ala caruia pe tel ii trebe numa' butonu' verde si rosu. Butonul de on/off si ala de agenda sunt deja derutante. P'asta l-am vazut fara butoane si am zis "asta e de mine", daca as fi stiut in ce ma bag. ![]() ![]() P.S. mie imi place sucul de portocale dar urasc Fanta ![]() This post has been edited by vallixx: 5 Apr 2012, 23:34 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
semit |
![]()
|
nu stiu daca se poate spune ca am baut bere dupa standardele unora, daaaar am lins aseara dupa 2 ore de fotbal 3 sticle de Tuborg la 0,5l si mi s-au parut magnifice.. bine, dupa fotbal si Noroc cred ca are gust bun
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
vallixx |
![]()
|
+1
Din punct de vedere strict medical nu e indicat sa bei alcool dupa efort. Ca fix asta-i farmecul, e partea a doua. ![]() This post has been edited by vallixx: 6 Apr 2012, 14:12 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Berea ajuta la refacerea mai rapida a organismului dupa efort, e un fapt stiut. NU trebuie facut abuz, dar cine se limiteaza la o bere dupa un fotbal/baschet/o tura cu bicicleta etc.?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(andurs @ 7 Apr 2012, 09:56) Nope. 1. Deshidrateaza! Cafeaua si orice alcool deshidrateaza. Ceea ce nu e ok dupa ce ai pierdut apa prin efort. 2. Pui ficatul sa proceseze alcool. Alcoolul este toxic pentru ficat. Singurul lucru care protejeaza ficatul atunci cand proceseaza alcool sunt zaharurile prezente in mod natural in ficat, zaharuri pe care tocmai le-ai consumat prin efort. Crede-ma ca stiu ce spun. Pe de alta parte, avand in vedere ca continutul de alcool este mic, o bere nu este o atat de mare problema, insa mai multe sunt. Deasemenea, este bine sa nu te rezumi doar la bere, chiar si una, ci sa bei si apa. (bauta in cantitati mici si de mai multe ori, in timp ce faci miscare, precum si dupa.) Astfel beneficiezi si de placerea inegalabila de a "trage o berica" ![]() This post has been edited by vallixx: 7 Apr 2012, 12:47 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Recomand!
Attached thumbnail(s) IMG13.44.48_08_04_2012.jpg ( Size: 790.85k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Am baut un perroni si sincer mi-a placut gustul
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vallixx @ 7 Apr 2012, 13:46) Nope. 1. Deshidrateaza! Cafeaua si orice alcool deshidrateaza. Ceea ce nu e ok dupa ce ai pierdut apa prin efort. 2. Pui ficatul sa proceseze alcool. Alcoolul este toxic pentru ficat. Singurul lucru care protejeaza ficatul atunci cand proceseaza alcool sunt zaharurile prezente in mod natural in ficat, zaharuri pe care tocmai le-ai consumat prin efort. Crede-ma ca stiu ce spun. Pe de alta parte, avand in vedere ca continutul de alcool este mic, o bere nu este o atat de mare problema, insa mai multe sunt. Deasemenea, este bine sa nu te rezumi doar la bere, chiar si una, ci sa bei si apa. (bauta in cantitati mici si de mai multe ori, in timp ce faci miscare, precum si dupa.) Astfel beneficiezi si de placerea inegalabila de a "trage o berica" ![]() Ar trebui adaugat la avantaje: relaxeaza muschii, ca orice alcool de altfel. De asta prefer mai mult vinul ca nu dau ture restul noptii la toaleta, iar daca sunt la tara am de coborat o scara foarte inclinata ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bere ruseasca baltica.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:36 |